31 Maj

Idag så är det en solig dag igen :) väldigt gött, de ska bli fint väder imorgon också:) Gud så härligt (:
Inge fel med fint väder inte :) Sen åkte älskling hem för typ en timme sen lr nå. Tråkigt, menmen :/
Vet inte om han skulle komma tillbaka sen eller om han åker hem till västerås med sina föräldrar..
Sen kommer jag inte att få träffa honom på 1 vecka :/ tråkigt men, de ska nog gå bra. Har klarat de förut, bara man tänker att man kommer att få träffa varandra snart :) Så blir de nog bra.
Kommer sakna dig väldigt mycket :/
Så idag blir det nog att vara ute i solen :) men innan de blir de nog duschen & sånt :p
Ikväll blir de att färga håret :) de ska bli gött de :p hihi..


Jag älskar dig min älskling <3<3<3<3<3<3
Du är helt underbar<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

30 Maj

Idag så är det en väldigt solig och varm dag :p vilket är mycket bra :) men de är jobbigt när de blir för varmt, de ska vara lagom varm som man brukar säga :p haha..
Så fick man gå upp typ 8 på mörran bara för att man skulle in t örebro igen xD haha.. andra gången denna vecka. Men nu var det syskonen som skulle ha kläder till skolavslutningen & sen så var vi lite på alla möjliga ställen :p
Handlade väl inte så mycket egentligen, köpte hörlurar till datorn, små prylar som schampoo & balsam , lite godis, sen en tröja :p och hårfärg :p
Ska färga håret imorrn :) de känns skönt när man inte har färgat de sen jag klippte mig :p Men samtidigt så är de inte så speciellt bra för håret . Men va fan ja kan väl inte se ut som ja gör i håret nu på studenten, de går absolut inte..
Så de var iaf en av anledningarna :p haha..
På vägen hem så åkte vi förbi Grythyttan och köpte glass :) de var gött de :) inge fel på den glassen inte :p

Nu så är man hemma och har hängt upp en maskin tvätt :p och sedan plockat in lite varor som vi handlade :p hihi..
Just nu så ligger bara och tar de lugnt medans fönstret släpper in sval & kall luft :) väldigt skönt. Men ska snart knalla ut igen och götta mig :) De ska bli gött de (: hihi..

Senare så kommer älskling<3<3<3
De ska bli roligt & träffa dig :)<3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

28 Maj

Idag så har det varit rena skit vädret de bara regnade typ hela dagen, sen när tiden började gå allt eftersom så kom solen fram :) De var gött de :) De är så tråkigt när de regnar.. Fördelen med idag så fick man sluta 11:00 ungefär :) för att man fick ledigt ifrån religionen, ja hade gjort klart allting :) de var skönt de :) Så de blev halv 1 bussen hem. Innan jag gick ner till bussen så satt jag uppe ve skolan ifall de skulle sluta eller iaf regna mindre.. Sen när jag var påväg ner så träffade man älskling :)<3 De var roligt & se dig efter att och inte ha träffat dig på några dagar.
När man kom hem ifrån skolan så tittade man lite grann på OC :) de fanns inte så mycket att göra när det var skit väder.
Sen hoppas jag på att den tredje säsongen kommer imorgon :) så jag återligen har någonting att titta på :) Är snart klar med andra säsongen :) hihi..
När man nästan är klar med tredje säsongen så blir de nog att beställa fjärde också :p Men de får bli sen de :p hihi..

Just nu så tittar jag på tv :) Det är sjukhuset nu :) Sen får jag väl sappa runt på alla kanalerna & se vad det finns mer att titta på :p hehe. någonting lär de iaf finnas :p haha..

Imorgon är det fredag vilket innebär att studiebidraget kommer och att det är helg :) De ska bli väldigt gött iaf :)
Hoppas verkligen på att de blir fint väder :) De ska de iaf bli på lördag :) hela 25 grader varmt, helt underbart :D Så kommer nog inte att blogga så mycket då, de kommer nog dagen efter kanske :p För man vill hellre vara ute i de fina vädret än och sitta inne & blogga :p Men de kan nog lösas ändå, kanske kan sitta ute med datorn lr någonting :p men man ser inte så bra då xD haha.. De spelar inte så stor roll :p faktiskt.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta min älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du är så underbar <3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

27 Maj

Idag så har det varit en soft dag i skolan :p först så hade man sövmörra till kl 10 och sedan så drog man in med halv 9 bussen till filipstad :p Sen så när man hade kommit fram till filipstad så gick jag in på konsum och köpte en mors-dag present :) tror att mamma skulle bli tacksam över de hon kommer att få :) När man hade gjort de så drog jag upp till skolan och satt där tills jag började :p och lektionen vi hade satt vi bara och pratade eftersom vi var bara 3 elever, av de 14 som vi är :p Men det skulle ha varit 5 st, men 2 kom inte. Sen är de andra utomlands. haha ..
De kommer ju få 1 veckas frånvaro, hahahaa xD

Sen när man skulle ha lektion vid 12:20, men jag & en till i klassen gick upp kl 12, så fick vi betyg på 2 kurser med samma lärare :p Fick bra betyg på bägge kurserna :) VG i båda :D då var man väldigt glad :) Så när vi hade fått dom så fick vi nå frågesportpapper :p de var inge svårt, sen så fick jag åka hem med halv 1 bussen för att läraren tyckte det var helt meningslöst att ha en lektion på 2 elever.. Så de var ju bra att man fick det :) Sen en sak som jag är fruktansvärt stolt över de är att jag absolut inte har några saker kvar att göra :D Gud så sköönt :)

När jag hade kommit hem så söv jag lite grann, sen drog jag till Ica och köpte schampoo & balsam :p sen till apoteket och köpte Basiron ( läkemedel mot finnar ). Så drog jag hem igen och sedan så tittade jag lite grann på OC :) så har jag även beställt 3:e säsongen av OC också :) Då har jag någonting och titta på :) hihi.. Är lite smått beroende av de kan man säga eftersom när man väl har börjat titta så måste man titta klart på de;p haha..

Så idag är det 3 månader mellan mig och min kära älskling<3<3<3<3<3
Självklart så ska det bli FLERA !! :) Älskar dig så otroligt mycket och tänker aldrig släppa dig !!!! <3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig, kan säga detta 1000 ggr om de där så !! För det kommer direkt ifrån hjärtat <3<3<3<3<3<3 Jag älskar dig bara mer & mer för varje dag som går ska du veta <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen

26 Maj

Idag så vart de en kort dag i skolan :p man slutade kl 11 istället för 11:40 :p hihi.. Trevligt måste jag säga, sen så var de fint väder också, de var ännu bättre :) Sen så åkte man med halv 1 bussen hem också:p
Så skulle jag och moster åka till Örebro och shoppa kläder :) då drog man med halv 3 bussen och var där ve typ 4 nångång :p Sen blev det att äta på Burger King, å de var väldigt mycket folk.. Men man fick iaf en plats sen blev de att gå runt i affärer :) Hittade mycket fint och sen dessutom kläder till studenten :) har bara skor kvar sen är allting klart och då är de bara att vänta :D de ska bli så himla gött :) Längtar väldigt mkt :D

Så kom man hem för ett tag sen ;p väldigt skönt och sen dessutom några kronor fattigare men de vare värt :)
Just nu så ligger man bara & slappar lite ;p ska snart ta mig en dusch, för de vart så himla varmt när man var inne i affärerna bland annat.. Sen vare så mycket folk också, så de blir ganska varmt.
De känns i fötterna också att man har sprungit i affärer xD

Kan säga att jag är nöjd med de jag köpte iaf :)

Imorgon är det även sövmörra :) gud så gött :) Sen så är det 4 månader mellan mig och min underbara älskling<3<3 Tänk att de har gått så fort utan att man har märkt de ;d Självklart ska de bli många många månader till :D <3<3<3

Jag älskar dig med hela mitt hjärta min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Du är bara MIN älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

25 Maj

Idag så har det varit en solig & fin dag :) väldigt gött :) Så det har varit gött att vara ute i solen :p
Sen så har man väl inte gjort så mycket, men morgonen började med att man inte fick någon sövmörra så de var bara att häva sig upp ur sängen kl 06:45 och käka frukost sen klä på sig och sedan iväg till bussen ve 07:05 ungefär :p Sen så var man väldigt trött när man var på bussen sen så var man i filipstad 07:50 ungefär :p Så gick man upp till skolan och var där ve 08:00, sen så satt jag och en klasskamrat & gjorde klart ett arbete som ska vara klart. Då satt vi och gjorde klart de & sen så när vi var klara med de dära och de var väl vid 09:30 :p Sen så började man 10:00 med naturkunskap :p som inte varade så länge, de vart bara 1 timmes lektion och sedan så drog man ner till matsalen och käkade mat :p Sen så att man nere i korridoren till 12:00 och då började floristen så skulle man göra mitt så kallade prov lr vad man ska säga, fick i uppgift att göra en bukett med mer än 15 stjälkar och sedan en dekoration med minst 10 stjälkar, och så skulle läraren bedöma det dära :p Och detta gjorde jag för att jag har chansen att höja mitt betyg :p Så får hoppas att jag får de betyg som jag kan få :) Skulle bli nöjd om jag fick de :) hihi..
Tog inga kort tyvärr men kan iaf säga att det vart väldigt bra :)

Man fick sluta ve halv 2 , sen så kom Sofia ve kl 2 så drog vi ner till Café Huset och fikade :p Bara för att fördriva tiden , haha.. Sen när klockan närmade sig halv 4 så drog jag ner till bussen och sofia åkte med en klasskamrat till min pojkvän,:p Sedan så skulle de med mig hem tydligen när jag hade kommit med bussen :p haha..
Jaja, så snackade vi lite grann & hoppade studsmatta, höll på och flyga som en vante xD haha..
Rätt roligt ändå xD haha..

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, tittar lite på Färjan 2 ;p rätt bra faktiskt :) Innan de så var det Sjukhuset, bra program de också :) Sen en sak som jag tycker är bra just nu är att jag inte har någonting kvar att göra i skolan, inga arbeten ingenting kvar :D De är så fruktansvärt gött måste jag säga :) hihi..
Så te veckan så gör man väl inte så speciellt mycket :) Bara och slappa :d De är alltid trevligt :) hihi..
Man får väl se vad som kommer att hända,
Ska ta och spela Wii Fit nu :) måste träna lite.. Har lite träningsvärk sen igår när man spelade.. haha

Imorgon ska jag iväg till Örebro och handla kläder till studenten bland annat :) Gud man blir ju och längta ännu mera till studenten :) De ska bli väldigt gött att så slippa Spångbergsgymnasiet i Filipstad ! :D hahaa.. visst det är väl en ganska bra skola, menmen.. Har iaf snart gått klart mina 3 år där, de har hänt ganska mycket där :p hihi..
Alla möjliga händelser som har hänt ;p både roliga & även de som kanske inte har varit så speciellt roliga, men de mesta kommer man ihåg fortfarande :p haha..

Nu blev det ett lite längre inlägg :p
Imorgon får jag se om det blir någonting skrivet :p
Annars kommer det dagen efter :p

Jag älskar dig min älskade älskling<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig ska du veta<3<3<3<3<3<3<3
I övermorgon alltså den 27 maj, är det 4 underbara månader mellan mig och älskling<3<3<3<3<3<3
Är så otroligt glad att jag träffade en så underbar kille som du älskling<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen

24 Maj

Idag så har man inte gjort så speciellt mycket för att man har haft mensvärk hela jävla dan !! Inge vidare, för det varierade mellan & ha jävligt ont till & inte ha ont alls nästan .. Sen kommer det tillbaka ganska fort igen, ingen höjdare direkt..
Menmen..
Så har man bara tagit de lugnt med och tittat på film, sen var jag faktiskt ut i solen och försökte spela badminton med lite smått träningsvärk efter igår att man spelat wii sport xD haha.. Då har man dålig kondis xD

Får pengar imorrn ;D

Orkar inte skriva nå mera !


Jag älskar dig  min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Snart är det 4 månader mellan oss :)<3<3
Fler ska det självklart bli :)<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen


23 Maj

Idag så har det varit en halv fin dag eller vad man ska säga :p För det har skiftat mellan regn & sol :p haha.. de är ju en bra kombination de xD hehe..
Så har man inte gjort så mycket egentligen :p har städat hela övervåningen och de var jobbigt kan jag bara säga att de var.. De var väldigt mycket som skulle göras och det blev fint när de blev klart allting :p hehe..

Kommer faktiskt inte på så mycket att skriva :p
Mer än att jag inte har gjort så mycket denna lång helg, har mest slappat :p De är inge fel de, men ska iaf promenera imorgon om ja orkar.. För har gått upp så mycket i vikt och ja vill inte väga mera !!! Tänker fanemej inte bli nån jävla bomb !! Vill gärna ha en något så när kropp när man ska ta studenten och inte se ut som en fet gris ! Aldrig i livet att jag ska !! För då får jag bara ett sämre självförtroende. Det är de där förbannade sockret som man går upp i vikt av, och ända lösningen är att sluta med de helt och ändra sina vanor att äta. Då mår man dels bättre och kanske inte blir sjuk så speciellt ofta..
Ja ska ner ! SÅ ÄR DET BARA !!


Jag älskar dig min älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3
Du är min underbara skatt<3<3<3<3<3<3<3
Du betyder väldigt mycket för mig ska du veta<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

22 Maj

Idag så har man inte gjort så speciellt mycket eftersom det inte har varit nå vidare fint väder, de har regnat och haft sig.. Så det är inte så kul när de regnar, hade varit bättre om de hade varit sol & fint väder istället för grått och tråkigt.
De man har fått göra när det har regnat är väl att man har suttit vid datorn, tittat på tv & film :p De är väl en ganska bra kombination ;p haha.. Så åkte man på att man skulle vara barnvakt, men de ungarna sysselsätter sig ganska så bra själva så man behöver inte göra så speciellt mycket :p De ända man typ behöver göra är att man ser till vad de gör för någonting :p Haha.. de är inte så speciellt jobbigt om man säger så. Man fick ju 100 kr för besväret :p haha.. De pengarna kan man säga är slut typ xD haha.. var ner till affärn & handlade massa onyttigheter som jag egentligen inte ska äta. Eftersom jag har bestämt mig för att jag ska gå ner i vikt, men så har man lyckats fått någonting i halsen som är kvar sen man hade ont i halsen. Ibland är det bra och ena stunden är de inte bra..Men jag hoppas på att de försvinner snart så jag kan börja ut och promenera , sen om de skulle vara dåligt väder så ska jag spela wii fit och de är som att vara ute.. Har man dålig kondis som jag har så blir det jobbigt när man har spelat ett tag :p haha.
Men ner i vikt ska jag !!
Tänker ge mig med godis & sånt.. Ju mer man äter de ju fetare blir man och de tänker jag absolut inte bli.
Hoppas jag får med mig någon som kan vara med & stötta en om man skulle bli sugen.. Då har man iaf någon mer som kan vara med..


Jag älskar dig med hela mitt hjärta min älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig ska du veta<3<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket <3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

21 Maj

Idag är man ledig ifrån skolan :) väldigt gött :p sen dessutom så är man ledig även imorgon :) De gillar man väldigt mycket när man är ledig ;d Så problemet är då vad man ska hitta på för nånting :p de blir väl & ha tråkigt :/
De brukar bli så när de inte finns nånting & göra.. Man är ju så dålig på & komma på vad.
Så då blir det antingen att man tittar på tv eller sitter vid datorn. De är så de brukar bli .. Kanske inte världens roligaste heller..
Nu så kommer jag inte ens på vad jag ska skriva heller, för när man har haft tråkigt hela dagen så finns det inte så mycket att skriva om..


Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket och längtar tills jag får träffa dig <3<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen


20 Maj

Idag har det varit en ganska fin dag faktiskt :) solen har varit framme och de var skönt de :) hehe . Så har man varit i skolan också :p utan och få träffa älskling :/ som åkte hem igår som jag berättade igår.. Lite tråkigt, menmen..
Träffas om några dagar igen :) Sen så är man ledig imorrn och på fredag :) väldigt skönt med långledigt, de är aldrig fel de inte. hehe..
Så när man kom hem ifrån skolan så gjorde man väl inte så mycket, tittade lite på tv och tog de allmänt lugnt :p alltid gött de :)

Nu blev de allt ett kort inlägg :p haha.. ja kommer inte på någonting mer vettigt & skriva :p


Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig så otroligt mycket<3<3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills jag får träffa dig igen <3<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen

19 Maj

Idag har det varit en halv fin dag de har regnat & soligt, så då blir det väl halv fint väder. Om man ska uttrycka de så, de var inte så roligt när de blev så. Trodde att det skulle vara sol hela dagen men de blev de naturligtvis inte, jaja de där vädret spelar alltid ett spratt :p haha..
När man var i skolan idag så blev de att titta på nån film med några som skulle redovisa en grej och den hette American History X , de är någon rasist/nazist film.. De hade alltså de som ämne att redovisa om, sen skulle vi titta färdigt på den imorgon. Jag tyckte inte alls att den var nå bra sen är jag inte så intresserad av de där heller för det är så dumma saker de gör i den där filmen så usch..

Sen iaf när den lektionen var slut så var det samhäll vilket gick väl sådär bara för att vi skulle ha filmat klart det sista med arbetet men sen så var vaktmästaren som hade videokameran inte där han skulle vara. Sen gick man upp till exp. för att kolla om han satt & drack kaffe lr nå. Men det gjorde han inte.. Så han var helt enkelt spårlöst försvunnen, så de blev att redovisa de som en "teater" typ.. Jag hade iaf gjort de jag skulle göra igår :p Ja var kameraman xD haha.. lr vad man nu ska säga :p Men sen när lektionen var slut så slutade man :p väldigt gött.
Sen när man hade käkat lunch så gick man upp för att skriva klart projektrapporten och den blev klar ! Den är mycket bättre nu än vad den var förut och sen dessutom så har vi gjort någonting vettigt på den också. Så när allting var klart så drog man ner till bussen som gick halv 1 :p haha.. Vart klar typ 12:15, så de var ingen stress..
Så nu har man ingenting som ska vara inlämnat eller någonting. Är klar med allting som jag ska vara klar med :) De känns väldigt gött :)

Det är inte långt kvar nu till studenten :) ska bli väldigt gött iaf !

Igår blev de inge bloggande för då satt man och försökte skriva klart projektrapporten satt i typ 6-7 timmar med de där skiten. De var inte lätt när man satt och gjorde skiten själv, men sen när man kom till skolan idag så fick man ju iaf hjälp och så på de som vi kanske skulle ändra osv. Så det blev bra iaf till slut trots alla timmar som man har suttit och gjort allt de där som man ska göra när man ska genomföra ett projektarbete :p
Sen så fick man tillbaka Naturkunskapsprovet och man var 1 poäng ifrån MVG , så fick väl nöja mig med VG+ så de blev väl bra de med :p men hade varit mycket roligare om jag hade fått MVG istället, hade dessutom blivit mycket gladare :p haha.. men jag klarade iaf provet :p
Sen klarade jag även religionsprovet ! gud så jävla gött att man klarade de :) Då slapp man göra om de :p Är alltid gött att slippa göra om någonting :p Speciellt när de gäller prov & sånt.
Det är mycket lättare att göra om t.ex. en uppgift än vad det är att göra om ett prov. Som man måste sitta och plugga på.

Just nu så gör man inte så speciellt mycket har varit och pantat burkar för ett tag sen :p Så man fick lite pengar iaf :p ska väl gå ner och hänga upp en ny säck så det går att fylla upp med mera :) hehe..
Så fick man också reda på att älskling skulle åka hem idag istället för imorgon som de var tänkt egentligen, men då blev man lite smått ledsen menmen.. det är väl klart att han ska få träffa sin familj & sånt men hade iaf vart roligt om man fått några kyssar så man hade klarat sig de dagarna man inte får tråffa honom på :/ Menmen...


Jag älskar dig min underbara älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3
På onsdag nästa vecka den 27/5 så har vi varit tillsammans i 4 månader <3<3<3<3<3
Tänk att tiden verkligen har gått så fort ! <3<3<3<3
Älskar dig bara mer & mer för varje dag som går<3<3<3<3<3<3<3<3<3
VILL ALDRIG FÖRLORA DIG !!!!!! <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

17 Maj

Idag är det soligt ute :) det är gött de ;p Men de blåser lite kallt emellan åt.. Vet inte riktigt vad ja ska hitta på när älskling har åkt hem :p han kom igår & åkte idag:p De var iaf mysigt den dagen han var här :)
Så har man spelat Wii Fit :p haha.. de är rätt skoj faktiskt :p
Sen så har man börjat skriva om projektrapporten, för att de i huvvudtaget ska nå upp till 300 timmar som de är sagt så lär de fanemej bli en 10 sidor tänker ja .. Bara för att vi är 3 st som gör de..
Alltså jag är faktiskt ärlig, jag skulle hellre ha gjort detta själv för jag tycker inte att de händer någonting.. För att de blir alltid så att man får stressa ihjäl sig till typ sista dagen de ska vara inne. De är inte så jävla roligt..
Så tänker iaf sätta fart med de.. Ska läsa igenom "lathunden" ordentligt när jag sitter och gör de dära så man kan få ihop 10 sidor som de tänker kommer att bli. För de 4 sidorna som vi gjorde sist de dög tydligen inte !!..
Kommer väl att få sitta hela natten med skiten bara för att de ska vara klart och inlämnat på tisdag !
Tänker få de klart idag . SÅ ÄR DET BARA !!!
Nog tjatat om detta skit !

Just nu så lyssnar man på musik ;p
Ska väl snart börja skriva mera på rapporten..
Tänker inte få IG !!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Vill aldrig förlora dig !!!!
Du är det bästa som har hänt mig ska du veta ! <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

15 Maj

Idag har det varit fint väder men nackdelen var väl att de blåser kallt. Men de regnar iaf inte ;p de kommer de inte att göra på några dagar har vädret lovat. Men de där vädret är inte så mycket att lita på direkt :p hehe.. Så har man även åkt moped ;D hihi.. rätt gött när de fläckade ;p
Så har man gjort snart klart fördjupningsarbetet :p de är bara framsida & källförteckningen kvar :p Så är jag klar sen :) gött ska de bli iaf ;D Så har jag gjort klart 2 religonsuppgifter ena lämnade jag in idag & sen fick jag en ny idag bara för att jag inte hann med de sista på lektion.. Då blev de att ta hem & göra klart de sista som jag har gjort :p
Sen fick man reda på att man ska ha lämnat in projektrapporten senast den 19 Maj, så det blir att skriva klart den på söndag så de verkligen blir KLART.. För jag blir så trött på att folk inte gör någonting !! De slutar med att man får göra allting själv :/ ingen höjdare så jag kommer nog att säga till handledaren att det är jag som har fått göra mest på rapporten..
Så har man haft Naturkunskapsprov :p de gick faktiskt jävligt bra :D Kunde varenda fråga :) Så det blir nog MVG på de provet :D jävel så gött om man skulle få de :) hihi ;p Då ska man va stolt över sig själv :) hihi ;)
Hoppas på att jag får de iaf :)

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket :p Lyssnar lite på musik ;p
hihi ;p Sen blire nog att hoppa lite studsmatta ;p

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Ska bli roligt & träffa dig imorgon :)<3<3<3<3<3<3
Min goding <3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

14 Maj

Idag har det varit ganska så fint väder :p men de blåste ganska mycket så de blev kallt. Annars hade varit ganska gött väder om de inte hade blåst & regnat lite.. Får hoppas de blir fint väder imorgon :) har för mig att de skulle bli de ;p men är inte helt säker ;p Men man får väl hoppas på att de blir fint väder =) hehe :p
Så hade man prov idag i religion tror det gick bra, får väl hoppas jag får godkänt iaf :) då blir jag nöjd :)
Sen så har man prov imorgon igen :/ Naturkunskap om Ekologi , inte ett dugg roligt.. Men det är väl bara att plugga på så man kan de så man blir godkänd :) De är iaf en fördel om man blir de ;p haha..
Inge vidare om man skulle få IG, de vill iaf inte jag få.

Så har man massa saker som ska vara klart , bland annat Ett fördjupningsarbete, Projektrapporten, En religonsuppgift men den har jag gjort klart :p Så det är 2 saker kvar , lr vänta här nu det är ett arbete till som ska in de var om funktionshinder.. Alltså jag blir så trött på allting som kommer på en gång.. Det är bara för att det är studenten snart & då passar lärarna på att göra allting på en gång så vi får slita som djur.. Menmen.. det är väl bara att få klart skiten så man inte har någonting ! .
Ska fanemej ta tag i projektrapporten så den blir klar innan betygen ska sättas annars får man ju IG ! och de vill jag ABSOLUT inte ha !! Så ska väl ta tag i de där till helgen som kommer och sen försöka fixa lite på den i helgen också. Så man blir klar någongång.. För det verkar som det är bara jag i min grupp som gör någonting med den där rapporten.. De blir väl så att det är jag som får skriva allting medans de andra bara ja de blir väl bra lr nånting.. Ska skälla lite på dom så de kan iaf skriva någonting.. Så de inte bara blir jag som gör någonting vettigt av det.
Ska iaf verkligen ta tag i de där !! Punkt slut !!

Sen håller vi på med EU-parlamentet på samhällen och vi ska tydligen göra en film av de hela :p Så jag kommer att vara en så kallad kameraman så de blir att filma de där :p Men jag tror inte de kommer att bli så mycket gjort med den där filmen :p Så jag tror jag tänker börja med att göra ett arbete med EU så har jag någonting att lämna in om de skulle skita sig med filmen.. Men får väl hoppas på att de inte skiter sig med filmen.. Så kanske man slipper göra något arbete lr uppstats om EU. Får väl se.. men de är nog kanske bra att börja med arbetet nu i såfall :p
Men problemet är att jag inte har nå word på min dator längre xD bara för att testverisonen som jag hade innan har gått ut.. Så det blir ju att skriva allting för hand och sedan skriva rent de på någon dator i skolan eller om jag tar den andra datorn som är här hemma kanske som de finns word på :p hahaa..

Just nu så har man pluggat till provet & tittat på tv.. har haft lite paus emellan allt läsande snart ska jag läsa mera så jag blir godkänd iaf.. skulle vara roligt om man fick ett högre betyg :p Men blir iaf glad bara jag klarar provet :)
På förra provet vi hade det var om energi och då var jag 2 poäng ifrån VG :p Ja då vart man väl lite smått sur bara för att de man hade fel på de där 2 poängena var typ bara slarv.. Jaja.. glad bara jag klarade de :p

I helgen blir det nog att vara med älskling <3 så får väl se vad vi hittar på för någonting ;p hihi.. tycker synd om honom nästan för att han ska åka t stockholm kl 6 på mörran xD De är väldigt tidigt att åka kan jag bara säga xD Menmen.. det är någon mässa han ska på med 1 i hans klass och sen 2 lärare :p haha.. tror jag de va iaf xD jaja skit samma :p
Tycker iaf synd om honom<3
Ska nog vara lite snäll mot honom imorrn så han får ligga i en egen säng istället för och ligga & trängas med mig :p som har så liten säng ;p Funderar på & ställa upp extra sängen :p Tror nog att älskling skulle bli glad över & slippa trängas ;D haha..


Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Nu är det inte långt kvar tills vi har varit tillsammans i 4 månader :)<3<3
Tänk att tiden har gått så fort utan att man ens har märkt de ;p <3
Älskar dig bara mer & mer för varje dag som går älskling ska du bara veta<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Du är min underbara prins<3<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

12 Maj

Idag så har man varit på studiebesök i karlstad på en förskola :p de var rätt roligt , barnen var så roliga när de va ute & lekte :p hehe.. Sen hade vi tur med vädret också de blev sol & fint väder :) När man hade varit där så tog vi bussen därifrån till centrum :p Så gick jag, evelina & sofia och käkade :p Maten dög väl & äta.. var faktiskt inte den bästa.. lite besviken blir man ju, menmen.. Sen när klockan blev ve 1 eller nå så började ja & evelina och gå till busstationen medans sofia sprang i affärer :p haha..
När man hade suttit där inne ett tag så kom väl de andra i klassen och sen kom bussen :p
Sen var man tillbaka till filipstad :p och så gick man in på statoil och köpte mig en glass :) bra för halsen :)
När man käkat upp den så kom väl bussen efter ett tag :p haha..
Så började regna när bussen var i saxå, sen när bussen hade kommit  till hammarn så kom solen tillbaka ;p Gött :) När man hade kommit hem så efter någon timme så började de regna igen :/ Så de gjorde de ett tag, inge vidare :p Menmen.. sen dess har de varit uppehåll :p hehe..

Just nu tittar jag på tv :p hehe.. får väl se vad de kommer mer på tv sen :p
Hoppas de kommer nå bra :p

Idag är det 1 månad kvar till studenten :) tiden går så fort :p utan att man ens tänker på de..
Får väl se vad som händer efter, om de blir jobb eller om jag ska plugga vidare.
Känns som jag dels inte vill plugga vidare bara för att man måste ta studielån som man får betala av hela livet sen, de är inge vidare.. Får väl se..


Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3<3
Du är så underbar<3<3<3<3<3
Ska bli mysigt & få kyssas igen !! <3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

11 Maj

Idag har det varit en halv fin dag lr vad man ska säga:p dagen började med att man hade sövmörra, sen så håller man på och bli sjuk :/ ont i halsen, hostar, ont i magen & massa skiit.. De är inge roligt alls att bli sjuk:/ så de blir nog att stanna hemma imorrn känner nog att jag inte kommer att orka att vara med på studiebesöket imorrn, de kommer bara bli jobbigt och sen vill jag inte smitta andra.. Dels så är det på en förskola vi ska på och då är det extra illa eftersom det är barn och jag vill inte smitta dom..
Så de blir nog att stanna hemma :/ tråkigt nog, men ja vill bli frisk. De bästa är att stanna hemma i sängen och vila så man blir de någon gång..

Orkar inte & skriva nå mer nu.. finns på mobilen..

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du är en ängel<3<3<3<3<3
Saknar dig otroligt mycket<3<3<3<3<3
Vill mysa med dig älskling<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

10 Maj

Idag har det vart ett bland väder eller vad man ska säga :p ena stunden är de sol & ena stunden är de regn. Sen har man börjat fått ont i halsen & känner sig inte speciellt pigg :/ ja vill inte bli sjuk.. De är väldigt tråkigt att bara ligga hemma :/ Får hoppas att ja inte blir sjuk, men skulle inte förvåna mig om ja blev de. Får väl se om man ska till skolan eller inte. Men tror nog inte att jag kommer att följa med på studiebesöket på tisdag eftersom jag inte vill smitta ner barnen, alltså vi ska på ett studiebesök på en förskola.. Skulle inte vara roligt om jag skulle komma med mina baciller & sen så blir dom sjuka.. Tror nog inte att de skulle vara så speciellt smart.. Troligen så sjukanmäler jag nog mig om jag inte mår så speciellt bra. Bättre att vara hemma & bli helt frisk istället för att smitta andra.
Har iaf sövit lite idag så får väl se hur de är imorrn :p

Orkar inte skriva mera :p

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

9 Maj

Idag har man inte gjort så mycket bara tagit de lugnt ;d alltid skönt de :p Man vaknade tidigt idag, typ ve halv 10.. Trodde att jag skulle få söva lite längre :p men de fick man tydligen inte göra. Så man gick väl upp & käkade frukost och sen la man sig och tittade lite på tv. Men de var inte så speciellt mycket att se på direkt, så man sappade mest mellan kanalerna :p hehe.. brukar bli så när det inte finns så mycket och titta på :p
Kommer inte på så mycket att skriva :p hehe..

Imorgon ska man ut och promenera eller cykla:p ska bli väldigt gött iaf :) Så man kanske kommer igång och röra på sig lite mera :p Som sagt som jag har nämnt ett antal ggr vill inte bli en bomb, och de tänker jag inte bli heller !!

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som finns<3<3<3<3<3
Krya på dig älskling<3<3<3<3<3
Hoppas du blir friskt snart :)<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

8 Maj

Idag har det inte varit nå fint väder alls, de började istället att regna ! fy fan alltså jag vill inte att det ska regna mer.. !! Tycker det är så trist när det ska bli så..
Imorse så vaknade man hos älskling efter att ha varit där sen igår :p typ ve 8 så blev de av att gå till skolan. Sen de tråkiga var att älskling hade ont i huvudet när vi skulle gå.. Men han var kvar till 11 då han slutade, så han gick hem och la sig. Sen när man hade skickat sms till honom & fråga om han skulle med hem till mig idag, men de blev inte så eftersom han mådde sämre :/ Så du får krya på dig älskling<3<3 Tråkigt att du ska bli sjuk :/ Du får vila mycket och ta det lugnt :) så blir det nog bra..
När man hade slutat vid 10 över 3 så gick man ifrån skolan 20 över 3 i regnet ner till busstationen.. Inge vidare och gå i regn och samtidigt ha en tung väska & bära på.. När man väl hade kommit ner till bussen så var man ganska blöt, som tur var så kom bussen ganska snabbt :p så man slapp stå och frysa ihjäl :p Det var ju iaf en fördel :p hehe..

Så ikväll vet jag inte vad det blir för nånting man hittar på :p ska iaf grilla om de blir av. Sen blir det väl att ta de lugnt :p Finns inte så mycket att göra när det är skit väder ute ! Hade varit mycket skönare om de hade varit vackert och soligt väder istället för regn. Får hoppas det blir fint imorrn annars blir jag arg !

I helgen blir det väl att sitta hemma & uggla, men får väl försöka hitta på nånting :p Någonting måste de ju finnas att göra.. De gäller bara att komma på ideér på vad man skulle kunna göra :p Så dålig fantasi kan man ju inte ha :p

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Du är de bästa som hänt mig<3<3<3<3<3<3
Saknar dig ! <3<3<3<3
Hoppas du blir frisk älskling<3<3<3

Hare bra // Swampeen

7 Maj

Idag så har det inte varit så bra väder :/ ingen höjdare precis.. Först på mörran så var det uppehåll och då trodde jag att de skulle bli sol och fint väder. Men nejdå de skulle de absolut inte bli.. Då blev de regn & jävligt. Sen så skulle man ju ut och gå en tipspromenad med sina mentorer xD Haha.. de kanske inte är de roligaste som finns kanske. Så fortsatte de att regna som fan när man skulle ut & gå i 5 km. Så man var inte så speciellt torr efter den turen inte.. Sen var lappen man hade och skrev på kanske inte den torraste kanske heller så det var nätt och jämt att man såg vad som stog på lappen :p haha.. nästan lite roligt ;p hihi.. Så var det dels bara 2 st med mig på promenenaden :p de var jag och en klasskamrat till.. Men vi var 7 st ifrån början, när man skulle ut då försvann de 5 st.. Så jaja, de var väl bara att gå och sen dessutom så slapp man att få frånvaro. När man hade kommit tillbaka och grejs så drog man till konsum och köpte godis :p bara för att jag trodde det skulle bli fint väder och allting.. Så det blev väl som en tröst kan man säga bara för att vädret svek mig. 

Sen så drog jag hem till älskling och lånade hans dusch ;d de behövdes så kall som jag var när jag hade kommit innaför dörren. Så det blev direkt in i duschen och där var det iaf varmt och skönt till skillnad från vädret ute.. Sen när man hade duschat klart så lade man sig i söffan ;p hihi.. den är ju så skön & ligga i :p sen typ efter 4 nångång så somnade man som vanligt i den där soffan :) väldigt skönt var det iaf :) Sen när man hade vaknat så spelade man lite spel på mobilen, hehe :p sen skickade lite sms & så :p Sen blev det att titta lite på tv :p hehe.. 
Får väl hoppas på att det blir fint väder imorgon annars jävlar då blir jag nog fan riktigt besviken. Men håller tummarna på att det blir fint väder :) Skulle iaf bli väldigt tråkigt om det inte blev fint väder. Men som sagt hoppas på att det blir vackert väder :) 

Imorgon är det skola och sen är det helg :) de ska bli så skönt när man får söva lite extra :) hihi.. tråkigt bara att man slutar kl 3 :p och sen får man väl se om man tar halv 4 bussen eller om man åker bil med älskling :p Kvittar mig vad de blir för någe :p Gör mig inget om man får åka buss:p man spar dessutom bensin å sånt.. För det är ju inte speciellt billigt med sånt längre tyvärr :/ undrar hur mycket det kommer att kosta när man själv får körkort och bil, då kommer väl bensinpriset att vara hur högt som helst bara för att retas med dom som nyss fått körkort. Tycker att de borde ha någon form av rabatt för att man är en ung förare :p För dom är mer ute och kör än vad t.ex. en gammal gubbe eller tant gör :p haha.. kanske ett dåligt exempel men ändå ;d haha.. tyckte de var ganska bra ändå xD hihi.. 
Sen när man kommer hem så blir det grillning :) om vädret tillåter satt säga;) hihi.. Men som sagt det brukar finnas lösningar på det mesta ;p 

Jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du betyder otroligt mycket för mig ska du veta <3<3<3<3<3
Min underbara älskling<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

6 Maj

Idag har det vart en skapligt fin dag :) mycket trevligt :p Alltid skönt när det är fint väder och man kan vara ute i solen :) Så har man varit i skolan också där man inte gjorde så mycket :p hehe.. man gjorde väl lite grann & sen skulle man börja med fördjupningsarbetet efter lunch :p Så har väl börjat samla information och börjat läsa en bok också som man ska utgå ifrån :p Man var tydligen tvungen att använda sig av en bok också :p haha.. menmen.. det får väl gå det med, måste bara läsa den där boken också xD De är bara jobbigt att läsa en bok, gör de inte så speciellt ofta kan jag bara säga ;p hihi.. Sen när man hade slutat så gick man runt lite på stan & käka på kina resturangen :p Skulle inte ha gjort de känner jag. Så det blir nog att promenara så man kan förbränna lite av de man käkade. Sen så gick man till magnolia (stavning?) när sofia skulle köpa nå smink :p Så jag och Evelina gick runt & luktade på parfymer, men så fick man ont i huvudet av att vara där inne så vi gick ut en stund tills sofia skulle betala :p Sen drog vi till konsum och jag köpte 2 clementiner :) goda :) Sen ringde älskling och hörde om sofia & jag skulle med till grythyttan och käka glass :) Så vi gick till älskling och så skulle hans klasskamrat peder också med :p Så vi drog alla 4 och käkade glass :) Sen så drog vi en liten "raggar sväng" på torget, sen blev sofia hemskjutad först :p sen jag ;p hehe.. De var trevligt ;p Så man slapp till fördel att åka buss hem :) Glassen var god iaf :) hihi, som den alltid där :p
Så fick man iaf kyssas i massor med min underbara älskling<3 :) alltid lika trevligt :)

Imorgon är det friluftsdag :p kanske inte det roligaste. De skulle vara en tipspromenad runt hälsans stig :p Så våran klass skulle tydligen gå tillsammans xD haha.. Dessutom så är det närvaro på de också, så de blir väl att gå runt de dära :p haha , man kommer nog att ha träningsvärk sen dagen efter skulle jag nog tro :p hihi..
Så man kommer inte att få åka hem med tidiga bussen :p Bara för att de börjar kl 13:00 och bussen går 12:35 :p Så det blev ingenting med de :p Så det blir nog att åka med sena bussen hem.. Eller om jag kanske stannar hos älskling och söver där ;D men får väl se vad det blir för någonting ;) hihi.. De skulle vara jobbigt att ta med grejer och sånt & sen gå upp tillbaka till skolan :p Får väl se ;p

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Min underbaring <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

5 Maj

  Idag har det inte varit så speciellt fint väder :p de har regnat & åskat. Så man fick rycka ur kontakterna och allting.. Så då hade man inget internet för ett tag :p Men satt och spelade kort med syster & skickade några sms :p Sen även lyssnade på mullret & blixtrarna som kom lite då & då. Men sen efter ett tag så kom solen fram och det blev även en regnbåge ;p de var ganska länge sen man har sett :p haha..
När man hade kommit hem ifrån skolan efter att ha slutat 11:40 vilket vi gör varje tisdag :) Så man åkte hem med halv 1 bussen ;p men hann träffa älskling & kyssas lite innan man skulle till bussen ;)<3 Så härligt så ;)<3 Sen skulle han på lektion och jag började promenera till bussen :p
Sen när klockan var väl en 2 lr nå så tog man sig en liten tupplur :p så vaknade vid halv 4 ungefär :p De var väldigt gött att ha sovit en stund :) Hade varit mysigare om älskling hade varit med ;)<3 Tror det blir ganska snart att vi sover tillsammans ;)<3
När man hade vaknat så spelade man lite sims å grejs :p

Ikväll är det inge Andra Avenyn :/ bara för att de var sista avsnittet förra veckan.. Så man får vänta ända till hösten för att kunna se mera av det. Man är så van med att det är de varje tisdag, men så är det ju som sagt slut och man får vänta tills hösten börjar :p hehe.. Längtar väldigt mycket tills de börjar igen :) Ska kika in på deras hemsida sen :) hehe..

Imorgon får man träffa älskling igen :)<3 längtar väldigt mycket <3<3 speciellt att få kyssas & kramas :)<3 De är alltid härligt att göra de :)<3
Så ska man försöka göra klart projektrapporten som ska helst vara klar denna vecka eller senast nästa. Men det får inte komma in försent.. De blir att jobba hårt och ordentligt med den :p Så man blir godkänd i kursen :p Vore en fördel iaf :)

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3
Längtar bara tills jag får träffa dig igen <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen



4 Maj

Idag så började man kl 10 :) vilket innebar sövmörra ;p sen så söv man hos älskling också ;) så då fick man söva lite längre ;) tänkte söva till halv 10 men så blev man väckt av att mobilen ringde & att man fick sms :p så det var väl bara och häva sig ur den goa säng som älskling har ;) men det var lite ensamt näe han inte var där :/ Menmen.. fick iaf söva tillsammans några timmar iaf ;) Det var väldigt mysigt att få sova tillsammans med dig älskling efter 10 dagar utan dig, kan bara säga att det var inte helt lätt, men man fick väl ha tålamod eller nånting vad vet jag. Men jag klarade iaf de där dagarna iaf :p Sen igår så somnade man väldigt snabbt när man hade lagt sig i sängen, vi kom hem till honom ve 11 på kvällen och jag var väldigt trött :p Så jag gick & la mig direkt efter att och ha borstat tänderna å de som man brukar göra ;p Hehe.. men det ska bli iaf gött & söva snart :) är trötter ;p De är mycket skönare och söva när man är riktigt trött för då somnar man direkt typ ;p hehe

När man väl hade kommit till skolan så var man till skåpet och lämnade mina grejer & sen hämtade saker som jag skulle ha till naturkunskapen :p Sen så satt man ve älskling och kysstes som vanligt ;) hehe <3 tycker om det väldigt mycket <3<3 Så när man hade börjat så slutade man 11:20 den lektionen sen så vare lunch ;p Då var älskling med också <3<3 Så fick man sig återligen massa kyssar ;)<3 sen gick han hem och jag upp och hade florist ;p haha..
Som ni kanske vet så har jag och "läraren" varit lite osams pga att hon har sagt en massa saker som inte ens är sant och sånt. När vi skulle prata betyg & hur vi låg till och sånt :p så nämnde hon ingenting om de som jag hade skällt ut henne för ;p haha.. tönt hon är alltså xD men iaf..
Så skulle vi göra buketter som jag inte gillar menmen.. vi började med att snitta upp blommorna som vi skulle ha och sedan så var det bara att börja träna på de dära :p Och alla 3 lr 4 buketterna som jag hann att göra vart i spiral på första försökena ;p Det var rätt bra gjort faktiskt ;p sen blev en så fin att jag fick ta hem den :) Det var gött de ;p sen vart det men massa blommor kvar så jag gjorde en liten bukett till som jag fick ta hem också :p De kommer en bild på den bukett som jag fick ta hem som blev den finaste som jag hade gjort ;p

Jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling<3<3<3<3<3<3<3
Min underbara sötnos<3<3<3<3<3<3
Du betyder så otroligt mycket för mig ska du veta<3<3<3<3<3<3<3
Sen var det väldigt roligt att få träffa dig igen ! <3<3<3<3


Här kommer bilden iaf ;d




Hare bra // Swampeen


3 Maj

Godmorgon allihoppa :p nu blev det en tidig bloggning :p De kan bero på att jag vaknade tidigt :/ de är inge roligt att vakna tidigt när man väl får söva :p Så kunde man inte somna om heller så jag satte mig och bloggade :p Men jag vet inte riktigt vad ja ska skriva om eftersom det är så tidigt på morgonen :p hehe..
Ska fixa frukost snart tror jag ;p så man kan klara sig ett tag ;p hehe..
Idag så ska jag fortsätta städa de som jag inte hann igår :p så jag blir klar någongång ;p De är inte de roligaste kanske men det blir iaf fint när det är klart :) Det är inte så mycket som jag ska göra ändå ;p , de är bara typ att dammtorka lite mera, dammsuga och torka golvet :p För jag gjorde det mesta igår så jag slipper göra så mycket idag :p hehe..
Rätt smart faktiskt ;p haha,

Sen när jag är klar med städandet så ska jag nog promenera en sväng eller hoppa studsmatta :p Man får motion av båda sakerna :p hehe..
Får hoppas att solen kommer fram senare idag :) annars blir det inge roligt att vara ute :p Mycket skönare att vara ute då :p

Jag saknar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3
Får hoppas att jag får träffa dig idag om det inte blir allt för sent <3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


2 Maj

Idag är det lördag :) och dessutom andra dagen på den nya månaden :) Så är det en fin dag igen :) väldigt gött :p har hoppat studsmatta , vart och käkat på mexicano & sen städat :p eller jag är inte klar med städningen.. har iaf kastat skräp, smutstvätt, fixat i badrummet å osv :p Men ska nog fortsätta imorgon dammsuga & torka golvet :p sen fortsätta att dammtorka också:p Det är inge roligt att städa men det blir fint när det väl är klart :) Känner mig duktig :) Men de ska bli väldigt gött att få vara klar imorgon :) Sen finns de ett ställe i mitt rum som det är ett bombnedslag det är i min inbyggdna garderob lr vad man nu ska säga att det är :p Det är väldigt stökigt där iaf, har liksom inte haft orken att städa ordentligt där inne så man har bara slängt sakerna och ställt sakerna mitt framför dörren xD hahaa..
Men ska väl ta tag i de där någon dag när jag orkar :p hihi, undrar när de blir tro xD

Nu så lyssnar man på musik i spotify ;p för er som kanske inte riktigt vet vad det är för någonting så är det ett musikprogram som man kan lyssna på massor musik i helt lagligt och gratis :) Men sen finns de några som inte är gratis då får man betala :p Men jag har den gratisversionen som man inte behöver betala någonting för :)

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket <3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills jag får träffa dig igen min älskling<3<3<3<3<3<3
Äntligen få kyssas !!! & mysa ! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
Och göra en massa roliga saker :)<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

1 Maj

Idag är det en ny månad , vilket innebär nya möjligheter :) Det är alltid skoj :p hehe..
Man gick upp kl 12 idag :p hehe, gött & söva länge iaf :) hehe.. passa på och söva ut när man väl får :)
Så är det fint väder också ;p alltid gött (: sen så har man varit på bilbingo ;p tyvärr så vann jag ingenting med de gjorde morsan och hennes arbetskamrat :p Men solbränd blev man ;p fick lite färg när man satt i bilen med öppen dörr och solen sken på en så :p En fördel iaf kanske ;p hehe..
Hoppas det håller i sig de fina vädret :)

Just nu lyssnar jag på musik och har kommit hem ifrån bilbingon :p ska snart ut & hoppa studsmatta tror jag :p eller om jag bara göttar mig i solen :) hehe.. det är inge fel de inte :p hihi..
Sen tittar jag lite grann på Wipeout ;p totalt galet xD haha..
Ska fortsätta titta och sen ska jag gå ut :p


Saknar dig min underbara älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3
Läääängaaar väldigt mycket tills jag får träffa dig !! <3<3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen