Jobbiga telefonförsäljare

Ja de är precis vad det står jobbiga telefonförsäljare, de var så att de ringde i mobilen och tänkte ja det kanske är jobbet som jag sökte som ringer igen. Men de var en telefonförsäljare som ringde tydligen från folkspel som jag är med i eller ah blev medlem där för att kunna spela bingolotto via internet. Då presenterade sig den här personen som ringde då och sa att han var ifrån folkspel och att de var svenska miljonlotteriet och de innebär då att man väljer nån organisation som man vill stödja och man kan vinna på sitt personnummer och jag sa att ja men hur stor är chansen att jag vinner typ 1 miljon, då säger människan i telefonen att ja men du vinner ju minst 500kr och att man får tydligen 2st skraplotter hem i brevlådan och att var 4:e lott vare vinst på och jag sa nej det är ju nå bluff med de hela och de är inget för mig de där. Och person bara fortsatte och söla en massa och jag sa Du kan ju stri va mycket du vill du kommer ändå inte att vinna över mig, och då säger personen att de var ett intressant samtal detta.

Alltså dessa försäljare de ger sig aldrig tamefan, man blir ju sur till slut. Mitt nummer är skyddat ifrån nummerprestationer som t.ex. Eniro och såna sidor. Och att numret är hemligt, så jag tror inte att Telia skulle ge ut mitt nummer till dom. Så vet inte riktigt vart de kan ha fått de ifrån.


Hare bra// Swampeen

Onsdag 30/6-10

Idag är det Onsdag och sista dagen i Juni svårt att tro men så är det iaf :p Tiden har iaf gått fort. Så imorgon är det Juli ;p Denna dag har inte hänt så mycket på utan har bara tagit det lugnt, har en jobbig hosta, förkylning och fortfarande ont i halsen. Men det är bättre än vad det har varit, hostan den har kommit nu..
Som ni ser är det ny design igen, men denna gång ska denna vara kvar ett tag lr snarare väldigt länge, fick en kommentar nyss att de blir förvånade varje gång de kommer in här och ser en ny design. Så denna kommer att kvarstå länge ska försöka att inte göra om den så många ggr, men det är som jag har sagt att jag blir aldrig nöjd. Men med denna så vart jag ganska nöjd med.

Just nu kollar jag på tv och har precis lagt till denna :p

Hare bra// Swampeen

Örebro & Grythytteglass

Har varit till Örebro tidigare idag, det blev väl ingen långvarig resa direkt. Det var meningen att syster skulle ha nya badkläder men då blev hon så tjurig så de blev inge sånt. Men det som blev med hem var lite grejer ifrån ÖB och sen ifrån Onoff. Dock hade jag inga pengar själv menmen..
Var också i Grythyttan och käkade Grythytteglass de var gött :p Tog mango och citron.

Just nu så gör jag inte så mycket ska snart duscha innan det blir allt försent.


Hare bra// Swampeen

Tisdag 29/6-10

Idag är det Tisdag och jag är fortfarande sjuk men mår lite bättre än vad jag har gjort iaf. Har inte hunnit gjort så speciellt mycket med tanke på att klockan inte ens är 12. Ska iaf laga mat sen de blir korvstroganoff och ris, de får helt enkelt duga :p Man orkar inte göra nå väldigt avancerat direkt.

Angående alla byten som jag gör med designen det är så att jag blir aldrig nöjd med de jag gör, där har ni anledningen..


Just nu så kollar jag på ett avsnitt av Criminal Minds, ska snart till affärn och lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår.


Hare bra// Swampeen

Fixat nu

Nu är problemet fixat.

Hare bra// Swampeen

Lördag 26/6-10

Idag är det Lördag och jag är fortfarande sjuk så jag har inte gjort nånting speciellt mer än att ha legat i sängen och gått på toa det är ungefär de som jag har gjort.
Har gjort om designen igen, får de inte att stämma med länken till kommentarerna de går bara att trycka på nollan. ja vet int va de är för fel. Men detta skit får duga.

Just nu kollar jag på Jönssonligan på mallorca och väntar på att min bror ska komma med mina chips. haha.


Hare bra// Swampeen

Fredag 25/6-10

Idag är det Fredag och midsommarafton och ja min har väl inte varit så speciellt bra har nämnligen blivit sjuk :/ har ont i halsen, feber, ont i huvudet.. Inte så speciellt kul när det är midsommar och allt, menmen. Har vaknat typ varannan timme inatt och det var ingen höjdare. Så har typ legat halvdöd i sängen ett tag innan man kom upp ur sängen och duschade.
Har iaf försökt att få i mig nånting också.

Just nu så kollar jag på tv, ska snart sova.


Hare bra// Swampeen

Solsting, halsont och glass

Jag tror nog att jag har fått solsting när jag har varit ute i solen nästan hela dagen igår och de mesta av dagen idag. Så de har inte varit så bra med tanke på att jag inte druckigt så mkt vatten, så har haft ont i huvudet ett tag och sen sov jag lite grann så hjälpte lite grann. Sen så solbrände jag mig en hel del igår så har typ ont överallt, inge skönt alls!
Så har man börjat fått halsont också inte bra de heller, så har köpt iaf en massa halstabletter så jag klarar mig ett tag. Försökte äta lite glass så de skulle lindra lite, tror inte de hjälpte så värst mycket.

Det blir tidigt i säng idag för jag orkar verkligen ingenting  just nu, de ända jag orkar är att ligga i sängen eller i soffan ungefär. Inge kul, så får hoppas de blir bättre med tanke på att det är midsommarafton imorgon så är det inte så speciellt roligt att ligga däckad i sängen hela dagen.


Just nu tittar jag på tv och försöker bli av med halsontet.


Hare bra// Swampeen

Torsdag 24/6-10

Idag är det Torsdag och det är ännu en dag med sol :) De är gött de, bättre de än att det är regn. Det man har gjort är att man har varit till biblioteket och skrivit ut mitt CV och kopierat min betyg. Ska nämnligen söka jobb som barnskötare i Örebro. Fick brev ifrån arbetsförmedlingen om att det fanns 2st lediga jobb som barnskötare, den ena var i örebro då och den andra i sala. Den andra ville jag inte ha så den struntade jag i. Men den i Örebro lät lockande så den har jag sökt på eller ah jag har inte skickat in de än. Men ska ändå till affärn senare då får jag posta de och sen de till arbetsförmedlingen också. Så jag hoppas på att jag får jobbet :) Skulle vara gött faktiskt, så man får en lön så man kan betala hyra osv. Hoppas gör jag helt klart :P Hoppas även på att jag kommer in på lärarprogrammet också. Så får se.

Efter de så började jag städa på nedervåningen så de blev fint där och sen så har jag inte gjort så mycket mera :P

Just nu så gör jag inte så mycket har precis käkat.


Hare bra// Swampeen

Onsdag 23/6-10

Idag är det Onsdag och de har varit fint väder hela dagen så har typ vart ute hela dagen :P har varit vid mosters sommarstuga och solat bland annat och nu ser man ut som danska flaggan typ xD kanske inte så bra att vara ute så länge i solen. Får lära mig att smörja in mig innan jag går ut. Har inte gjort så mycket mer än att ha vart där.
Var även en sväng till Pekås och bytte in min sommarlott som jag vann en ny på :p

Imorgon blir det att städa och baka en sockerkaka med syster också, sen så blir det väl inte så mycket vad jag vet iaf.

Just nu så har jag precis duschat och nu kollar jag på Coyote Ugly som är på kanal 9. Efter de är det Criminal Minds, sen blir det att sova :)


Hare bra// Swampeen

Tisdag 22/6-10

Idag är det Tisdag och man har bakat bullar för första gången i mitt liv någonsin :P Haha, men dom blev faktiskt goda :) Så det var bra gjort av mig för att vara första gången :p Det blir väl att frysa in några så man har till senare när man blir sugen :p Det är fint väder ute också det är bra (: Inget fel men de inte.
Får hoppas det håller i sig med detta goa väder :p Ja, vad har man gjort mer idag då. ja när man hade duschat så ringde sofia och ville att jag skulle bli med till härttjärn det är ett badställe med deras 2 hundar, så då blev man med dit också.
Sen för övrigt så har jag inte gjort så mycket mera än de som jag har nämnt :p

Just nu så kollar jag på Wallander - Cellisten som är på Canal+ Hits. Har sett den väldigt många ggr.
Har även sett den nyaste Wallander filmen Indrivaren och den var bra den också :P


Hare bra// Swampeen

Måndag 21/6-10

Idag är det Måndag och det har inte hänt så speciellt mycket har städat på övervåningen fick inte så mycket hjälp, hade vart bättre med hjälp menmen.. Skulle ha bakat bullar idag också för första gången men med tanke på att det tog tid att städa så blev det inte av. Det blir att baka bullar imorgon istället kanske blir en sockerkaka också :p Får se vad det blir för nånting :p Får hoppas bullarna blir bra :p

Just nu så har jag precis spelat bingo på Lotta på Liseberg och jag vann faktsikt :P De blev en ny sommarlott som de kallar det för :p Alltid nånting iaf (:

Hare bra// Swampeen

Söndag 20/6-10

Idag är det Söndag och det har inte hänt så mycket har bara tagit det lugnt :P Söndagar brukar inte vara så speciellt roliga. De har iaf varit uppehåll hela dagen iaf.
Har även käkat grillat också :P

Just nu så kollar jag på Twilight, det är säkert bara jag som inte har sett filmen :P Haha.
Den är snart slut.


Hare bra// Swampeen

Lördag 19/6-10

Idag är det Lördag och de är väl skapligt väder ute eller ah det varierar mellan sol och mulet typ. Kanske inte världens roligaste. Får väl se vad vädret har tänkt sig att bli.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får helt enkelt se. Har mensvärk så, ja det säger detmesta.

Som ni ser så har jag ändrat designen igen, som sagt jag ändrar mig hela tiden. Blir aldrig nöjd eller ah det blir oftast så att de får duga för ett tag.

Just nu så gör jag inte så mycket, ska snart ta en ipren mot mensvärken så man kan göra nånting.


Hare bra// Swampeen

Fredag 18/6-10

Idag är det Fredag och vädret är inte det bästa, de regnar iaf inte. Men det har gjort och så typ kl 5 imorse så börja de åska & ha sig. Så då var det bara att dra ut kontakterna och sova igen, insåg sen att det var inte så bra att dra ut dom egentligen för det sluta typ efter att man hade haft ur dom.
Får väl se vad dagen kommer att bestå av, ska nog ta och baka lite tror jag. Om jag bara kommer på vad jag ska baka. Kanske blir en sockerkaka och shackrutor(det är en kaka) haha.

Just nu så gör jag inte så mycket..
Ikväll kanske det blir bilbingo om jag hittar någon att gå med så.


Hare bra// Swampeen

Sex år och fast i en 60årings kropp

Det är just så programmet heter som jag kollar på just nu. Dde handlar om barn som lider av en genetisk sjukdom som heter progeria och det innebär att kroppen åldras i förtid. Där får man se en tjej som heter Kaylee som fick denna diagnos när hon bara var 6 månader. Sen får man träffa en annan tjej också.
De är faktiskt rätt roligt att se vad livliga dom är trots att de har den sjukdom som de har, tycker att det är rätt så kul när de visar hur roligt som faktiskt har :P

Gör inte så mycket mer än att kolla på den där dokumentären som är på tv4.


Hare bra// Swampeen

Torsdag 17/6-10

Idag är det Torsdag och det är sol idag också :P har inte gjort så mycket iaf inte på förmiddagen då men senare så blev det att sätta igång med tvättandet, ska hänga upp den 3:e maskinen snart efter att jag har kollat klart på Unga Mödrar som jag gör nu. Sen blire nog 2 maskiner till sen är det slut på de som finns att tvätta :P Inge kul, men de måste göras dessvärre.
Så har det börjats att grävas runt vårt hus, de ska dreneras. Så vi kan göra om i badrummet nere i källarn och lite sånt :p jaja, de blir väl klart nästa vecka lr nå..


Just nu så kollar jag på Unga mödrar som jag redan har sagt innan. Efter de blir det att hänga upp tvätten och sätta igång en ny. Efter de blir de att laga mat tror jag de blir. Sen blire att slappa :)


Hare bra// Swampeen

Onsdag 16/6-10

Idag är det Onsdag och det har varit fint väder vilket har vart gött :) Man har inte gjort så mycket, har vart till en kompis en sväng innan hon skulle med bussen. Så har man även lagat mat de fick bli fiskpinnar, mos, spenat och filsås. De blev gött faktiskt :p Nästan en riktigt mästerkock.
Har för övrigt inte gjort så speciellt mycket mera.

Just nu så gör jag inte så mycket kollar lite på tv bara.


Hare bra// Swampeen

Tisdag 15/6-10

Idag är det Tisdag och man har varit iväg till arbetsförmedlingen och skrev in mig så ifrån och med imorgon så får jag pengar ifrån försäkringskassan, så den 13 Juli ska jag in och få en påskriven så jag kan få mina pengar :) Så när man hade varit där så var man till mosters jobb och sen så cyklade man hem och ringde till kommunal och de skulle skicka en blankett om hur jag ska bli avgiftfri en period ska bli gött :P Om de går igenom. Men de tror jag.
Har inte gjort så mycket mera, ska ut och hänga maskinen tvätt som är sen vet jag inte vad det blir.

Just nu så kollar jag på tv och kollar facebook ;p haha.


Hare bra// Swampeen

Måndag 14/6-10

Idag är det Måndag och ny design också, har suttit och krånglat ett tag med detta nu. Så de får faktiskt duga tycker jag :P De blev rätt bra faktiskt ;p De man har gjort idag är att man har diskat, plockat ur diskmaskinen, lagat mat, varit till soptippen och kastat skräp, sen så har man varit och käkat glass i Grythyttan ;p och så slutligen då så var man till moster och lämnade tillbaka hennes busskort och en takini som jag provade. Kan säga att de såg inge bra ut iaf. Får väl hoppas att de finns nån som passar bättre i den än mig :p

Käkade även pizza för ett tag sen :p Gött vare ;p


Just nu så har jag precis lagt ut denna design som jag har gjort :p För övrigt så gör jag inte så mycket mer än att spela lite musik ;p Ska även till Arbetsförmedlingen imorgon..


Hare bra// Swampeen

Lösnaglar


Vänsterhand.


Högerhand
Bilderna är tagna med mobilen blev inte så lätt att få bra bilder :p Menmen..

Söndag 13/6-10

Idag är det Söndag och det man har gjort är att man har varit hos moster en sväng lr snarare jag är där nu och skriver. Skriver på kusins mini pc de är inte så lätt att skriva när de gäller vissa bokstäver och meningar. Men iaf har vart iväg till görbillige nicklas fast jag köpte ingenting de går de också :) Sen så skulle de sola då satt man där och vänta tills de skulle bli klara.
Fick även mina lösnaglar igår av moster också, ska väl ta och fila dom sen ska jag väl försöka hitta någon som kan fixa de åt mig :p

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket :p

Hare bra// Swampeen


Lördag 12/6-10

Idag är det Lördag och man har väl egentligen inte gjort så speciellt mycket men än att man har varit på affärn, gör billige nicklas och en sväng till moster det är typ det ända :p Har både vart lat och hurtig, tog mopeden till affären och tog cykeln till moster, visst är man bra då? xD haha.
Ska väl försöka skynda mig att få ihop ett inlägg innan de blir ny dag ;p haha.

Det är föresten 1år sen man tog studenten idag :) Ganska så fränt egentligen, med tanke på att det är mkt med studenten att göra eller har haft de iaf. Men det är iaf 1år sen man tog ;p

Just nu så gör jag inte så mycket, ska snart sova.


Hare bra// Swampeen

Fredag 11/6-10

Idag är det Fredag och man har varit vid hammarn och käkat mat denna gång blev det Rödspätta med stekt potatis :) och sen efter de blev de glass ifrån grythyttan :p Gött vare iaf ;p Sen så har man varit iväg och lämnat sockerkaka på mosters jobb, gjorde nämnligen en sockerkaka igår :P Det var en idé som jag fick . Igår så städade man hela undervåningen också, de blev fint iaf :p Fast får väl se hur länge se håller. hmm..

Ikväll blir det Bilbingo :) får se vilka som blir med dit :p Hoppas på vinst :P


Just nu så kollar jag lite på tv :p

Hare bra// Swampeen

Hur?

Hur kan man sakna någon så mycket? Det är just vad jag gör, man har alltid en tanke i huvudet om att man vill ha tillbaka personen. Sen när man vet att personen har en annan så blire 100ggr jobbigare att försöka bearbeta det hela. Varje gång personen loggar in på msn eller är inne på facebook så flödar tankarna i skallen på en.
Det är ganska jobbigt.


Hare bra// Swampeen


Torsdag 10/6-10

Idag är det Torsdag och det är fint väder ute :) det är 20 grader varmt, vilket är bra gött ;p Får väl se vad det blir idag för nånting, de blir nog att vara ute en sväng :p Om solen vill komma tillbaka ;p den gick i moln nyss.
Har inte hunnit med så mycket, har bara käkat mat typ :p

Just nu så kollar jag på tv :p


Hare bra// Swampeen

Sommar

Nu har bloggen fått sig ett lyft nämnligen en stil som är mera sommar :) Tycker om den själv ;p
Vill du ha hjälp så ska jag försöka göra en åt dig om du vill ha en :P Tycker jag har lärt mig en hel del bara genom att vara inne på designadinblogg.se där man kan läsa hur man gör osv :p Dock gör jag mina headers i paint, tycker de blir ganska bra ändå även om man inte har photoshop.

Hare bra// Swampeen

Recept på Tacogratäng

500g Köttfärs
1 burk majs
1 burk Creme Fraiche Paprika Chili
1 burk tacosås (mild)
1 påse tacokrydda
En påse rivenost
Vatten

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader, Stek köttfärsen med flytande margarin när den är stekt så häller du i påsen med tacokrydda och blandar ihop, sen tillsätter du den milda tacosåsen och sen fyller man burken med vatten och sen blandar man ihop de där och låter det koka ihop lite grann och sen tillsätt majsen och koka ihop.
Sedan så häller man blandningen i en form och brer på creme fraichen över hela och sen tar man påsen med rivenost och strör över. Kan vara i princip vilken ost som helst. Jag tog riven mozarellaost.

Sätt in formen i ugnen i 20minuter eller tills osten har fått en brun fin färg.





Onsdag 9/6-10

Idag är Onsdag och de man har gjort är att man har skjutsat syster fram och tillbaka, så har man inte gjort så mycket mera faktiskt. Har gjort en tacogratäng för första gången idag, den blev god iaf (: Kanske lite stark, menmen. Kommer bild på den också sen receptet :P
Har även kollat på Unga Mödrar som vanligt ;p

Just nu så kollar jag på Arga Snickaren ;p


Hare bra// Swampeen

Det Regnar Köttbullar

Har precis kollat på Det Regnar Köttbullar, den var rätt rolig faktiskt :P. Innan man kollade på den så har man varit och käkat glass med kusinen och sen har jag vart till mosters jobb :P

Just nu så kollar jag på Unga Mödrar som vanligt då (: haha..

Hare bra// Swampeen

Tisdag 8/6-10

Idag är det Tisdag och de har inte hänt så mycket med tanke på att jag vaknade för ett tag sen :p Som sagt så skickade jag in uppgiften igår, så får väl se vad jag behöver ändra eller lägga till eller om det är bra som det är :P Får hoppas det duger som det är ;d haha. Menmen.. Det är ju bara att göra det man blir tillsagd.

Senare så ska man iväg och käka glass med min kusin ;p Efter de vettofan va de blir :p
Ja, en sak är konstig de är att på min tv så blev färgerna fel förut alltså de som var rött blev rosa och blått blev grönt osv. Men nu är de tydligen borta xD Det är ju bra de iaf :p

Just nu så gör jag inte så mycket, ska ta och sätta på mig lite kläder :p kan inte gå i nattsärken hela dagen de går inte ;p hehe.


Hare bra// Swampeen

Måndag 7/6-10

Idag är det Måndag och jag har lagat mat och de blev spaghetti och köttfärssås, sen så har jag fixat med designen i en av mina testbloggar, och som ni ser så har jag lyckats gjort headern själv :P Den har jag gjort i paint :p de har vart en del pysslande. Så har man inte hunnit gjort så mycket mer, ska skicka in uppgiften idag för det var nå fel på blackboard igår så de gick inte. Då hinner jag även ändra lite saker innan jag skickar in den :p

Snart är det Unga Mödrar också :) Dubbelavsnitt som alltid :p

Just nu har jag precis blivit klar med designen:P


Hare bra// Swampeen

Söndag 6/6-10

Idag är det Söndag och helgen är slut, ja vad har man då gjort. Jo min moster ifrån storvik har varit på besök det var rätt skoj :p De hade med sig deras hund en jätte söt en ;D hon heter Doris, tog faktiskt kort på henne ;p hon är så söt så, trodde hon var större än vad hon faktiskt var. Men hon var så liten så. Det kommer upp en bild sen.
Ja vad har då mer gjort, var på bingo i fredags men de gick inge vidare, sen igår så skulle jag ha varit på tenta men jag fick varken sovplats eller någon som kunde köra in mig så de blev skit av allting. Så får väl se när det blir att göra den då. Så fick skicka mail till admistrationen jag tillhör så. Lördagen fick bestå av att man slappade en del och var ute och gick med kusins hund ludde :) Fick mig en liten runda ;p han var så snäll så :p Sen så gjorde man väl inte så mycket mer faktiskt.
Sen idag så har man varit och pantat burkar fick lite slantar ;p haha. Sen så var man till moster nr 2 ( har nämnligen 2st) haha. Sen så skulle bror ha mopeden så fick väl åka hem med den men grejen var den att han hade redan åkt så då kunde jag lika gärna ha stannat kvar. Men när man kom hem så blev det att följa med till affären och sen laga mat :p


Just nu så försöker jag bli klar med en inlämningsuppgift, och denna gång handlar det om Informationstillgångar, en av delarna är bland annat risk analyser , inge trevligt alls. Det ska vara MAX 2000 ord och jag är inte ens uppe i 1000 än så får väl se hur långt jag kommer. Ska iaf skicka in den idag har jag bestämt.


Hare bra// Swampeen

Vill ha :)



Acer Aspire One D250-0Dp Så heter denna iaf :) Kostar bara 2790:- på netonnet.se


Gulligt ;D


Torsdag 3/6-10

Idag är det Torsdag och det man har gjort är att man har varit ute och gått en timme på förmiddagen i de vackra vädret. De man har gjort mer är att man har tvättat 2 maskiner tvätt och hängt upp den :P Sen har jag pluggat till tentan och försökt få någonting in i skallen xD haha. Det är inte lätt.
Så har man även käkat Glass, maränger och chokladsås:) gött vare iaf :p
Har även satt upp poolen och nu fylls den med iskallt vatten och då menar jag bokstavligt talat ISKALLT :P Kommer då inte och bada i den förens det är väldigt varmt i den.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, ska snart kolla på Criminal minds på femman tror jag de var på :p


Hare bra// Swampeen

Onsdag 2/6-10

Idag är det Onsdag och det är första inlägget i juni som jag skriver, och ja vad har jag gjort när jag inte har skrivit det är att jag har pluggat till tentan, varit ute i det vackra vädret och fått en massa färg på armarna och i nacken så är helt röd, kanske inte så smart att ligga ute så länge när man annars inte brukar sola så värst länge. Men de blev så ändå :p Idag har jag inte gjort så mycket solat lite, hängt tvätt, lagat mat och kollat på fotboll i grythyttan det blev 2-2 mellan hfs och grythyttan. Så det är det som jag har gjort idag typ:p

Just nu så kollar jag på Trauma: Livet på akuten på tv4fakta, inte så trevligt program att kolla på när folk fördärvar sig med de verse skador. Men det är roligt och se att det går bra för dom.


Hare bra//Swampeen