Tidig dag.

Idag så slutade man 11 så man drog hem med halv 1 bussen :) De gillar vi, hehe.. Sen på en lektion så kollade vi på en film som var så dryg så man inte orkade kolla xD alltså då är de ju illa, och dessutom så var filmen på franska å då fattade man ju ingenting även om det var svensk text. Och vi har ju lite ens franska så vad har liksom saken & göra med kursen som vi har då?! Så man lyssnade typ inte vad dom sa på filmen och inte heller kollade så speciellt noga;P Och så rabblade dem upp alfabetet på franska med typ hela tiden på filmen så då blev man ju störd på de till slut. Och sedan på samhällen så gjorde vi inte så mycket egentligen, satt typ bara & skrev våran så kallade argumenterade uppsats, som ska vara klar till jul man har ju ett tag på sig, men det är ändå svårt att kunna skriva 6 sidor minst som vi ska ha med i den:P Och dessutom så ska det vara på datorn med så de var ju ännu bättre eller inte. För att datorerna i skolan är helt cp å speciellt skrivarna.

Imorgon så ska man till skolan och sedan efter skolan så ska jag simma lite i simhallen och sedan åka bil hem så man slipper åka buss :)

Hare bra // Swampeen
Saraa

Fjärilen i glaskupan =) den har jag också sett, lite deg,men ändå tragisk,verklighetsbaserad ju! Fin blogg sandra lartzzon =) //Sara ;D

PUBLICERAT DEN 2008-10-16 KLOCKAN 22:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: