Lördag,

idag vare några dagar sen ja bloggade :P haha , menmen.. skriver några rader iaf ;D

Tisdag,

Ja idag vare några dagar sen ja skrev i bloggen:P men nu idag så tänkte ja skriva några rader ;P hehe, idag så har de vart ganska bra väder, solen skiner & så :P Det är bra de , bättre de än regn ;P för regn är tråkigt . Igår så regnade hela dagen det var inge roligt , menmen.. men nu orkar ja inte skriva nå mera. 

Heerrrå ;D

Torsdag,

Idag är det ännu en fin dag med solsken. Sitter och bloggar lite just nu innan jag går ut . skriver mer sen ;P hejdå lite ,

Onsdag :P

Idag är det en fin dag med sol och värme :) Har badat i poolen å solat, det va mycket skönt. Men till helgen så blir det dåligt väder igen :/ asså måste de bli dåligt väder när de väl har blivit fint väder för en gångs skull. Men imorrn blire iaf fint väder då ska man vara ute :) kanske svalka sig i poolen, får väl se vad det blir :) hehe , men nu äre tack för mig för denna gång .

Lycklig

Idag så har det varit en ganska fin dag och har gjort ganska mycket sysslor och sånt. Och igår så fick jag en ny dator så då tänker jag att jag kunde börja blogga, och de vore en roligt grej och testa. Så kanske man har någon som har samma intressen som en själv. Det är alltid roligt att träffa nya människor som man kan blogga med och som man t.ex. har samma intressen och så. Är alltid roligare då.

Hejdå ;P synes.