Måndag 31/5-10

Idag är det Måndag och det som kommer att hända är att jag ska plugga till tentan på lördag och sen gäller det bara att hitta en sovplats på Fredagen, får hoppas jag hittar nån annars är det ganska så hört. Så har mina grejer från cdon kommit också :p Hörlurarna var lite små men de var bra ljud i dom iaf och datamusen har jag inte hunnit testa :p haha. Sakerna är iaf betalda. Så får hoppas att sakerna håller.

Som ni kanske vet så har jag sökt inom semestervikariaten och jag blev nekad precis som jag alltid blir när det gäller ifrån Kommunen i denna byhöla. Men va fan hur ska jag kunna få några erfarenheter om jag inte får någonting? Förstår mig inte på de som har hand om de där skiten ! De jävliga är ju att det tar typ sina släktingar eller någon familjemedlem först, det är väl bättre att man tar de som aldrig har fått nå jobb och får erfarenheter.
Kan säkert skriva flera rader om detta skit!


Just nu så är man sur pga de som jag har skrivit innan, kommunjävel !


Hare bra// Swampeen

Lördag 29/5-10

Idag är det Lördag och det är inget toppen väder ute utan det spö regnar om man ska uttrycka sig rätt. Inge kul när det ska regna, då blir det bara att man sitter framför datorn och tvn typ. Väldigt kul eller inte xD Att sitta i flera timmar är icke kul.
Får hoppas det försvinner och att solen kanske kommer fram, men de återstår att de.


Just nu spelar jag nå kort spel på Facebook :p haha


Hare bra// Swampeen

Ny design & Ingen vinst.

Nu har det dykt upp en ny design igen :p fast denna har jag hållit på och ändrat ganska mycket för att få det riktigt bra som jag vill ha den, och detta blev resultatet.
Så har man varit på bilbingo idag och det blev ingen vinst, var 1 nummer ifrån 6000kr. men som sagt nära skjuter ingen hare som man brukar säga. Jaja, har iaf aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror jag, när jag satt med ett nummer kvar.

Just nu så kollar jag lite facebook, ska snart sova :)


Hare bra// Swampeen

Fredag 28/5-10

Idag är det Fredag och jag har städat hela nedervåningen de blev att dammsuga, dammtorkat, plockat ur diskmaskinen, plockat i ny disk, hängt tvätt, diskat de som inte får plats och sen lagat mat. Så det är ungefär det som jag har gjort hittills idag :p Ska hänga upp en maskin till sen får det vara bra.
Väntar fortfarande på det där sms:et ifrån posten om att jag ska hämta sakerna ifrån cdon som tydligen inte får plats i brevlådan. Så får väl se om det kommer nå :p Har precis kollat vart det är någonstans på posten.se och det var tydligen i Tomteboda, fråga mig inte vart de ligger nånstans. Klockan 13:20, så lär det ju vara här idag eller senast på måndag, orkar inte vänta så länge :p haha.

Just nu kollar jag på en film som heter Sånt är livet på canal+ sf kanalen , den är inte världens bästa film direkt menmen.. Haha.


Hare bra// Swampeen

Mycket bytande

Ni kanske tycker att det börjar bli mycket bytande med designen, men jag tycker det är skoj att göra nya :) När jag väl har lärt mig hur man gör, iallafall det som är typ grunden för att göra den :P
Det kommer att komma upp en ny design senare :P Har nämnligen gjort en ny på min testblogg, den kommer upp sen när jag tröttnat på denna som jag har nu. Haha.
Finns nog fler än jag som byter ganska ofta när man väl har hittat en som man gillar, jag har inte photoshop och kan inte riktigt göra egna headers men jag brukar ta en bild typ ifrån google eller ifrån datorn :P Får väl se när jag lär mig att göra en egen.


Hare bra// Swampeen

Torsdag 27/5-10

Idag är det Torsdag och det som kommer att hända är att jag ska till Universitetet på föreläsning :P Innan det så ska jag duscha och sen städa lite grann. Det ser inte så speciellt vackert ut överallt om jag ska vara ärlig.
Vet inte riktigt varför jag är uppe så här tidigt, menmen.. Ska iaf ta halv 3 bussen in :P Får hoppas att mina saker ifrån cdon går ner i brevlådan :p Annars får jag hämta ut det imorgon istället, med tanke på att jag inte är hemma senare idag.
Så tänkte jag när jag är på universitetet att jag kunde lämna tillbaka böckerna som jag har lånat på universitetetsbiblioteket för då sparar jag ju pengar på att skicka tillbaka dom :p Haha, det var ju nästan smart xD

Just nu så kollar jag på tv, det finns ingenting att kolla på :p menmen..

Finns det någon som vet en bra sida där man kan beställa lösnaglar på ? Som ska ha ett skapligt pris.


Hare bra// Swampeen

Godnatt !

Nu har jag gjort klart min psykologi uppgift, lämnar in den imorgon på föreläsningen.
Godnatt !

Hare bra// Swampeen

Unga Mödrar

Har gjort en del av de saker som jag ska göra :p det är städning och plugg kvar. Fast just nu kollar jag på Unga Mödrar och det slutar kl 18:00 så det blir att plugga efter det. Så jag blir klar någon gång :P
Sen ikväll blir det att kolla på Arga Snickaren och Efterlyst (om det ens är idag) haha. Inte lätt att veta.

Nu ska jag fortsätta kolla på Unga Mödrar :P

Hare bra// Swampeen

Onsdag 26/5-10

Idag är det Onsdag och solen har lyckats kolla fram också bland molnen, så det är bra gött med sol :) Dagen kommer att bestå av att jag ska göra klart en uppgift som ska in imorgon och sen har jag en till men den ska in i början på juni, men det är så mkt bättre att allting är klart innan dess :P Sen ska jag iväg och fylla på mitt busskort, fixa nånting att ha med sig imorgon under föreläsningen, sen plugga som jag nämnde innan, städa för det behövs verkligen i detta rum alltså. Så det kommer bli ganska mycket att göra idag, så det är bara att sätta igång. Ska käka lite frukost först och sen blire att sätta igång, för dessa saker görs inte av sig själva om man säger så :p haha.

Igår så beställde jag lite saker till datorn ifrån http://www.cdon.com och då blev det ett par nya hörlurar till datorn för de gamla börjar på och ge sig lite grann, och sen en ny datamus. En rosa äre också xD haha :p


Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, ska snart klä på mig kläder och sen blire att göra alla dessa saker.


Hare bra// Swampeen

Musik.











Tisdag 25/5-10

Godmorgon på er ! Ja ni kanske undrar varför jag är vaken nu? Ja det kan bero på att jag inte kunde sova längre än till klockan 8a. Så ja då fick det bli så att jag är vaken. Som sagt så är inte klockan så värst mycket men får väl se vad dagen kommer att bestå av, det är iaf skit väder ute om man ska uttrycka sig så. Det regnar till och från.
Tycker det kan vara sol ist :p Mycket bättre.
Det ända som jag har planerat eller ah planerat är väl ingenting man gör när man ska betala sina räkningar, det är ett måste tyvärr. Dock har jag bara 2st så det är ingen fara :P Haha.

Nej får helt enkelt se vad dagen kommer att bestå av.

Just nu nördar jag bara ve facebook :P


Hare bra// Swampeen

Måndag 24/5-10

Idag är det Måndag och ny vecka, denna dag kommer att bestå av att man ska försöka göra klart en uppgift som ska vara inne senast 23:59 idag. Den är inte lätt att göra, men allt är inte lätt när man läser på universitet. På tal om universitet det är så att jag har sökt lärarprogrammet och sen 2 andra kurser så får helt enkelt hoppas på att jag kommer in :) Skulle va roligt. För förskolelärare vill jag ju bli så, sen att det lönar sig att plugga vidare. Med tanke på att man ska vara utbildad överallt osv.

Just nu så gör jag inte så mycket, ska duscha och hänga tvätt snart. Sen kanske jag ska med till Karlskoga och besikta husvagnen, men vet inte riktigt än. Får väl se vad det blir för nånting. Ska testa mobilblogga nångång också, får se hur de funkar xD Vet inte om min telefon klarar av de men de märks väl.


Hare bra// Swampeen

Ny design.

Nu har det dykt upp en ny design, denna har jag pysslat med ett tag :) Får hoppas ni gillar den precis som jag :)

Hare bra// Swampeen

Söndag 23/5-10

Idag är det Söndag och det har varit ett skit väder så de heter duga i vissa stunder. För ibland är det sol och ena stunden är det regn och så varierar de mellan varven. Inge trevligt. Det har man har gjort idag är att man har hjälpt till och stapla ved, slängt skräp på släpkärran och sen varit iväg till grannen hennes yngsta dotter har konfimerat sig, så var där och fikade.

Just nu så ska jag spela bingolotto :p haha, får hoppas på vinst denna gång :)


Hare bra// Swampeen

Lördag 22/5-10

Idag är det Lördag och det är fint väder :) Tänkte jag skulle blogga lite snabbt och sen ut i de vackra vädret :) Det som har hänt är väl att man bara har duschat och sen varit ute i solen :) Får väl se vad det blir för nånting idag, får väl hoppas på nå kul (: Haha ;p Igår så fixade jag med en bloggdesign som en kompis ville ha, så den är klar nu iaf :p Får hoppas hon blir nöjd med den. Annars gjorde jag inte så mycket mer, för det var inte så bra väder heller då. Regn å rusk vare , inge kul.

Just nu så gör jag inte så mycket, ska strax ut igen (:


Hare bra// Swampeen

Fredag 21/5-10

Idag är det Fredag och det har inte hänt så mycket med tanke på att det har varit dåligt väder hela dagen typ. Ska försöka skriva ett snabbt inlägg innan klockan slår 00:00. För att typ sammanfatta dagen så har jag suttit och fixat med en design som är till en kompis :p Får hoppas hon blir nöjd när hon får den. Så var jag över till typ grannen och skulle hjälpa henne med voddler, men de funkade inte till slut ändå så de kvitta ju.
Har även lagat mat idag och diskat.


Så har man suttit i skype och söla lite, så har man väl inte gjort så mycket mer.

Just nu kollar jag på tv och tar det allmänt lugnt.


Hare bra// Swampeen

Universitetet

Just nu så sitter man på Universitetet sen typ 1 timme och 25 minuter för att vara exakt. Har försökt hitta någon vetenskaplig artikel som ska höra ihop med boken som vi använder i psykologin. Men har inte lyckats hitta någon som var tillräckligt bra och den måste ju dessutom kunna kopplas till boken. Jaja, jag hittar nog en snart.
Kanske får börja med min andra uppgift som jag har, det är om Informationssäkerhet som jag hade om på en annan uppgift. Och det handlar typ om samma sak som jag hade innan. Jaja, det blir väl typ att göra likadant.

Sitter och väntar på att föreläsningen skall börja, den börjar kvart över 5. Så det är ett tag kvar tills dess.


Hare bra// Swampeen

Torsdag 20/5-10

Idag är det Torsdag och så ska man till örebro på föreläsning som vanligt :P Haha, tur att man har fått boken nu då. Har börjat läsa en hel del faktiskt, så jag har iaf fått en inblick i vad det handlar om :P Ska ta halv 12 bussen in, för jag tänkte plugga och försöka få någonting gjort :) Så är några uppgifter ur världen iaf :P haha.
Så är det väldigt fint väder ute också :) 22 grader varmt, det är ju helt underbart ju ! :) Tror nog att det är flera som håller med mig. Enormt gött kan jag bara säga, så blire leggings idag också (: haha.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket faktiskt, njuter av det vackra vädret ute :) Har fixat matlåda också :p Så hade man tydligen fått pengar av morsan så man kunde handla till att laga mat, men sen så kom hon på med att jag ska ju till Örebro, så det sket ju sig :p Men pengarna fick jag behålla :) hihi.


Hare bra// Swampeen

Mycket sysslor

Har hunnit med mycket sysslor nu har varit iväg och lämnat böckerna på biblioteket, pantat burkar, handlat, hängt tvätt, lagat mat och ätit. Det som återstår är städningen, får se om den blir av. Finns egentligen inte så mycket att städa egentligen. Men det är alltid mycket trevligare när det är rent och fint :)
Så just nu så slappar jag bara, kollar på Anmäld försvunnen på tv4 fakta.

Det som jag väntar på ska börja är Unga Mödrar, de börjar kl 17:00 :P Så innan det har jag nog städat färdigt, om jag har någon lust att göra det. Eller det handlar väl egentligen inte om lust utan det är mer vilja. Fast säger man en sak så är det mycket bättre att ta hand om de. Jaja.


Hare bra// Swampeen

Onsdag 19/5-10

Idag är det Onsdag och ja som ni kanske ser så har jag ändrat designen, denna gång har jag faktiskt gjort de själv :) Det var en färdig design först som jag har ändrat efter vad jag tycker är fint. Får hoppas ni som läser tycker det är lika fint som jag tycker :) Och nu ska alla kunna se denna. Som man brukar säga övning ger färdighet :P Så lär mig någonting nytt varje gång.
Får väl se vad det blir för nånting idag :p några saker vet jag att jag ska göra och det är lämna böcker på biblioteket, panta burkar och ev städa. Sen blire väl att tvätta de sista som finns att tvätta. Inge roligt att tvätta menmen..
Så blire väl jag som får laga mat också antar jag. Men frågan är bara vad jag ska göra :p

Just nu har jag precis lagt in den nya designen :P Och kollar lite smått på tv inget bra. Även om man har rätt så många kanaler så finns det inget och kolla på xD haha. Inte bra.


Hare bra// Swampeen

Ny design inom kort

Det kommer en ny design inom kort, har en testblogg där jag testar mig fram lite vad det gäller bloggdesign :) Har en på gång och är nöjd med den :) Så lägger upp den snart. Får väl se vad ni tycker för nånting om den :p
Då ska förhoppningsvis inte koderna flytta på sig :p

Hare bra// Swampeen

Övning ger färdighet

Ja det är vad man brukar göra Övning ger färdighet, jag har lyckats ändra färgen på rubriken och texten på inläggen som ni säkert redan har märkt :p Så småningom lär man väl sig att göra sig en egen bloggdesign till slut :P


Hare bra// Swampeen

Ny färg

Nu har jag lyckats ändra färgen på texten :p Haha, tyckte vitt var så tråkigt :p Ska försöka ändra färgen på rubrikerna till inläggen också. Ska fortsätta leta på designa din blogg.

Hare bra// Swampeen

Musik

Här kommer lite musik :

Espen Lind - Unloved


Espen Lind - Million Miles Away

Ben & Jerry Glass och Unga mödrar

Ja då har man testat Ben & Jerry glass den var dyr den 49kr för 500ml ungefär ingen billig glass direkt. Men den var rätt okej den som jag provade, tror den hette Half baked eller nå. Den jag skulle ha testat var cookie nånting, men de får väl bli någon annan gång :p haha. Med tanke på att den är väldigt dyr så kommer jag inte att köpa denna glass så speciellt ofta.

Snart är det Unga mödrar också, eller ah det börjat kl 17:00 :p så innan det blir det väl att plocka ur diskmaskinen och fixa lite. Annars blire väl ett jävla liv.


En fråga bara vilka är det som kan se hela min blogg, för en del ser bara halva :S


Hare bra// Swampeen



Måndag 17/5-10

Idag är det Måndag och egentligen inte vilken måndag som helst utan det är ju Norges Nationaldag inte för att jag har något med norge att göra även om jag inte bor där :p Haha, men visst är väl kul att olika länder har nationaldag precis som sverige å många andra. Jaja nog om det där.
Det har inte hänt så speciellt mycket för tillfället, har kollat facebook å lite sånt. Solen är iaf framme får se vad länge den hade tänkt vara framme.

Just nu så kollar jag på nån konstig film på SF kanalen alltså canal+.

Finns även ett inlägg på min privata blogg.


Hare bra// Swampeen

Söndag 16/5-10

Idag är det söndag och det har inte hänt så mycket precis som vanligt eller vad man ska säga. Det har varit inge bra väder idag, inte alls samma som det var igår. Får hoppas att det blir bättre väder imorgon. Har iaf varit till Görbillige Nicklas det blev dricka och 2 påsar tuggummi. Sedan dess har man varit hemma och varierat mellan att kollat på tv och datorn. Så har man även skrivit lite på inlämningsuppgiften som ska in imorgon. Det är inte så mycket kvar.

Nej nu blir det att fortsätta med uppgiften sen blir det att duscha om det inte blir allt försent. Så blire sova.


Hare bra// Swampeen

Lördag 15/5-10

Idag är det Lördag och de var först rena skit vädret men sen så blev det solsken och 21 grader varmt :) Grymt gött väder nu alltså :p Inge fel när det blir så varmt. Så får hoppas att det kommer flera dagar med sånt väder. Det skadar som sagt inte.
Har inte gjort så speciellt mycket idag, har bara hjälpt till och sätta upp partytältet, förberett maten. Sen inte så mycket mer. Typ hoppat studsmatta emellan åt :p

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, vet inte riktigt vad jag ska göra. Det får tiden utvisa :p haha.


Hare bra// Swampeen

Fredag 14/5-10

Idag är det Fredag och ja som sagt klockan är inte ens 12 och de har inte hänt så speciellt mycket utan det är skit väder som vanligt. Hoppas det blir bättre väder nästa vecka. Så tråkigt när det regnar.
Så vill jag på bilbingo men har inga pengar fast skulle kunna panta säcken med burkar som står nere i källarn. Så man får ihop några kronor iaf. Det är så tråkigt att behöva låna av andra, fast skulle jag låna av någon släkting så vet dom att de får tillbaka pengarna när jag får pengar. Gäller samma med kompisar.
Får väl se om de blir av eller inte, kan vara hemma å mysa fast då träffar man inge folk. Men är det uppehåll ungefär vid den tid som de börjar så kan jag nog kanske ta mopeden dit, skulle de bli regn så äre bara jag går in i såfall eller tar med regnkläder. Som sagt det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder :P Haha, eller skriver man så? xD jag vet inte.

Skulle va roligt att veta vilka det är som läser min blogg, så kommentera gärna :) Fast jag ser på statistiken i för sig. Men ändå :P Med tanke på att jag läser mina kompisars bloggar så.

Tycker ni att jag ska skriva dagen och datumet i rubriken ist? :)


Hare bra// Swampeen

Torsdag, Skit väder & Lyxfällan

Idag är det Torsdag och det har inte hänt så mycket pga att det inte är världens bästa väder heller, de har regnat hela dagen och natten. Har typ bara kollat på tv och OC. De är inge kul när det är skit väder ute, för då kan man inte göra nånting. Igår så kollade man på Alvin och Gänget både 1:an och 2:an. Dom var bra faktiskt :p Så har man även lånat Avatar av moster, får väl se när det blir att kolla på den.

Så har man även fått reda på att man inte kommer ha kvar dataskärmen så länge till bara för att personen som jag har lånat den av ska ha tillbaka den innan den personen skulle bort i över en vecka :S alltså va fan ska man med en dataskärm till när man ska på semester? Kan någon svara mig på den frågan? :S Sjukt låter de iaf.
Så snart har man ingen dataskärm.. I för sig jag sitter inte så speciellt mycket vid den stationära ändå så de kvittar. Nångång när jag blir "rik" som man brukar säga så blire en ny dator med skärm och allt. Så får väl klara mig med min bärbara dator till den dagen kommer.

Just nu så kollar jag på Sveriges fulaste hem på 3:an, sen efter de blire Lyxfällan :p Dock är det sista avsnittet. Tråkigt.


Hare bra// Swampeen

Tisdag, OC & Bärmuffins

Idag är det tisdag och det har inte hänt så speciellt mycket mer än att jag har kollat på några avsnitt av OC, har nämligen börjat kolla om på säsongerna. Varför det vet jag inte riktigt. Har en skiva kvar på CSI. De är träligt när man inte har alla säsongerna av CSI. Men ska iaf köpa säsong 8 sen när jag får råd.

Vet inte riktigt vad det kommer att bli för nånting mer idag, tror det blir att börja på inlämningsuppgifterna. Så man i alla fall har börjat med en av dom eller alla 3 som jag har. Hinner alltid klart i tid, men nackdelen är att man sitter uppe halva natten för att få klart en. Har suttit uppe till kl 02:00 ett par ggr. Inge trevligt.

Ska försöka ha ett ”schema” för de hela att typ inom vissa tider så ska jag plugga och andra ska jag göra någonting annat som ”paus” eller vad man ska säga. Får väl försöka hitta någon rutin eller nå kanske.

Tror även att mitt paket med min bok ifrån adlibris kommer idag. Så de blir väl att ta mopeden till OKQ8 för att hämta den. Boken väger nästan 2kg. Då är det med kartong.

 

Just nu så kollar jag på Biggest Loser, inte världens bästa program. Men det är spännande att se när de går ner i vikt. Väntar även på att posten ska komma också. Får väl se om det kommer nå intressant. Haha.

Ska nog även baka bärmuffins idag och negerbollar (ursäkta ordet men jag säger faktiskt så) För idag äre negerbollens dag xD det är nå påhitt som nån har hittat på. Haha. Lite löjligt kanske.

 

Hare bra// Swampeen


Måndag, Helgen & Promenerat

Idag är det måndag och det har inte hänt så speciellt mycket om man ska uttrycka sig så. De ända man har gjort är att man har käkat mat ifrån bruksbaren och denna gång blev det Stekt strömming och mos, de var enormt gött. Så har man hoppat lite studsmatta.

 

Det som man har gjort i helgen är att man på fredagen var på bilbingo, vann tyvärr ingenting där. Sen på lördagen så blev det lugnt. Även på söndagen samma sak och så spelade man bingolotto och jag vann 100kr alltid nånting. Det är ungefär det som jag har gjort i helgen. Så har jag även sökt 3st nya kurser till hösten återkommer när jag har fått besked på om jag har kommit in eller inte.

 

Just nu så har man varit ute och promenerat med moster, de var skönt ute men de blåste lite mycket ibland. Har även köpt bär till bärmuffisarna som jag ska baka imorgon hade jag tänkt.

 

Blir nog duschen snart eller kanske badkaret får väl se vad det blir.

 

Hare bra// Swampeen


Bilder från shoppingen


Svarta och Vita leggings 69:50:-/st
Detta från H&M


Gult och Rosa linne 49:50:-/st och Trosor 79:50:- är i 3 färger grå, rosa och vit.
Detta från H&M


Race Marine skor ifrån Stadium 199:- (klubbmedlem) är man inte
klubbmedlem så kostar skorna 299:- Jag gav 199:-
Finns i rött också.


En klocka från Ur&Penn 100:- fick jag ge för den. Skulle ha kostat 298kr
egentligen. De ingick ett batteri i den också och 1års garanti.

Köpte papper till skrivaren också men de visar jag ingen bild på
de kostade iaf 29kr för 500 ark :p

Lördag & Örebro

Idag är det Lördag och man har varit vaken sen 7 imorse för att man har varit i Örebro på universitetet och gjort omtentan kändes bra när jag gjorde den iaf. Så efter att man hade gjort den så blev det att knalla ifrån universitetet till centrum. Det kändes i fötterna kan jag säga för att skorna som jag hade inte direkt var för att gå så långt med. Men man hittade till centrum iaf och där så blev det lite shoppande (kommer bild på de imorgon eller nå).
Så åkte man med 4 bussen hem så var hemma ve halv 6.

Det var en sammanfattning av det som hände under dagen.

Just nu så kollar jag på Virus i bataljonen på tv4 , väldigt roligt äre iaf att kolla på för den som har humor :p


Hare bra// Swampeen

Stämning

Ja nu har jag och katja bestämt att vi ska stämma svt att andra avenyn ska fortsätta sända på tv. Är det någon mer som är på?


Hare bra// Swampeen

Onsdag, CSI,Pluggat & Andra Avenyn

Idag är det Onsdag och som vanligt så har man sovit bort halva dagen typ, inte bra. Måste ändra på de kan inte söva bort hela dagarna det går inte. Men iaf, har inte gjort så mycket mer än att jag har kollat på CSI som vanligt. Har pluggat till omtentan också så hoppas på att klara den. Har pluggat lite annat också.
Imorgon blir det att gå på föreläsning som vanligt på torsdagar.

Just nu så kollar jag på Andra Avenyn och det är sista avsnittet idag inte bra alls. Får hoppas att serien kommer ut på dvd så man kan kolla på de om och om igen :) Är det någon som håller med mig om att det inte ska sluta?


Hare bra// Swampeen

Tisdag, Plugga & CSI

Idag är det Tisdag och det har inte hänt så speciellt mycket än iallafall, igår så skrev jag ingenting de jag gjorde då var att jag satt uppe till kl 02:00 med inlämningsuppgiften men tidigare under dagen så hände det faktiskt inte så mycket mer än att jag höll på med uppgiften. Så städade man även igår blev så fint så :P Kändes bra när alla dammråttor var borta och sängen fixad så :p
För övrigt så ska jag nog plugga, de måster göras verkligen. Annars blir jag aldrig klar med kurserna och sen dels så måste jag plugga till omtentan också. Vet precis vad jag ska läsa osv. Så idag blire nog en pluggar dag eller det BLIR en pluggar dag.
Har även beställt boken för utvecklingspsykologin. Inte en dag försent.

Kanske kommer ett inlägg senare idag :p

Just nu så kollar jag lite på tv och har nyss kollat på CSI. Nej nu blire plugga.


Hare bra// Swampeen

Söndag, Inlämningsuppgift & Rabattkoder

Idag är det Söndag och som alla söndagar så är dom alltid sega, de händer inte så mycket :P Men iallafall ska göra klart en inlämningsuppgift idag sen efter de vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får helt enkelt se vad som kommer att hända, ska väl inte hoppas på för mycket direkt.

Är det någon som är intresserad av 2 rabattkoder från http://www.lekmer.se de är på 150kr totalt, ena är giltig till den 16:e Maj och den ena är giltig till den 31 Maj. Den som går ut den 16:e är på 50kr, och den som går ut den 31:a är på 100kr. Denna sida är en barnsida där man kan beställa leksaker till sina barn, så tänkte om det är någon som är intresserad av att få båda eller en av dom så hör av dig isåfall. Innan tiden på dom har tagit slut.


Just nu kollar jag på tv och ska börja med uppgiften och leta information. Så skriver nog senare.


Hare bra// Swampeen

Lördag, CSI, Görbillige & Äntligen Midsommar

Idag är det Lördag och dagen började med att man vaknade typ ve 8 inge trevligt att vakna tidigt men iaf så kollade man på några avsnitt CSI, sen när klockan blev runt 1 så cyklade jag till Görbillige Nicklas, hittade lite små saker bara inget märkvärdigt :P Sen så köpte man sig en bingolott också, alltså tror nog att jag börjar bli en pensionär som sitter och spelar bingolotto på söndagar xD hahaha, men det är rätt skoj att spela :P Får väl hoppas man vinner någonting imorgon :) När man kom hem så satte jag mig ve datorn nere och lyssnade lite på musik och spelade betapet typ:p Sen så började man städa vid 4 draget någongång, och pratade i telefon samtidigt :p haha, när jag hade städat klar på mina syskons rum så cyklade man till Ica och hyrde en film med Moster och sen köpte vi pizza :) Gött var det iallafall :P

Så kollade vi på filmen och de blev Äntligen Midsommar, den var rätt bra :P Lite smått rolig på några ställen i filmen :P Kan rekommendera den till er som gillar komedi :) Hehe.
Just nu så har man precis kollat på finalen av körslaget, där Kalle Moreus och hans kör vann :) Grattis till vinsten. Har dock inte sett ifrån början så :p


Hare bra// Swampeen