Lite kvällsbloggning 30 Juni

Nu är man här igen ;p har lite tråkigt så tänkte att man skulle skriva ett till inlägg ;p Tänkte berätta lite mer om vad jag har gjort idag och lite annat om jag kommer på någonting mer (: hihi ;p
Senast jag bloggade vilket var imorse någongång :p Så har jag varit och badat i storsand de var varmt i vattnet så de gick att bada :) Det var riktigt behagligt faktiskt ;p Inte alla gånger det är de. Men innan man var iväg till storsand och badade så badade jag i poolen med syster :) De var faktiskt kallare i poolen än i sjön, men de svalkade mycket mer i poolen :) Så de var gött de ;p Så denna dag har i princip bestått av badning och solning (: har faktiskt lyckats fått färg så de blir att smörja in sig även idag och imorgon. Tänkte att jag skulle ligga i solen och götta mig lite grann imorgon :) Man ska inte vara i solen för länge för så blir de väldigt varmt, så får väl variera mellan & va i solen och i skuggan ;D och självklart i poolen :)
När man kom hem ifrån Storsand så käkade man pizza och även beställde kläder ifrån H&M , kände att jag behövde lite nytt :) Så de gick på 484,40 då var fraktavgiften & posförskottet medräknat :p Inte så farligt ändå ;p fick ju studiebidraget idag så någonting lär jag väl unna mig eftersom jag faktiskt har tömt ur min garderob så de blev en halv sopsäck med kläder som jag varken kan ha och även trasigt osv.

Nu ikväll så har man duschat för att svalka av sig lite eftersom det är äckligt varmt här inne.
Snart är det Criminal Minds på kanal 9 , så ska titta på de :)

Jag älskar dig min älskade<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

30 Juni

Jahadå allihopa då ska man skriva några rader här igen då :p när det är väldigt varmt fast man har fönstret öppet och en fläkt som snurrar & låter. Inge roligt när det är för varmt, då går det inte att vara någonstans alls mer än i skuggan ute. Där är de iaf svalt och där så blåser de lite grann så man slipper svettas ihjäl, vilket man gör om man är ute länge i solen.
Idag så har man varit på Arbetsförmedlingen och visat betygen å pratat lite :p De gick ganska fort faktiskt. Sen skulle man på någon ungdomsinformation kl 10:00 den 18 Augusti :p Får väl se vad som händer då. Sen så när man frågade om ersättningen så skulle man typ ha någon form av praktik eller någonting i 3 månader sen efter de så skulle man få ersättning :p Men som sagt det kan hända mycket på de dära 3 månaderna. Dels så vet jag ju inte om jag kommer in på universitet än, får väl svar i mitten av juli tänker jag. Ska ge AF ( arbetsförmedlingen ) besked om jag har kommit in eller inte senast den 17 juli, altenativt 18 juli. Får väl hoppas på det. Men som jag har sagt tidigare är att jag inte riktigt om jag vill plugga vidare eller inte. Egentligen vore de bra, men ändå så finns de något som hindrar mig. Dels är det att de som jag har sökt vill jag inte ens gå bara för att när jag sökte så tog hade jag tryckt på 2 st och inte 1. Så tydligen så hade den andra försvunnit på något märkligt sett. Förstår inte hur, men på något sett har den de tydligen. Sen vet jag inte heller om jag vill läsa vidare, bara för att i gymnasiet så hade man börjat bli trött på alla dessa uppgifter & sånt som vi fick då.
Så får väl se. Skulle jag inte komma in så är de så.


För övrigt idag så har man fått sista studiebidraget :p och man fick hela :) väldigt gött :p
Så de får man leva på ett bra tag. Sen ska jag leva snålt som fan och inte köpa någonting som jag verkligen inte behöver. Är det någonting som är nödvändigt att ha så köper jag väl de. Men annars inte alls.
Så ligger de till :p
Men en sak som jag hade tänkt göra är att beställa kläder ifrån H&M eftersom jag har en värdecheck där på 50 kr rabatt. Så tänkte beställa typ för 450 lr nånting sen så drar de bort 50 kr, så de blir 400 :p men sen är frakten & postförskottet på 90 kr totalt. Så de blir inte så mycket ändå :p Men får se det är inte riktigt säkert.


Jag saknar dig älskling otroligt mycket<3<3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3
Tänker ALDRIG släppa dig !!!


Hare bra// Swampeen

Fortsättning på 29 Juni

Ja lovade att jag skulle skriva några rader till (: de gör jag nu tänkte jag :p Ja sen jag skrev sist så har jag badat i poolen för att de är ju så himla varmt ute så man var ju bara tvungen & svalka av sig lite grann :p Skönt var det iaf :) Så man slipper svettas ihjäl. Ingen höjdare direkt, tror nog att de flesta skulle hålla med mig om de.
Sen så har man käkat baguette med grillad kyckling & sallad i :) Väldigt gött måste jag bara säga :p
De var ingen som orkade laga mat, så de fick bli de :p
Senare tror jag att de blir lasange med vitlöksbröd :) de är mumsigt de (: Man lär få i sig någonting medans man är ute i solen och de som är mest viktigt är att man dricker mycket vatten :) För annars får man ont i huvudet. De vill väl ingen ha.
För övrigt idag så har man bara slappat mesta dels:p

Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir, de får tiden utesluta om vad det blir för någonting :p Skulle behöva dra iväg till affären & köpa nånting gött (: hihi.. Är sugen på någonting med vet inte riktigt vad, får väl försöka komma på vad de skulle kunna vara för någe :p

Imorgon ska man till arbetsförmedlingen och prata :p De är senast imorgon som jag skulle dit, så det blir väl att pallra sig dit. Ungefär när de öppnar, för så mycket folk kan det inte vara. Sen tror jag nog inte att de tar så lång tid där uppe heller. Får väl hoppas iaf :p Senast som jag var där så var de inte alls många där.

Sen så har man tittat lite på buss & tåg tider :p Eftersom jag ska någon dag till min pojkvän i Västerås :p för dels så vore de skoj & se hur han bor :p De är inte bara han som ska komma hit hela tiden, utan man lär dela på de. Att man åker till varandra lika många gånger var. Då är det kvitt (: hihi, lr hur man nu ska uttrycka det :p Får väl se när man dyker upp hemma hos honom :p Ska försöka få morsan & betala resan dit. Sen om man kanske skulle få lite fickpengar lr va de nu kallas :p hahaa..
Men en sak som skulle vara bra är att man åker halva vägen var :) men får väl se om min lilla älskling går med på de :p

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3
Saknar dig så j*vla mycket så de finns inte ord för det <3<3<3<3<3
Ska bli roligt att få träffa dig igen <3<3<3<3


Ha en bra kväll // Swampeen

29 Juni / Pötthett

Idag är det riktigt pötthett ( väldigt varmt för er som inte förstår ) och man kan knappt söva på nätterna trots att man har en fläkt på som snurrar. Man liksom vänder & vrider på sig eftersom de är så varmt. Så frågan är vad man ska göra idag om man ska svalka sig i poolen eller kanske åka & bada någonstans. Bara man hittar något sett att svalka sig på, sen funderar jag på att ta mopeden till Grythyttan & käka glass :p Men samtidigt så vill jag iväg & käka pizza lr på mexicano (: Så de är lite svårt att välja vad jag ska göra. Med tanke på att jag inte har så mycket pengar. De blir att tänka lite på de. Får väl se vad de blir för nånting :p hihi..
 
Just nu så orkar man inte skriva så speciellt mycket med tanke på att de är väldigt varmt. Kanske kommer att skriva lite mer utförligt lr vad man ska säga senare ikväll när de inte är lika varmt. De kanske dyker upp ett inlägg till sen :p


Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3
Idag kommer du hem :)<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


28 Juni

Idag har det verkligen varit väldigt varmt man har nästan svettas ihjäl, så de har varit bota det genom att bada i iskallt vatten i sjön. De var inte varmt, men de blev inte så speciellt kallt när man väl hade doppat sig :p Men det blev mindre svettigt iaf (: Väldigt skönt att slippa de :p Har varit i mina grannars sommarstuga & badat :p
Så har man mest slappat och tagit det allmänt lugnt, för att de har varit så himla varmt så man inte har orkat göra någonting. Det ända som man egentligen har gjort är och dricka mängder av vatten & massa salt godis :p Sen blev även att bara sitta under skuggan ute eller vara inne en stund. Har haft fönstret öppet hela dagen bara för att det inte ska bli så varmt när man ska sova. Men det blir väldigt varmt på nätterna när man ska söva, sen har jag inte letat efter fläckten heller :p Men den ska väl vara någonstans tror jag ;p Annars blir de inge roligt sen.

Imorgon kommer älskling hem ifrån Göteborg :) Får väl hoppas att han har haft de roligt och tur med vädret :p Men de kanske inte har varit så speciellt roligt om de har varit väldigt varmt utan att kanske ha någonting på huvudet men de tror jag att han har :p Hihi.. färg har han säkert fått också (: hihi.. Kanske kommer & hälsar på dig på Torsdag ;p
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3<3

Just nu gör man inte så speciellt mycket mer än att ta de lugnt och tittar på tv :p Finns inte så speciellt mycket att göra just nu för tillfället ;p De är svårt att hitta på nånting att göra, de som jag kom på när jag kom hem för 1 timme sen ungefär var att jag hade glömt att blogga xD haha, skulle ha gjort de tidigare idag men de blev inte så för att de blev andra saker emellan :p hihi.. Så kan det vara, men nu har jag iaf skrivit (:


Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3
Ska bli roligt att få träffa dig (: <3<3<3
Som jag har sagt förut är att jag har saknat dig enormt mycket och så har vi inte heller träffats sen studenten.


Hare bra// Swampeen

27 Juni / 5 månader

Idag är det lördag :) de är gött när de är helg ;p Och de som är bra med denna dag är att de är soligt väder :) De är skönt de med , Så får väl se vad de blir för någonting idag. De är inte så lätt att hitta på någonting när man dels knappt har några pengar så man kan åka någonstans & handla kläder. Sen så har man så dålig fantasi på att hitta på nånting att göra. De lät väl som en bra kombination ? eller inte alls.

För övrigt så tog man sig sitt första dopp i poolen igår, men de tog ett tag innan man kom i ordentligt för att de var väldigt kallt även  fast solen låg på. Tyckte att de kunde ha varit lite varmare än va de var. Men tyvärr så är kallvatten billigare än varmvatten :p Så får väl bara önska att de blir varmare i poolen ;d

Idag är det 5 månader mellan mig och min älskade pojkvän :)<3
Minns när vi träffades första gången och när vi började prata via sms & även på msn :) <3<3
Sen när vi pussades första gången & kramades de kommer jag fortfarande ihåg ;p
Och självklart så kommer jag ihåg alla andra fina minnen tillsammans med dig älskling, hoppas och tror att vi kommer uppleva flera fina minnen tillsammans :)<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3
Du är så otroligt underbar & snäll på alla sätt :)<3<3


Hare bra// Swampeen

26 Juni

Ännu en dag med solen de är bra de :) Nästa vecka så tror jag de skulle bli sol hela den veckan också :) Fast man ska väl inte vara allt för säker egentligen för de där vädret de kan spela sig ett spratt ibland utan att man vet om de :p hihi..
Så man får väl hoppas på de bästa att de blir fint väder :)
Idag så vet jag inte riktigt vad det blir för någonting, funderar på att bada i poolen. Men det är så kallt i den xD De kan ju bero på att vi bara hade i kallvatten för att solen ska värma upp de :p Men får väl se om de blir något premiär dopp eller inte ;p De återstår att se (:

Igår så var man först ute i solen & solade lite :p sen drog man till soptippen för att kasta en massa grejer. Efter att man hade varit där så var man iväg till Grythyttan och käkade glass :) Jag tog Ananas & maräng :p De var gött. Trodde marängen skulle vara väldigt söt men de var den inte ;p Tur de iaf.
Sen tog man hand om tvätten också när man kom hem. På kvällen så var man iväg och pantade burkar :p Så man kunde få lite pengar (: aldrig fel de inte.

På tisdag ska man till Arbetsförmedlingen & prata :p Kanske inte världens roligsate men man måste :p Sen så ska jag komma ihåg & fråga när jag får pengarna :) Jag vill aldrig vänta på någonting, vill ha typ allting på en gång. Bättre de än att man ska vänta ihjäl sig.


Hoppas du har det roligt i Göteborg älskling :)<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta och saknar dig enormt mycket<3<3<3<3<3
Ser faktiskt framemot att se hur du har det hemma i Västerås ;) hihi.. <3<3
Imorgon är det 5 månader <3<3<3<3
Får väl hoppas att man får sin studentpresent av dig;) eftersom du fick av mig ;) <3


Hare bra// Swampeen


25 Juni / Fattig

Nu sitter man här och skriver igen :p Nästan alltid lika skoj fast just nu är det inte så speciellt skoj direkt, för att när man gick in på banken för att se om man har fått de sista underhållet tyckte att försäkringskassan skulle vara snälla & iaf ge mig en sista gång, men nej inte fan fick man nå pengar ! Nu är man sur bara för de.. Sen så får man det sista studiebidraget som kommer på tisdag när man ska ner till arbetsförmedlingen eller om jag gör de idag :p Vet inte riktigt. Får väl se hur mycket man från av studiebidraget, om man får hela lr halva. Men har för mig att när jag läste på den lapp som jag fick ifrån CSN att jag skulle få hela :) Då har jag iaf lite pengar & leva på.
Sen som jag sa förut att jag skulle fråga de på AMS ( Arbetsförmedlingen ) när man får ersättningen. Vill helst ha direkt, än att vänta upp till 6 månader. De gör jag aldrig.

Så har man fått beslutsångest med, de handlar om jag ska plugga vidare på universitet i karlstad eller om jag inte ska göra det. Men man måste få reda på om man kommer in eller inte.. Kommer jag inte in då där de så. Då blir de att leta jobb ! Om jag skulle komma in så vet jag inte om jag vill tacka ja :/
Det som är nackdelen om jag inte skulle komma in de är att de blir svårare att få jobb inom barnomsorgen. Men då får jag väl leta jobb inom någonting annat :p Får väl sitta på ICA lr pekås xD hahahahahahahaa.. De där var nästan lite roligt.
Idag så vet jag väl inte riktigt vad det blir, de är så svårt att komma på någonting att göra när man bara är hemma eftersom man är arbetslös :/ Så de är inte världens roligaste direkt. Skulle ha varit roligt om man hade ett sommarjobb då hade man iaf fått pengar. Om alltid så har man otur & inte får någonting. Jag har inte fått ett sen jag slutade 9:an och de är ändå snart 4 år sen man slutade. Då borde man ju iaf ha haft förtur före de andra. Men de finns nog säkert fler än mig som inte har fått nå ! Usch jag hatar detta !

Ska nog ta & duscha nu å sedan kanske dra ner till AMS för ett samtal med dom.
Man kan ju inte gå och lukta äckligt när man ska dit. hihi..

Jag saknar dig älskling så otroligt mycket<3<3<3<3<3<3
Älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3
Ska bli roligt & träffa dig igen (: <3<3<3

Hare bra// Swampeen

24 Juni

Hej allesammans :) Nu är man här igen och ska skriva några rader, hur många de blir vet man inte :p hihi, några lär de iaf bli :p Imorse vaknade man av att de var så varmt i mitt rum så man kunde inte söva längre så öppnade man fönstret och sedan skulle man ner & hämta frukost men så fanns de ingen mjölk till flingorna då fick man ta fil & de passade absolut inte ihop med de flingorna vi har. Så de blev ju å kasta typ allting, så vidrigt va det. Usch, så man fick klara sig utan..
Ja vad ska denna dag bestå av då? de vet jag inte, de är iaf fint väder ute.. Skulle vara gött & åka till Grythyttan & käka glass men så har man inte så speciellt mycket pengar heller :/ Ska kika om de finns glass i frysen så har man iaf sparat pengar :) Sen så får man väl se om man får pengar imorgon eller inte, men hoppas på att ja får de ! Annars vet ja inte vad jag gör ! Så jävla rik är jag inte !! Speciellt inte när man får betala de mesta själv..
Som sagt jag hoppas ja får pengar !

För övrigt idag så de ända man har hunnit idag är att ha spelat lite sims 2 :p hihi, sen blir de nog att man går ut i solen ;p
Sen så har man börjat fått lite smått ont i halsen :/ alltså ja hatar verkligen de där ! Så man fick leta fram halstabletter att käka. Men som jag har sagt förut när jag väl får ont i halsen då får ja ont också! Ja vill INTE bli sjuk , de är inge vidare när de är fint väder & allting.


Jag älskar dig min älskade<3<3<3<3<3<3

Tänk att på lördag är de 5 månader sedan vi blev tillsammans :)<3<3<3<3
Värst vad tiden har gått fort utan att man har märkt de , hihi :p <3<3<3<3
Får väl se när vi ses.


Hare bra// Swampeen


23 Juni

Idag är det ännu en solig dag vilket man gillar :) Hade tänkt att sitta ute och blogga men man brukar inte se så bra då när man är ute. Så får väl skriva klart först & sen gå ut :p hehe, det är väl den lösningen på de hela antar jag :p
Så får väl se vad de blir för nånting idag, vet inte vad ja ska göra. Finns inte så mycket att göra eftersom man inte har något sommarjobb eller jobb för den delen. Man vill ju ha ett men de finns tyvärr inte så många jobb just nu.

Så har man inte fått intygen från den praktik som jag har haft när jag gick på gymnasiet, ja hade skickat ett mail till rektorn på skolan men den mail som jag skickade ifrån kan man inte komma in på , blir så sur. Bara för att den mailen tillhör den skola som jag gick på från årskurs 6 till 9 :p Så håller de på att bygga så den serven som mailen ligger på ligger nere pga de. Så man lär väl inte se om man har fått svar ifrån rektorn eller inte. När man ska till arbetsförmedlingen igen så får de väl nöja sig med att se mitt slutbetyg ifrån gymnasiet istället då, om jag inte får något intyg. Får väl försöka skicka iväg ett mail till ifrån min hotmail istället. Alltså den skolan kan ju fan ta sig i röven alltså, när man ber om någonting då brukar de ta typ 100 år innan man får de. Men när de begär någonting då ska de in fort som fan, då vill dem inte vänta nånting inte. De är orättvist tycker jag. Tycker det ska vara rättvist med allting gällande den skolan.

Får jag inge svar ifrån rektorn innan den 30 juni så får helt enkelt arbetsförmedlingen nöja sig med mitt slutbetyg. Sen får jag väl säga till dem att jag skickade ett mail & ringde och fick inget svar ifrån skolan. Men de vet iaf om att jag har varit på en förskola & en skola. Haha, får väl se vad de blir för någonting.
Sen sak vet jag iaf att jag ska fråga dem om de är när man får ersättning för att man är arbetslös och sen att jag är med i kommunal, de tror de på AMS ( Arbetsförmedlingen ) att de unga inte är. Men som sagt jag är med där, då borde de nästan gå snabbare innan man får ersättning , för att inte tänker jag vänta mellan 3-6 månader ! Aldrig i livet. De skulle jag aldrig orka med alltså, man vill ha pengar så fort som möjligt, för vad ska jag leva på då när jag inte får nå mer pengar !! De tror väl att man ska bo hemma hos sina föräldrar hela livet, och att man ska leva på dom. De tänker jag inte göra, sen vill jag inte leva på socialbidrag heller usch !! de är nog de värsta !
Nej nog om de dära nu ! blir bara mer irriterad.

Igår så läste jag ut fortsättningen på Frusna ögonblick som jag läste förut. Fortsättningen på den boken heter Är du glad, Gabrielle ? Jag tyckte den var bra :p Kommer att skriva vad den handlade om sen, för just nu orkar jag inte de :p haha, om jag skulle göra de nu så kommer de bli ett väldigt långt inlägg och tror att man kommer att tröttna att läsa om de blir alldeles för mycket. Så jag tar med de imorgon istället :p hihi..

Just nu så tittar man på Jönssonligan på Mallroca :p den har man sett förut :p Den är rätt bra faktiskt (: haha..
Sen efter de vet jag inte riktigt vad de blir för någonting :p hihi..

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3
Du är min ögonsten & de bästa som har hänt mig <3<3<3<3<3<3
Hoppas du får det roligt i Göteborg när du ska dit :) <3<3<3<3<3
Sen får man väl hoppas på att ni får tur med vädret också (: hihi ;D


Hare bra // Swampeen

22 Juni

Så har solen hittat hit även idag, de är väldigt gött när det varmt och skönt :) Som sagt det är aldrig fel med lite sol inte nu när de har varit så mycket regn & alltmöjligt tråkigt. Så solen livar upp stämmingen när den kommer :) Man blir inte lika deprimerad lr vad man nu ska uttrycka för att man blir verkligen de när det är skit väder ute. Så blir man glad när solen kommer fram och visar sig :) Alltid lika gött (: hihi..

Idag så har man varit iväg till biblioteket och lämnat tillbaka boken som jag gav ett boktips om :p Sen så såg jag att de fanns en fortsättning på den bok som jag läste innan :p så de blev att låna den och en annan bok av samma författare :) Alltid trevligt (: Får väl sitta i solen och läsa lite bok kanske :p Vara ute i friska luften..
Så har man även fått reda på att de ska vara fint väder hela veckan (: får väl hoppas på att de blir så :) Annars blir man ju sur.

Just nu så väntar man på grillat (: hihi, även idag så blev de så :p Alltid gött med grillat :p Man får ju passa på när det är fint väder & allting :)


Jag älskar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig så oerhört mycket<3<3<3<3<3<3
Snart är det 5 månader ! :)<3<3<3<3
Ska bli flera :)<3<3<3


Hare bra // Swampeen


21 Juni

Nu är man här igen och skriver några rader :p Imorse när man vaknade så sken solen (: de var en vacker syn att vakna till :p hihi.. Bättre de än att de ska vara skit väder, man blir på bättre humör när de är bra väder :p
Idag så vet jag inte riktigt vad de blir för någonting iaf inte nu på dagen, men på kvällen blir de grillning :) de är gött de.
Innan dess så får man väl försöka komma på någonting att göra innan de (: hihi, nånting lär de finnas att göra. Förutom att sitta ve datorn & tvn. Så funderar på och hoppa lite studsmatta i solen :) De är skoj de , sen så vore de nog gött & åka lite moped också för då fläktar de så gött när de är varmt ute.
Som sagt får väl se vad man hittar på för någonting idag. hihi,

Igår så läste man ut en bok som man lånade för 3 dagar sen :p
Boken hette Frusna Ögonblick som är skriven av Eva Swedenmark. Den var läsvärd och rekommenderar den ;p
Lite kort om vad boken handlar om:
Gabrielle börjar i en ny gymnasieklass där hon till en början inte riktigt passar in. Men snart finner hon Bobo och Magnus och de presenterar Gabrielle för Alexander, en kille i klassen som hon fascineras av. Han är speciell, tillbakadragen och han gillar poesi, precis som Gabrielle. Genom honom träffar hon också Sofia. Sofia går ständigt svartklädd och pratar nästan bara om Alexander. Hon skriver också dikter, men hennes är sorgliga och mörka.
Känslorna Gabrielle har för Alexander känns som kärlek. Ofta verkar det som han känner likadant men ibland stöter han henne ifrån sig. Är det mer än vänskap mellan Alexander och Sofia? Samtidigt börjar Bobo visa Gabrielle att han är intresserad av mer än vänskap.


Läs den :) jag tyckte själv att den var väldigt bra och spännande. Men även ett konstigt slut, men ni kan väl kommentera när ni har läst den så man får veta vad ni tycker om den.. Man måste vara intresserad av att läsa sådan böcker som denna. De tog mig 3 dagar att läsa ut den ;p läste ut den igår ;p som jag nämnde tidigare.


Jag saknar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3
Älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills vi träffas igen ! <3<3<3<3
Senast vi träffades var på Studenten den 12 Juni.
Sen dess har vi inte setts :/


Hare bra// Swampeen


20 Juni

Idag så är det inte regn ute iaf inte just nu, men igår däremot så varierade de mellan solsken & regn. Kanske inte de bästa menmen.. de är så svensk midsommar brukar vara :p Så det lär ju inte bli någon överraskning precis. Så idag är det midsommardagen som de heter , vet inte riktigt vad de blir för någonting idag :p De får dagen utvisa hur det blir. Lär ju hända någonting iaf, de är bara tråkigt att inte ha något att göra. De är ingen höjdare för då har man svårt för att hitta på vad man ska göra osv. Då blir de väl antingen att man sitter ve datorn lr vid tvn, sen speciellt när de regnar då kan man inte göra så speciellt mycket heller, då kan man inte vara ute. Då blir de svårare att hitta på nånting att göra.
Man lär väl ha lite fantasi antar jag för att kunna hitta på nå att göra :p hihi, de var väl ett redigt tjat xD haha..
Så helt enkelt får se vad det blir idag för att kortfatta tjatet xD lr hur man nu ska uttrycka de.

Igår så var de midsommarafton och som jag sa innan så varierade vädret från solsken till regn, och så käkade man frukost på mörran, sen så satt man och spelade sims 2 och tittade lite på tv :p Efter de så skulle man ner till affärn och köpa jordgubbar och glass :p Kan säga att jordgubbarna var helt fantastiska ! de var väldigt goda :) Svenska jordgubbar är bäst. Sen när man kom hem ifrån affärn så spelade man lite sims till och sen tittade jag på några avsnitt av Criminal Minds säsong 2, men de roliga är att jag inte har sett första säsongen:p Så jag ska beställa 1:a säsongen och kanske 2:a säsongen eftersom det inte är text till alla avsnitt som jag har nu. Sen de sjuka är att de inte finns någon fjärde säsong xD och ändå har jag avsnitt därifrån xD hahahaa.. De finns bara 3 säsonger ;p vet inte riktigt varför de står fjärde säsongen på en annan mapp xD totalt galet. De måste vara fel xD Får väl fixa det dära sen antar jag :p

Just nu så tittar man på tv och det är en dokumentär som heter "Jag Lurade Döden" , de handlar om människor som har varit med om olika saker och sedan klarat sig flera ggr. T.ex. De var en gubbe som hade träffats av blixten 4 ggr och överlevt alla gångerna som han blev träffad. De är rätt otroligt faktiskt, man borde ju vara avliden som man träffas 1-2 ggr lr nånting. Men då måste ju nästan gångerna som han blev träffad ha tagit skada på nånting i kroppen.. För de kan ju knappast inte hända någonting inuti kroppen efter att ha träffats så många ggr som 4.
Så detta är rätt intressant att titta på när man får reda på en massa saker som man kanske inte riktigt visste innan.
Får väl se om man får något svar på de hela.

Ska käka frukost efter att jag har skrivit klart detta :) sen så blir de nog att spela sims 2 :p eller om jag tittar på tv istället :p hihi, får väl se :p Något lär jag väl välja, om vädret håller i sig att de är uppehåll så funderar jag på att promenera en sväng, måste ta tag i detta. Vill inte bli som en bomb som jag har sagt ett antal ggr. Vill iaf gå ner 5 kg ifrån de jag väger nu. De är jag nöjd med, sen gäller det att hålla de sen.


Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Du betyder så otroligt mycket för mig ska du veta<3<3<3<3<3<3
Hoppas du får det roligt i Göteborg när du ska dit :) <3<3<3

Har en liten fråga till dig älskling om du läser detta:
Hur jag ska komma till dig och hälsa på? Om du hämtar mig här eller om jag ska ta buss & tåg , å du möter mig ve tåget lr nå. Men jag vet inte riktigt när jag ska komma, men de blir iaf efter att du har vart i Göteborg :p
Vi får väl ta de där sen när man ska iväg till dig (: <3<3
Vet att de kostar pengar med bensin.. tråkigt nog.


Hare bra// Swampeen


19 Juni / Ny Design

Nu har man fixat en ny design , tyckte att bloggen skulle se lite ljusare ut än de mörka som jag hade förut :p De blir finare när de är ljusare och att man ser lättare vad de står för någonting :p hihi.. De är ju en fördel iaf (: Får hoppas ni som läser tycker att den är fin :p Men de skulle inte skada om de kom några kommentarer och tips på hur man kan göra sin blogg finare (: vore trevligt :p Skicka med en länk också (: så jag vet vart jag ska gå in någonstans :p
Nog om de, men de skulle iaf vara tacksamt :)

Idag så är det midsommar :) får hoppas det blir en trevlig dag & att de kommer vara uppehåll och inte regn. Men det skulle fortfarande inte förvåna mig ett dugg om de skulle bli regn. Får väl hoppas på de bästa att de inte blir regn :p De är alltid trevligare när de är uppehåll än att de är skit väder om man ska uttrycka sig så. Sen blir de väl & käka färsk potatis :p de var länge sen , hihi.. lr ah länge sen de var 1 helt år sen xD hahaha xD Jaja skit samma.
Får väl säga Glad Midsommar till alla ! :) 

Funderar på om jag ska spela lite Sims 2 sen :p har även 3:an men de förstår jag inte så mycket av än. Får väl försöka lära mig de dära sen lr nånting :p Tror spelet har blivit beroende framkallade lr hur man ska säga det. För att när man spelar de så typ efter ett tag då vill man spela igen osv :p haha.. Har gjort så fina hus så (: hihi..
Ska iaf spela en stund sen :)

Igår så gjorde man väl inte så mycket mer än att man spelade sims eftersom de spö regnade , vet inte riktigt om man skulle kunna kalla de för spö regn, utan mer som ÖS regn för de verkligen öste ner.. Man skulle nästan kunna tro att taket skulle rasa in, sen så vart ju parabolen cp eftersom de regnade så mycket så blev bilden på tvn inte så bra. Men bilden kom iaf tillbaka när regnet hade lugnat ner sig. Så de var ju bra :) hihi..


Nu vart det ett långt inlägg (: Ibland blir det långa när man kommer på mycket att skriva. :p


Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Ska bli roligt när man får träffa dig igen efter att du har varit i Göteborg :p <3<3<3<3<3
Blir nog skoj & se hur du bor min sötis <3<3<3<3<3
Snart är det 5 månader mellan oss :)<3<3
Fler vill jag självklart att de ska bli <3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen

18 Juni

Nu skriver man några rader här igen :p hehe.
När man vaknade imorse så regna de ute, ingen vacker syn när man vaknar direkt. Men man kan väl inte styra över vädret.
Idag så vet jag inte riktigt vad de blir för nånting de lär ju inte bli så mycket när de inte är så vackert väder, så får väl helt enkelt se vad de blir för någe.

Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu :p


Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3<3<3
Saknar diig så jääävla mycket<3<3<3<3<3<3
Läängtar som fan tills vi träffas igen <3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen



16 Juni

Nu är man här igen & ska skriva några rader :p hehe.. fint väder har det varit idag också (: de gillar man ;p de ska bli fint imorgon med har vädret lovat. Så får väl se om det blir sant :p haha..
Idag så har man varit på arbetsförmedlingen och satt sig som arbetssökade lr arbetslös som man även kan kalla de :p Haha.. Så ska man tydligen tillbaka den 30 Juni senast ;p då ska man tydligen sitta där och prata lite längre än vad ja fick göra nu eftersom jag bara skulle bli inskriven. Och så var man tvungen att fixa intyg ifrån min praktik som jag har haft :p Då blev de att man fick skicka mail till rektorn på spångbergsymnasiet där jag gick ;p haha..
Får väl hoppas jag får pappren innan de datumet iaf. hihi..

Sen när man hade varit där vilket inte tog så lång tid så gick man hem & tittade på tv och satt ve datorn :p Sen var man ute en sväng i de fina vädret också :) hihi..
Sedan dess har man väl inte gjort så speciellt mycket :p
Tittade nyss på nya Wallander filmen , skulden heter den :p Den var rätt bra faktiskt :) Så den är iaf sevärd för er som vill se den :p hihi..

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig så otroligt mycket<3<3<3<3<3<3
Vill ALDRIG förlora dig !! <3<3<3<3<3<3<3
Du är det bästa som har hänt mig<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


14 Juni

Nu blev det en väldigt sen bloggning, men de blir så ibland :p haha.. Tänker inte skriva nå långt inlägg just nu,
Får väl sammanfatta dagen lite kort , så idag har man väl inte gjort så mycket för att det har varit skit väder och de är de fortfarande , inge trevlig alls. Så har man varit till görbillige nicklas , men handlade ingenting eftersom jag var där igår och handlade en del saker :p De blev 1 matta, 2 påsar tuggummi, 1 kruka, ett sopsätt med skopa, nå glitterklister, tops, sen tror jag inte det var nå mer som jag handlade :p Så det blir att fixa fint i rummet :) så man kan ha den nya mattan :) hihi.. Kan säga att den är finare än den jag har just nu ;p hihi, tänkte köpa sånna där plastbackar lr vad de nu var för någonting de var iaf nånting som man kunde förvara saker i de var gröna och kostade 5 kr ;p Tänkte köpa sånna så jag kunde få ordning i garderoben med alla dessa grejer som ligger där :p men de får väl bli någon annan gång :p hihi..
Sen så har jag varit och hyrt en film och de blev I taket lyser stjärnona den var bra faktiskt, men den var även lite sorglig.. Men ändå bra. Kan rekomendera den till er som inte har sett den ännu :p men förmodar att de flesta har sett den ;d

Så har tittat på den ;p och sedan efter den filmen så började jag titta på Wallander - Mannen som log, den fick man med aftonbladet :p haha, den var iaf rätt bra den med :p Så har väl näst intill bara tittat på film och suttit ve datorn :p med tanke på att det har varit dåligt väder och det är de fortfarande :p Får väl hoppas det blir fint väder imorgon, men den risken är väl inte så stor antar jag :/

Sedan på Tisdag så ska man till arbetsförmedlingen och sätta sig som arbetssökande :p Får väl hoppas man får jobb innan beskedet från Karlstads Universitet kommer :p Men vill helst ha jobb än att plugga vidare, får väl se vad det blir för någonting sen :p Med tanke på att man har tagit studenten och allting ;d De är nu verkligheten börjar :p

Som jag sa så skulle det inte bli ett långt inlägg, men de råkade bli de ändå xD haha..

Jag saknar dig älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta och hoppas att du hade en bra student :)<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Du är helt underbar ska du veta<3<3<3<3<3<3
Får väl se vilken dag de blir som man kommer & hälsar på dig :) <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

13 Juni

Jadå var Studenten över då :p De har iaf varit roligt även om det inte var så speciellt fint väder.. Men huvudsaken var väl iaf att man hade roligt även fast det regna.
Studentdagen började med att man vaknade och skulle göra sig i ordning för att gå till bussen, vilket man fick skynda sig till när tiden började dra ihop sig. Så man fick sätta lite fart, men man hann iaf med bussen vid halv 9 som jag åkte in med. Sen så när man var i Filipstad ve 9 ungefär så började man gå upp till skolan och där var de inte så speciellt många för att de andra hade champangefrukost vilket jag inte var så speciellt förtjust i.. Men iaf när man hade kommit upp till skolan så ve kvart över 9 kanske så dök de upp massa bygg & industri elever :p som typ gick runt & skrek typ xD i hela skolan xD haha.. Totalt galet, de var rätt roligt & se faktiskt. Sen så var det en katt som sprang in i skolan så en av eleverna fick springa efter den och försöka fånga den xD De lyckades väl han med tillslut, tog den under armen och gick xD hahaha..

Sen när tiden var vid tjugo i 9 då hade inte någon ifrån klassen dykt upp men sen när klockan var kvart i 9 när vi skulle vara uppe i klassrummet så hörde man dom xD Sjöng väldigt högt lr sjöng vettofan om de gjorde snarare skrek xD Sen så gick vi allihopa upp till klassrummet och påvägen upp dit så skrek de hela vägen typ xD.
När vi väl hade kommit upp till klassrummet så hälsade man lite grann på metorerna :p Sen så fick vi lite tid för oss själva då började de andra dricka lite mer xD hihi.. När metorerna hade kommit tillbaka och sedan så skulle vi fotograferas och efter de så kom pappa & lillebror med blommor och ett studentgosedjur lr vad man nu ska kalla de :p De var trevligt iaf :p Sen efter att dem hade varit där så skulle vi ner till matsalen för sista gången och äta :p Så var det tal och sång bland annat :p De var rätt roligt, sen så var de några elever som fick stipendium för bästa betyg i varje klass bland annat, sedan så var det en massa andra stipendier/premier som delades ut.
De var några som man inte riktigt trodde skulle få de xd haha..

När vi hade varit i matsalen färdigt så skulle betygen delas ut och sedan blev de väl lite snack kring hur vi hade haft de under våra 3 år på gymnasiet.
Sedan när klockan var runt tio i 1 så började vi ställa upp oss på ett tåg nere i korriodoren för att få springa ut kl 13:00 ;p Våran klass BF3 sprang ut först sedan så kom de ut de andra:p Så skulle en i SP3 hålla tal de tog ett tag xD så fick man stå där ännu längre i regnet vilket inte var roligt xD haha.. Men ändå, man tar bara studenten 1 gång ;d
Sedan när talet var över så fick man gå till sin familj & vänner alltmöjligt sen när man fått studentskylten och en herrans massa blommor & gosedjur runt halsen xD De vart tungt. Sen stog man där ett tag och pratade med bl.a Älskling och hans klasskamrater & familjen :p Innan man skulle ner till flaket så fick morsan & dom ta alla grejerna utom en visselpipa & en cider som jag skulle ha på flaket :p Innan jag gick ner dit så sa man hejdå och gav älskling en puss. Så åkte han hem till västerås med sina föräldrar. Då gick jag till flaket och ställde mig där med de andra klasskamraterna i min klass :p Så åkte vi runt lite i stan lr vad man nu ska säga xD haha, de var inte så mycket att se :p

Sedan när allting var över så gick man tillbaka till morsan & dom :p
Så handlade vi lite grann på Kvantum och sen så åkte man hem och käkade smörgåstårta och jordgubbstårta :p och även fick presenter :) hihi..
Då var det väl lite folk och sedan när de hade gått hem så var det inte så många kvar :p
Sen tog man bara de lugnt, och sedan så fick vi även strömlöst vilket inte var så speciellt roligt när de blev helt svart överallt :p Men de kom iaf tillbaka efter 1 timme ungefär.

Idag vet jag inte riktigt vad det ska bli för någonting, men funderar på och gå ner till Görbillige Nicklas och handla någonting trevligt :) sedan funderar jag även på att fylla på mobilen för har inga pengar kvar eftersom mina gratis sms blir förnyade i övermorgon, alltså efter de har jag inga.
Så det blir väl de idag antar jag :p Sedan vet jag inte vad de blir för nånting :p Man vet aldrig vad de blir för väder heller..
Men någonting kommer jag väl alltid på :p förhoppningsvis.
Bilder ifrån min Student finns på bdb eller på facebook :p 

Så på måndag börjar verkligheten med att gå till Arbetsförmedlingen och sätta sig om arbetssökande :p .
Inge kul, men hoppas väl på att få jobb !!

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig otroligt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3
Får väl se när man kommer och hälsar på dig också älskling :)<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

11 Juni

Ja nu blev det allt en tidig bloggning :p fråga mig inte varför jag är uppe så här tidigt för de vet jag inte själv. Men så blir det väl ibland att man inte kan söva längre..
Idag är det dagen innan studenten (: de som blir idag de blir väl att blåsa ballonger & förbereda saker antar jag ;p Sen så funderar jag på & städa mitt rum sen en sak som behövs också det är att jag skulle behöva gå igenom min garderob och titta på vad jag kan ha & inte ha. För man kan ju inte ha en massa kläder som man inte kan ha, det är ju helt meningslöst & ha det. Så det skulle vara en bra idé faktiskt, sen praktiskt taget så behöver jag nog en större garderob som rymmer lite mer än vad den som jag har nu gör. De är alltid bra med mycket plats för sina grejer :p hehe..
Får väl köpa en ny kanske när man flyttar hemifrån när de väl händer :p haha
Sen är det så roligt när man ska flytta för då får man åka till Ikea & köpa massa fina saker :) de är alltid roligt :p
Den dagen kommer väl den också :p hihi..

Tänkte ge lite information om Studenten imorgon: 

- 9:45 , Skolan & träffa mentorer osv.
- 10:20 , Fotograferas
- 10:40 - 12:30 ungefär , Matsalen
- 12:45 , få betygen & lite snack.
- 13:00 , Då går vi ut ! :) , ställer oss på flaket :p
- 13:30 ungefär, Kortegen avgår :p

Sen efter det blir de väl hem och käka smörgåstårta & lite sånt :)
På kvällen vet jag väl inte riktigt vad det blir för någonting, får väl se om man dyker upp igen i Filipstad eller om jag struntar i de & gör någonting annat istället :p Har inte riktigt bestämt mig.
Min älskling kommer ju & åka hem till sig på studentdagen, så det blir väl inte så mycket umgås :/ tråkigt nog.
Får väl komma & hälsa på han nån dag :p när de blir de vet jag inte.

Så det var väl de som jag hade att komma med om detta :p
Kort och sånt ifrån studenten kommer antagligen att ligga ute på bdb eller så blir de väl några bilder på bloggen också:p


Jag saknar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Älskar dig så otroligt mycket<3<3<3<3<3
Du betyder så mycket för mig ska du veta <3<3<3<3<3<3
En omtänksamare människa finns nog bara inte <3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen


10 Juni

Nu var det några dagar sen man skrev här :p de är helt enkelt för att jag inte har orkat, sen dessutom varit upptagen med någonting annat som har tagit tid.
Idag så har man varit med älskling som kom och hälsade på igår ;p och åkte hem idag. Sen så ve halv 12 så skulle man till karlskoga och besikta bilen & käka mat :p sen handla.. Den gick igenom iaf och mätt blev man av maten :p Man behövde inte alls äta mycket för att bli mätt, var till salladsbaren där kunde man äta typ pizza, sallad, tacos, kebab & lite mera.. hur mkt man ville :p hehe.. då man tog bara 2 omgångar och blev väldigt mätt :p

Sen när man hade varit där och käkat så skulle man tydligen till någon blomsteraffär där köpte jag smörgåskrasse :) de är gött & ha på mackan (: hihi...
Så fick man studentpresent av styvfar innan vi åkte till karlskoga :p fick 4 trisslotter och 500 kr :p vann på 1 av lotterna och sedan så köpte jag en ny och då vann jag inte mera :p Då var det inte roligt länge.. Sedan så skulle man få någonting & dricka på studenten :p haha.. De blir inge mycket där inte, för att man vill ju komma ihåg de man gör osv. Sen är jag inte den typen som super sig helt dyngrak lr hur man nu ska förklara de.. Är nästintill nykterist, dricker aldrig typ. När man dricker så blir det nästan ingenting. Vilket är bra tycker jag.

Man kom hem ifrån Karlskoga ve 15:00 ungefär sen så gick jag och la mig & tittade på tv :p Sen somnade man så har väl sövit i 2 timmar, kan säga att de var väldigt gött för att och ha varit vaken från typ 8 på mörran.. När man är ledig dessutom, så det var gött och lägga sig & söva en stund.. Sen så var det inte så lätt och söva när man hade älskling bredvid mig för att min säng är inte så speciellt bred, så innan man skulle åka t karlskoga så var man rätt trött.. Så det var helt klart värt att söva (:

Igår när älskling kom så  fixade han så att jag kunde spela The sims 3 :) väldigt skoj (: men det var svårt att lära sig spelet när man aldrig har spelat de förut. Det är inte alls sama som The sims 2, kan 2:an bättre än 3:an. Men de är väl en van sak antar jag :p

Imorgon blir det väl att göra i ordning saker till studenten :) och även mina syskons skolavslutning, då blir det att baka, blåsa ballonger, städa mitt rum.. Sen lite andra grejer. De ska iaf bli väldigt roligt att ta studenten :) De är liksom någonting som man har längtat efter, sen dessutom så tar man studenten bara 1 gång och vill minnas den som någonting roligt trots att de kommer att bli skit väder :/ De skulle ju bli 9 grader varmt :/ inge vidare alls och stå på flaket då. Då skulle man nästan kunna ta sina betyg & sen åka hem.. Jaja.. då får fanemej åka fort.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, är lite smått nyvaken. Får väl se vad jag gör senare, kommer nog på någonting:p De regnar dessutom ute så det är väl inge vidare de heller.. Så får väl titta på film & mysa med mig själv antar jag väl att de blir :p haha.. finns inte så mycket & göra när de regnar.

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
De var roligt & få träffa dig <3<3<3<3<3<3
De var någonting som man har längtat efter<3<3<3<3<3<3<3
Vill aldrig förlora dig !!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


7 Juni

Ja nu var det en dag sen man skrev någonting sist :p har inte orkat skriva nånting :p haha.. Så brukar de bli..
Idag så har man spelat lite wii fit & sport :p sen så har man spelat the sims 2 - livet i lägenhet , sen har man ju en massa andra :p men spelar med den skivan om man säger :p haha.. Kanske inte världens roligaste spel kanske. Men jag vill ha the sims 3 istället :p de verkar vara roligare än 2:an . Så har man ju inga pengar så de blir nog inte & köpa de spelet förens sista studiebidraget kommer sen blir de inge mera :/ bara för att man tar studenten :p Men studenten är skoj för då slipper man iaf spångberg;d hihi..
Men iaf sen så ve halv 12 så gick man ner och röstade eftersom det är valdag idag :p Så gjorde väl någonting vettigt :p haha.. Tänker inte säga vad ja röstade på :p de är hemligt ;p hiihi..

Nu är det inte många dagar kvar i skolan :p de är bara imorgon och på tisdag som det är "riktiga" skoldagar lr vad man nu ska säga :p Sen är man ledig onsdag, torsdag :p Sen är det studenten på Fredag :) hihi ;d gött ska det bli iaf..


Ikväll så vet jag väl inte riktigt vad det blir för nånting :p Kommer väl på nå kanske vad vet jag xD haha..


Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Du betyder mkt för mig <3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen

5 Juni

Idag har man inte alls gjort mycket, dagen började iaf med att man hade sövmörra till kl 10 ;d vilket var gött :) så tog man halv 9 bussen in till filipstad :p Sen gick man upp till skolan ;p haha..
Så satt man där till typ 10 sen gick man till en lektion som varade i en halv timme :p vi fick läsa våra brev som vi skrev till oss själva när vi gick första året på gymnasiet xD haha.. de som jag hade skrivit stämde inte med de som är nu :p haha..
Men så är det ibland.

Sen så slapp man vara på Naturkunskapen ;D för att man var klar med allting :) sen nästa gång skulle vi titta på film ;p haha.. sen religionen var inställd. Så det blev halv 1 bussen ännu en gång hem ;D gött de faktiskt :)
Men på måndag blir det dessvärre halv 4, men de får man väl leva med :p hihi..

Vill ha The sims 3, de verkar vara ett roligt spel :p
Så det är ju värt att testa, men har dessvärre inte 449 kr som spelet kostar, det är ju helt sjukt vad man kan ge för höga priser på allting..


Jag älskar dig min älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig <3<3<3<3<3<3<3<3


7 dagar kvar till studenten :D


Hare bra // Swampeen

4 Juni

Dagen började med att det inte var nå fint väder alls, för de började regna när man satt på bussen inge kul alls.
Sen så när man väl kom till skolan så hade de slutat regna , men sen började de igen osv..
Så hade man 1 lektion typ, sen så fick man reda på att man inte hade de 2 sista lektionerna så hade man åkt in helt i onödan. Men de blev halv 1 bussen iaf, så var med Evelina en sväng innan hon skulle till hennes moster & vara barnvakt :p hihi..
Nu så är det så nära studenten ! imorgon är det 1 vecka ! :) Det är helt sjukt vad tiden har gått fort,
Längtar väldigt mycket kan jag bara säga! :)

Imorgon har man sövmörra till kl 10 :p så har man 1 timmes lektion sen får man väl se om man har Naturkunskapen eller inte.. Har man inte den så slutar man 11 :p och de innebär då att man får åka hem med halv 1 bussen igen :p Vilket är väldigt gött när de är fredag :) hihi ;p Får väl prata med läraren :p Har redan fått betyg i den kursen så :p


Jag älskar dig & saknar dig väldigt mycket älskling<3<3<3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills jag får träffa dig igen :) <3<3<3
Sen kan jag bara säga att det var roligt & få träffa dina föräldrar :) de var lite nervöst i början men de släppte :)
De var iaf trevliga :) Får väl se när man kommer och hälsar på dig i Västerås älskling :)<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen

3 Juni

Idag så har det varit ett varierande väder :p de har gått från regn & hagel till solsken, så har det gått runt i princip hela dagen.. Inge vidare alls.. Så man har fått suttit inne och titta på film & suttit ve datorn.
De har väl inte varit de roligaste kanske men man lär ju fördriva tiden med någonting :p
Har varit ledig hela dagen idag, de var gött de :p

Imorgon är det skola igen, ska bli gött & slippa skolan å allting sen ! Gud så himla gött !!!


Jag älskar dig min underbara älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3
Du är mitt allt älskling<3<3<3<3<3
Ska bli väldigt roligt & få träffa dig igen efter att inte fått ha sett dig på 1 vecka<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

2 Juni

Nu är det en ny månad vilket innebär då nya möjligheter :p sen dessutom så är det snart studenten :) Ska bli så himla gött när det väl händer :) Sen är ju funderingen på vad man ska göra efter studenten :p måndagen efter att man har tagit studenten så ska man gå ner i arbetsförmedligen och sätta sig som arbetssökande :p Chansen där ja bor är inte så speciellt stor när de gäller att skaffa jobb.. Antingen så får man väl flytta på sig till större städer där kanske arbetsmöjligheterna är större :p Annars så kanske man pluggar vidare istället, får väl se vad det blir för någonting. Skulle vara väldigt gött om man hade sig ett jobb istället för att man ska sitta vid skolbänken i 3,5 år till ! De har jag nog ingen lust med egentligen, men till de flesta yrken så behöver man ha pluggat vidare..
De är svårt att bestämma sig.. Men får väl hoppas på att de blir någonting bra av det iaf ! :p

Idag så har man varit i skolan och de har varit helt meningslöst att i huvudtaget att åka in, för att dels så blev första lektionen inställd bara för att läraren inte orka med oss lr någonting så de blev ju håltimme till 10, sen så skulle man ha samhäll som också var helt meningslös att gå på, för först så skulle vi titta på film med 2:orna , men vi 3:or hade redan sett den filmen.. Så vi satt och prata studenten med läraren xD till typ 11, sen så drog man ner till matsalen och käkade.. Maten var inte den godaste kan jag inte påstå att den var.. Så har man gjort illa stortån vilket jag gjorde igår ! snubblade på mina egna fötter i källartrappen så de var inte så speciellt mysigt :/ Ont som fan ! grät ju av smärta bara för att de gjorde så jävla ont ! Så de var inte de lättaste när man skulle gå till bussen imorse, så när man skulle gå ner till stan & göra lite ärenden lr vad man nu ska säga. Så var det inte så lätt att ta sig fram. Man såg ju ut som en gammal tant när man gick xD haha.. men de gjorde jävligt ont när man gick ! Sen så satt man ve busstationen med en kompis som går på samma skola som mig, sen när bussen kom ve typ 12:40 lr nå som den egentligen inte ska, men ändå.. När man skulle gå av bussen så var de lite lättare att gå faktiskt.. Men de gjorde lika ont för de,

Sen när man kom hem så la jag mig i sängen för och vila foten, sen så tittade man på hur den såg ut och den va lite blå, men de var inte så farligt. De hade nog varit värre om jag inte hade tagit ett papper med iskallt vatten på..
Så tittade jag lite grann på OC :p sen så söv jag ifrån kl 14 - kl 16 :p Så de vart 2 timmars sömn :p De var väldigt gött måste jag bara säga :p haha..

Imorgon är man ledig för att lektionerna är inställda :D jävel så gött, då kan man söva ut :) Sen på torsdag blir de ju inte så lång dag heller, de blir halv 1 bussen hem :) väldigt gött :) hihi..


Jag saknar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3
Får inte träffa dig på en hel vecka om inte mer ! :/
De blir nog inte förens jämt innan studenten :/ ..
Har redan börjat sakna dig !! fast ja fick träffa dig igår :/ <3
Men tror nog att man älskar varandra mera om man får sakna varandra och sedan veta att man kommer att få träffas snart :)<3 Då håller nog förhållanden längre<3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen