Söndag, CSI beroende, Ambulansbesök

Idag är det söndag och de har väl inte hänt så speciellt mycket eftersom bland annat vädret har varierat från regn till sol och tvärtom. Kanske inte de roligaste precis. Men som jag har sagt tidigare att man kan inte styra över vädret. Ibland önskar man att man kunde göra det. haha, kanske lite konstigt men de vore toppen om man kunde de iaf. Jaja, nog tjatat om de dära. haha.
De ända som jag har gjort är och tittat på CSI , har för övrigt tittat klart på första säsongen. Och nu är jag på andra säsongen :p Börjar man bli CSI beroende ? Man kanske ska börja undra.. Eftersom jag har tittat så mycket på de och sedan dessutom skrivit en del om de här också.

Nu undrar ni säkert varför det står ambulansbesök på rubriken och de ska jag förklara lite av iaf ska inte göra detta allt för detaljerat. Jo de var så här att min mamma fick bröstsmärtor och tills slut blev dem väl så hårda att hon ringde till ambulansen själv. Och så kom dom och hämtade henne så gjorde dem EKO-G ni vet sån där som kollar hur hjärtat fungerar.. Så åkte dom iväg till sjukhuset. vet inte hur länge hon kommer att vara där. Men hoppas iaf att de inte är väldigt allvarligt och att allting blir bra. Mer tänker jag inte säga här.. Så de blev ett ambulansbesök.

Nu ska jag iväg och handla lite och äta .
Kanske skriver ett inlägg senare ..

Hare bra// Swampeen


Lördag, Halsont & Bilbingo

Idag är det lördag och då ska man försöka skriva några rader här utan att allting ska dampa och krångla. Får väl hoppas på att det inte gör det. Vet iaf inte vad jag ska hitta på för nånting, för ett tag sen så tittade jag på CSI en bra serie för övrigt. Tittar på första säsongen av 8, men har bara 3 st :p Haha. De blir att skaffa alla på dvd så småningom, men de som jag ska ha först är fjärde säsongen av OC :) Den står först på tur om man säger så. Är på sista skivan på tredje säsongen och jag kan inte titta på den förens jag har den fjärde som för övrigt är den sista. Så har man börjat fått halsont vilket inte är någon speciellt stor höjdare om man säger så, jag är nämnligen en sån som när man väl får ont i halsen då har jag ont sen också. Brukar ta typ 1 vecka lr nå innan de försvinner ordentligt. Vilket inte är så speciellt roligt. jaja, nog om de där. tror nog att ni förstår ändå xD haha..

Igår så var det fredag och då var det till en början ett ganska bra väder med sol och så. Men senare på dagen så blev de rena skit vädret nämnligen spöregn om man nu ska uttrycka de. Så för att fördriva tiden så satt man och tittade på CSI, medans man hörde regnet när de öste ner. Men på kvällen så var man på bilbingo med kusin, granne, moster & morsan. Jag vann ingenting tråkigt nog, var nära flera ggr men de räknas inte.. Men morsan & moster vann.. Moster vann 300 kr och morsan 170kr eftersom de var många på samma vinst som henne.
För övrigt så var det sista gången som bilbingon var iaf här. Men de är väl på flera ställen tror jag iaf. Men som sagt man har inget körkort och inga pengar så de går ju inte så speciellt bra att ta sig någonstans då.


Hare bra// Swampeen


Torsdag, Urfattig, Sparande, Skulle ha varit & Löjligt

Idag är det torsdag och då innebär det att de är unga mödrar på kanal 5 och då är de så klart dubbla avsnitt de gillar man :) I för sig de är inte förens 20:00 ikväll så innan dess ska man väl försöka göra någonting. Skulle behöva köra en vända med dammsugaren & göra lite fint, men har inte orkats göra de än tråkigt nog. Får göra det när man fått energi till att göra de. Så får väl hoppas på att man försöker fördriva tiden med någonting innan dess.

Så nu är man verkligen urfattig och då menar jag verkligen de också, för att jag ringde till kommunal angående en räkning som jag undrade lite över. Så fick man sitta i telefonkö ett tag innan man kom fram till den man skulle få prata med. Jag presenterade mig och vad saken gällde, så fick jag ge personuppgifter osv sånt man måste säga till dem när de frågar. Så berättade jag om den där räkningen och de var så att på den första som jag fick så stog det avser 2009-08 och då var de för denna månad augusti, och några dagar senare då fick jag en till som de stog avser 2009-07 på och då frågade jag om jag var tvungen att betala den också, och gissa vad svaret blev, jo ja var tvungen att betala den eftersom den var för Juli månad alltså förra månaden. Så de var ju bara att betala och se glad ut, så sätter man sig vid datorn på nedervåningen och ska betala den dära först på kontot hade jag typ 88 kr och sen när man betalat den där räkningen då så landade de slutligen på 7 kr, då är man verklingen urfattig . Så har liksom de att leva på också.
Men en god nyhet fanns de iaf de var att mina fonder låg plus :) de hade gått upp så från att vara back med 200 ungefär till 28 kr ;p Så de var värda runt 6400 kr :) Så har man lite slantar till att köpa lite möbler osv tills man flyttar hemifrån.

För att jag ska kunna sätta igång ett vettigt sparande så jag inte ska slösa upp alla pengar som jag får sen för att jag har praktik då ska jag köpa en så kallad "inbrottsäker burk" alltså de jag menar med de är att man bara kan öppna den med en konservöppnare. Då tänkte jag så här att när jag får ersättningen från försäkringskassan och allt de här så tänker jag lägga i en 500-ring varje månad försöka iaf. Har jag sen sådan burk så vet jag att den burken ska jag inte in i, så är det bara. Sen när burken är full och de inte går i mer så då kan man öppna och se hur mycket man har sparat under den tiden man har haft på sig att fylla den. En sådan burk kostar typ 10 kr lr nå, inget farligt alls. Och helt perfekt för den som inte ska in i den. hihi, de var allt om sparande de. hihi :p

De skulle ha varit 7 månader mellan oss idag men de blev bara 6 månader :( ville att de skulle ha blivit många många fler underbara månader tillsammans med dig. Men tråkigt nog så gjorde du slut med mig :/ vilket jag inte ville. Får väl försöka leva med att vi bara är vänner, vilket är väldigt svårt just nu..

En sak tycker jag är fruktansvärt löjligt att folk kommenterar som anonyma, alltså kan ni inte stå för att ni ska skriva era namn lr vaddå? Tror nog att det är fler än bara jag som tycker det är löjligt att folk kommenterar utan att skriva sina namn, då verkar de ju vara så att ni inte vill stå för de ni skriver utan att ni tänker " Jag kan kommentera anonymt så den personen som äger bloggen inte får veta vad jag heter lr vem jag är ". Jag tycker iaf att det är LÖJLIGT !! och att ni är fega och inte vågar skriva era riktiga namn.


Hare bra// Swampeen



Det är allt jag någonsin gjort.

Det är allt jag någonsin gjort, jag skulle ge mitt hjärta till dig.

Och jag ska göra det högaktningsfullt innan tiden är slut.

När dem ristade in mitt namn i sten.

För minst jag visste att dem visste.

De är de här livet jag gjorde misstag.

Men jag gjorde en sak rätt.

Låt mig ägna alltid få älska dig.

Det är allt jag någonsin gjort min älskade.

Översatte Refrängen på låten, helt underbar låt <3
Anders Johansson - If It's All I Ever Do

Lite av dagen, Roomservice, Fartdårar & Andra Avenyn

Lite av vad denna dag har bestått av mest lathet faktiskt men de ska det ändras på, men iaf så har man vart till återvinningscentralen och kastat saker, affären , tittat på tv och suttit vid datorn :p Det är väl de ända som har gjorts under denna dag. Men imorgon MÅSTE jag dammsuga & göra fint i mitt rum, för nu får det inte komma några undanflykter här inte. Så ska verkligen göra det imorgon.

Just nu så tittar man på roomservice på kanal 5 de håller på att göra om nå hundgrejs där man kan klippa dem osv. Allt som har med hundar att göra iaf. Får väl hoppas det blir fint när det blir klart ;p Tror jag har sett de där avsnittet förut men är inte riktigt säker. Men skit samma.. haha.. För övrigt ikväll så ska man titta på criminal minds som går på kanal 9 :) Får hoppas det är ett bra avsnitt som kommer :) hihi..

På tal om fartdårar som ni kanske ser på rubriken då antar jag att ni vill ha ett svar på de och de ska ni få. Jo för där jag bor så är det ganska nära en stor väg som vi kallar för "rixvägen" och där åker det ett antal bilar som inte åker i 50 km/h som de ska vara på den vägen.. Då åker dom i 120 km/h så låter det väldigt högt och som sagt när man bor nära så hörs de ganska väl. Och min åsikt om detta så tycker jag att om de skulle krocka då får dem nästan skylla sig själva om de ska komma i så hög fart.

Den 8:e september börjar säsongpremiären av Andra Avenyn på svt 1 :) De ska bli väldigt roligt att de kommer tillbaka och hoppas naturligtvis på att de kommer gå fler dagar än bara 1 dag i veckan som de gjorde förut innan uppehållet. Sen vill man ju att serien kommer ut på DVD :) Skulle vara väldigt roligt iaf om de gjorde de, då kan man sitta och titta på de hela tiden :D haha.. För er som kanske inte riktigt vet de är att jag älskar andra avenyn :p men de har ni nog redan märkt med tanke på inlägget :)


Hare bra// Swampeen


24 Augusti / Börja om ?

Nu kommer det några rader igen då, denna dag vet jag inte riktigt vad den kommer att bestå av än. De får väl dagen utvisa vad det kommer att bli. Skulle behövas städas också iaf dra några vändor med dammsugaren innan dammråttorna i hörnen attackerar mig, haha.. De får nog bli några vändor med dammsugaren efter att man bäddat sängen och duschat. Annars kommer de väl aldrig att bli gjort, har bara flyttat fram de pga att man inte orkat eller haft lust. De brukar oftast bli så.
Så imorse så satt man och bläddrade i Ikea katalogen fanns mycket fint där som man skulle vilja ha när man flyttar någon gång :p Får hoppas man får det mesta av de nödvändigaste när fyller år som t.ex. kastruller, grytor, köksredskap osv. sånt om man kan tänkas behövas. Sen skulle de vara skoj att ha några kokböcker också :p så man kan baka och laga god mat ;d  hehe..
Sen så har jag även kommit på vad jag ska ha pengarna som är på fonderna till och de ska vara till möbler när man en vacker dag flyttar hemifrån :p

Vill fortfarande ha tillbaka dig skulle vilja börja om ifrån början eller vad man nu ska kalla de. En omstart av allting, så de kan bli bra. Vet inte riktigt om du skulle gå med på att få börja om och liksom försöka bygga upp någonting väldigt fint. Du kan väl iaf tänka på saken iaf. Behöver inte ha något svar nu men vill iaf att du tänker på saken, så kan du ge mig ett svar senare. Anledningen till att jag skulle vilja börja om och bygga upp något nytt igen är att de är dig som jag vill ha en framtid tillsammans med<3. Sen att både du & jag ger varandra en chans.


Hare bra// Swampeen


Mopedsväng & Wallander film

Nu har det gått lite mer av denna dag då har man lämnat tillbaka filmen jag hyrde igår så tog mopeden dit , sen tog man återligen mopeden till en kompis så var man där en stund, så när man skulle hem så drog man iväg på lilla moppen till moster och lånade en senaste Wallander filmen Tjuven heter den. Så de blev en liten mopedsväng idag, rätt gött när de fläcktar när de är varmt ute ;p
Så det blir att titta på filmen ikväll, får hoppas att den är bra :) . Vet ingen wallander film som är dålig när Krister Henriksson spelar kommisarie wallander iaf. Men när Rolf Lassgård spelar honom så är dem inte alls bra, det är liksom inte riktigt samma sak.

Just nu så gör man inte så speciellt mycket, skulle ha behövt vart ute & gått en sväng :p Vet inte riktigt om jag orkar göra det idag eller om jag ska göra de imorgon. Det är egentligen bäst att göra det idag för då vet man att man gjort någonting nyttigt :p Så måste man ju röra på fläsket ibland . haha.

Skriver nog senare ikväll, men annars kommer det inlägg imorgon :p

Hare bra// Swampeen

23 Augusti / Blir nattdrömmen sann?

Då ska man skriva några rader här hade jag tänkt ;p haha.. Har inte hunnit gjort så mycket idag men som sagt klockan är bara 11:18 och dagen är lång så de lär hända en del :p Ska iaf till affärn och lämna tillbaka filmen jag hyrde igår som jag skrev om för er som läst de inlägget. Så kanske man ska ut & gå en sväng så man får rensa tankarna lite. Vore faktiskt skönt att få göra det ibland, tror nog att de några som skulle hålla med om de faktiskt :p hehe.. Så är man iaf inte ensam om det. Sen som sagt som jag har tjatat lr sagt ett antal ggr att jag ska städa, har inte lyckats tagit tummen ur röven & gjort de än. Så dessutom så är det fint väder med sol också så då vill man hellre vara ute i solen än att vara inne & städa. Men någon dag ska de iaf bli gjort.

Blir nattdrömmen sann? Hoppas att den blir de, drömde en väldigt bra dröm inatt. Som jag vill ska uppfyllas, tror nog att den kommer att göra det. Mer tänker jag inte säga..

Kanske kommer ett inlägg senare idag, får se :p

Hare bra // Swampeen

Kvällen & Filmtips

Denna kväll har bestått av grillning, filmtittande och tvtittande :p Var iväg till ica för ungefär 2 timmar sen och hyrde en film som hette Boy A, den var rätt bra faktiskt. Fast de var väl kanske inte så bra saker som hände i den men den var ändå bra :p Så kan rekommendera er att se den.

Kan skriva vad den handlade om :
När Jack vid 24 års ålder släpps ut ur fängelset har han tillbringat merparten av sitt liv inlåst. 14 år tidigare begick han ett hemskt dåd tillsammans med en annan pojke, en händelse han nu hoppas kunna lägga bakom sig för alltid. Jacks mentor och fadersgestalt blir övervakaren Terry som hjälper honom genom en mognadsprocess som borde ha startat långt tidigare. Men det förslutna släpper inte greppet och vare sig tabloidpressen eller Terrys riktige son tänker tala tyst om vad som hänt...

De var lite om den filmen, resten som sagt får ni veta när ni sett filmen :p

Just nu så tittar man lite smått på tv och tar det allmänt lugnt, väldigt gött :p hihi..

De var allt för idag, hoppas ni haft en bra kväll..

Hare bra// Swampeen

22 Augusti / Ska man orka ?

Godmorgon och här ska man försöka få några rader skrivna får väl se om jag kommer på någonting vettigt att skriva här annars får man väl skriva ett inlägg till senare idag isåfall ;p Så brukar det bli som t.ex. igår så blev de 2 nya inlägg :p
Men iaf idag vet jag inte riktigt vad det ska bli för någonting, funderar på att städa rummet idag men ska man orka att ta fram dammsugaren och även plocka upp saker osv. Ni vet allt man måste göra för att de ska kallas städning.
Får får väl se om de blir av , men de måste göras någon dag !

Har sökt ett jobb till de gjorde jag igår :p på samma ställe som de andra jobbet jag sökte. På Media markt som kommer att ligga ve marieberg i Örebro. Så får väl hoppas att jag får något av det. Ska söka flera sen när jag har praktik också, så de kan få information om hur jag var just där osv. Sånt som de behöver veta helt enkelt.
Om jag nu får något av de där jobben så blir det att ragga lägenhet vilket inte är det lättaste alltid. Men de som är skoj är att man får åka till Ikea och handla massa fina saker :) Det är nästan de som är roligast, de som är tråkigt är väl att de kostar pengar. Synd att man inte var miljonär :D skulle va bra gött de .

Just nu så tittar jag lite smått på tvn, men de finns inget skoj att titta på även fast man har så många kanaler att välja på så finns de ändå ingenting som kan falla en i smaken att titta på, vilket är tråkigt. Jaja, de är väl nå man får leva med helt enkelt.

Kämpiga dagar och de går långsamt framåt :/

Hare bra// Swampeen


Lyckad biokväll i Karlstad

Som jag har nämnt i ett inlägg tidigare idag så skulle jag på bio i karlstad och de har jag varit också :p De var skönt att få komma hemifrån lite så man kan tänka på någonting annat än allt de tråkiga och jobbiga som har hänt osv. Så filmen som jag var på med min moster och hennes sambo var Sommaren med Göran som jag redan har sagt. Kan säga att den filmen verkligen är sevärd :) Den var väldigt rolig och de roliga kom liksom på bra ställen. Kan säga att den kommer jag lätt att köpa när de går att göra de :) Så de var iaf en lyckad biokväll i karlstad :) Sen så behövde man inte heller betala varken popcorn eller biljett till bion :p haha, de är alltid härligt att slippa betala någonting ;p Sedan efter filmen så åkte vi iväg till Burger king och käkade , nackdelen med de stället va väl att man fick vänta lite extra länge på maten men de får man väl göra på de flesta ställen oavsett vart man är någonstans. Sen att de var mycket mygg som flög runt benen på en. Inge trevligt direkt.

Nu tänker jag titta på Criminal Minds , sen efter de blir det nog att söva :p

Är tacksam över att du iaf har läst brevet du fick av mig.

Hare bra// Swampeen


Fixade själv :)

Jag sökte lite grann på google , på vart man skulle kunna hitta någon design sida för bloggar. Och då hittade jag en bra sida med bra instruktioner på hur man skulle göra osv.. Så här fint blev de :p Tycker själv att de vart fint iaf..
sidan hette http://www.blogghjalp.se där fanns de massor av mallar :) Som var snygga..
Så kommer väl att använda mig av den sidan och någon mer som skulle kunna tänkas ha gratis stilmallar till ens blogg..

Hare bra// Swampeen


21 Augusti / Fixa bloggen?

Nu ska man försöka skriva några rader här igen.. Idag så ska man gå på bio i Karlstad på Sommaren med Göran :p Har hört många som tycker att den är rolig & bra , så får väl hoppas att jag tycker samma sak efter jag sett den :p
För övrigt idag så har man inte gjort så speciellt mycket, försöker som sagt få ett jobb fortfarande.. Får hoppas jag får ett.

Är det någon som har lust att göra i ordning min blogg ? Är ganska trött på de designer som redan finns. Så tänkte ifall någon skulle vilja göra den lite finare så vore det tacksamt :) Kommentera gärna då och med erat namn, de går även att skriva på msn för er som har mig där..



Hare bra// Swampeen


20 Augusti / Kämpiga dagar

Denna dag har inte bestått av så speciellt mycket de ända man har gjort är väl suttit ve datorn och sett dum ut ungefär. Sen har man plockat lite i köket, så kom som sagt inte så speciellt långt.. skulle ha städat mitt rum och lite annat, men de blev tyvärr inte av. Så de får väl bli någon annan dag..

Dagarna går och dem är kämpiga vet inte hur jag ska kunna ta mig igenom alla dessa dagar , dels så är de tråkigt att vara arbetslös, nydligen blivit dumpad av pojkvännen. Sen att försöka leva med att vara vän med honom också.. Men antar väl att jag får ta en dag i taget, sen bara hoppas på att de blir en chans till.

Imorgon är det fredag då ska man på bio i karlstad kl 18:30 tror jag de var, filmen jag ska gå på är Sommaren med Göran :p Tror faktiskt att den kommer vara bra :p

Hare bra// Swampeen


Blir drömmen verklighet ? Hoppas verkligen på de <3

Jag saknar dig väldigt mycket, vill att du ska få tillbaka dina känslor för mig igen<3 Det är dig som jag vill bygga upp en fin framtid tillsammans med, trodde faktiskt på att vårat förhållande skulle hålla väldigt länge.
Från dagen vi blev tillsammans den 27 Januari 2009, detta datum kommer att vara helt oförglömligt. När vi blev tillsammans så kände jag verkligen att jag hittat den rätta som jag kommer att få dela mitt hjärta med<3 sen få ha en fin framtid med <3. Sedan första gången jag såg dig så trodde jag först att du var upptagen men de var du inte och då fick man väl sig ett pirr i magen och kände hur varm man blev i kroppen.

Sen frågade man en kompis om ditt mobilnummer så tänkte jag skickar ett sms med texten: hej vad gör du?. Så gjorde man det och fick ett svar tillbaka , sen hade han nästan redan listat ut vem de var som hade skickat sms:et. När man såg dig i skolan så blev jag väldigt glad inombords<3 Stunderna som vi var ensamma var lite nervösa i början, men sedan så började de släppa allt eftersom dagarna gick. Och du följde med till busstationen när man skulle åka hem, så blev de väl mest kramar för man vågade väl inte så mycket mer än så. Men sen så blev de en första puss och den kommer jag aldrig att glömma, sen blev de fler och fler innan man skulle åka hem.

Så började man att vara hemma hos dig när du bodde i Filipstad, men de var bara korta stunder när man skulle bli hämtad av morsan när de hade varit & spelat bowlingmatch där. Sen efter dagarna gick så började man söva över hos varandra. De var hur mysigt som helst att få söva så nära den man älskar väldigt mycket. Fast de som var nackdelen att vi fick ligga ganska trångt i min säng eftersom den inte är så stor. Men lite extra närhet skadar som sagt inte, när man älskar varandra så mycket som vi gjorde<3

Efter varje dag som gick så älskade jag dig mer och mer för varje dag som gick.. Jag verkligen längtade efter att få träffa dig igen och bara få mysa & känna din närhet. Kände mig lycklig och värdig tillsammans med dig. Var väldigt glad över att jag hade träffat en sån fin person som du<3 De är ingenting som jag kommer att ångra eller glömma.

Den 7 Augusti så åkte jag hem till dig i Västerås och hälsade på.Tyckte att de var roligt att få ha sett hur du bor.
Sen var det även roligt att få träffa dina kompisar när de kom och hälsade på :p Detta är även ingenting som jag ångrar heller. Den 9 Augusti åkte man hem.. för du skulle jobba dagen efter.

Den 14 Augusti, västa dagen i mitt liv någonsin tror jag. De kom ett sms om att du ville göra slut pga att avståndet var lite för långt och att vi inte träffades så speciellt ofta. Jag sa massa saker på msn för att kunna få tillbaka dig, skulle kunna träffa dig mycket oftare om jag hade haft pengar till de och skulle kunna göra vad som helst för att de skulle bli bra igen.
Kan iaf säga att jag har alltid älskat dig precis för den du är, har aldrig haft några lögner för dig eller någonting. Har varit helt ärlig mot dig. Vill bara att du ska veta det.

Jag vill bara hoppas på att du får tillbaka dina känslor för mig igen och att jag får en chans att verkligen visa att jag vill ha ett förhållande med dig och att allting ska bli bra. Kan vänta på dig så länge som de kan tänkas behövas<3
Får försöka ta en dag i taget och bara hoppas. Under tiden så får jag väl tänka på vad som känns bäst för mig för tillfället och vad jag vill för någonting här i livet. Vill att min dröm ska gå i uppfyllelse. Blir bara jobbigare om jag ska gå runt att vara ledsen hela tiden. Hoppas iaf på att det blir du och jag en vacker dag<3


Ville bara skriva av mig lite över vad jag tycker och känner..
Kanske låter tjatig men detta är de som kommer direkt från hjärtat<3
Detta är det sista inlägget om de här. Vill bara att allting ska bli bra och att de ska bli du och jag en vacker dag<3
27 Januari - 14 Augusti :(</3 FAAN :(


Hare bra// Swampeen

19 Augusti / Hoppas på det.

Idag var man återligen igen då på arbetsförmedlingen som jag nämnde i inlägget tidigare. Så var man på den där informationen och de började kl 10. Så fick man sitta och lyssna på "chefen" lr vad man ska säga, personen har hand om alla ungdomarna som har blivit arbetslösa. De kom mycket information på en gång sen fick man en mapp med massa lappar och böcker om hur man skaffar jobb osv. Så de blir väl att sitta och läsa igenom de dära någongång :p
Sen skulle man på något som heter communicare lr nånting sånt den 31 augusti. Inte för att jag riktigt vet vad det är för någonting men ändå. Får väl se om man får någonting vettigt av det eller inte.

De är mycket man hoppas på här i livet ibland, en del saker som jag hoppas på de är att jag kommer först en praktikplats så jag får ersättning, få ett jobb så småningom, få tillbaka den jag älskar<3 och även att han har läst och fått brevet jag har skickat. Sen är det givetvis mycket annat man hoppas på och vill. De gäller bara att ha en motivation lr vad man nu ska uttrycka de. För har man inte de då lär man knappast få som man vill ha de lr?
Man vill ju att allting ska vara bra.

Just nu så tittar man på tv och ska snart laga mat. Är väldigt hungrig så får väl se vad det blir för någonting.

VILL verkligen ha tillbaka dig<3 Jag älskar dig precis lika mycket som när vi var tillsammans<3
Hoppas du tror på mig att jag skulle göra precis vad som helst för att det ska bli vi igen<3 Allting som jag har sagt till dig menar jag verkligen, de kommer direkt från hjärtat<3 Har aldrig någonsin ljugit för dig, har varit helt ärlig mot dig<3


Hare bra// Swampeen

18 Augusti / Saknad otroligt stor<3

Idag skulle man ha varit på ungdomsinformation på ams (arbetsförmedlingen) men så när man kom dit så sa de att ja de är inte idag utan imorrn. Så kom tillbaka då kl 10. Då har man liksom gått upp tidigt helt i onödan, vart väl inte världens gladaste kanske. De är nog jobbigt som de är ändå.
Så de blir väl och gå dit imorgon istället då.

Saknaden efter dig är otroligt stor<3 den blir bara större och större för varje dag som går :/ Vill bara att vi ska bli tillsammans igen<3 Jag älskar dig så himla mycket, kommer inte sluta att kämpa för att kunna få tillbaka dig<3 Som jag har sagt tidigare så menar jag verkligen att jag skulle göra vad som helst ! Hoppas du iaf kommer att läsa brevet du kommer att få eller du kanske redan har fått de. Skulle uppskatta om du gjorde de.


Hare bra// Swampeen

Till Anonym !!

Denna kommentar fick jag på ett av mina inlägg som jag har skrivit.

HEJ (tvätt) swampeen!!

Ett tipps var inte en falsk mäniska som du verkar vara,, har läst din blogg varje dag nu några dagar och den är lite tjatig och du har inget flyt i dina inte så intressanta texter, nu tappar du en läsare.. // erfaren bloggare


Svaret: För det första så är jag inte falsk ! Sen så har jag inte tvingat dig att läsa min blogg heller. Skiter väl i om jag tappar en töntig läsare som du som inte ens vågar skriva sitt eget namn istället för Anonym. Ja får väl vara hur tjatig jag vill och tror inte att du är så mycket bättre själv på att skriva i din blogg heller så.
Bryr mig inte om vad du skriver för kommentarer, tänker inte godkänna dem iaf.

16 Augusti / Jobbigt

Vet inte riktigt om jag vill skriva här just nu, anledningen de vet ni redan som har läst min blogg. Ska väl försöka skriva någon rad.. Idag så började de jobbigt satt och läste massa gamla inlägg & kommentarer bl.a från den jag fortfarande älskar som inte älskar mig. Började gråta då blev de riktigt jobbigt, då kom alla minnena upp i skallen på en. Så drömde jag om honom inatt också, de går inte att få ur de hur skallen. Drömmen var en ganska bra dröm. Vill bara att iaf de som var bra i drömmen ska gå i uppfyllelse. Då skulle jag känna mig hel igen och värdig.
Jag vill verkligen ha tillbaka dig ! skulle göra vad som helst, precis vad du vill ! Hade man haft ett körkort och en bil då skulle jag fan åka till dig och försöka förklara hur mycket jag älskar dig<3 och hur mycket jag vill ha tillbaka dig, skulle stå och vara hur ledsen som helst medans jag säger det. Saknar alla fina saker som du och jag hade tillsammans<3 De var de bästa som hänt mig<3 vill bara ha flera minnen med dig.
Som jag har sagt tidigare om jag skulle få de där jobbet i Örebro på Media Markt så skulle jag bo mindre än 1 timme till dig med tåg. Skulle kunna komma och hälsa på dig varje gång jag är ledig. Hoppas verkligen på att jag får jobbet. Tänker inte ge upp för att få dig tillbaka ! Ska göra allt jag kan för att få tillbaka dig ! De är DIG som jag ÄLSKAR !! och ingen annan. VILL bara HA DIG ! <3

Har även skickat ett brev till dig som jag lade på brevlådan igår, så de kommer väl fram på tisdag kanske. Hoppas att du läser de så du verkligen förstår att jag vill ha dig tillbaka<3. Satt och var väldigt ledsen & tårarna rann ner för kinderna när jag satt och skrev brevet. Menar allting som jag skrivit i brevet. Hoppas att du kommer att läsa de. Även om du inte skulle läsa min blogg så förstår du nog att brevet är ifrån mig när du har fått de.

Ni som läser detta inlägg kanske tycker att jag har skrivit väldigt mycket om när jag blev dumpad och att jag vill ha tillbaka honom. Jag skriver detta för att de kommer rak ifrån mitt hjärta och menar verkligen de jag skriver ! <3 Skulle aldrig skriva någon som helst lögn. Allt jag skriver kommer ifrån hjärtat<3. Skriver allt jag tycker och känner.

Som sagt jag mår inte så speciellt bra just nu som ni kanske redan vet..

Jag saknar dig väldigt mycket ska du veta<3<3<3<3
Saknar alla " jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3" sms:en som vi brukade skicka till varandra väldigt ofta<3 varje gång jag fick ett sådant så blev man varm i hela kroppen och även när jag skickade ett<3
Sen när vi säger jag älskar dig till varandra<3 och när vi får sova tillsammans, alla kyssarna. Alla fina stunderna vi hade<3


Hare bra// Swampeen


15 Augusti / Oförglömligt

Har ingen större lust att skriva här just nu för att jag inte mår så speciellt bra efter att ha blivit dumpad igår :/ blev väldigt chockad över sms:et som jag fick, de tog knäcken hur mig :( precis när jag fick det tänker jag skicka: jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3, men så får man istället ett sms om att de är slut :(.. Du är den ända jag vill ha !!
Du betyder så otroligt mycket för mig och jag kommer aldrig att hitta någon som du<3

Tänkte kopiera in en sak som jag skrev för väldigt länge sen och detta är helt oförglömligt:
Då var jag verkligen lycklig och trodde att vårat förhållande skulle hålla väldigt väldigt länge.
Tårarna bara rinner när jag läser de..

Så saknar jag min älskling otroligt mycket <3<3 tänk att på fredag så är de 1 månad mellan oss :) alltså tiden har gått hur fort som helst <3 och flera månader ska de bli :)<3 för du är så otroligt underbar person <3
Från de att ha små pratat i skolan, skickat meddelande, pratat på msn och kramats , sen utvecklades detta till att vi kramades & pussades ;) första pussen glömmer jag aldrig ifrån dig älskling <3 sen skrev vi finare & finare ord till varandra via sms <3 sen började vi träffas lite själva i skolan , så sen en dag så skulle sofia min klasskamrat till örebro och frågade om ja ville följa med & jag visste inte om jag skulle bli med dit. Sen så frågar hon om min nuvarande pojkvän ville följa med till Örebro & han ringde till sin lärare och frågade om han var tvungen att vara med på lektionen och de behövde han inte så han blev ledig hela dagen, och när man satt där så slog hjärtat volter och började dunka fort :p Så han gick hem och packade och följde med mig & sofia till hällefors å sen när hon hade gått hem för och käka så satt jag & han i köket och löste korsord å alltmöjligt sen så blev de att ja lutade mig i hans famn å satt och gosade lite grann medans vi gjorde korsordet ;p Så när klockan närmade sig tills vi skulle med bussen till Örebro och först så satt vi bredvid varandra & höll handen å lade huvudet på hans axel ;p sen så tyckte sofia att vi skulle sätta oss längst bak och då gjorde vi väl de då så jag tyckte de va mysigt & ligga i hans famn typ och sen var ja ganska trött så jag somnade i famnen på honom, så när man var där så sa han i mitt öra " älskar dig " då vart ja ännu varmare i kroppen <3 då sov jag ännu djupare sen så när jag vaknade så blev de några pussar ;) vart lite puss-sjuk så de vart ganska många ;) sen så när man var i klädaffärer så vart de inte så mycket titta utan vi stog antingen utanför eller i något hörn & pussades istället;) sen när vi var på väg hem igen så vart de många många pussar & kyssar ;)<3<3 så mysigt så ;)
När vi kom hem så blev de & titta på Andra avenyn då ;) sen senare på kvällen så frågade han om vi var pojkvän & flickvän <3 så då svarde jag: mm <3 var väldigt trött när ja sa de så de var därför de inte blev så många ord ;)<3
Så den dagen förändrades mitt liv <3<3<3<3 Jag älskar dig med hela mitt hjärta min fantastiska älskling <3<3<3<3<3 du är mitt allt <3<3<3<3<3 Är VÄLDIGT glad över att det vi <3 och sedan så är de helt otroligt att det snart har gått en månad sen vi blev tillsammans <3<3<3 helt klart ska de bli flera månader :D <3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


14 Augusti / Dumpad FAAN :(

Idag var de en ganska bra dag till en början, men sen så kom de ett sms som löd : Du Sandra jag tycker vi gör slut. Avståndet mellan oss är för långt och vi träffas för sällan. Men jag har haft det bra när jag varit med dig. Blir bra minnen. Du får lycka till med att hitta någon ny älskling.

Så idag blev man dumpad av någon konstig anledning :( han sa iaf att jag inte hade gjort något fel utan att de var han som de berodde på. Så hade han inga känslor kvar för mig längre :(

Till dig om du nu läser detta:

Jag vill inte att det ska vara så här, vet att de tog 3 månader innan vi träffades. De var för att jag var för feg för att ta tag i mig själv. Sen den 7:e augusti så åkte jag hem till dig i västerås. De var väldigt skönt att få träffa dig igen och ångrar att jag inte kom tidigare. Detta förhållande varade lite mer än 6 månader. Dem månaderna var helt fantastiska.
Kommer ihåg alla fina minnena och när vi träffades första gången<3 , jag vill verkligen ha en andra chans för att visa att jag verkligen vill ha kvar dig<3. Jag älskade dig och älskar dig fortfarande !!<3<3 Du är det bäästa som har hänt mig i hela mitt liv<3<3<3
VILL VERKLIGEN HA EN CHANS TILL !! <3<3<3 Skulle fan göra vad som helst för att de ska bli vi igen !!
Förstår inte varför du gör så här mot mig ?! Du var den som gjorde mig lycklig och kände mig värdig. och att de var någon som jag kunde dela mitt hjärta med<3<3 offrade min oskuld för dig, jag har gjort väldigt mycket för dig och hoppas du förstår de <3 Du betyder oerhört mycket för mig<3
Skulle bara vilja att de blev vi igen och att vi kunde ha suttit ner och pratat om detta..
Vet att vi bor långt ifrån varandra, skulle göra allt för att kunna träffa dig oftare !!!
Trodde faktiskt på en framtid mellan oss att vi skulle flytta ihop och kanske skaffa en familj tillsammans i framtiden<3

JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA OCH HOPPAS ATT DU VERKLIGEN FÖRSTÅR DE <3<3<3<3<3

Vill att du ska ändra dig att jag får en chans till och att vi kan reda ut detta ordentligt.
Hade faktiskt tänkt att fråga om jag fick komma till dig nästa fredag. Men de går ju inte om du inte har några känslor för mig längre :(

VILL HA TILLBAKA DIG !!!!!! JAG ÄLSKAR DIG !!! <3<3<3


Hare bra// Swampeen

13 Augusti

Godmorgon allesammans ;d hoppas ni har sövit bra, de har jag iaf gjort :p Får se vad denna dag kommer att bestå av, vädret får nog bestämma vad de kan tänkas bli :p Blir de regn så blir det nog att sitta vid datorn, spela wii & lite annat :p Blir de sol så blir de nog att sitta ute och bara njuta av de vackra vädret :) om de nu blir sådant vill säga ;p
Får väl helt enkelt hoppas på att de blir fint väder :)

Så om ni kanske vet så sökte jag ett jobb igår och fick mail från dem att beskedet skulle komma i november istället för october :p Men de får jag väl leva med antar jag ;p haha.. Nu vill jag ha en praktikplats så jag har någonting att göra om dagarna och dels få min ersättning för att jag varit hemma i 3 månader :p

Annonsen om mobiltelefonerna ligger ute på hugget.se nu.

Kommer inte på så speciellt mycket att skriva, men de kommer nog att slinka in ett till inlägg senare idag :p

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


12 Augusti

Nu är man här igen och ska skriva några rader hade jag tänkt :p Idag så har det varit både fint & halvfint väder, vissa stunder var det molnigt och vissa stunder var det sol :p så de har väl varierat kan man säga. De man har gjort idag är att man har pantat burkar, gjorde de igår också :) lär ju ha pengar :p sen så har man gjort fruktsallad och blåbär/banan milkshake som dock bara smakade blåbär :p haha.. Kan bero på att jag hade mer blåbär än banan. Sen blev de en hel del mjölk och glass :p För övrigt så har man inte gjort så himla mycket mer, mest slappat.

Så har man sökt ett jobb på marieberg i örebro , tror jag det var iaf. De heter Media Markt, de håller på att byggas och de ska vara klart 2010 dock så de sökte personal så jag sökte jobb som butiksbiträde kan man säga ;p Så får väl svar någongång i october iår :p Just nu så är det ju bara att vänta, men man måste ju ha någonting att göra om dagarna så får väl se om man får sin praktikplats nere på morsans jobb bland alla blommorna :p Så man får sin ersättning för att man har varit hemma i 3 månader snart :p Inge skoj att gå hemma.. Så får väl hoppas på att jag får vara där nere så man får ersättningen som brukar vara runt 3000 ungefär i månaden.. De är mycket pengar för mig, och då kan jag betala de räkningar jag får. Så måste man lära sig att INTE köpa varenda pryl man råkar hitta, utan tänka att behöver jag detta eller inte? Bättre att lägga ut pengarna på någonting vettigt istället som man verkligen behöver ;p Så är de iaf.

Sen föresten så ligger mobiltelefonerna ute på hugget.se snart :p när annonsen blivit godkänd.

Igår så var man hos en kompis som fyllde år, hon fick 3 glas av mig som present :p Kan säga att de var inte speciellt farligt dyra.. Tänker inte avslöja va de kostade, kan säga att det är nog inte många som skulle tro på mig om jag sa vad de kostade med tanke på att de var ganska bra :p De är nog inte sånna som går sönder lätt de tror jag inte, för de var rätt tjockt glas på dom :p hihi.. men hon blev nöjd iaf och de är ju huvudsaken :p Annars hade jag tagit dem själv ;p haha..

Just nu så tittar man lite på Trauma livet på akuten på tv4 fakta, rätt intressant program. Men rätt äckligt ibland som inte är så speciellt trevligt att se direkt. Snart är det iaf Criminal Minds som är så bra :p får väl hoppas att de inte är något avsnitt som jag sett.

Jag älskar dig älskling och saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3<3<3
Får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi träffas igen :)<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


10 Augusti

Idag så har det varit en halv bra dag, de har bestått av regn , sol & åska. Så har man varit ute & gått i en timme :p jobbigt var det men de var skönt. Får väl försöka göra de lite oftare så det inte blir lika jobbigt.
Annars så har man inte gjort så mycket mer än att ha bakat negerbollar som de står i de gamla kokböckerna, alltså säger jag så iaf. Även om det är folk som säger chokladbollar.

Igår så kom man hem ifrån älskling, de har iaf varit roligt att få ha varit där och hälsat på :) De är iaf ingenting jag ångrar iaf. Så allting har iaf varit bra. De som kanske inte var så skoj var att de var varmt när man åkte tåg från örebro :p Men de får man väl stå ut med, tur att man hade en vattenflaska med sig :p
Får väl se när vi träffas nästa gång :)

Jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling<3<3<3<3<3<3
Vill aldrig förlora dig ! <3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

9 Augusti

Idag är det söndag och så har det blivit lite ändrade planer eller hur jag nu ska uttrycka det :p kommer nog att åka hem idag eller tidigt imorgon. För att älskling ska jobba hela dagen imorgon så de är inte så skoj att vara själv då. Lättaste är väl att åka hem idag ist för imorgon. Har suttit och tittat på buss och tågtider. så de som jag hade tänkt att ta idag är tåget som går 19:02 ifrån västerås och då är jag i örebro 19:52, så tar jag bussen från örebro kl 20:25 och då är jag hemma 22:01. Tror nog att dessa tider blir bra.. Senare tider från örebro och hem fanns inte eftersom det är söndag.
Så det blir nog att åka hem idag, lite trist att åka så långt egentligen men de är värt pengarna :p har iaf pengar så de räcker både från västerås till örebro och sedan hem då :p hehe, vilket är bra. Så man slipper att vara fattig ;p
Detta blir nog bra , så får man söva i sin egen säng :) ska bli gött faktiskt.

Funderar på om jag ska duscha & fräscha upp mig lite grann så man slipper gå runt och lukta äckligt när man ska åka bland folk. Tror inte att dem skulle tycka att det var så speciellt roligt om någon luktade äckligt som satt bredvid en.
En sak vet jag iaf att den buss som jag ska åka hem med alltså den 20:25 den brukar det inte vara så mycket folk på och de är ju rätt gött de :p Så slipper man trängas med andra.. De är nog ingen som skulle gilla de.. Jag gör de iaf inte.

Så imorgon är jag troligtvis hemma :)

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


8 Augusti

Ja nu ska man skriva några rader här igen då ;p hihi.. som ni kanske redan vet så blev det inget skrivande igår , hade ingen lust att skriva :p haha. För igår så var man först barnvakt åt syster, lagade mat och tog ut pengar :p Sedan när man gjort de så packade man väskan som inte blev så lätt, vet inte riktigt varför man har så mycket med sig när man ska någonstans xD de måste vara något med att man är tjej. För vi tjejer har så mycket mer än vad killar har när de ska packa ner någonting i en väska :p hihi.. Jaja så äre iaf.

När man gjort de så gick syster över till grannen så jag väntade på att klockan skulle närma sig halv 3 för då skulle man med bussen till Örebro ;p så när man satt och väntade på bussen så var det dels väldigt varmt så man höll på att dö av värmeslag och så vare 2 tjejer som också stog och väntade dom pratade fan som 2 papejojor tamefan xD munnarna gick i ett xD Sen inte nog med de att när man skulle sätta sig på bussen så var en fördel att de var svalt & gött och de som inte var bra att man återligen igen fick höra några tjejer som satt och pratade lika mycket som de andra gjorde första gången. Tur att man hade musik i mobilen så man slapp att höra deras röster :p Så satt man och läste aftonbladet på samma gång också. Gick ganska bra faktiskt, haha.. stog inte så speciellt intressanta saker i den ändå.

Så när man kom fram till Örebro så visste jag inte riktigt hur man skulle göra på en tv-apparat där man skulle trycka in vart man skulle åka tåg någonstans, så satt väl och fundera ett tag. Så gick jag in där man skulle ta en kö-lapp så fick jag iaf min biljett till västerås. När klockan började dra ihop sig till tiden då tåget skulle komma så kom jag först på fel sida där man skulle gå på tåget, så man fick läsa på skyltar så hittade jag tillslut iaf. Så när tåget väl kom så fick jag fråga en som jobbade på tåget om de var de som gick till västerås och de var de som tur var :) När man skulle sätta sig vid en plats så fanns de knappt några så jag fick sätta mig bredvid en annan tjej. Hon var tyst som tur var hon satt bara & läste tidningar :p Så var de iaf inte så varmt på tåget de hade öppnat ett fönster så de skulle komma in frisk luft. Vilket jag tyckte var bra, de var liksom första gången man åkte tåg så :p haha, nästan lite märkligt att man inte gjort de tidigare, men de som inte var så bra tyckte jag de var allt oljud xD de fick man ont i öronen av, då förstog jag varför den som satt bredvid mig hade öronproppar. Skulle man ju ha tänkt på men de gjorde man inte tråkigt nog, men fick försöka lyssna på musik så man inte skulle bli allt för hörselskadad. haha, de vill man ju inte direkt bli. Jag skulle iaf inte klara mig utan min hörsel, skulle nog bli tokig som jag inte hörde någonting.
Men iaf resan gick iaf bra de var liksom det som skulle vara huvudsaken, haha.

Så kom älskling och hämtade mig ve stationen, hihi.. så åkte vi hem till honom. Så träffade man hans föräldrar för andra gången :p fler ggr lär de nog bli.. När man kom dit så fick man se sig runt i huset, vilket var ganska stort. Deras är iaf större än vårat hus.. haha, kan ju bero på att västerås är mycket större än hfs..
Så på kvällen så fick man grillat ;p vilket var gött faktiskt (: , så försökte älskling få mig att dricka någon alkoläsk lr vad det var för någonting.. De var iaf citronsmak på den. så man drack väl upp den där efter hand.. Sen så frågade de en 1000 ggr om jag skulle ha någonting mer, jag bara nej jag klarar mig utan. Sen så kom älsklings grannar och hälsade på ;p fick veta att en av dem hade släktningar i hällefors ;p vilket var ganska häftigt ;p haha..
Så fick man 2 cider av dem också, omtänksamt av dom :p Den ena var hallon & lime som jag brukar dricka :p sen var de jordgubb & fläder som jag inte direkt är nå förtjust i. Menmen.. så är det ;p
Efter ett tag så tittade jag och älskling på en film som hette Inkheart, den var ganska bra förutom att man nästan somnade emellan åt :p haha, vilket jag gör nästan jämt när vi tittar på film xD konstigt nog.
Innan de så spelade jag, älskling, hans syster & en kompis till han wii, vilket inte var så speciellt lätt iaf inte det spelet som vi spelade iaf.. men de gick ganska bra trots att de var första gången jag spelade just de spelet :p Som jag inte kommer ihåg vad de hette..

Idag vet jag inte riktigt vad det blir för någonting, de får väl tiden utvisa antar jag ;p haha..
Det är inte så speciellt att skriva med tangenterna emot sig för att datorn blir väldigt varm xD speciellt när man har laddaren i :p men så brukar de bli när man har en bärbar och dels inte har så speciellt många fläktar.. Har bara 1 i den kanske 2 xD Jaja man får väl försöka göra så den är sval och inte stänger av sig när den blir överhettad :p

Nu blev det allt ett långt inlägg, de beror på att jag inte skrev någonting igår :p Så de fick bli allting idag istället.. haha

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


6 Augusti

Jaha då ska man skriva några rader här igen då hade jag tänkt ;p Denna dag har bestått av att man har varit och handlat ingredienser till maten jag gjorde idag och de blev kyckling med paprikasås och ris , sen som tillbehör majs :p Det vart faktiskt riktigt gött :) Det är värt att göra det flera ggr ;p Så har man även diskat, plockat i diskmaskinen och satt igång den, dammsugit upp allt gräs som va överallt, så har man även varit ute i solen och fått lite färg :p Efter att man gjort allt detta så satt man och fundera på vad man skulle göra och de blev att baka den där bärkakan som jag gjorde förut fast då hade jag inte bara blåbär utan hallon också. De blev lite rinnigare än vad de blev när de bara var blåbär i :p men det vart gött de med. Kommer bild på den i slutet av inlägget ;p

Just nu så tittar man på norska unga mödrar :) alltid lika bra varje gång man ser det ;p Nästa vecka är det sista avsnittet vilket är tråkigt. Men den danska går ju fortfarande med nya avsnitt ;p hihi (: Då har man ju iaf någonting att titta på. Ni kanske har förstått att jag är ganska tokig i att titta på program där de är barn med :p hihi, det är faktiskt roligt att titta på de faktiskt, då vet man ju själv på sätt och vis när man själv ska skaffa barn i framtiden :)

Sen blir det att vänta på att criminal minds börjar kl 23:00 tror jag att de började idag ;p får hoppas det är ett avsnitt som man inte har sett.. Innan de blir det väl att packa väskan för imorgon ska man till min älskling vilket ska bli roligt :) Ser faktiskt framemot att åka dit :p
Tror jag inte tar med mig min "feta och tunga" dator till älskling, såg i en kommentar att jag fick låna hans och skriva ifrån;) hihi, de har jag gjort förut. På hans minidator går det inte att skriva med xD hahaha.. inte för att vara elak på något sätt utan att de går inte att skriva med en sån liten dator xD Han kunde väl ha skaffat en dator som är lika stor som vad min är lr någonting ;p haha.. I för sig han ville väl ha en dator som var lätt och som inte tar så stor plats..

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3
Längtar tills vi träffas imorgon<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


Bärkakan gjord på blåbär och hallon :)

5 Augusti

Idag har det varit en solig dag de gillar man :) har varit och badat med sofia och hennes familj, men jag badade inte för det var väldigt kallt, tyckte de räckte med att doppa fötterna ;p haha.. Men en av hennes systrar, far & hundar badade :p haha.. Förstår inte hur de kan bada i så kallt vatten men de är väl så :p Menmen, de tyckte väl att de var varmt.. De var det iaf i luften. Men det är skönt när det väl har kommit fint väder och allting, tycker att de där fina vädret borde ha kommit mycket tidigare, men som sagt man styr inte över vädret tråkigt nog. Kunde man de så skulle jag lätt ha sol varje dag och sen kanske ha regn någon dag för att vattna växterna :p Skulle nästan vara perfekt. Men de är bara en dröm än så länge.
Efter badanet så åkte vi hem till dem och så skulle sofia äta och sedan skulle hon iväg och fiska, så jag drog hem på mopeden. Fläktade väldigt gött kan jag bara meddela (: Brukar bli de när man gasar på lite ;p
Så när man kom hem så började man att fundera på vad man skulle äta så de fick bli nuddlar xD tyckte inte att de var så speciellt gött eftersom jag har förätit mig på de. Sen under tiden man åt de där så spelade man poker på facebook, de går faktiskt ganska bra emellan åt;p Det är bara att träna så blir man bättre, tur att de är gratis..

Ikväll så ska man sitta bänkad framför tvn, det är en del program som man ska se just nu är det förlossningskliniken, efter de så är det Specialfall: riskförlossningar och efter de Trauma livet på akuten :p Alla dessa på tv4 fakta. Sen lite senare ikväll runt 22:55 så är det Criminal Minds på kanal 9 som självklart måste ses :)
Sen har jag väl inte så mycket mer planerat än de, blir väl söva efter allt de där antar jag :p

På fredag ska man åka till älskling som bor i västerås och ska väl vara där till på måndag :) om han går med på de villsäga :p haha.. Men de tror jag nog att han gör ;p Ska bli skoj att se hur hans hus ser ut :) hihi :p
Men ser mest emot att få träffa han så klart..
Bussen härifrån går 14:30 och är framme i örebro 16:15 , sen blir de tåget som går 16:56 och är i västerås 17:50 :p
Blir nog en ganska bra tid, men kommer bli jobbigt att åka så långt, men va fan det går att söva :D hihi ;) får bara se till att man kommer dit man ska. Får väl se om man lyckas hitta i västerås lr inte xD hahahahaa..
De lär gå bra..
Vet inte riktigt om jag kommer att ta med datorn så man kan blogga lite :p vet inte heller om de har trådlöst internet:p Men sen så väger ju datorn en del med. Får se, annars blir den kvar hemma, så får jag väl skriva ett väldigt långt inlägg om hur det var hemma hos honom :p hihi ;)<3

Jag älskar dig<3<3<3<3<3
Längtar tills jag får träffa dig älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


Godkväll

Godkväll allihop, tänkte kvällsblogga lite grann, har inget annat för mig än att titta på criminal minds som är på kanal 9.. Det är väl den ända serien som jag följt ifrån början iaf på kanal 5 , den serien går även på kanal 9. ;p sen är de ju andra avenyn också som man självklart måste följa, de är ju så otroligt bra :) Har aldrig missat ett avsnitt av de, och inte heller av criminal minds ;p hehe..
Kan säga att när det verkligen är någonting bra som man verkligen vill se då är det ju självklart att man ska fortsätta titta på de (: hihi..
De avsnitt som de är av criminal minds på kanal 9 har jag visseligen sett men de är fortfarande lika bra oavsett om det är ett avsnitt som man sett eller inte :p haha.. Det brukar inte spela någon roll om det skulle va det eller inte, huvudsaken är att man gillar serien man tittar på ;p Annars är det ju ingen vitts att titta på de. Så ser jag iaf på saken :p

Det man har gjort nu ikväll var att man spelade lite sims 2 - livet i lägenhet, har byggt ett ganska fint hus faktiskt. Men nästan alla hus jag bygger dom blir alltid för stora av någon märklig anledning :p Man inser inte riktigt hur stort det kommer att bli när man väl är klar. Då får man försöka uttnytta det man har :p får väl kanske planera lite mera hur huset/husen ska se ut innan :p haha, menmen.. skit samma, större yta skadar inte.

Just nu som jag redan har nämnt att jag tittar på criminal minds :p hehe, ska skriva klart detta innan det blir allt för långt. haha, lär ju bli klar innan det bli ny dag iaf. Annars går det liksom inte ihop med de man skriver..
Jaja nog tjatat om det dära, nu ska jag fortsätta titta på tv istället.

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

4 Augusti

Idag så har man väl egentligen inte gjort så mycket mer än att hämtat syster hos en kompis, lagat pytt i panna & ägg och lämnat den filmen man hyrde igår.. Sen har man inte gjort så mycket mer denna dag, vädret kanske inte har varit så tilltalande men de har iaf varit uppehåll och det är de som är huvudsaken :p Får hoppas att solen kommer att vara framme mer än vad den har varit idag. Så man kanske kan sola lite, innan det blir höst lr vad man nu ska säga.. haha
I för sig denna månad är väl lite både och kan man säga:p Men tycker att sommaren kunde ha varit bättre än allt regn som har varit bra länge.

Så är det ännu ingen som visat intresse för mobiltelefonerna som jag annonserade om här för ett tag sedan. Skulle vara hemskt hyggligt om någon eller några kunde visa lite intresse för dem. Någon av mobilerna kan väl vara någon reservmobil till någon eller kanske en jobbtelefon.. vad vet jag?

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, de får tiden utvisa :p hehe..

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


Dålig Film, Popcorn & Beck.

För ett tag sedan så var man iväg till Ica och hyrde en film som hette Wanted.. När man stog där och läste om den så lät den bra. Så då tänkte jag att ja den är säkert bra, så då hyrde jag den, efter att ha tittat på skärmen där man väljer filmerna. Då åkte man iväg hem på mopeden.
Så kl 20:00 ungefär så satte man i filmen i DVDn så hade man lite popcorn, godis & lite dricka. När man tittat lite grann på filmen då verkade den bra.. Sen när det hade gått lite längre in i filmen så började det bli dåligt, då blev det inte alls som jag hade tänkt att filmen skulle vara, så de blev man hoppade lite framåt för att kanske se om det skulle hända någonting som verkade sevärt, men så blev inte fallet.. Då stängde jag av filmen bara för att den var dålig.
Man kan ju inte titta på en film som inte ens är bra, så den filmen får inget betyg av mig inte.

Så kollar man på Beck filmen som är på tv4 istället, har visseligen sett den filmen. Men den är bra :p
Filmen heter för övrigt Pojken i glaskulan. Ska börja titta på den när nyheterna är slut. Det är inge vidare när det är en massa reklamavbrott mitt i en film, inget man gillar direkt.

Ska iaf titta på den snart :p

Jag älskar dig & saknar dig älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


3 Augusti

Nu är man här och ska skriva några rader igen.. Idag så hoppas mn på att de ska bli lika fint väder som det blev igår :p För man är så trött på allt regn som har kommit ner de senaste veckorna. Så tycker att det ska bli fint väder nu framöver (: Så idag vet jag väl inte riktigt vad det blir, tror det blir att röja i en av mina hörngarderober lr vad man nu ska kalla det. De är iaf en himla massa bröte (skräp) och annat skit i den, så de är nog kanske på tiden att man gör någonting åt de. För den är verkligen proppfull för de går inte att komma in i den utan att man måste flytta på en massa saker innan man hittar de man letar efter :p En sak som jag letade efter igår var nämnligen orginal skalet till en av telefonerna som jag säljer, de skalet som är på får man köpa till för 10kr extra eller någonting :p Får väl se om jag hittar de för det första.

Nu så stängde datorn av sig, vet fan inte va det är för fel på skit högen.. För först så går det väldigt sakta med allting när man ska trycka på nånting, sen så håller de på så ett tag. Så kommer de fram en ruta om någonting hinner aldrig läsa va det står innan den stänger av sig. Så har den gjort hur många ggr som helst och jag vet inte vad det är som gör att de blir så. Det är väldigt irriterande när man håller på att skriva någonting så kommer de där fram och förstör allting när man har påbörjat nånting. Inte nå vidare att börja om när den stängt av sig utan anledning.
Det är väl Fujitsu Siemens som har tillverkat dåliga datorer, dels så har min dator kraschat 2 ggr. Båda gångerna så har operativsystemet försvunnit på något konstigt sätt. Första gången då hade jag bara stängt av datorn och sedan efter någon timme eller så skulle jag starta den och skulle spela Harpan då stog de att det inte fanns något operativsystem i datorn. Ja tänkte va fan de kan ju inte bara försvinna när man bara ska starta den och spela harpan..
Sen andra gången var det samma sak fast då hann jag ha på datorn en stund, sen när jag inte använt den på några timmar så stog de återligen igen att jag inte hade något operativsystem kvar. Hade det inte gått att göra räddningskivor så kallade skivor som man ska få med datorn men man fick inga sådana, så de blev ju att göra egna tydligen så fick göra det ifrån syrrans dator som har en likadan. Bara för att man har Vista som operativsystem. Då fungerade de igen efter allt krångel.

Sedan dess så har det kommit fram den där rutan om någonting som man inte hinner läsa vad det är för någonting som står där, innan den stänger av sig. Så när man ska sitta ve datorn så får jag ha cd-skivor som den får stå på så den inte ska bli överhettad vilket den kan bli när laddaren är i. Sen när man inte har laddaren i då blir den inte lika varm..
Men de har gått förut att vara var som helst med datorn utan att man ska behöva de där skivorna. De är med cd-skivnorna var faktiskt Theo min pojkvän som uppfann lr vad man nu ska uttrycka de ;d hihi.. Ska köpa ett laptop ställ med fläktkylning. Då borde den inte bli överhettad. Så kanske man slipper gå igenom samma sak en gång till vilket jag inte vill. Annars får man väl spara pengar till en stationär dator (: hihi, men de får väl bli när man har ett jobb :) hihi..

Föresten angående jobbet så blir det nog att ringa idag istället, för att igår så dök de upp en massa annat istället :p haha.. Jag vill ju ha ett jobb så det blir ju bara att ringa runt & fråga om de behöver extra personal. Så på något sätt ska jag ha ett :P hahaha.. så dä så.

Nej nu orkar jag inte skriva något mera :p
Ni som är intresserade av att köpa någon av mobiltelefonerna så får ni antingen kommentera här på bloggen eller på min bilddagbok.

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3
Saknar dig<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

2 Augusti

Ja nu är det redan andra dagen i en ny månad nämnligen Augusti som ni säkert vet redan :p haha.. Så får väl helt enkelt se vad denna månad kommer att bestå av. Vet iaf att det kommer bli fattigt. Kommer att berätta varför sen.

Idag så vet jag inte riktigt vad det blir, har blivit tillsagd att städa typ hela undervåningen.. Vilket inte är så speciellt roligt att göra direkt. Räcker nästan med det som jag får städa i mitt rum, kan iaf säga att de blir som ett bombnedslag ibland och då blir det som sagt en hel del att städa upp. Själva anledningen till att man fick den där tillsägelsen till att städa typ hela undervåningen var att jag fick 350 sketa kronor när man var till Örebro för ett tag sedan, fick typ ingenting för de jag fick eftersom bussen kostade 106 kr totalt.. Då blev det inte alls mycket kvar att handla för. Fick inte så mycket bara för att min bror kommer att kosta över 4000 denna månad typ bara för att han ska iväg på en massa bowlingtävlingar & massa annat som kostar hur mycket som helst. Förstår inte att man kan lägga ut så mycket pengar på något sådant.  
Så har man ynka 207 kr på kontot nu och sedan i slutet av denna månad så har man 107 kr kvar och sedan i slutet på september så har man 7 kr kvar. Bara för att man har fonder som de går 100 kr till varje månad, vet inte hur man stoppar de dära bara för ett tag. Skulle vara bra att ha de dära pengarna som fonderna är värda nu, men de pengarna ska gå till ett körkort som man nog inte kommer att få heller så de är ju bra med de? eller inte alls.

Så får väl försöka skaffa ett jobb innan dess då, ska ringa till några jobb som verkar intressanta och inte ett dugg svåra att göra, sen behövde man ingen erfarenhet eller någon speciell utbildning. Så de gäller att vara tidig så man vet om man kanske kan komma in med ett CV och ett personligt brev som man var tvungen att ha med sig. Visst CV är obligatoriskt när man ska söka jobb :) men personligt brev de vill en del ha.
Kan väl alltid hoppas på att man får komma in och lämna CV:t och att dem ska vara intresserade av att ha mig där.. Så får man vara trevlig mot dem osv. Sen framför allt visa att man är intresserad och verkligen vill ha jobbet för annars så kanske någon annan får de och det vill man ju inte ska hända.
Skulle vara hur gött som helst att ha en egen inkomst så man kanske kan flytta hemifrån och betala sina egna räkningar och liksom känna att man har ett "eget" liv om man ska säga så:p haha, sen ska jag nog ta bort "rätten" som morsan har att hon kan se hur mycket pengar jag har kvar. De ska ju inte hon behöva se när jag har ett jobb osv.

För övrigt så ligger 2 av jobben i Örebro och 1 av dem i Karlskoga. Men det lutar nog att man ringer till de i Örebro :p Skulle man få jobbet så får man försöka skaffa lägenhet vilket inte är så speciellt lätt. Sen ska det ju vara en skaplig hyra också. För att kunna betala den om man skulle få en så måste man ha ett jobb först :p haha, annars går det ju inte.

Igår så var man iväg till mosters sommarstuga :p åkte dit med mopeden och de tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle ta :p Först så åkte jag fel så man fick åka tillbaka en bit, så efter 5 minuter kanske så kommer dem med bilen bakom mig. Och jag åker väldigt sakta på grusvägar eftersom mopeder inte riktigt är byggda för att åka på en sådan grusväg som jag åkte på. Men man hittade ju iaf dit så det var ju en fördel :) hehe..

Ja nu blev det allt ett långt inlägg, men de blir så när man kommer på en massa saker som man vill skriva :p
Sen vill jag bara påminna om mobiltelefonerna att de är fortfarande till Salu allihop. Vill bara bli av med dem.
De ligger bara och skräpar ändå.

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

1 Augusti

Idag är det ny månad och då innebär de nya möjligheter ;p hehe.. får väl hoppas de stämmer då..
Vädret idag är soligt ;d de gillar man.. får hoppas de blir flera dagar med sol för jag är så trött på all regn som kommer hela tiden.
För övrigt idag får man väl se vad som händer, vet inte riktigt vad jag vill göra heller så de är ju bra lr inte ja vet inte xD

Sen angående mobiltelefonerna som jag har till salu dom är fortfarande till salu, så är det någon som är intresserad av att köpa någon av dem så är det bara att höra av sig på något sett :p har dessvärre inte lagt ut annons på hugget.se än. men de kommer jag lovar. Anledningen till att jag vill sälja telefonerna är dels för att jag har pengabrist och sen dels så använder jag dem inte :p Skulle vara tacksamt om någon skulle vara intresserad av att köpa någon av dem.
Ni kanske behöver någon reservmobil eller kanske en jobbmobil som ni kanske inte vill vara så rädda om, så är det nog ett bra tillfälle att köpa en begagnad mobil. Ni kanske vet någon kompis som behöver en..
Vill verkligen bli av med dem. Så hör av er på något sett..

Bild på telefonerna:



Just nu så gör jag inte så speciellt mycket mer än att jag tittar på en dokumentär om en familj som har 9 barn och alla under 3 år. Förstår inte riktigt hur de kan hinna med allting.. Men de finns allt människor som kan klara av de fast det kan vara jobbigt ibland.
Jag själv skulle inte vilja ha så många barn, de skulle ja inte klara av. haha, men minst 2 eller 3 de är lagom.

Nu ska jag ta och bädda sängen och fixa lite grann.. Kan ju inte ha en obäddad säng hela dagen de går inte.. haha

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen