Sen bloggning/Sparsamhet

Ja det var ett tag sedan man bloggade, men får väl försöka skärpa mig lite & skriva oftare :P Men idag har jag varit och kollat på "korp-match" i bowling:P rätt roligt & kolla på iaf , min mor & lillasyster vann med 6-0 och det var bra :) Så det är bara att köra lika bra nästa onsdag :) Och sedan var det en ganska kul grej som hände idag de var att jag fick brev från försäkringskassan om att jag skulle få mitt underhåll och sen fick jag reda på hur mycket jag fick och då fick ja dubbelt :) För att det var för september månad och oktober månad :) Det var gött att jag fick dubbelt för då ska jag kanske köpa en ny mobil och sedan fixa internetbank & sen så måste ja verkligen ha nya vinterskor för att mina gamla kan jag inte ens ha längre :( lite surt faktiskt, men som sagt man kan väl tydligen inte ha samma skor flera omgångar vad vet jag. Men det ska iaf köpas nya och dem ska inte vara för dyra heller utan lagom pris är typ 300 eller nå:) de är ett bra pris tycker jag själv :) Sen så på fredag kommer studiebidraget också :) då får jag ännu mer pengar, måste spara till körkortet också måste ju ta de någongång med :) Sen måste jag även ringa och boka mina körlektioner så jag måste som sagt utnyttja dom lite :) Dem är ju ändå gratis , så jag får säga till dem att jag är nybörjare så dem visar mig hur jag ska göra så fixar de sig allting =)  Sen måste man ju sätta in pengar till mina fonder också så det blir mycket utgifter när man får betala allting själv, och så kom jag på en sak till att jag måste klippa mig för att mitt hår är lite slitet eftersom jag har färgat det ett ex antal ggr , så det är bara och betala och se glad ut :P Men vissa saker kan man faktiskt hoppa över som t.ex. helt onödiga saker, ska man köpa någonting så ska det ju vara någonting vettigt som man verkligen behöver, annars är det ju ingen vits med och köpa nå som man inte behöver.
Men får väl se vad det blir, det som jag har som obligatorisk grej det är nya skor & eventuellt klippning. Sen resten kan man ju egentligen skita i.
Måste lära mig att vara sparsam också och inte bara köpa en massa onödigt skit som man egentligen inte behöver, det är ju inte bra. Då har man typ kastat pengarna i sjön ungefär, så de måste jag verkligen lära mig.
Och ska jag ha nå körkort så får jag spara pengar , sen tror jag mamma betalar lite grann iaf. Så jag slipper betala allting själv. Men får väl se vad det blir för någonting..
Nej nu orkar jag inte skriva någonting mera, men det kommer fler inlägg ja lovar ;)

Hare bra // Swampeen

Söndag

Idag så när man vaknade så trodde jag att klockan var halv 12, men sen så kom ja på med att klockan bara var halv 11. Bara för att man ska ställa tillbaka klockan en timme, det är ju så seeegt å göra det. Kan man bara skita i och ställa om klockan 2 ggr om året eller vad det är bara för att det byter till vintertid och sen sommartid. Alltså det låter ju så sjukt egentligen, undra vem som har kommit på själva idén med de hela ?! ja det kan man fråga sig..
Så har man kollat på innebandymatch silvergruvan mot nora och det vart natruligtvis vinst till Silvergruvan :) hela 7-4 blev resultatet de gillar vi :) Sen så var motståndarlaget osportsliga för dom var uppkäftiga och gjorde massa fula saker och tog ingenting på allvar. Men dem är ju som dem är när man bor i Nora ! , haha å sen vare en som sa att hällefors var världens ände för fan, Jo det är visseligen sant men va fan dem är ju inte ett tugg bättre själva för 5 öre.
Sen när matchen var slut så vare bara att åka hem och kolla på andra avenyn :) det var ju jätte spännande som vanligt ;P

Idag så fyller min lillebror Daniel 7 år, grattis till dig :) Nu har du blivit stor pojke :) Får hoppas på att du har haft en bra födelsedag :)

Igår/Idag

Igår så var det öppet hus på min skola och de var ganska mycket folk som kom & kollade :) Jag var på två ställen, dels på mitt program barn & fritid och sen så var jag på flortisttekniken :) Det var roligast på floristtekniken för där kom det mycket mer folk än vad de gjorde vid BF för där kom de däremot ingen. Vet inte riktigt vad det är för fel på alla xD nånting är det ju xD . Man kan bli ganska mycket när man går BF inte bara jobba med barn. Sen när jag stog vid floristen så fick vi blommor när vi skulle åka hem. Man fick mycket beröm för det vi hade gjort och det var bra :) Till och med min höstkrans som jag gjorde blev såld :D jävel va gött :) de trodde jag aldrig.

Idag så har jag sövit till halv 12 för då fick ja tydligen inte söva mer. Sen så har man varit på hammarn och käka mat;P riktigt smarrigt måste ja säga att det var:P Men man måste ju förbränna de också så jag ska ut och gå med stavar sen :) Det ska bli gött och gå lite, får hoppas på att de inte regnar eller så för då vill ja inte gå nånting. Så var man ledig idag också så man kan säga att lovet har börjat :D det är så gött med lov för då kan man bara ta det lugnt och sedan så slipper man gå upp så tidigt på mornarna:P det är nog de bästa av allt tror jag;D


Blommorna vi fick :) jag fick mest:)


Blommorna som vi fick :)

Skolan

Ja då sitter man i skolan och gör inte ett skit. Förutom att man ska försöka fixa nå ämne som man typ ska skriva på nationella sen. Det är typ som en träning så man blir bättre eller någonting. Fatta egentligen inte vad själva uppgiften går ut på men ändå, så man sitter bara som ett fån och kollar vad som händer. hahaa , det låter sjukt men det äre faktiskt. Så man sitter och bloggar lite på sin egen blogg istället, det är iaf roligare med och skriva på min egen. Sen så är man ju inne på bilddagboken lite grann med så man har någonting roligt att syssla med.
Egentligen får man ju inte det..

Gud vad drygt detta är alltså, man sitter och hör IP1:orna skrika å ha sig vid datasalen bredvid, det är ju väldigt roligt att höra eller inte alls. Men man får väl stå ut och inte lyssna vad vet jag. hahaa.. töntar dem är alltså.


Klantskalle xD

Idag så har man vart i skolan och så har projektkursen börjat med, får väl se hur det går med den kursen. Det lät inte så roligt när lärarna berättade om kursen heller.. Sen så hade vi floristteknik så fick jag & en till göra kransar av löv xD så vi fick gå ut å plocka en påse med löv skit kul eller inte alls xD När vi hade gjort klart dem så gjorde vi olika dekorationer lr va de nu hette och sen så mitt klanthead ja är så när ja skulle snitta en blomjävel så skar ja mig i näven, de var ju inte så jävla bra gjort så man fick ju spola rent de med vatten och sen sätta på plåster så jag fick ju byta det är typ 3 ggr eller nå bara för att de blödde igenom. Det var ju inte så mysigt, men jag har iaf lärt mig en läxa att ja inte ska göra så igen.

Imorgon har vi prov med :( inte roligt, så det blir till och plugga som fan sen för och kunna få godkänt, man vill ju inte bli underkänd precis. Får väl hoppas på att jag blir godkänd :)

Hare bra // Swampeen

Don't walk away

Look in my eyes and let the moment begin
You make me feel like I can do anything
One look from you just sends my troubles away
What I would do, to be with you

Don't walk away, why don't you stay
I've been waiting for somebody like you
Please don't walk away, Why  won't you say.
That you're ready and you're feeling it too
Cause if it's love.. If it's love
Then don't walk away

I wanna show you, I've got nothing to hide
Don't be afraid of want you're feeling inside.
Deep in my heart there is nobody but you..
What I would do, to be with you


Tidig dag.

Idag så slutade man 11 så man drog hem med halv 1 bussen :) De gillar vi, hehe.. Sen på en lektion så kollade vi på en film som var så dryg så man inte orkade kolla xD alltså då är de ju illa, och dessutom så var filmen på franska å då fattade man ju ingenting även om det var svensk text. Och vi har ju lite ens franska så vad har liksom saken & göra med kursen som vi har då?! Så man lyssnade typ inte vad dom sa på filmen och inte heller kollade så speciellt noga;P Och så rabblade dem upp alfabetet på franska med typ hela tiden på filmen så då blev man ju störd på de till slut. Och sedan på samhällen så gjorde vi inte så mycket egentligen, satt typ bara & skrev våran så kallade argumenterade uppsats, som ska vara klar till jul man har ju ett tag på sig, men det är ändå svårt att kunna skriva 6 sidor minst som vi ska ha med i den:P Och dessutom så ska det vara på datorn med så de var ju ännu bättre eller inte. För att datorerna i skolan är helt cp å speciellt skrivarna.

Imorgon så ska man till skolan och sedan efter skolan så ska jag simma lite i simhallen och sedan åka bil hem så man slipper åka buss :)

Hare bra // Swampeen

Stavgång;P

Idag har man varit ute och promenerat med gåstavar:) väldigt roligt faktiskt, har varit ute 3 dagar i rad :) det är rätt bra av mig faktiskt :P Men imorgon blir de inget för jag ska nog ändå simma på fredag så får väl se vad det blir för någonting :)
Sen i skolan idag så var det ganska segt och sen så fick man reda på att man hade prov nästa tisdag nästa vecka så det är bara och träna på det så man klarar det. Det är ju inte så roligt att inte klara det precis. Så det är bara att göra sitt allra bästa mer kan man inte göra. Jag ska iaf se till att klara det så jag slipper göra om de. För det är ju inte så trevligt att göra de.

På måndag så blire ingen lång sovmorgon inte för då börjar vårat projekt så då får man bara sövmörra till klockan 10 istället för tjugo över 12. Men då kan man åka med halv 9 bussen in, så får man väl se vad det blir för någonting. Det ända som jag ser framemot på måndagar det är floristtekniken för då får vi bara göra en massa roliga saker :) och det är ju jätte bra att vi får göra det :)

Hare bra // Swampeen

En bild på de jag gjorde :)


Detta gjorde jag på floristtekniken :) väldigt fin måste ja säga :)


Filipstad:P

Idag har man inte gjort så mycket mer än och ha varit i filipstad i badhuset;P men så kunde man ju naturligtvis inte bada bara för att man får sånt där skit så att man inte kan göra det. Men då får man väl bada någon annan dag istället. Det är ju inte så mycket val egentligen. Men jag fick kolla till småbarnen som var med istället:P väldigt roande måste ja säga eller inte alls. Fick ju bara sitta och kolla så dem inte drunknade eller någonting annat. Men så blev man ju nerskvättad med en massa vatten när man satt där och kollade så att dem inte skulle råka ut för någonting, så de var ju inte så mysigt. Så efter att dem hade badat klart så fick man ju stå med hårtorken inne i omklädningsrummet för att och kunna bli något så när torr, så de gick ju ganska bra faktiskt och sedan efter att vi hade varit och badat så var vi till OK och köpte körv & mos och en pucko;D hahahha, men de gick allt ner:P Och så klart så köpte man ju en kexchoklad i automaten utanför kassan vid utgången i badhuset:P Kostade bara 10 kr , men de var ju iaf inte så mycket begärt för & ha kollat till några barn:P lr ah några vettofan de var bara min lillasyster och hennes kompis så de var ju inte så farligt:P
Sen så blev man utan lördagsgodis också det är ju hemskt, fast ändå inte man sparar ju pengar som man kan spendera på någonting annat :)
När vi hade kommit hem så satt jag och kollade på olika telefoner på telias hemsida, men typ alla jag kollade på var så dyra att betala i månaden och plus att det var abonnemang på alla , lr ah man kunde välja om man ville ha abonnemang eller inte:P Men jag tror nog att jag sparar pengar tills ja kan köpa den jag vill ha kontant istället för då är den redan betald kan man ju säga så då slipper man ju att betala i månaden. Och så längtar man ju tills studiebidraget kommer och även underhållet så man kanske kan åka och shoppa lite nya kläder eller bara spara och låta bli dem. För det går ju de med :) Men någonting måste man ju köpa som t.ex. att jag måste tanka på mobilen för att kunna skicka gratis sms:P och det är naturligtvis en nödvändig sak som jag måste ha, för jag skickar så mycket sms ibland så det finns ju inte siffror för hur mycket det blir :P Så det är liksom den fasta utgiften som jag har varje månad lr ah jag fyller på med en summa och sedan så brukar de räcka ända tills ja måste fylla på igen.

Imorgon är det andra avenyn igen :) jippiiie :D
Men nu orkar jag inte skriva någonting mera

Hare bra // Swampeen

Helg/damp mobil

Ja nu äre helg;P har vart i skolan idag också:P men vi gjorde egentligen inte så mycket mer än att vi skulle göra klart saker som vi höll på med och så. Så jag gjorde de som jag låg efter med när ja var sjuk. Men det var visseligen inte så mycket men de var tillräckligt mycket att göra under lektionerna. Så man har ju suttit vid datorerna med och skrivit rent allt man har gjort med. Nästan synd att jag inte kan ha min egen dator där, bara för att de där förbannade nätverket inte har något namn så jag kan inte surfa på deras nät då. Tycker jag är dåligt det finns säkert fler än jag som vill ha sin egen istället där man liksom har sin musik & allting så man kan lyssna med hörlurar :P Så slipper folk störas av det man gör. Men så är inte fallet just nu iaf, så man får väl prata med "dataexperterna" på skolan. Men dem kan i synerlighet ingenting för dem bara sitter där på sina feta rövar och inte gör någonting alls i princip. Och sen när man väl ska ha tag i dem så är dem borta så då går de inte som man vill och sen skrivaren inne på BF-rummet den är ju fan cp alltså, de går inte å skriva ut någonting ifrån den jävla skit högen. Har fan lust och kasta ut den eller så måste dem köpa en som funkar som den ska istället för att man måste gå upp alla trappor som finns upp till datasalen för och skriva ut en uppgift.

Och så har min mobil börjat krångla mer än vanligt alltså den är ju helt cp alltså, den hänger sig jämt , stänger av sig å alltmöjligt alltså ja tror jag får damp på fanskapet alltså. Så jag satt igår och kollade på lite nya mobiler så jag tänkte köpa Sony Ericsson C702 men som sagt man lär ju spara och sedan måste ja ju spara till körkortet också annars får ja ju inget sånt heller. Men först och främst måste jag köpa en ny mobil för annars tar ja en hammare och slår sönder skiten. För nu är jag så arg på den så ja skulle kunna göra vad som helst bara den försvinner..

Frisk/Skolan

Idag är man frisk igen, lr ah nästan iaf. Har ont i halsen och i ett öra så de är ju mysigt eller inte alls. Men får la hoppas på att skiten försvinner snart. För annars blir jag tokig, då blir de illa alltså. Det är inte så speciellt bra i halsen heller så man får ju käka ihjäl sig på halstabletter ju. Men va fan ja får väl köpa sånna speciella ifrån apoteket, dom smakar ju fan alltså. Men dom hjälper iaf jämfört med dom man köper i affären.

Just nu så sitter jag i skolan och bloggar lite och skriver en uppgift på samma gång, men de går väl bra det med. Och så har man ju missat lite saker när man har varit sjuk och så där så man får ju veta allting av sina kamrater det är ju iaf bra att man får veta allting. Så man slipper gå runt och fråga varenda jävel för och kunna få veta någonting på denna skola. Det är ju tur att kamraterna är så snälla xD

Slutar även 11 idag så man hinner med halv 1 bussen ;D det är rätt nice faktiskt. Så man slipper vänta på den där bussen till halv 4 och det är inte så roligt ska ja bara tala om, för det har jag gjort ett ex antal ggr.

Nu orkar jag inte blogga mer.

Hare bra// Swampeen

Lördag

Ja idag är det lördag :) det är gött , men känner mig lite små sleten efter skolan. Man orkar typ ingenting, å sen har jag inte kunnat söva heller så bra, så de är ju inte så bra. Å sen igår så var jag in på banken och fixade så jag skulle få studiebidraget på mitt konto. Så man fick ju stå där och vänta med sin kölapp i handen och svettas ihjäl på samma gång. Och sen så sprang det typ folk överallt, som skulle in hit & dit. Men tills slut så när det var min tur så skulle ja visa legget som jag typ först inte hittade men till slut så hittade ja väl de då. Så kärringen i kassan kolla väl på de där och skrev lite, sen så fråga hon massa saker om ja skulle ha in de beloppet i fortsättningen , å sa ja gör så. Tyckte de lät ganska dumt men jaja, så kan de ju vara. Så efter typ 10 minuter så gick ja till bankomaten och kollade om pengarna hade kommit å det hade dom:D jävel va snabbt de gick :) så jag gick ju iväg och shoppade lite;D men som tur var så hade jag ganska mkt pengar i plånboken redan så det gick ju ganska bra ändå:) men nu ska man försöka hålla en budget så jag inte gör av med alla pengarna på en gång. Sen så får jag väl så småningom mitt underhåll så då har man ju lite extra på fickan :) Så då kanske man får råd med den där mobilen som jag har kollat på bra länge :) men får väl se hur det blir med den saken. Men först å främst så måste jag försöka klara mig med de jag har så länge :) Så kanske man har råd med julklappar så sånt sen :D men jag vet inte riktigt om jag ska köpa några än. Men som sagt det är ju ett tag kvar som sagt;D haha..

Imorgon så fyller min kompis josefine 18 år :) grattis till dig :D så får hoppas att du får någonting roligt när du blir myndig. Och idag är det ju sista dagen hon är så kallat omyndig så du får  väl njuta lite extra eftersom du inte är 17 år nå mer :P Men får hoppas du får en bra dag :D GRATTIS GUMMAN <33333

skolan:P

Ja nu sitter man i skolan och skriver en sväng:P vi håller på med en uppgift om att man ska skriva en uppsats typ om en leksak och att barnet som leker med den ska ha en typ av funktionshinder, så man ska välja en leksak som skulle kunnas passa till de barnet.

Det låter lite kompliserat men de är de inte iaf, menmen.. det är bara svårt att hitta en leksak som skulle kunna passa bara. Jag tycker detta personligen att detta är skit tråkigt. Bara för att det är svårt att hitta någonting vettigt att skriva om.

Men nu ska jag ta å fortsätta, så ja blir klar någon jävla gång.

Gött

Idag har det varit en ganska lugn dag, de var inte så mycket att göra i skolan. Sen när man kom hem så var man ute och cyklade en sväng :) det var nyttigt de, får fortsätta med det ett tag till :)

Och så har man inte orkat blogga någonting heller, det är ju dels för att jag inte har haft så stor lust att göra det och att det har varit praktik och uppgifter som ska ha lämnats in och så:P Menmen, så äre tyvärr..

Imorgon blire örebro och handla lite grann, får väl se om jag hittar någonting;D man åker ju ändå gratis på busskortet så vad gör man :D haha, sen så slutar man 11 och kan åka med halv 1 bussen hem och sedan dra iväg med halv 3 bussen till örebro :D Så det blir jätte bra det :)  Men nu ska jag byta lite musik i mobilen så jag har någonting nytt att lyssna på när man åker hem och dit :)


hare bra // Swampeen