Örebro :)

Idag har man varit i örebro och shoppat lite :) det vart lite saker, de var ett par byxor, en tröja, ett linne, en jacka med byxor, tvål, ett spel till datorn. Och det som var fyndet med de hela det var att jackan med byxorna kostade 1500 :- egentligen och affären sålde dem för 450 :- och det var verkligen lyckat :) nöjd blev jag iaf:P Gött och handla när man har pengar, och har man inte det då är de inge roligt;P haha.. inte fullt så roligt heller.

Igår blev man 18 år och då fick man lite tallrikar & sånt, sängkläder, extern hårddisk, pengar och lite annat smått å gött :) Men det var roligt iaf, när man är 18 så får man ju göra lite mer än vad man får göra när man är 17:P haha.. sen så måste man ju fixa till de där körkortet också, har ju mina 5 gratis körlektioner som jag fick ifrån skolan så man måste ju utnyttja dem snart :) , så får väl se hur det blir.


Hare bra // Swampeen

Inte långt..

Idag så har det egentligen inte hänt så mycket mer än att man har varit på praktik..

Men nu orkar jag inte skriva mer än den raden xD får bli mer nästa gång :P

hare bra// swampeen

Hagförs/Bowling

Idag har man varit i hagförs och borrat bowlingklot & köpt bowlingklot :) , de var rätt roligt faktiskt men det var tråkigt & sitta och vänta på att det skulle bli klart, å sen så skulle dem testa klotena också. Så det tog lite tid det också menmen.. Man träffade ju lite folk där med som man inte har sett;P bland annat en som är typ "expert" på bowling, han bara prata & prata hela tiden.. Men bra frän va han iaf. Det var ju bara om bowling sånt som man inte fattar så mycket av men ändå.. Och vilken dialekt alla i hagförs har alltså, det finns nog fan inge värre tror ja.. men på ett sett så låter det lite roligt när dem pratar..

Sen när man kom hem så skulle man iväg och spela bowling i bowlinghallen hemma:P så då drog vi i väg igen så spelade 2 serier , det gick väl ganska skapligt iaf.. För att och inte ha spelat på länge.

Ni får ursäkta att jag inte har bloggat på länge , men det beror på att jag inte har orkat & blogga nånting. Men ska försöka göra det lite oftare. haha,

hare bra// Swampeen

Gött :)

Idag så fick jag sluta tidigare ifrån praktiken typ vid halv 2 :) de var gött de :), å så fick man ledigt på måndag också, för då är de ändå inga barn på skolan och ingen personal heller så.. Det är gött de å få lite längre helg :) På praktiken idag så gick barnen en tipsprommenad på utomhuspedagogiken så ja fick gå runt på flera ställen och sätta upp frågorna sen så fick dem gå runt och svara på dem. Det blev lite rörigt till en början , men de blev bättre sen så vi kunde rätta deras svar.
Det gick bra för dem flesta..

Och på söndag är andra avenyn tillbaka :D har längtat efter det så länge , så nu är det äntligen dags :)
Då har man äntligen någonting att kolla på.

Inte långt kvar..

Nu är det inte mycket kvar på praktiken, det har snart gått 2 veckor av 3 :) . så dagarna går snabbt, speciellt när andra avenyn börjar på söndag :) så går tiden lite extra snabbt så det är ju bra det. Och så kanske man har ledigt på måndag :) för barnen har studiedag så jag vet inte om jag behöver vara där , får väl hoppas på att jag slipper :), så helgen blir lite längre. Får väl hoppas på att min handledare är snäll :)

Längar till sista dagen :) för då är det dels min födelsedag och att man slipper gå till praktiken;Dhaha , men då får man börja gå upp ännu tidigare på morgonen än vad ja får göra när jag har praktik.. För att och hinna med bussen:P

Igår så kollade man på Irene Huss - Guldkalven , den var rätt bra faktiskt :) får hoppas på att det kommer nya :) så dem kan bli ännu bättre :) .

hare bra // swampeen

Nu är det slut..

Nu är marken slut, de var inte så mycket och se egentligen.. Tycker nästan att de var sämre iår än förra året. Men när dom hade kommit hit så började dom bråka & allting. Det var hälleforsarna mot polackerna, det slutade med att 3 st fick åka in i fängelset i några dagar. Sen släpptes dom, så de var poliser och vakter där fredag,lördag & söndag. Så dom inte skulle bråka nå mer.

Men iaf de ända som jag köpte var 2 filmer, godis, ett FBK märke till foppa-skorna och en väska. De nöjer jag mig med gött & väl. Hade tänkt & köpa en väska till men så var det ståndet borta idag så de blev ingenting. Men rätt nöjd iaf.

Ja imorgon är det måndag och praktik igen.. Då kommer man ha så jävla tråkigt igen, om de inte händer någonting roligt där innan sista dagen så blir jag galen. Och nästa termin tänker jag inte vara där nå mer, för så tråkigt som jag har haft de har ja inte haft i hela mitt liv tror ja. Det ända som kommer vara roligt det är när det är sista dagen , gud ja längtar som fan till sista dagen så jag slipper skiten. Å för första gången så vill jag hellre vara i skolan än på praktiken..

Hare bra // Swampeen..

Så är det.

Idag så har man varit på den där tråkiga praktiken igen eller ah inte rikigt tråkig va den inte idag. Fick iaf göra lite mer saker idag än igår för då satt man ju bara och glodde som ett fån. Men idag så hade vi utomhuspedagogik  med barnen och vi hade iaf tur med vädret, de blev inge regn. När vi var i skogen så skulle barnen gå en bana där det var olika bilder med svampar på och en liten text med. Så det fick dem göra en stund fram tills dem slutade vid halv 2. När vi kom tillbaka så var dem ganska trötta och slitna efter allt lekande osv.

När dem hade slutat så började jag , min handledare och en annan lärare för en annan klass att göra en utvärdering av hur det gick i skogen. Så vi kom fram till att de gick bra och att vi skulle ha en tipsprommenad nästa fredag. Så får väl hoppas på att det går bra med den. Och när vi var klara  med den så fick jag i uppgift att skriva frågorna på datorn vilket jag inte gjorde för jag skulle göra någonting annat, de var att jag skulle sätta upp olika bilder som de skulle ha till engelskan. Och så fick ja flytta på en massa teckningar och sånt som de hade på väggen för att och kunna få plats med dem bilderna som skulle vara där. Så klart så skule dem sitta fast med häftstift så ja fick ju hålla på & ta bort dem där och jag fick ju skit ont i fingarna efter att å tagit bort dem och sedan satt dit dem igen. Väldigt krångel men de gick ju till slut iaf. Så i slutändan så blev det iaf bra :) . Det ända barnen på praktiken har pratat om hela tiden det är vad det ska åka på marken och allt dem ska spela å allting.

Imorgon är det dags att gå bland alla marknadsstånden och knuffas med folk, får väl se hur det går. Man ska ju vara barnvakt å grejer för att och kunna få en slant. Men det är ju nästan värt de :) , Får väl försöka komma på någonting att göra så de inte blir så långtråkigt. Det ända som jag ska ha på marken det är en ny handväska och marknadsgodis sen får det vara bra. Det är helt onödigt att hålla på att slösa pengar på massa skit som man egentligen inte behöver. Det är ju hur många som gör det. Men som sagt det finns ju folk till allting.

Orkar inte skriva någonting mer, så ha den bra dag :) // Swampeen.

Trist ?!

Nu när man är frisk & allting och kommer tillbaka till praktiken så är de inte ens roligt längre, idag så har jag haft det så tråkigt så ja skulle ju kunna gå till skolan istället. Praktiken är inte ens någonting att se fram emot längre, det var bara roligt när man började praktiken när man gick första året på gymnasiet & andra året. Men nu sista året är det inte lika roligt längre. Man sitter ju typ bara där & drygar, eller så får man någon tråkig uppgift som man måste göra. Och så försvinner ens handledare hur som helst också det är inte bra de heller. Man kan ju börja undra vad hon håller på med egentligen. Man går ju inte bara iväg utan & säga vart man ska någonstans.

Imorrn så ska man ut i skogen & ha så kallat utomhuspedagogik å då ska vi göra någonting i skogen som till exempel plocka svampar och sedan skriva om dem osv. Och man får ju hoppas på att det inte kommer regna när man ska ut, om det skulle göra det då vet jag inte vad ja tänker göra alltså. För nu är man så trött på de där regnet som kommer ner hela tiden. Får hoppas på att det inte blir någonting när det är marken till helgen :) , det är ju iaf någonting att se fram emot lr jag vet inte det är ju samma skit varje år ändå. Men man tycker ju att det borde komma någonting nytt istället för att man ska gå runt & kolla på en massa saker som man redan har sett några gånger innan. Menmen, dem är ju som dem är så det finns ju ingenting å göra åt det. Så man får försöka skaffa pengar eller så struntar jag i de & bara går å kollar sen får det vara bra. 
 
Och så är det inte långt kvar tills man blir 18 heller, sista dagen på praktiken fyller man :) rätt gött.


Bra start lr inte.

Vilken bra start man fick på praktiken då eller inte alls. Efter att & ha varit där i några timmar så fick man gå hem för ja blev magsjuk :( usch jag vill inte vara sjuk, menmen tyvärr så blir man ju det också .. Får hoppas på att man blir frisk snart. Så man slipper å ligga i sängen & ha tråkigt.. Men man kan ju inte göra så mkt när man är sjuk.

Längtar till helgen för då är de marken :) nånting kul som händer i denna byhåla som man bor i :P haha..

Praktik

Imorrn äre praktik som gäller :) ska bli rätt roligt . Man ska vara i åk 3-4 , får väl se hur det går när man ska vara i två olika klasser samtidigt typ. Men det ska nog gå bra,

Regn

Det bara regnar & regnar typ varenda dag. det är inte roligt alls, får hoppas att de inte regnar på marken nästa helg :)


hehe ;D

Idag har jag varit ganska duktig har varit och pantat burkar & cyklat en sväng :) rätt gött , hehe . men nu orkar ja inte skriva nå mera ;D hejdå med er ;D

Skolan;P

Idag börjar man 12:20 rätt nice :) alltid gött & börja sent , så får man sova länge :) Det gillar vi , hehe . Så nu kollar man på film och slappar lite innan man ska åka :P hehe , bloggar mer sen :P