21 Juni

Nu är man här igen och skriver några rader :p Imorse när man vaknade så sken solen (: de var en vacker syn att vakna till :p hihi.. Bättre de än att de ska vara skit väder, man blir på bättre humör när de är bra väder :p
Idag så vet jag inte riktigt vad de blir för någonting iaf inte nu på dagen, men på kvällen blir de grillning :) de är gött de.
Innan dess så får man väl försöka komma på någonting att göra innan de (: hihi, nånting lär de finnas att göra. Förutom att sitta ve datorn & tvn. Så funderar på och hoppa lite studsmatta i solen :) De är skoj de , sen så vore de nog gött & åka lite moped också för då fläktar de så gött när de är varmt ute.
Som sagt får väl se vad man hittar på för någonting idag. hihi,

Igår så läste man ut en bok som man lånade för 3 dagar sen :p
Boken hette Frusna Ögonblick som är skriven av Eva Swedenmark. Den var läsvärd och rekommenderar den ;p
Lite kort om vad boken handlar om:
Gabrielle börjar i en ny gymnasieklass där hon till en början inte riktigt passar in. Men snart finner hon Bobo och Magnus och de presenterar Gabrielle för Alexander, en kille i klassen som hon fascineras av. Han är speciell, tillbakadragen och han gillar poesi, precis som Gabrielle. Genom honom träffar hon också Sofia. Sofia går ständigt svartklädd och pratar nästan bara om Alexander. Hon skriver också dikter, men hennes är sorgliga och mörka.
Känslorna Gabrielle har för Alexander känns som kärlek. Ofta verkar det som han känner likadant men ibland stöter han henne ifrån sig. Är det mer än vänskap mellan Alexander och Sofia? Samtidigt börjar Bobo visa Gabrielle att han är intresserad av mer än vänskap.


Läs den :) jag tyckte själv att den var väldigt bra och spännande. Men även ett konstigt slut, men ni kan väl kommentera när ni har läst den så man får veta vad ni tycker om den.. Man måste vara intresserad av att läsa sådan böcker som denna. De tog mig 3 dagar att läsa ut den ;p läste ut den igår ;p som jag nämnde tidigare.


Jag saknar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3
Älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills vi träffas igen ! <3<3<3<3
Senast vi träffades var på Studenten den 12 Juni.
Sen dess har vi inte setts :/


Hare bra// Swampeen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: