30 April

Idag är det valborg och som grädde på moset att det är fint väder också :) Alltid underbart när det är fint väder (: hehe..
I skolan idag så slutade man kl 1 :p men de tråkiga var att man fick vänta i 2 timmar och 30 minuter på bussen.. Kanske inte det roligaste som finns kanske.. Men man fick ju fördriva tiden med någonting, de blev att fika med sofia och sen springa runt i lite affärer:p Köpte ett par halv långa byxor lr vad man ska säga :) Sköna var dem iaf :) Sen så när det börja dra ihop sig till att gå till bussen så gjorde man väl de :p Stod där och väntade sen när man väl hade kommit in i bussen och satt sig så var det skit varmt ! jag höll på & svettas ihjäl alltså xD De var så jävla varmt och de är ingen höjdare att sitta där precis , sen när man väl gick av så vart de svalt & gött :p hehe..

Orkar inte skriva så mycket mer :p hehe..

Jag älskar dig min underbara älskling och jag saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills jag får träffa dig ! <3<3<3<3<3<3
Och framför allt kyssas mä dig :)(L)<3<3<3<3<3
Du är bara min älskling och jag vill aldrig förlora dig !! <3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

29 April

Idag har de varit en halvfin dag lr vad man ska säga :p solen har väl inte tittat fram så speciellt mkt lr nästan inte alls..
Så har man varit i skolan som vanligt ;p men imorgon är det sista dagen sen är vi lediga :) Valborg imorrn och sen är det första maj :p hehe.. ny månad och allting vilket innebär nya möjligheter som man brukar säga :p hehe.. de kanske stämmer inte vet jag ;p Det är ju bra om det gör de :p hihi..
Snart så är det Sjukhuset som man ska titta på :p alltid intressant och se vad som händer.. Men alla gånger slutar det kanske inte så bra som man vill att de ska sluta.. Lite tråkigt faktiskt, menmen de är såndant som händer i livet.
Sen är det annat bra på tv ikväll också :p Så det blir antagligen att sitta bänkad framför tvn :p Alltid gött de ;p

När man kommer hem imorrn så blir det en sväng ut och gå :) om det är hyfsat väder :p Mycket roligare att promenera när det är fint väder :) Måste förbränna lite fläsk, har bestämt mig att jag ska gå ner i vikt och få bättre kondition ;p vill ha en bra kropp lr hur jag nu ska uttrycka det till sommaren så man slipper skämmas med all fläsk man har. Men ska iaf inte bli en tändsticka.. De ska jag absolut inte bli, ska vara "normal byggd" om man ska uttrycka sig så :p
Vill de för att må bra och orka mera :)

De bästa med imorgon är att studiebidraget kommer :) trevligt trevligt ;p Ska spara de pengar jag får nu :) iaf försöka. Ska handla för max 200 lr 300 denna månad sen får jag inte handla för mer, annars blir de skit av alltihoppa.

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket, hoppas jag får träffa dig snart<3<3<3<3<3<3
Har inte varit lätt att vara utan dig i snart en hel vecka :/ men ja har försökt iaf.. De har väl gått ganska bra, men saknar dig väldigt mycket och går runt & tänker på dig jämt <3<3<3<3<3<3<3
Du är helt underbar ska du veta <3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

28 April

Idag är det tisdag ;p de har varit en ganska fin dag faktiskt, fast de var lite små kyligt på mörran :p Men de vart varmare :) Så de var bra gött de :) Sen så hoppade man över att åka med den tidiga bussen hem för att man skulle sitta och göra klart projektrapporten som våran grupp var tvungna att göra om vilket inte var så speciellt roligt. Så man satt med de där en stund och fick lite gjort. Så får hoppas vi blir klara någon gång så vi kan lämna in de :p och få godkänt :) Ska försöka ta tag i de där så de går ihop sig med allting. Hehe :p När man hade suttit i datasalen och försökt att få någonting gjort så skrev jag & evelina ut en massa bilder ifrån Hajken som vi var på i ettan ;p de var bra länge sen de :p hehe.. 2 år sen var de man gick första året på gymnasiet :p hehe, tiden har gått otroligt fort.
Det är mycket som har hänt de är bland annat att man har träffat nya kamrater som man inte hade innan sen så har man även träffat världens goaste pojkvän :)<3 sen har de hänt en del andra saker med :) Så de har förändrats en del sen man var så ung om man ska säga så xD ;p hihi..

När man kom hem med halv 4 bussen så var man hemma ett tag ;p sen så blev min klipptid ändrad till 17:45 istället för 18:45 ;p de var bra att den blev ändrad :p Så jag slapp sitta hemma och vänta så länge ;p hehe.. så de tog inte så lång tid de blev att man klippte topparna och luggen ;p De blev någon centimeter på topparna för att de var ganska slitna efter att ha färgat håret ett antal ggr ;p hehe.. sen har jag inte klippt mig sen i somras heller ;D hahaha.. Så det har hänt en del med håret då :p hihihi..
När man hade varit och klippt sig så var man iväg till affärn med morsan & syster ;p sen så blev de att man fick stå och laga mat ;p och de blev köttbullar, mos och brunsås :p De blev ganska bra faktiskt och de vart ätbart :) hihi.. Är inte så dålig trotsallt ;D hehe..

Ikväll är det så klart Andra Avenyn :) lika spännande varje gång :) så de ska bli kul att titta på :) hihi..
Det är min favoritserie så det är inget att diskutera :) hihi.. Ska bli väldigt tråkigt när de slutar :/ vad ska man titta på istället? de finns ju inget som är så bra som de programmet xD får väl bläddra igenom tv-tablån när det är slut på andra avenyn ( alltså när de inte kommer tillbaka mer ) .. Då tror jag att fler än bara jag som blir ledsen & sur över att de inte kommer tillbaka nå mera.. Ska nog klaga på dom lr nånting :p hehe, inte för att man skulle våga göra de men ändå :p

Jag saknar dig enormt mycket älskling<3<3<3<3<3<3
Saknar din närhet och dina kyssar<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3
Hoppas och tror att vårat förhållande kommer att hålla mycket länge <3<3<3<3<3
De kommer att hålla efter studenten också tror jag :)<3<3 jag vill att de ska hålla efter studenten <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

27 April

Idag har man haft studiedag :) de var väldigt skönt ;p söv till kl 11 :) de var skönt att få söva lite längre ;p hehe..  Så har man varit ute i solen de var 20 grader varmt :) mycket skönt ;p Får hoppas de blir lika fint väder imorgon som de var idag :) Och så har man varit i filipstad med sofia hon skulle köpa en ny mobil ;p så hon övningskörde dit xD haha, de var nog kanske ett under att man kom levande hem xD Nejdå så hemsk är hon inte, men ibland skulle man nästan kunna undra xD hihi.. Jaja, det är väl bara och träna antar jag :p Det är ju så man blir bättre på saker genom att öva :) Hehe.. När man kom hem så var man ute en stund ;p sen så har man väl varierat mellan tvn och datorn :p hehe.. ;p

Imorgon är det skola igen ;p inge kul när inte älskling är där;p menmen.. får snart träffa honom igen så det är inte så långt kvar ändå :) Så slutar man tidigt, men ska nog sitta med projektrapporten så man får nog strunta i och ta den tidiga bussen. För jag vill gärna bli klar med de där någongång så man kan få bli godkänd :) Skulle inte vara så speciellt kul om man inte blev det, då skulle jag inte bli glad kan jag bara säga.. En sak som är bra att man snart slipper den där skit skolan :D De är inte så många dagar kvar längre :) studenten börjar närma sig :) väldigt skönt ska det bli iaf :)
Sen så ska man klippa sig också :) 18:45 fick jag som tid :p äntligen får man bli av med de slitna topparna man har och den långa luggen som man har haft hur länge som helst ;p lr snarare sen man klippte sig kort som jag ångrade..
Så det ska bli skönt att få klippa sig;p Ska färga håret också senare innan studenten så man ser något så när ut i skallen ;p så man slipper komma med världens utväxt det är inte så speciellt trevligt :p haha..
Och så är det morsan som ska betala klippningen också det är ju gött de ;p för själv så har man inte så speciellt mycket pengar xD haha.. har fått tanka på mobilen så man är uppe i 441 kr xD haha.. bara för att jag hade bytt prislista så var jag tvungen att fylla på igen för att de skulle fungera xD haha.. helt sjukt xD men nu fungerar det iaf :p Så den prislista jag har på mobilen nu är telia flexibel ;p Så får utnyttja mina 1000 minuter innan månaden är slut ;d hehe.. får väl prata i mobilen så mycket det går kanske, får använda headsetet så man inte får så mycket strålning i huvudet .. De vill man inte få.

Så idag är det 3 månader mellan mig och älskling<3<3<3<3
Flera ska det självklart bli :)<3<3<3
Är väldigt glad över att jag har träffat en sån underbar kille som du älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Min underbara skatt som bara är MIN <3<3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

26 April

Idag är det söndag ;p de har både varit dåligt & fint väder :p de regnade en skvätt , var inte de roligaste kanske menmen:p är väl bra för gräset & växterna antar jag väl ;p hihi.. Har väl varit ute lite grann medans de inte regnade ;p sen så spelade man lite The Sims 2 - Livet i lägenhet ;p haha, lite tidsfördriv ;p vaknade tidigt idag, de var väl vid en 8 jag vaknade xD De var inte kul och vakna så tidigt , försökte somna om men de gick inte så speciellt bra :/ Så man fick väl vara vaken istället, inge kul :p Sen dessutom så var de ingen inne på msn typ och sen vare inte så många som hade lagt ut bilder på bdb heller :p haha, menmen.. de brukar vara så när det är tidigt på mörran :p
De skulle väl vara de som är som mest morgonpigga som är vakna , men jag är inte en av dom ;p När de inte går att söva mer så är det inte så mycket man kan göra heller så :p De blir ju att vara vaken, sen är de inge roligt att söva ensam heller de känns så tomt på något sätt när man är van att älskling ligger bredvid en :p Men nackdelen med att ha honom bredvid sig är att de blir trångt xD haha . bara för att jag har så liten säng xD får väl skaffa en större :p hehe, de gäller bara att ha pengar så går de nog:p Men det är alltid mysigt att ligga nära varandra också ;)<3 Ska iaf skaffa mig en större säng när jag väl flyttar hemifrån ;d De blir väl så antar jag ;p för den säng jag har nu är ganska liten ;p lr så kan man ställa min & en 90säng till bredvid varandra och sen lägga en stor madrass över eller någonting så blir det mysigt ;p De finns alltid lösningar till det mesta ;D hehe..

Vill iaf bygga upp en fin framtid med dig älskling :)<3<3 de skulle vara mycket roligt :)<3<3 Älskar dig med hela mitt hjärta och vill aldrig förlora dig min underbara skatt <3<3<3<3<3<3 Du är så otroligt snäll och omtänksam på alla sätt och vis<3<3 du är en väldigt väldigt go pojkvän ska du veta <3<3<3<3 vet att jag har sagt detta många ggr men jag menar verkligen de <3<3<3<3<3<3<3 Det kommer direkt ifrån hjärtat ska du bara veta<3<3<3<3
Jag ÄLSKAR dig oerhört mycket<3<3<3<3 du är det bästa som har hänt mig min älskling<3<3<3<3
Ska bli väldigt roligt när jag får träffa dig <3<3<3<3 Längtar väldigt mycket <3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3

Just nu är det Van Veeteren - Caramoble , har sett den förut ;p och det är en bra film ;p Ska nog köpa några Van Veeteren filmer :) Kan rekommendera att det är se värda filmer att se :) Inga skräp filmer om man säger så;p hihi..

Jag älskar dig min underbara älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3
Imorgon är det 3 månader mellan oss :) och flera ska det bli <3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

25 April

Idag är det ännu en solig & fin dag :p de gillar vi ;p hehe.. får hoppas de håller i sig till nästa vecka också :) Vore tråkigt om de inte blev nå fint väder , så man kan vara ute ;p Får väl se vad man hittar på idag ;p blir nog mesta dels va ute eftersom man ska passa på när de är fint väder :) Får ju passa på ;D hehe.. som man alltid ska göra ;p
De kommer att vara fint hela helgen iaf :)

I inlägget som jag skrev igår så kom de en kommentar ifrån älskling som han ska få svar på, detta var vad han skrev:

Kan bero på när jag kom upp så fick jag ingen uppmärksamhet alls... tänkte fråga om jag skulle stanna tills du hade slutat och kört hem dig men du verkade mer intresserad av att skicka sms.
Sen kanske jag vill komma hem ibland?
Jag vill vara med dig med <3<3<3 men jag vill vara hemma med, du kanske har glömt de med tanke på att du bor hemma jämt?
jag vet mycket väl att du inte vill följa med men jag vill ändå försöka få med dig, skadar ju inget att fråga.
Jag älskar dig Sandra med hela mitt hjärta och jag vill aldrig förlora dig min skatt <3<3<3<3<3<3<3<3
Jag saknar dig med älskling <3<3<3<3<3<3

Svaret kommer här ifrån mig:

Okej, vet att du inte fick de är hemskt ledsen för det. Får tänka på de till nästa gång.
Jo jag vet att du vill komma hem ibland, de ska jag inte hindra dig ifrån att göra. Vet att du vill vara hemma det är inge fel med de.. De är väl klart du ska få träffa din familj också :)
Jag vet mycket väl om att jag bor hemma fortfarande, de kommer du nog med att göra efter studenten vad ja har förstått så.
Nej jag vet att de inte skadar med att fråga,
Jag älskar dig också Theo med hela mitt hjärta och jag vill aldrig förlora dig heller min underbara ängel <3<3<3<3<3<3<3<3<3
Jag saknar dig oxå älskling<3<3<3<3<3 Ska ta tag i mig själv & klara å inte träffa dig på 1 vecka, så svårt kan de inte vara egentligen. De är bara och tänka positivt att man snart får träffas igen :)<3<3

Detta var svaret till dig älskling <3<3<3<3

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

24 April

Idag är det en solig dag :p de är skönt de ;p Kommer att vara fint hela helgen ;p Hade sövmörra idag till kl 10 så man tog halv 9 bussen in till skolan:p innan jag gick upp till skolan så tog jag ut pengar & sen gick jag och köpte godis, tuggummi & en dricka :p Bara för att jag vart lite ledsen & sur när älskling inte stannade kvar tills jag skulle med bussen. Men nej han skulle tydligen hem fort som fan tydligen :/ Kommer att få vänta ända till 4 maj för & kunna få träffa honom.. om han skulle stanna en vecka till hemma då kommer jag fanemej & bli jävligt sur å väldigt ledsen..
Så fick man pengar idag också :) väldigt gött ;p sen så kommer studiebidraget på valborg ( alltså på torsdag ) :p
Sën så har man fått en klipptid de blev på tisdag kl 18:45 ;p ganska så rimlig tid lr nå ;p trodde jag skulle få de lite tidigare på dagen , men den tid jag fick får väl duga ;p Bara jag får klippa mig så är jag nöjd ;p hehe..
I helgen så kommer man sitta hemma & ruttna, antar jag att de blir. De ska bli väldigt tråkigt om de skulle bli så :/
Brukar bli så när man inte har den man älskar mest av allt vid sin sida så då blir de helt enkelt att ha tråkigt.
Är inte heller redo för att åka hem till älskling i västerås heller & de vet han mycket väl att jag inte är. Men en dag kommer de att hända.. Får bara ta ett steg i taget. Hoppas du förstår mig. Att jag måste bara ta initsiativ till saker, för mig är de inte bara & göra saker.. Så är det bara.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mkt<3<3<3<3
Gråter nästan varje gång jag tänker på att de är hur långt som helst innan jag får träffa dig :/ <3<3
Kanske låter löjligt men de är så :/
Så kommer vi inte att träffas när de är 3 månader mellan oss heller :/
Menmen.. får väl kanske ta igen de sen lr nå..

Hare bra // Swampeen

23 April

Idag har det varit en solig & inte halv kall dag:p Men de var rätt gött ändå :) Alltid skönt med fint väder :p hehe..
Så idag så åkte älskling hem till västerås så man kommer inte att få träffa honom förens om 10 dagar om inte mer :/ När man kom hem så tänkte man ju bara på att man inte fick träffa honom då vart man lite ledsen :/ sen kom de upp en massa tråkiga tankar som man blev ännu mer ledsen för :/ Tänker inte säga vad det är för någonting de vill jag ha för mig själv. Så får väl försöka stå ut med att och inte få träffa älskling och så får man sitta hemma & ruttna bort :/ va roligt är de? inge kul alls :/ Så blir man säkert ledsen också :/ när man tänker att man inte får träffa den man älskar mest av allt i hela världen <3 Får försöka tänka postivit att man snart får träffas igen :) Menmen, de är långt kvar :(
Blir att ruttna bort hemma ! och ha de tråkigt i skolan, vilken bra kombination eller inte alls :/ Får väl försöka orka :/

Imorgon får man pengar & de är bra :) Då har man någonting & leva på ett tag :) hehe..
funderar på och beställa lite nya kläder skulle vara skönt och ha lite nytt :) hihi ;p

Jag älskar dig med hela mitt hjärta min underbara älskling<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3
De är 3 månader mellan oss på måndag <3<3<3
Flera vill jag att de ska bli :) <3

Hare bra // Swampeen

22 April

Idag har det varit en halv fin dag :p de har varierat med sol & molnigt:p Men till helgen ska det bli fint väder :) Ska bli skönt. Så får väl se vad de blir till helgen :p Slappa blir de väl antar jag.
I skolan så gjorde man egentligen ingenting man bara bytte plats till en annan ungefär ;p Fick tillbaka projektrapporten och självklart så skulle man få göra om lite saker i den. Så jag & evelina fick fixa lite med de där och skrev ut bildena vi hade i färg istället för svartvitt som de var ifrån början:p Finare så faktiskt. Vi får väl försöka bli klara med de där så fort som möjligt när sofia kommer tillbaka ifrån semestern :p Så alla i gruppen är med och gör detta. Får väl hoppas att hon är med och gör någonting. Så jag & evelina har iaf bestämt oss på tisdag så kommer vi att sitta med de dära så jag offrar min halv 1 buss :/ Om jag inte skulle få min klipptid då. Men får väl hoppas att jag får de tisdagen efter de :p Så skulle de passa bra eller kanske på studiedagen som är på måndag :p hehe.. Så får väl se när man får sin tid :p

Så fick man veta att älskling kanske inte kommer tillbaka nästa vecka :/ får väl försöka stå ut. Tråkigt att vara ensam dels hela helgen och dels en hel vecka. Men de är väl nånting som man får leva med :/ Väldigt tråkigt, sen blir man bara ledsen när man inte har någon att mysa med . De är aldrig roligt att varken bli ledsen eller vara ledsen :/
Har blivit ganska känslig på sistone :/ Varför de vet jag inte :/ Jag vill inte ha de så !
Men jag tror det har med att jag har lagt på mig en del kilo & grejs :/ Jag har bestämt mig att jag ska gå ner och må bra !! Så är det bara !!

Jag älskar dig med hela mitt hjärta min underbara älskling och jag vill ha en bra framtid med dig älskling<3<3<3<3<3<3
Du är de bästa som har hänt mig, du har fått mig att våga göra saker som jag inte riktigt vågade göra förut och nu vågar jag göra de :) Men de finns saker som jag inte känner mig redo för än, men de kommer de med så småningom<3
Hoppas du accepterar de älskling<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

21 April

Idag så har det inte varit så speciellt varmt väder, men till helgen ska det bli 18 grader varmt har vädret lovat :) De ska bli väldigt gött :) Mycket bättre med fint och skönt väder :) Så då blir det att vara ute i det fina vädret och kanske blogga några rader ;p hihi, har ju en bärbar så det är ganska lätt att sitta vart man vill :p hehe..
I skolan idag så var man inte så himla pigg :/ skit trött var man , lr snarare halvt död :S Men man slutade 11:40 idag :) vilket man gör varje Tisdag ;p Väldigt skönt måste jag bara säga :) Så ska man klippa sig också när man får någon tid ;p får väl se om man får någon tid nån tisdag när man slutar tidigt :) Då passar det perfekt ;d Men kommer ändå bara ta luggen och topparna ;p Sen blir det att färga håret :) Så får de bli bra sen :p Så man ser något så när ut när ma ska ta studenten :) Vilket man längtar till ;p Tror jag väldigt många gör :p
Sen när man träffade älskling innan man skulle till maten så var han väldigt söt i sin morgonfrisyr ;) Så gullig så :)<3 Som han alltid är :) Den snyga frisyren har man sett många ggr ;p

Ikväll är det Andra Avenyn :) de ska bli spännande och se :) Eller snarare det är alltid spännande att se vad som kommer att hända :) De är nämnligen min favoritserie på tv :D har inte missa ett ända avsnitt :D
hihi..

Igår så skällde man ut sin puckade floristlärare i ett mail, alltså de hon hade frågat gruppen om som jag är med i de har liksom inte gruppen någonting med att göra, sen de hon hade frågat har jag ABSOLUT INTE. Hon är fan den puckaste "lärare" som jag någonsin har haft ! Hon är ju helt mupp !! Så får väl hoppas hon får sig en tankeställare med de som jag hade skrivit.
Så här löd mitt mail till idioten till lärare !! som inte är någon lärare egentligen:

Hej,
Varför sitter du och frågar en massa saker till de andra eleverna i gruppen för ?? Som de inte har någonting med att göra !!
Du hade tydligen frågat en i gruppen ( nämner inga namn ) om jag hade PMS och de har jag fan inte !!!!!
De hade varit så mycket bättre om du hade frågat mig direkt istället för att du ska hålla på och fråga andra som inte vet ett dugg !!!
Tror inte du själv skulle tycka att de var så speciellt roligt om någon fråga något sånt om dig !!
Så tycker att du ska tänka på vad du frågar om !
Säger detta för att jag blir så trött på att folk ska hålla på och fråga en massa folk om någonting som de inte vet ett skit om!
Bara så att du vet så blev jag väldigt förbannad ! 

Så där löt mitt mail..


Jag älskar dig min underbara älskling <3<3<3<3<3<3<3<3
Du betyder så oroligt mycket för mig<3<3<3<3<3<3
Kommer sakna dig när du åker hem <3<3<3


Hare bra // Swampeen


20 April

Idag så var det första dagen i skolan efter dels 3 veckors praktik och 1 veckas lov :p Men dagen började med att man hade sövmörra till 10 så man drog med halv 9 bussen in till Filipstad :p Så jag fick iaf mina studentsaker :) Nu har man dom och sen är de bara att vänta tills studenten är ;D Man blir att längta ännu mer när man väl har fått grejerna ;p Hehe ;p Sen efter skolan så var man med älskling en stund och sen drog man till bussen ;p
De var skoj ;p var t konsum och köpte vindruvor och sen en flaska mer ;D
Blev lite besviken idag över att de inte var nå Unga mödrar idag, som jag brukar titta på men de blev inget :/ Menmen, får väl hoppas att de blir imorgon, sen missade jag Sjukhuset också för att man var ute & hoppade studsmatta :p Ja så kan det vara :p hihi..

Blev inte så långt inlägg idag:p orkar inte skriva så speciellt mycket nu :p hehe

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
DU är bara min !! <3<3<3<3
De kommer du vara väldigt väldigt länge :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

19 April

Idag har det varit en fin dag men lite kall :p Så har man varit med älskling sedan i torsdags :p mycket mysigt har det varit under de dagar som vi har varit tillsammans :) Vi har i princip varit med varandra hela lovet utom någon dag som vi inte har träffats :p Sen har det varit kortisar också, sen har de varit hela dagar ;p Men de har varit roligt med både skratt & tårar lr hur jag nu ska uttrycka det. Kan säga en sak som hände var att han "skämtade" om en grej som inte lät som ett skämt utan mer som allvar, sen när han hade åkt hem och de hade gått någon timme lr så skickade jag ett sms till honom att jag inte vart så speciellt glad över de som han sa till mig. För de som han sa de vet han mycket väl att jag gör, vad tänker jag inte säga. Då vart man ledsen & inte så speciellt glad, så när man hade varit på pekås & handlat så när man kommit hem så kom tårarna :/ så när vi skrivit till varandra om att jag var ledsen & de var alltmöjligt som inte var roligt. Så när de gick 1 timme eller nå skulle jag tro så kom han tillbaka och verkligen sa att han var ledsen över de som han hade sagt och sen så lovade han att han skulle tänka på vad han säger till mig eftersom jag är ganska känslig när någon säger någonting som är sant & sen dessutom inte låter som ett skämt. Sen ska jag försöka säga till honom istället för att skriva till honom när han har sagt någonting som blev fel. Men ibland går de inte att säga direkt :/ när de blir för jobbigt. Men det var iaf bra att han kom tillbaka och sa till mig direkt att han var ledsen osv.. Så de är inte första gången jag har gråtit inför honom, så de blev några kramar, pussar & lite skratt så blev de bra efter ett tag.
De är inge roligt att vara ledsen, bättre & vara glad istället.

Men de har varit ett ganska bra lov ändå trots detta, tråkigt bara att de har gått så fort. Hade inte skadat om de hade varit en vecka längre :) Så får man förhoppningsvis min studentmössa & min tröja :)

Idag så har man varit med älskling, sen när han åkte hem till filipstad så satt jag & spelade sims ;p Så blev man sugen på mörk choklad & sen 3 vaniljmunkar blev de :p Otroligt onyttigt ;p Sen så hoppade man studsmatta en stund:p
Så har ängat mig en stund åt sims , hehe :p

Imorgon är de skola :p

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Du är mitt allt !! <3<3<3<3<3<3<3

18 April

Godmörra alla läsare ;p idag så vaknade man tidigt pga att först så kom älskling med iskalla händer och la på ryggen på mig, inge vidare :p Men ska som sagt ge igen för de där ändå :p Så skulle man försöka söva när han kom tillbaka men nej de gick inte, sen så skulle han hem en sväng & titta på sitt projektarbete så de är klart :) Sen om några timmar skulle han komma tillbaka hit en sväng om han inte skulle ändra sig men de tror jag inte :p Skulle bli lite besviken om han inte skulle göra det. Menmen.. så just nu har man hela sängen för sig själv och ligger & bloggar :p Detta blev en tidig bloggning , och sen dessutom så blev de inget bloggande igår för att man var dels ute i solen och sen så spelade man The Sims 2 - Djurliv , men sin älskling :p Så han har blivit lite av en sims nörd ;p haha.. så de blev de spelet i några timmar xD Men vi har ute emellan också ;p Sen var man och köpte munkar , godis å massa annat onyttigt. Så åkte jag lite moped också ;p som jag inte har gjort på väldigt länge ;p men de var rätt skoj, men de är inge roligt och åka på grusvägar, de är väldigt hemskt.. För jag var nära och köra åt helvete efter att och ha åkt på en grusväg så det är en av anledningarna till att jag inte vill åka på en sådan väg. Så åkte studsmattan upp också :) de var roligt ;p då får man hoppa av sig lite fläsk ;p De ska tydligen vara nyttigt att hoppa 1 timme om dagen med lite pauser emellan :p Man kanske skulle ta & prova de ;p Får väl se om de fungerar xD haha, får nog promenera också :p Så man måste ha lite olika saker & göra :p Så ska jag nog börja cykla runt reningsverket , kanske inte världens bästa ställe & vara på direkt, för de luktar inte gött där kan jag bara medge.. Sen säger ju namnet en hel del också xD hahaha..

Idag blir det att spela lite sims, laga mat med älskling & bror :p , hoppa studsmatta :) Sen kanske ta en till sväng på moppen :) hihi, de blir en fin dag idag :) Kanske inte så roligt för älskling som är allergisk , de blir jobbigt för dom som är de. Tycker nästan synd om dem när de blir som värst för dom , tur att man inte är allergisk själv.
Sen tror jag att jag ska köpa lördagsgodis eller om jag struntar i de och sparar mina pengar :) De blir lättast åt plånboken ;D men skulle vara väldigt gött :p
Sen på måndag eller imorgon så ska det bli ändrig på torpet som man brukar säga, ska promenera eller cykla :p eller kanske hoppa studsmatta så man rör på fläsket ;D Vill verkligen gå ner i vikt !!

Jag älskar dig min älskling med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig min godning <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen


16 April

Idag har det varit en ganska fin dag trots att de har varit lite molnigt. Så har man varit på mexicano och käkat mat;p gött var det men man var väldigt mätt när man gick därifrån ;p var där med älskling. Sen efter någon timme eller så var man ute och promenerade de var rätt gött faktiskt och ha rört på fläsket ;p efter all mat som man hade käkat :p hihi.. 
Då kände man sig nyttig ;p 
Så har man varit och pantat flaskor & burkar då fick man en slant ;p som jag och syster delade på:p De blev 142,50 kr så de blev väl 71 kr ungefär var :p Det var rätt mycket ändå ;p hehe, tack vare att man hade en hel säck med flaskor :p

Just nu så sitter man och lyssnar på musik i hörlurar medans älskling tittar på tv :p ska jag med göra snart ska bara blogga klart :p hihi, så har man varit till affärn också för andra eller tredje gången idag :p hihi, de är väl inte så farligt egentlingen, mer än att de kanske kan bli dyrt för plånboken :p Ja så blir det när man ska ha nå gött när man är sugen :p Men skulle egentligen ha köpt någonting nyttigt ;D men man måste unna sig nånting ibland, men kanske inte för ofta :p Får väl variera kanske xD hihi, man brukar säga mycket snack & liten verkstad ;p haha.. inte för att de skulle ha någon betydelse med de hela xD
Men det ska iaf bli en minskning med de som kanske inte är så bra för kroppen, de är iaf säkert att de kommer hända.
Som jag har sagt många ggr innan att jag inte tänker bli en bomb. !

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3
Vill aldrig förlora dig för allt i världen <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

15 April

Idag blev de inget solsken :/ men det är bra ljust ute iaf ;p hade varit skönare om de hade varit sol :) hihi :p Men har iaf suttit ute ;p Ganska skönt ändå även om solen inte är framme, de var nästan 11 grader ute :p
Så har inte bara suttit inne :p
Senare idag så ska man titta på korp finalen ;p de är en bowlingtävling :p Får väl se hur länge den pågår , kanske blir att hoppa över att se på unga mödrar :p Men bara jag inte missar Sjukhuset så blir jag nöjd :p Det är ett bra program de :)
Så är det Efterlyst kl 21:00 också ett sånt där program som är väldigt bra att titta på :p
Ikväll då med andra ord så blir de att vara framför teven :)

Imorgon så kommer älskling <3 :) då blir de att käka på Mexicano ;p väldigt gött där måste ja säga, men de är inte så speciellt nyttigt kanske .. Men man får väl gå ut & promenera sen efter att man har käkat där :p kanske inte direkt efter men några timmar efter så blir de nog bra :p Då förbränner man lite grann iaf ;p

Blev inget långt inlägg idag, de kan bero på att jag inte kommer på någonting mer att skriva :p hihi..

Jag älskar dig min underbara älskling <3<3<3<3<3
Längtar tills jag får träffa dig :)<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

14 April

Idag är det ännu en solig och skön dag :) så har man städat och grejat så de har blivit fint :p Så har man varit i grythyttan med älskling och moster & käkat glass :) mycket gött (: de var min belöning för att jag har varit så duktig och städat :) Sen efter att vi hade varit i grythyttan så åkte vi och spelade bowling ;p Jag vann visseligen inte men fick iaf mest strike ;) eller ah moster & jag fick mer än vad älskling fick iaf ;) hihi.. Moster vann allting, hon fick 220 på 2 serier , Älskling fick 211 och Jag fick 198 ;p hihi, alltså förlorade jag ganska stort men skit samma de är ingen tävling :D Huvudsaken är att man har haft roligt :) Alltid roligare när man är flera :)
Så ikväll är det Andra Avenyn som man inte får missa :) de händer alltid någonting spännande varje gång :) De är iaf de bästa programmet :D hihi, :p

Just nu är det Unga mödrar på tv :) så ligger och tittar lite på de medans jag bloggar :p hihi.. Så de går ganska bra att skriva och titta samtidigt ;p haha :p
Så är det Sjukhuset också halv 8 :) också ett sånt där program som är intressant att titta på när de händer olika saker, men alla sakerna som händer är inte lika roligt när de händer någonting väldigt allvarligt . Det är iaf roligt när de går bra för alla .

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3
Du betyder oerhört mycket för mig <3<3<3<3

Hare bra // Swampeen


13 April

Nu var det några dagar sen man bloggade :p hehe, har inte haft tid att göra det :p Har varit ute i solen & sånt istället :) Mycket skönt var det ;p Sen har man umgåts med älskling också :) Så mysigt så ;p
Så idag har han åkt hem :/ lite tråkigt, men var 2 nätter hos honom och han var 2 nätter hos mig så det var ju rättvist :)
Får hoppas vi träffas mer under lovet så man inte gör nånting annat . Men får väl se vad man kommer att göra :p
Så idag vet jag nog inte riktigt vad det blir för att de skulle ha blivit dåligt väder men de har det inte blivit än iaf :) får hoppas de håller i sig att de inte blir nå dåligt väder :p hehe..

Funderar på och promenera en sväng :) Skulle vara skönt faktiskt efter allt onyttigt man har ätit som inte är bra :/ Så har iaf bestämt mig att de ska bli en väldigt väldigt stor minskning av godis & sånt, sen köpa frukt eller någonting annat istället :) Hade varit så duktig förut och gått ner 6 kg men sen har man gått upp hälften av de om kanske 1 kg till :/ Inge skoj, för jag var nöjd med mig själv när vågen visade att man hade gått ner . Då får man självförtroende och man mår bättre också :) Sen de bästa av allt man orkar mycket mer . Så jag tänker gå ner i vikt och må bra !! vet att jag har sagt detta jag vet inte hur många ggr, väldigt många iaf. Men jag vill verkligen !! bara man får ett bra stöd och någon som kanske hindrar en att köpa en massa onyttiga saker som inte ens är bra för kroppen. Man kan faktiskt bli sjuk av de och sen få dåligt immunförsvar och de är inte bra.
Tänker lyckas med detta och tänker inte ge upp !! Så tänker inte låta godiset ta över min kropp så jag blir tjock och mår skit, de tänker jag absolut inte bli !! Så dä så !!

Har iaf haft en bra påskhelg med älskling <3<3 Tycker verkligen om att vara tillsammans med dig <3<3<3<3
Vi har alltid roligt tillsammans :) De är bra det :)
Kanske inte var så roligt när man blir kittlad och sen går de överstyr så man blir ledsen :/ De blev jag, och först så skrattade man och hade roligt, men sen gick de för långt så man började gråta :/
Vet faktiskt inte varför jag började göra de :/ var nog för att de gick för långt.
Så de får gå till en viss gräns sen räcker det.
Vet att de inte var meningen när du gjorde de, men bara de inte händer igen.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3
Vill inte förlora dig för allt i världen <3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen


10 April

Idag så är det fredag ;p kanske lite svårt att tro för man är van att gå t praktiken xD haha, det är väl nånting som man har kvar i skallen :p Men som sagt man kom på väldigt snabbt att just ja det är ju lov :D hehe, ja då är de bara att man söver mer :) hehe, det är alltid gött att söva ;p faktiskt det bästa som finns ;p hihi..
Har väl egentligen inte gjort så mycket idag ;p mest slappat och det är aldrig fel de inte :)
Man får faktiskt vara lat när man har lov, :p Ska bli ändrig på de sen när man kommer hem så kan man börja promenera ;p Så blire bra :p

Just nu så ligger man i älsklings soffa och bloggar lite :p sen tittar man lite på tv emellanåt :p hiihi, ska fortsätta titta när man har skrivit klart :p

Så måste man söka till universietet snart :p den 15 april är sista anmälningsdagen och det är inte så speciellt lätt när man inte har fått sin pin kod som de tydligen hette, de går inte och söka utan den. Så får väl hoppas den kommer före dagen som det är sista dagen. Annars kan man nog försöka söka utan den där koden, tror inte de skulle vara någon skillnad faktiskt :p hihi.. Så får väl hoppas att den kommer snart :)


Nu kom älskling och skulle pussas lite ;) hehe, alltid lika mysigt ;)

Jag älskar dig med hela mitt hjärta och vill inte förlora dig <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Min underbaring <3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen


9 April

Idag så har man gjort sin sista dag på praktiken :) väldigt gött måste jag säga :) Men fick vara där till kl 15:00 ändå :/ kanske inte världens roligaste kanske. Menmen, barnen slutade då också :p Så när man hade klätt på sig ytterkläderna & skulle bege sig iväg till cykeln så blev man kramad av bra många barn :p Mysigt, de sa att de kommer sakna mig osv. Sen fick jag en present av en i klassen & sen en massa påskägg :p (dock inte med godis i) hehe.. Presenten fick man för att jag fyllde år förra terminen jag var där ;p Men jag sa till den som gav mig de att den inte behövde, men tyckte tydligen att jag skulle få de ändå :p Så de var väl bara tacka & bocka ;) hehe..
När man väl kom hem så var klockan tjugo över 3 och först fick man ett telefonsamtal sen fick man skynda sig och duscha & blåsa håret så de skulle bli torrt.. Sen va klockan 10 i 4 när man var klar, sen fick man börja leta på en väska & lägga grejer i för man skulle hem till lilla älskling & hälsa på ;)<3 alltid lika mysigt. Så när man väl hade packat klart så var väl klockan fem över 4 eller något sånt, så man fick skynda sig till bussen så man hann med den :p Och de gjorde man som tur var ;) hehe..

Så nu är man hos älskling och bloggar :) Medans han fixar med maten, som man var med och hjälpte till :) Duktig man känner sig då :) hehe..

Igår så vann Färjestad med 3-2 mot HV71 i hockey. Vilket innebar SM-GULD till färjestad !! :) Så de blev årets Svenska Mästare ! Gud så gött att de äntligen slog HV71 :D Visste redan från början att Färjestad skulle vinna :) Såklart så gjorde om de ! Då var man verkligen glad :) Så man hoppade och skrek typ xD haha, kanske lite och överdriva vad vet jag xD :p hehe.. men huvudsaken var ju att man blev glad :)

Jag älskar dig min underbara älskling <3<3<3<3<3<3
Ska bli väldigt mysigt att ligga bredvid dig inatt faktiskt :)<3<3<3<3
Alltid mysigare när man är 2 st :)

Hare bra // Swampeen

8 April

Idag så är de en dag med skit väder , usch de är så tråkigt när de kommer regn. Men fördelen är att snön försvinner fortare och de blir vår fortare :) Sen är de inte långt kvar tills de blir sommar heller :) ännu bättre ;p
På praktiken så vare bra drygt, man kom dit skit trött & hände sig lite smått död :/ Kanske inte de roligaste.. Men sen när man hade fått käka sin frukt & grejs så vart man lite piggare. Sen så blev man ännu tröttare när man skulle äta med barnen.. Så de går upp & ner med och vara trött & lite piggare. Vet inte riktigt va de är för nånting, kan säkert vara att jag är påväg att bli sjuk :/ Usch jag vill inte bli sjuk. För igår var man verkligen död & då skojar jag inte, sen var jag väldigt trött så när jag satt mig ner så var jag påväg och somna flera ggr. Så gick man ner & duschade då blev de inte lika farligt längre, men de var bra gött & söva när man väl skulle göra de :p Imorse var man bra seg också, ville verkligen inte gå upp ur sängen.
Så när man skulle cykla hem ifrån praktiken så hade börjat regnat :s inte de skoj de, så man var lagom blöt när man kom hem. Så fick byta brallor till mysbrallorna ;d så gosigit så ;p

Imorgon är det SISTA DAGEN på den tråkiga praktiken !! JIPPIIEE.. De ska bli så skönt & få ta de lugnt under lovet :) Så jag kommer böna & be för att jag ska få sluta tidigare när de är sista dagen :) Men man ska väl inte hoppas för mycket egentligen för att handledaren har lyckats hålla mig kvar till 3 näst intill varje dag som jag har varit där. Men kan ju alltid hoppas på de bästa att man slipper vara kvar till kl 3 :) Menmen.. får väl se :p
Så om jag är mycket piggare imorgon & känner att jag orkar och så ska man till lilla älskling i filipstad ;) Då blir det att ta 16:15 bussen till filipstad :p Så tänker jag bryta lite mot min lilla godislag som jag har bestämt mig för att ha, men nu när de snart är påsk & allting så tänker jag köpa lite godis, eller om jag kanske bara köper lite frukt istället :) Mycket nyttigare & dessutom bra för tänderna :)
Så får väl se hur detta blir ;p hehe.. får väl se hur länge man är där för att på söndag så ska man vara hemma & käka snuskig påskmat som jag absolut inte vill. Menmen.. har man blivit tvungen så ja xD Får väl lov & sitt där som ett fån kanske xD Ja vet inte :p haha..
Sen så fyller lillbrorsan 15år också;p ojoj stor grabb xD hahaa.. pippmyndig & allting ;D hehe..

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3
Hoppas hoppas att jag orkar komma till dig älskling :)<3<3<3
Längtar efter att få träffa dig :)<3<3

Hare bra // Swampeen

7 April

Nu blev de ännu en fin dag :p alltid skönt och få vara i solen :) Får hoppas det blir lika fint väder imorgon också :)
Idag så har man som vanligt varit på rövpundar praktiken och haft de fördärvat tråkigt, men de är ju ingenting nytt att man har de där borta ändå.. Haha, som sagt det är ju snart slut som jag har sagt jag vet inte hur många ggr . Men är iaf väldigt glad över att de snart är slut :p Det är bara 2 dagar kvar :) alltid gött ;p

Så har blivit smittat av sin älskade pojkvän ;p men de har jag & barnen på praktiken som smittade honom först :p Men konstigt nog när jag hade varit ute på rast med ungarna & sen på lunchrasten då hade början till förkylning och halsont försvunnit xD Alltså det är bra konstigt xD Men det var ju bra att de försvann ;D hehe.. tyckte de va lite mysko faktiskt. men bra att de är borta :p Gött dä iaf, skulle bli galen om de kom tillbaka !! . haha
Om de inte blir försent så ska man ut och gå med sofia sen :p får väl se när hon kommer hem ;p annars får jag väl gå själv. Det är ju inte så kul menmen.. har iaf bestämmt mig att jag vill gå ner i vikt !! tänker inte bli nån jävla bomb ! aldrig i livet att jag tänker !!

Ikväll är det Unga mödrar, Sjukhuset & Andra Avenyn :) Så då sitter man bänkad framför tvn :p hehe..
Som vanligt då kanske man ska uttrycka sig ;p hehe..

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3
Saknar dig <3<3<3<3
Men på torsdag träffas vi igen :)<3<3<3<3<3
Ska bli mysigt ;)<3<3<3

Hare bra // Swampeen


 


6 April

Idag är de ännu en sån där solig dag :p Får hoppas de håller i sig :) Så har man som vanligt varit på tråkiga praktiken, men de som är kul är att de snart är över :D Tänk att de är sista praktikperioden man gör :D Sen är de student å grejs :) Gud va gött :) Då slipper jag iaf den där tråkiga platsen :)
Sen så har studentmössorna kommit och sånt :p Så ska väl antligen vänta tills på måndag efter lovet eller om jag åker in tidigare till den som har mössorna & kläderna :p För vill ju ha sakerna så fort som möjligt :D De vore bra gött ;p man måste ju få sina saker någon gång, de jag tog kostade liksom 900 spänn tillsammans så de är ju ingen små summa om man säger så. De bästa vore ju om man kunde åka in till lilla filipstad & hämta de :p
Tror inte jag orkar vänta tills efter lovet ;p är så spänd på och se hur de blev :p Får väl höra med nån mer i klassen som kanske vill följa med ;p men problemet är att jag vet inte ens vart människan som har sakerna bor nånstans xD Så man får väl säga till personen att den får komma t ett ställe så blire bra ;p haha.. Får hoppas jag får min tröja också , annars jävlar blir jag grymt sur.
Nej nu orkar jag inte stri om detta nå mer :p

De var iaf gött och få komma hem ifrån den tråkiga praktiken.. Man blir bra trött efter att och ha varit med en massa ungar i flera timmar xD Så när man kommer hem så orkar man inte göra så speciellt mycket.
Sen så funderar jag även på att gå en promenix i de fina vädret som fortfarande är kvar :p eller om jag tar en sväng efter praktiken när jag har kommit hem :p Får se hur de blir, men de skulle vara bra gött nu :p hehe.. men grejen är den att jag ska se ett program som snart börjar och de handlar om bebisar :p programmet heter Unga mödrar :p det programmet har jag följt ett tag ;p men de kan man hoppa över också, de är väl egentligen inte nånting som skulle skada om man skulle missa de :p

Snart är de påsklov ! :D jippiie..

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta och jag vill inte förlora dig <3<3<3<3<3<3
Du är väldigt väldigt dyrbar för mig ska du veta <3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

5 April

Idag så har det varit en hyfsad fin dag :p solen tittade fram lite grann bland molnen :) Men det var inte lika gött ute som de var igår :p Får hoppas det blir fint väder imorgon också :) Så man kanske kan vara rastvakt imorgon på praktiken. Som jag abslout inte vill till. Men va fan det är snart slut som tur är :D Det är bra gött de :)
Så har man varit med älskling idag en stund :) mycket mysigt :) det var länge sen vi träffades :/ Men de var roligt och träffa dig igen älskling :)<3<3 Sen träffas vi igen på torsdag :) vart de blir vet jag inte :p får väl dela på det kanske ;p . Så det blir något så när rättvist ;p
Ska bli roligt när vi får träffas lite längre :)<3

Imorgon som sagt så är det tråkiga praktiken igen då, men får väl sitta & dryga ut tiden på nå sätt :p Så man får komma hem någongång. Så blir väl att gå upp ve 7 och käka frukost och sen dra sig iväg till tråkigheten. Usch jag hatar de verkligen !

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Längtar tills vi får vara tillsammans längre än idag <3<3<3<3<3<3
Så vi kan mysa tillsammans :)<3<3<3

Hare bra // Swampeen

4 April

Idag är det ännu en solig dag :) mycket bra de :p Men imorgon skulle de tydligen bli regn :/ men sen på måndag skulle de bli fint väder igen :) Det är alltid härligt när det är fint väder. För då kan man sitta i den sköna solen :) Ska försöka sitta ute i solen på praktiken på måndag ;p Så tiden går fortare ;D Sen är dessutom praktiken slut det ska bli så himla gött :) Så är man bara där i 4 dagar :D och inte 5 :D För att man är ledig på långfredagen :)
Ska försöka skriva klart rapporten också ;p de går snabbt för det är bara att titta på den gamla som jag har fått tillbaka ;D Då vet man på ett ungefär hur man ska skriva ;p hehe..
Får väl se vilken dator jag skriver de ifrån :p min eller om jag gör de på den datorn på nedervåningen :p Har nyare word på min än på den andra ;p hehe..
Eller så skriver jag ut den i skolan så sparar vi papper :D

Så just nu tittar jag lite på sjukhuset som är på trean, det är repriser :p alltid intressant att titta på. Har även varit på gör billige nicklas men jag vände i dörröppningen för att de var så mycket folk. Så jag cyklade till pekås istället, så de blev en tidning ( vecko revyn ) , tuschpennor och läkerol :p Så det var bra de ;P
Ska nog sätta mig och måla lite tror jag ;p hehe..

Imorgon är det söndag och älskling kanske kommer förbi :) får hoppas att han gör de så man får kyssas lite ;)<3
Vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen funderar jag faktiskt på att ta stavarna till praktiken på måndag eller om jag cyklar :p hehe.. får väl se.

Jag älskar dig älskling med mitt hjärta <3<3<3<3<3<3
Vill träffa dig nu !! .
Saknar dig så otroligt mycket <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

3 April

Nu är det äntligen Fredag och helg :) alltid trevligt :) Så idag har man som vanligt varit på praktiken och tråkat.. Men fördelen med denna dag är att man fick sluta en timme tidigare :p de blev kl 2 istället för kl 3 ;p Det var rätt gött , och sen så cykla hem i de vackra vädret :) Det har varit ett härligt väder idag hoppas det håller i sig ett tag nu :) Så de kan få bli vår någongång :)
När man kom hem så började man att baka en äppelpaj kanske inte är världens nyttigaste kanske, men det är bra gött ibland :p Så när man var klar med den så skulle man provsmaka om de vart bra, och de blev de :p

Sen var man på affärn för ett tag sen med morsan och handlade godis , alltså jag vet att jag inte är så speciellt nyttig av mig :/ och ibland blir de för mycket av de goda som man brukar säga. Då blir man bara fetare och fetare :( de vill jag verkligen inte bli , vet att jag har sagt att jag ska börja röra på mig mer än vad jag har gjort men det är så att den där förbannade latheten har tagit över mig flera ggr :/ Inget jag är stolt över direkt, sen när jag t.ex. har käkat chips eller godis så får jag nästan dåligt samvete och sen så kollar man på sig själv någon dag efter att man har gått upp i vikt pga att man har käkat massa skräp. Alltså jag vill inte gå upp mer än vad jag redan har gjort :/ vill bara må bra och känna att jag duger. Just nu så gömmer man sig i stora tröjor och allt sånt för att man inte ska visa de fläsk man har :/ Usch jag blir så äcklad när jag ser att jag verkligen har gått upp :/ varje gång man tittar sig i spegeln eller nå så känner man "jag skulle inte ha käkat den där godispåsen, utan jag skulle ha tagit någon frukt istället eller ingenting alls"
Alltså jag måste verkligen ta tag i detta !! vet att jag har sagt detta hur många ggr som helst. Men jag VILL faktiskt gå ner i vikt och känna att jag mår bra ! tänker iaf inte bli som en tändsticka , utan jag vill vara "normal" smal eller hur jag nu ska uttrycka de , så jag liksom känner mig nöjd med mig själv och att jag mår bra !!
Så efter helgen ska jag verkligen ta tag i detta, tänker fan inte bli som en tickade bomb !! Vill inte det !! Så de blir ut och gå å sen cykla om de är hyvfsat väder för och cykla. Så jag tänker gå ner i vikt och MÅ BRA !! Sen dessutom vill jag har bättre kondition . De jag egentligen behöver är att någon stöttar mig till att jag inte köper godis & massa annat skit, de ska helst inte vara någonting sånt handlat , eller så får de bli någon frukt eller grönsak.

Så i helgen vet jag inte va de blir :/ får väl ha tråkigt som vanligt.
På söndag kanske älskling kommer förbi en sväng, men den chansen är väl inte så stor kanske eftersom han får åka ett antal mil ifrån där han bor. Så får väl, skulle han inte komma så träffas vi nog på lovet om han inte åker hem.
Så får väl helt enkelt se vad de blir..


Jag älskar dig med hela mitt hjärta ska du veta älskling<3<3<3<3<3<3
Saknar dig enormt mycket <3<3<3<3<3
Vill bara mysa med dig älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

2 April

Idag är det torsdag och imorgon är de helg :) det är nog de bästa tror jag ;p för då slipper man praktiken ett tag iaf ;p Men nästa vecka äre bara 4 dagar och inte 5 för att det är röddag på fredagen ;p alltså det är Långfredagen . Så det blir bara 4 dagar man är där;p Sen på torsdagen så är det påskpyssel med barnen , då är det min sista dag :D Jävligt gött alltså de finns ju inge bättre än att först är de lov en 1 vecka och sen komma tillbaka till skolan efter att och ha varit på en tråkig praktik i 3 veckor. Sen så är den veckan vi kommer tillbaka till skolan så kommer studentmössorna & kläderna :D Gud så roligt :) Då blir man att längta ännu mer efter studenten :D Ska sätta på mig tröjan direkt jag får den :D Och sen självklart testa mössan :) haha, då måste man ju bara retas med de som har 2 respektive 1 år kvar :D hahaa..

Sen för övrigt så är de fint väder ute :) det har faktiskt varit över 10 grader :) då får man verkligen vårkänslor :p och sen så vill man självklart att all snö ska försvinna och bli sommar :) För sommar det är bästa årstiden de :)

Jag älskar dig Theodor min underbara älskling<3<3<3<3
Hoppas du blir frisk snart :)<3<3<3
Saknar dig min underbaring<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen



1 April

Idag är det 1 april ;p då innebär de att man får luras ;p och de har jag gjort då lurades jag med älskling ;) och de var via sms och då sa att han skulle bli pappa , sen så som svar tillbaka så skrev han: Va ska jag :O hur då? Älskar dig <3<3<3<3<3, Sen skickade jag ett svar: Gjorde ett graviditetstest . Vart alldeles chockad själv. Älskardig<3<3<3<3<3
Sen kommer det tillbaka : Har du inte fått din mens? Jag är helt chockad :O älskar dig <3<3<3<3<3
Då skickar jag: Nej har jag inte :( va tror du inte jag är då :O älskardig<3<3<3<3<3
Sen kommer det tillbaka: Men men :O jag vill inte ha barn så här tidigt på livet :( älskar dig <3<3<3<3
Så skickar jag tillbaka : April april på dig älskling :D de är ju första april, då får man luras :D Hahahahahahahahahahahahahahahaa, lätt lurad du är :D älskardig <3<3<3<3<3<3
Och som svar tillbaka får man: Vafan:P tur de :p vart jävligt förvånad:P hade helt glömt bort första april:P älskar dig <3<3<3<3
Detta var nog de roligaste skämtet jag har sagt idag ;) hahaa.. så sa han att jag skulle få stryk ;) haha, blev ju inte ens rädd för han ;) vet bara att han skulle kyssas ändå;) haha<3 men älskar dig lika mycket ändå även om du är lätt lurad ;)<3<3<3<3<3<3<3<3

Så på praktiken så har man haft lika tråkigt som alltid , sen när man skulle ut och plocka ner lapparna som satt på träden som vi hade på utomhuspedagogiken lr va de nu heter ;p Så hade 2 lappar blivit ner rivna och den ena var borta helt och den ena låg i en stor vattenpöl så de var ju jävligt mysigt eller inte alls ! Alltså ibland kan man börja undra vad de har flugit i de där skit ungarna egentligen. De kan hitta på så mycket dumt så de finns ju inte. Sen så är de ju första april som jag har nämnt innan och de kommer ju med så dåliga skämt att de inte ens är roligt, så förstår inte riktigt vad de som är så roligt :S
Så fick man rätta lite böcker medans handledaren pratade med en mamma till en elev :p

Sen så vart kl 15:00 och då slutade jag å cyklade hem :p
Så är de fint väder ute med ;p väldigt skönt väder är de iaf :p
De var inte så där kallt & jävligt som det var imorse, för då vare halt lite var stans, kanske inte de bästa underlaget att cykla på precis :p
De som är bra att de är sista veckan nästa vecka :D gud jag längtar tills ja slipper de där skiten !!


Jag älskar dig min älskling väldigt mycket <3<3<3<3<3<3
Vill träffa dig snart ju !! längtar som fan tills vi gör de :)<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket ska du bara veta <3<3<3<3<3<3
Du är så underbar älskling så det finns inte ord för det <3<3<3, hade de funnits ord för de så hade jag sagt de för länge sen <3<3<3<3<3<3<3<3
Är så oroligt glad att du är min <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen