Örebro:P

Idag har man varit i örebro och handlat, de blev en hel del saker.. men de var ju bra saker allihoppa så de var ju inge fel :P köpte även julklappar lr ah  2 st blev de :P får hoppas dom blir nöjda dom som får dem;d hehe . de finns egentligen inte så mycket att skriva här, dels för att ja är trött och sen dels för att ja inte kommer på någonting att skriva.
Så de får bli ett kort inlägg denna gången ,

Hare bra // Swampeen

Studiedag & annat

Idag så har man studiedag och det är gött med extra ledigt =) sen så fick man inte sova hur länge man ville för att man skulle hjälpa mor att städa, de var ju inte det roligaste heller. Men hon betalade ju studentmössan och studenttröjan så det var ju nästan värt och hjälpa till =) de tar ju typ 8 veckor och få de där hem ;P sen så har man skaffat internetbank och grejer så det är ju gött =) så man kan betala sina grejer själv så det är ju bra det iaf ;d
Sen på måndag så har man prov på floristtekniken men det ska nog gå bra det med, sen på tisdag ska man till örebro och shoppa det ska bli roligt ;D

Nej nu orkar jag inte skriva mera ;P

Hare bra // Swampeen

mycket.

Idag så har man varit i skolan hade visseligen bara 2 lektioner , men man hade ju iaf sövmörra :) det är ju de bästa av allt för då kan man ta en senare buss,. Men de roligaste på dagen var ju floristtekniken det är ju de roligaste av allting i skolan;D det är ju iaf nånting som är kul. Sen nästa gång så ska vi ha prov så det är ju bara och är inte så roligt men de är ju bara och plugga på så klarar man det :) sen så måste ett arbete till svenskan vara klart tills imorgon så får väl göra någonting åt det , så man slipper ha en passa saker som man släpar på till sista stund. Sen har vi även en uppgift i pedagogiskt ledarskap som ska vara klar, men de gör man klart på lektionstid så det blir nog klart imorgon skulle jag tro. Sedan måste vi ha läst ut en bok och gjort klart frågor till den så det är bara och läsa på så man blir klar någongång..
Nej nu ska jag försöka läsa några sidor i boken och göra lite mer på uppgiften till svenskan.

Hade bra // Swampeen

studentmössor/tillbaka pengar.

Igår i skolan så provade vi studentmössor :) det var roligt, då längtar man lite extra tills man tar studenten :) Jag köpte det dyraste mösspaketet och sen en tröja :) Så det ska bli roligt när man får det där, men det som kanske var lite mindre kul är att man kommer få en räkning på 898 kronor, men det är de ju värt. För bara och ta studenten en gång ;D Så man måste ju spendera lite åt sig själv innan det tar slut :P

Idag så har jag fått tillbaka pengarna ifrån euronics där jag köpte mobilen, så då har man lite extra mycket pengar:P Sen så längtar man tills studiebidraget och underhållet kommer :) Så jag ska spara pengar till kryssningen som jag ska på sen :) Så man måste ju ha lite pengar med sig dit ;) Så man slipper vara pank.
Orkar inte skriva mer,

Hare bra // Swampeen

Onsdag

Idag har jag varit i skolan och bara haft 3 lektioner det är inte mycket de :P , men jag fick ändå vänta till halv 4 ifrån 10 över 2 , så de blev ju som sagt en stund att vänta. Menmen, så ja fick ju fördriva tiden med nånting :P Sen så var jag och 2 polare till kina resturangen på stan de var väl roligt men det som inte var så roligt de var att jag hade världens mensvärk och det var inte roligt kan jag säga, kunde typ inte äta någonting satt bara & hade jävligt ont. Sen så letade jag i väskan efter en alvedon och så hittade jag en till slut så jag tog den där och svalde ner med ramlösa det var ju väldigt bra kombination kan ja ju bara säga xD , men de började ju försvinna när jag väl satt där men sen när vi kom tillbaka till skolan och vi satt i datasalen för vi skulle leta fakta om "miljö" och då fick ja världens hugg jävel va ont de gjorde alltså. Det var nog fan det värsta jag varit med om alltså, de var absolut inte skönt. Sen när man har de där skiten så får man ju typ springa på toaletten hela tiden.. Det är en grej som är jobbig bara den..

Sen så har jag varit och lämnat tillbaka mobilen som jag köpte för typ 3 dagar sen, så jag sa till dom att jag vill lämna tillbaka den och så fixade dom att jag skulle få tillbaka pengarna inom 3 dagar sa försäljaren, så jag får väl hoppas på att dem kommer in också. Jag hade inte gjort någonting med den så det var ju lugnt. Och så har jag lärt mig en läxa att jag inte ska köpa någonting som jag sedan ångrar, så nästa gång jag ska ha en ny mobil så ska jag verkligen ha bestämt mig för att denna ska jag ha, det är mycket bättre. Så jag ska ha min gamka mobil ända tills den inte funkar längre, det är ju helt onödigt att slösa pengar på en ny. Så det får vänta :) ska köpa nya skor istället det är mycket billigare med skor istället för en mobiltelefon:P hehe, men så är det iaf :P
Nej nog tjatat om detta haha..

Hare bra // Swampeen

Tveksamhet

Nu när jag har köpt en ny mobiltelefon så först så funkade den inte som den skulle för att de inte gick och skicka teman via blåtanden så jag gick tillbaka till affären där jag hade köpt den och sa som det var att de inte gick och skicka detta via blåtanden. Och så sa försäljaren att de som du har försökt ta emot stödjer inte telefonen, så jag frågade varför inte mappen med teman fanns i den mobilen , då säger försäljaren nej det är inte finns inte det på alla telefoner.
Så nu när jag har tagit tillbaka den så vet jag inte om jag vill ha kvar den längre :( , för att jag ska ju kunna använda dom teman som jag hade i min gamla mobil, men de kan jag inte nu. Så nu vet jag inte om jag i huvudtaget ska ha kvar den , för att jag skulle inte ha köpt den från första början egentligen . Men så jävla dum som jag var så gjorde jag de ändå, så nu funderar jag på att lämna tillbaka den och sedan få pengarna tillbaka eller så kanske det finns en annan mobil som jag vill ha istället i samma prisklass som den som jag köpte nu. Så får väl se hur det blir med de hela.
Ska vänta tills på fredag ( tror jag ) så ska jag ha bestämt mig om jag verkligen vill ha kvar telefonen eller om jag ska lämna tillbaka den. Man kan ju inte ha den hur länge som helst för då kanske de inte går att lämna tillbaka den om jag skulle vilja göra det. Vilket de lutar emot att ja kommer göra :( . Dessutom så går det inte att skicka meddelanden till flera stycken samtidigt heller :( och sen finns de ju även ingen fotolampa eller blixt på den heller.
Så jag funderar på om jag ska gå och lämna tillbaka den så jag får pengarna tillbaka och sedan kanske köper en annan eller låter bli tills min gamla har gått sönder ordentligt istället eller någonting.
Nej nu har jag bestämt mig att jag ska lämna tillbaka den.

Söndag

Idag så har jag vart ute och gått med stavar med sofia , det var rätt roligt faktiskt & så hade vi tur med vädret :) Det var solsken men lite små kyligt. Men det gick bra iaf :P Sen så var vi hemma hos henne & gjorde väl egenligen inte så mycket :P hehe, sen så har jag bestämt mig att jag ska köpa mobiltelefonen som jag vill ha :) Så det blir att köpa den imorrn :) jippiie , det ska bli roligt så man slipper tejpa varenda gång man ska ladda telefonen. Det är lite jobbigt att man måste hålla på och tejpa hela tiden. Så då kanske det finns nå tejp kvar när man väl behöver den istället för att använda den till mobilen som inte går och ladda som den ska. hahaha,
Sen är det ju bra att jag har redan har ett minneskort så då slipper jag köpa ett sådant till den nya sen. Så det blir att knalla ner till euronics i filipstad och köpa den:D

Imorgon så äre skola igen , vill att lovet skulle ha varit längre men det blev ju tyvärr inte så. Sen har man ett projektarbete och jobba med också. Men som tur är så är man inte ensam om att göra detta arbete, så det är ju en fördel iaf.
Men nu ska jag fortsätta och kolla på Andra Avenyn :)

Hare bra // Swampeen

November

Idag är det första november & det har kommit snö som jag inte gillar för att det blir så kallt. Så har man varit ute och gått med stavar de blev en ganska lång bit, men så stannade jag & köpte värdebevis till mobilen :) Så nu har man pengar igen :) jag utnyttjade mina presentkort som jag hade på OK ;D haha, så jag slapp ju iaf och betala kontant;D haha, sen har jag varit och pantat burkar skit kul eller inte alls, men fick ju iaf pengar hela 68 kronor blev de :P känner mig enormt rik eller inte xD haha.. Denna gången blir det en kort bloggning..


Hare bra // Swampeen