Onsdag, Sista Korpmatchen & Canal+ kanalerna

Idag är det Onsdag och det var några dagar sen som jag skrev men som sagt man har inte lust varje gång att skriva nånting vettigt som folk vill läsa. Det har inte hänt så speciellt mycket med tanke på att klockan bara är halv 1 ungefär så, men det jag hade tänkt göra är att städa tror jag, sen blire att spela den sista korpmatchen :P Får hoppas man får vinna iaf 1 gång :) Med tanke på att vi bara har tagit poäng och inte vunnit nångång.
Så märkte jag en sak idag när jag bläddrade bland alla dessa tv-kanaler som jag har att det gick att kolla på canal+ kanalerna, detta har jag inte kunnat gjort förut :P Fast det hade inte spelat mig någon roll om jag hade fått dom eller den andra tvn. Haha.

Den sak som inte är bra är att jag inte ens har börjat med uppgiften som ska vara inne nästa vecka, får väl ta och göra den. Anledningen till att jag inte har hunnit gjort den är att man dels har läst så mycket till tentan när man hade det. Sen har inte boken som jag ska ha till uppgiften inte kommit heller, då äre inte så lätt. Men ska göra det jag kan utan boken, så får jag väl se vad det leder.
Men en sak är iaf bra att jag fick godkänt på förra uppgiften :) bra det iaf.
De har fortfarande inte kommit upp någonting om min nya kurs. ååh blir galen xD

Just nu kollar jag på tv, ska ta och göra nått åt min uppgift.


Hare bra// Swampeen

Jimmy Jansson - Det enda jag vill

En sekund blir till år och regnet det slår
mot fönstret som hjärtat för dig
Vi fick en minut sen tog pengarna slut
Jag hann aldrig säga

Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

Jag vet, om du orkar att vänta
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
För oss, bara du och jag
Jag vet, jag känner din längtan
Och Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är

Långt bort härifrån
Dit jag inte kan nå
Går dina dagar förbi
Men månen ger ljus i en natt utan slut
Försöker att säga

Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

Jag vet, om du orkar att vänta
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
För oss, bara du och jag
Jag vet, jag känner din längtan
Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är

Jag vet, om du orkar att vänta
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
För oss, bara du och jag
För Jag vet, jag känner din längtan
Och Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är

Söndag, Bingolotto & Krossad lampa

Idag är det Söndag och det har väl inte hänt så mycket, har hjälpt till och städat lite. Sen så har man typ bara kollat på tv och tagit det lugnt. Var en sväng till görbilliga nicklas och köpte lite saker, sen till ica och köpa mat och sedan till pekås för att köpa en bingolott och shampoo.
Har spelat bingolotto och vann tyvärr ingenting denna gång, lite tråkigt. Var nära men det räknas inte.

Just nu så kollar man på Johan Falk - Operation Nätergal ingen bra film, menmen. Så har man även en krossad lampa, anledningen till de är att jag skulle ta ner min taklampa för att ta bort dammet som var och sedan sätta tillbaka den. Så skulle man rätta till pinnen som lampan sitter i och när jag ska sätta upp den så lossnar metallpinnen på glaset och den krossas. De blev en massa glassplitter i sängen, så de var bara att ta fram dammsugaren och ta bort det. Så får väl kolla på möbelaffärn efter en ny som kan tänkas passa.


Hare bra// Swampeen

Lördag, Skrivit tentan & Millenium

Idag är det Lördag och det som man har gjort är att man har varit in och skrivit tentan, de gick ganska bra faktiskt :) Var säker på nästan allting som var med och jag är nöjd med de iaf. Sen efter att man var klar så blev det att vänta på bussen till resecentrum, skulle egentligen ha åkt med kvart över 6 bussen som går till nora och där så skulle morsan hämta mig, men hon åkte ända till örebro ist så var hemma typ en hel timme tidigare än vad jag skulle ha varit. Det är ju en fördel att de händer, haha.

Just nu så kollar man på millenium den andra delen av män som hatar kvinnor och det är de man inte har fått sett på bio :P Det var ganska mycket som man inte fick se som de visar nu på tvn. Rätt intressant faktiskt och se det man inte gick se.

Hare bra// Swampeen

Fredag & Tentaplugg

Idag är det fredag och ja det som man har gjort är att man har haft tentaplugg har läst så mycket att jag har ont i huvudet. Inte bra, då måste det ju ha gått in någonting i skallen. Har också fått mina skor som jag har köpt också, så har man tagit en paus nu med lite tv-tittande. Ska väl läsa lite till sen och sen blir det duschen och sen sova, ska upp tidigt imorgon :/ Menmen, så är det dessvärre. Kommer inte hem förens 22:00 på kvällen, men hoppas på att få åka med 16:05 bussen, men det kommer nog inte att hända. Tänker iaf inte stressa med tentan när jag sitter och skriver den.


Hare bra// Swampeen

Tekniska Problem & Lyxfällan

Har kommit hem ifrån Örebro där man var på filmen Sebbe, den var rätt okej faktiskt :) Så fick man med sig lite kläder hem och ett par små högtalare till datorn. Kan säga att det var ett bra ljud i. De var värda sina 179kr som det kosta.
Hade tänkt att kolla på Sveriges värsta bilförare på tv4play men de går inte, de har tekniska problem tydligen.
Kollar istället på Lyxfällan nu, som snart är slut.

Ska ta och plugga lite mer snart innan jag ska sova. Imorgon blir det plugga plugga plugga verkligen.


Hare bra// Swampeen

Vad tycks?

Vad tycks om denna design som jag hittade på http://www.bloggdesign.nu , jag tycker den är väldigt fin faktiskt :)
Kan rekommendera er att hämta den därifrån bara ni har en användare, om inte så är det lätt att skapa en :)

Hare bra// Swampeen

Torsdag & Livräddarna på Bondi Beach

Idag är det torsdag och det känns faktiskt som man ska på föreläsning men det ska jag inte, med tanke på att det är tenta på lördag. Och så har jag suttit och läst en massa nu och har tagit en liten paus, ska fortsätta snart igen. Måste verkligen klara detta och jag har gett mig fan på det också.
Har även betalat mina räkningar också, så slipper man se dom ;D haha.

Ska för övrigt på bio idag filmen börjar 18:00 så får väl se när man ska åka. Ska dit med moster och hennes pojkvän. Tänkte shoppa lite innan ;P haha, ska leta efter en klänning som jag har sett i katalogen hos h&m och sen ett par leggings. Får hoppas jag hittar det jag vill (: annars blire säkert nånting annat :P

Just nu så kollar jag på Livräddarna på Bondi Beach :P


Hare bra// Swampeen

Andra Avenyn, CSI & Bio

Ja då har man varit och spelat korpen det blev 5-1 förlust åter igen men som sagt man spelar bara för skoj skull :) det är bara en kul grej liksom. Snart är det Andra Avenyn också ska bli spännande att se faktiskt vad som kommer att hända denna gång.
Efter det vet jag inte vad jag ska göra, tror det blir något CSI avsnitt och sen sova.

Imorgon ska man på bio och filmen som jag ska se heter Sebbe, får väl se om den är lika bra som trailern. Men innan jag ska på den så ska jag plugga till tentan, inge kul men måste verkligen göra det. Men jag har iaf fått en bra uppfattning om det som jag har läst också så det är bra det.

Just nu så kollar jag på Roomservice ;P haha.


Hare bra// Swampeen

Onsdag, Besviken & Korpen

Idag är det Onsdag och det man har gjort är att jag har pluggat till tentan sen så har man kollat på några CSI avsnitt, har nämnligen börjat kolla om på säsongerna. Är på 3:e säsongen nu ;p haha, ska köpa den 8:e säsongen sen när jag har råd. När man kollade mailen idag så hade man fått svar ifrån teknikmagasinet där jag sökt jobb och där fick jag tyvärr ingen anställning. Menmen, som sagt man är aldrig ensam om att söka ett jobb, det brukar vara flera 1000 som söker om det är ett populärt jobb. Så har man sökt ett på statoil här där jag bor, men har ingen större förväntan på att få de. Men har man inte försökt då lär man inte få någonting.
Så lite besviken blev jag när jag inte fick det. menmen.. skit i de.

För övrigt idag så har jag inte gjort så mycket mer, försökte kolla på en film på voddler de bara dampa så de struntade i att kolla på den.

Just nu så kollar jag lite smått på tv, ska iväg och spela korpen klockan 19:00. Så det är väl de som man förbereder sig på sen :p haha.


Hare bra// Swampeen

Tisdag & 112 på liv och död

Idag är det tisdag och det har väl inte hänt sådär speciellt mycket idag. De har väl inte varit världens bästa väder heller, de har nämligen snöat inge kul alls. Kan det inte bli vår någon gång. Man kan nästan börja undra om det ens kommer bli någon för att det har kommit ner så mycket snö. Sen dels så kommer det nog att bli en så kallad vår flod pga. att de har kommit ner så mycket snö i år därför så tror jag att det kommer bli så. Skulle inte direkt vara någon nyhet.De jag hade beställt ifrån lycknis hade kommit idag efter i sådär 100år sen xD ungefär. Men har i alla fall fått de, och de kommer att betalas när jag får pengar.

Har även beställt nya körkortsboken också, men den betalar inte jag. Som tur är:p haha.

Just nu så kollar jag på 112 på liv och död, det är en svensk serie. Kan rekommendera er att kolla på de.

 

Hare bra// Swampeen

Musik












Det enda jag vill


Förlust & Krångel

Ja nu har man hållt på att ändra design fram och tillbaka som sagt blir aldrig nöjd, som sagt hade jag kunnat gjort själv så hade det inte varit så svårt. Men nu kan jag inte det.
Så blev det förlust på bägge korpmatcherna idag, tråkigt. Men man spelar ju inte direkt på blodigt allvar utan bara för skojskull.

Vet inte riktigt vad jag ska göra sen, tror det blir att duscha och sen läsa lite grann till tentan. Det är jobbigt att läsa när det är så mycket text som man ska försöka komma ihåg och sådär. Men det ska nog gå det också. Vill ju lyckas och då ska jag ge mig fan på att jag ska det också.

Just nu gör jag inte så mycket mer än allt krångel som jag har hållit på med angående bloggen.

Hare bra// Swampeen

Ny design

Nu har man en ny design också, de fick bli denna. Det är typ den ända som jag har varit mest nöjd med, så denna får väl vara ett tag.

Hare bra// Swampeen


Måndag, Korp Match & Dagens Fråga

Idag är det måndag och en ny vecka, det som kommer att hända idag är väl att man ska spela dubbel korp match och plugga till tentan som jag har på lördag. Så det är alltid bra att kunna vara förberedd och ha läst en massa så de är ju en fördel att ha gjort de. Tycker själv att det är en fördel i alla fall, så det blir i alla fall att plugga till den. Sen har man fått 2st nya inlämningsuppgifter också som måste göras också.

Så har man fått 2st mail ifrån Media Markt, ni som har läst min blogg tidigare vet om att jag har sökt jobb där, fick svar idag och svaret var ett nej, vilket jag redan visste med tanke på att det var liksom över 100 ansökningar dit så de kvittar.

Har sökt ett annat jobb på teknik magasinet och hoppas på att jag får det. Men som sagt man kan inte bara söka ett utan man måste kanske söka en 20 jobb eller nå. Sen så lär man ha ett bra CV också sen dels komma på ett bra personligt brev också, men det är inte lika svårt som att skriva ett CV. Men så är det tyvärr när det är lågkonjunktur, men får väl hoppas på att de vänder och att det finns flera jobb att söka som man kan tänkas vara intresserad av.

Jaja nog om det dära.

 

Just nu så kollar man på andra delen av millennium trillogin Flickan som lekte med elden, sen efter det tänkte jag kolla på Luftslottet som sprängdes. När jag har kollat klart på dom så blir det att läsa till tentan och det är ett måste. Annars klarar man den inte om man inte har läst tillräckligt mycket och inte har lyssnat på vad föreläsaren har sagt.

Nu vart det allt ett ganska långt inlägg, men det blir så när man kommer på en del saker som man vill ha sagt. Haha, sen får man väl hoppas på att folk som läser den tycker den är bra.

 

Dagens fråga idag: Vad tycker ni att jag ska ha med i min blogg och vad ska jag skriva om? Skulle vara roligt att veta, eller tycker ni att det är bra de jag redan skriver.. Är tacksam för åsikter.

 


Söndagar & Johan Falk - Leo Gaut

Ja det är rätt segt med söndagar det händer inte så mycket precis, sen så ni vet det vackra vädret som jag skrev om igår det blev en väldig vändning kan jag säga. Det har kommit en massa snö inge trevligt alls kan jag säga.
Denna dag har väl inte blivit så händelserik men har varit hos moster och hälsat på var och lånade millenium trillogin och hennes usb-minne med musik i. Fast det fanns inge som var av intresse i de så de blev inge.
Sen så har man väl inte gjort så speciellt mycket mer, har kollat på Män som hatar kvinnor. Vet inte riktigt om jag ska kolla på Flickan som lekte med elden också idag eller om jag ska göra det någon annan dag. Med tanke på att filmerna är ganska långa att kolla på.

Så börjar man bli smått trött på designen på bloggen också, man är ju en såndär som vill byta å hålla på hela tiden. Man blir liksom aldrig nöjd utan man vill ha något annat. Hade jag varit bra på att göra egna så hade jag gjort det naturligtvis. Men tyvärr så är det inte så.

Just nu så är det Johan Falk - Leo Gaut på fyran, de är en bra film. Har bara sett den typ 1 gång, så detta blir andra gången. De blir nog att köpa dom alla 6st så.


Lördag & Millenium Trillogin

Idag är det Lördag och det har inte hänt så speciellt mycket, har kollat på CSI lite grann. Så har det varit ett vackert väder också det har varit hela 6 plus grader och sol :P Inge fel det. Så har man fått veta att det ska bli upp till 2dess snö imorrn bara för det. Är så trött på snö nu så det finns inte ord för hur mycket jag hatar snö.

Just nu så kollar man på millenium trillogin , alltså på svt1 så visar dom dessa filmer. Det är Män som hatar kvinnor som är först ut. De visar 2 delar av den filmen :p Sen kommer de andra Flickan som lekte med elden och sedan Luftslottet som sprängdes.

Jaja, kommer inte på så mycket mer att skriva just nu så.


Torsdag, Vunnit & Sveriges värsta bilförare

Idag är det Torsdag och de har inte hänt så speciellt mycket, blev ingen föreläsning pga att föreläsaren är på semester och sen att det är tenta nästa vecka. Så har haft hemstudier och har gjort klart en uppgift i IT-grundkursen som jag läser, så har skickat in den och är nöjd med den. Hoppas på att bli godkänd.
Så har man även varit och bowlat med moster, kände att det skulle bli lite träning innan korpmatchen som är på måndag det är dubbelmatch då. Får se hur det går.
Så har jag även läst lite till tentan, så man kan prestera bra på den. Har även fått veta att den ska vara på svenska och inte på engelska som den först skulle vara på. Men jag vet inte, kan förbereda mig för att det kommer att vara på engelska ist för svenska.
Nog om det dära :p haha.

Har även vunnit 2st biobiljetter också :) Jag var med i en tävling på tidningen som universitetet i örebro har och jag vann :) hihi, rätt roligt när man vinner nånting som man först inte trodde.

Just nu så kollar jag på Lyxfällan de är ett bra program och man lär sig en del om hur man ska göra med sin ekonomi. Alltså tänk att folk kan ha så höga skulder som dom har, helt otroligt.
Så har man även kollat på Sveriges Värsta Bilförare och jag förstår inte att folk har fått körkort i huvudtaget, de verkar liksom som att de har fått det hem i brevlådan xD Haha. Som sagt de som är med ska inte ha nå körkort tycker jag. Menmen..


Tävlingen Avgjord

Vinnaren är dragen och det blev Thirza som vann inviten till filmtjänsten voddler :) Stort grattis till dig och hoppas på att du får användning av den.

Bara ni ger förslag på andra tävlingar så kanske det blir flera med.

Måndag

Idag är det Måndag och det man har gjort är att man har varit ute och promenerat i de vackra vädret som har varit och sen har man tvättat 7 maskiner tvätt. Inge kul att göra det, men tyvärr så behöver man göra det som inte är så speciellt kul. Sen har jag pluggat också, ska fortsätta med det imorgon. Måste verkligen göra klart uppgiften i excel så jag bara kan plugga till tentan.
Har man även beställt en ordbok och ett teorihäfte för körkortsboken. Försöker ta tag i det dära.


Jag återkommer med vinnaren av tävlingen, men ni har fortfarande chansen att vinna :)


Lördag & Tävlingen

Idag är det lördag och man har nästan nyss vaknat och vet inte riktigt vad jag ska göra för nånting de får väl dagen utvisa kanske :P Haha. Kanske ut & knalla i de vackra vädret som vi har fått, de skulle inte vara fel att göra det.
Igår skrev jag ingenting men jag var och pantade burkar, var ner t skoaffären och sen handlade. Det var ungefär de som jag gjorde. Sen så spelade jag sims som var ganska så länge sen sist man gjorde de :p

Angående tävlingen med tanke på att det är 4 st som är med så ger jag de några dagar till för att få flera. Ni kan fråga era kompisar att de ska vara med och tävla. För er som kanske är nya här det är så att jag har en tävling om en invite till filmtjänsten voddler, Visst det kanske inte är världens bästa tävling men de är alltid något. Och vet man att det kommer att fungera så kanske man kommer på flera.

Reglerna i tävlingen är att man ska motivera varför just du ska vinna denna invite. Så svårare en så är det inte.


Onsdag, Problemet med voddler & Sökt Jobb

Idag är det onsdag och som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit på ett tag, ibland blir det så att man struntar i och skriva någonting när man inte kommer på nå att skriva. Men iaf under tiden som jag inte har skrivit nånting så kanske ni undrar om problemet med voddler blev löst. Ja det blev de faktiskt, och mina invites var kvar. Och pga att de har krånglat så kanske jag ger er en dag extra tills den 13 Mars ist. Men än så länge så är det 12 Mars som gäller. Så drar jag vinnaren på bloggen senare.
Men nog om det dära. Jag har iaf inte gjort så speciellt mycket, har bowlat, sökt jobb. Mer än så har jag nog inte gjort :p Haha. Har sökt jobb på Teknik Magasinet i Örebro :p Får väl hoppas att man får det. Så har man även sökt till semestervikariat också inom barnomsorgen. Får väl se hur det blir.

För övrigt idag så hade jag tänkt att städa, panta burkar, fixa lite "matsäck" till skolan imorgon lr vad man ska säga xD haha. , sen funderar jag på att ta en liten promenix när det är så fint väder ute :P Kan dock behövas att få lite extra energi.
Det är väl de som jag hade tänkt iallafall :P


KRÅNGEL

Ja det ska då alltid bli krångel med allting, nu är det angående voddler jag kommer inte in på mitt konto där pga att dels så har det precis gjort om hemsidan idag. Sen är det så att jag har 3 st invites där får väl se om det kommer att bli kvar eller inte? För det är liksom dom som gör fel då i såfall.
Så har man även fått höra att de ska lägga ner voddler också, alltså jag vet inte riktigt vart detta ska ta vägen egentligen.

De får absolut inte lägga ner spotify heller som jag har hört om också, de får inte lägga ner.


Måndag, Skickat in & Sista Chansen

Idag är det Måndag och jag har inte skrivit på några dagar det är för att jag inte har haft nån lust att göra det. Men så är det väl för alla någon gång. Jag har iaf inte gjort så mycket i helgen har pluggat och skickat in uppgifter, sen resten har varit slappning:p Idag har jag dessvärre inte gjort så mycket, anledningen är att jag vaknade för ett tag sen. Vet inte riktigt vad det blir idag får väl se vad det blir helt enkelt, ska nog panta burkar så jag får pengar tills jag ska på bio på söndag. Då äre rätt bra att ha lite extra pengar.

Angående tävlingen så är absolut sista chansen idag, sen tar jag bort den pga att det inte är nog många som är med i den. Så det är ingen som kommer att få denna invite pga att det är för få personer som är med. Just för tillfället är det 3 personer och det är alldeles för lite. Så under dagen så kommer den att försvinna.
Får väl kanske komma på någonting bättre.



Har tråkigt.

50 feta frågor, vågar du?

Utseénde

1. Vilken ögonfärg har du: Blå
2. Hur lång är du: 172
3. Vilken hårfärg har du: Brunt
4. Långt eller kort hår: Långt
5. Piercingar i anisktet: Inga.
6. Vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Nöjd med den jag har.
7. Hur lång skulle du vilja vara: Någon centimeter längre skulle inte skada.
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: - Brunt, alltså den jag har.
9. Vill du ha kort eller långt hår: Långt
10. Skulle du vilja ha piercingar, isf vart: Jadu, ingen aning.



Senaste du

11. Åt: Mat
12. Drack: Påskmust xD
13. Du fick sms av och vad de stod: Kommer jag inte ihåg.
14. Svar: -
15. Vem sov du med sist? - Själv.
16. Kramade: Min syster
17. Kysste: - Ingen
18. Kollade film med? - Ensam
19. Du spydde: Vet inte.
20. Du skrattade: Igår..



Kärlek

21. Är du singel: Ja.
22. När någon säger din första kärlek vem tänker du på då: En person..
23. Gillar du någon just nu: Nej, har gett upp sånt skit.
24. Är detta ett seriöst förhållande?: Har inget.
25. Vill du vara singel: Nej.
26. Vill du gifta dig: Vet inte.
27. Nuvarande Pojk/Flickvän: Har ingen.
28. Vad är de bästa med din kille/tjej?: Har fortfarande ingen.
29. Vill du ha barn med honom/henne?: Nångång i framtiden
30. Hur länge har ni varit tillsammans?; De varade i 6 månader , sen sket de sig :/
31. Är han/hon snygg? - Mm, när jag var tillsammans med honom.



Vänskap

32. Den som vet mest om dig: Familjen
33. Den vän som du har känt längst: Rebecca
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Vet inte, både och.
35. Någon du saknar att umgås med: Jo.
36. En av dina bästa killkompisar: Vet inte.
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig: Har jag säkert.
38. Den du har mest minnen med: Rebecca, tror jag.
39. Bra vänner du inte träffar ofta: Mm, har jag säkert.
40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Har jag säkert.




Övrigt

41. Musiksmak: Olika.
42. Sport: Håller inte på med någon.
43. Galen eller lugn: Lugn
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra: Haha, sjunger inte bra xD
45. Dricker du alkohol: Inte så speciellt ofta.
46. Har du hört att du borde bli modell: Nix,
47. Lov eller skola? Lov :p
48. Otrogen eller trogen?: Trogen.
49. Mobil eller hemtelefon? : Mobil
50. Vad tänker du på just nu: Inte på något speciellt för tillfället.


Fredag & Bowling

Idag är det Fredag och de man har gjort är att man har gjort lite på uppgiften om datavirus eller skadlig kod om man ska vara exakt. Sen så har man varit och spelat bowling också :p Slog mitt rekord på en serie med 1 poäng , så mitt nya rekord är alltså 146 :P Haha, fast det hade varit bättre om det hade varit mera, men är iaf glad över att jag slog de. Sen för övrigt så har jag inte gjort så mycket.

Just nu så kollar jag på Ambulans - Först på olycksplatsen på tv4 fakta. Det är ett bra program de.

Angående tävlingen om inviten så kommer den att försvinna ganska snart eftersom det kan inte vara 3st som är med och tävlar. Om det inte blir flera som är med så kommer tävlingen att raderas. Så kom igen nu!



Torsdag, Föreläsning & Inviten

Idag är det torsdag och då ska man till universitetet på föreläsning, ska bli intressant faktiskt att höra vad läraren har att säga idag :p hehe. Innan de så ska jag duscha & lite andra sysslor. Som får tiden att gå :p haha. De är tråkigt att behöva vänta. Men de ska inte vara så svårt att komma på någonting att göra.

Skrev ingenting igår för hade ingen lust och sen dessutom så gjorde jag lite på uppgifterna som jag har fått. Det är alltid gött när det är klart och att man känner sig nöjd med de.

Vill bara påminna om att det är alldeles för få personer som är med i tävlingen om inviten till voddler, så vill helst ha minst 10personer skulle vara bra om det blev mera också. För det är ingen idé att det är någon tävling om knappt ingen är med, inge trevligt alls. Ni kan väl fråga era kompisar om de vill vara med så det blir flera. Annars tar jag bara bort tävlingen.


Har dom inte lidigt nog?

Har inte dom här människorna lidigt nog som det är? Dom förlorar sin son i en dödlig sjukdom, och sen säger arbetsförmedlingen till mamman att hon ska gå till dem och skriva in sig dagen efter att sonen avlidit. Jag tycker personligen att dom ska få sörja klart och att dom har rätt till ersättning. Men arbetsförmedlingen sa blankt nej, att såndana är reglerna och samma sak sa försäkringskassan.
Någon mer som håller med om att dom inte har lidigt nog pga att deras son avlidit?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6706674.ab

Läs denna artikel. Tycker det är helt fel.

Tävling

Jag tänkte att jag skulle ha en tävling, och det man kan vinna är en Invite till filmtjänsten Voddler.
Det ni behöver göra för att vinna denna invite är att ni skriver en kommentar om varför just du ska vinna denna invite. Vinnaren blir kontaktad av mig via mail om att han/hon har vunnit.

Voddler är alltså en filmtjänst där man kan kolla på massor av filmer både sådana som kostar från 19kr och uppåt. Sen finns det gratis filmer hur många som helst.
vill ni veta mera om voddler så är det bara ni kikar in på http://www.voddler.com
Där står det precis vad det är för någonting. Dock är det på engelska. tror nog att ni förstår ändå.


Tävlingen är avslutad

Om det visar sig att ingen är intresserad så avslutas tävlingen tidigare.

Måndag & Mystiskt Kuvert

Idag är det måndag och ny månad också, denna gång är det Mars ;p haha. De börjar närma sig vår om man har tur, fast just nu ser det inte direkt ut som att de kommer bli någon vår på ett bra tag. För nu vräker det ner snö, inge skoj alls.
Var och hämtade posten nyss och så hade det kommit ett stort mysiskt kuvert i brevlådan som tydligen var till mig. Så då tänkte jag har väl inte beställt någonting eller så, när man kom in så kollade jag vad det var i kuvertet och de var en District 9 keps xD Haha, ni vet ifrån filmen. Var med i en tävling ifrån filmtoppen.se och då vare så att man kunde vinna filmen och sen de andra kunde man tydligen vinna en keps då. När jag blev med i tävlingen så tänkte jag nej jag kommer väl inte att vinna så la ingen större energi på den, men så hade jag tydligen vunnit den här kepsen. Personligen tycker jag att den är väldigt ful inget som passar mig, funderar på att ha en tävling om den där kepsen, det måste ju finnas någon annan som vill ha den eller så skänker jag bort den till ngn. Haha. Får väl se vad jag gör av med den där. Har ingen användning för den nu på vintern ändå så det kvittar.

Just nu så gör jag inte så mycket, kollar på tv. Ska ut och skotta snö snart tror jag, inge kul alls i huvudtaget. Men det är någonting som måste göras dessvärre.