Filmtime

Det är precis vad det är snart filmtime :) Har lånat 2st filmer av min granne, så ska kolla på en av dom snart och det är P2 (: Får hoppas att den är bra :P Den andra som jag lånade heter Wild Child.
Ska ta mig in i duschen först och sen blire att kolla på filmen :)
Ni får ha en bra kväll :)


Hare bra// Swampeen

Nära ögat..

De var verkligen nära ögat alltså, de var så här att jag skulle avinstallera ett program som de blev nå fel på och så gjorde jag en systemåterställning som de heter och då vart bakgrunden när den var klar turkos eller snarare blågrön likande. Då trodde jag seriöst att datorn hade kraschat, för det är så här att om den gör de så finns det ingenting att göra pga att skivorna vi har inte funkar. Ska köpa mig en ny dator när den tiden kommer :P Får helt enkelt spara :)
Men är glad över att datorn inte kraschade.

Just nu kollar jag på Friidrott som vanligt ;d haha.

Hare bra// Swampeen


Så där såg bilden ut..


Lördag

Idag är det Lördag och jag har suttit och beställt kläder ifrån H&M de kommer till veckan :) I början på augusti. Så de var ju bra de :P Bilder kommer på de när de har kommit :P Gjorde lite fynd ;d haha.
Sen för övrigt så har jag inte gjort så mkt, har kollat på Friidrott ;P Haha, ni kanske tror att jag är värsta "sportfreaket" men de är jag inte, de är bara roligt att se när Sverige tävlar :P

Just nu kollar jag på Friidrott :P


Hare bra// Swampeen

Bilbingo

Har nyss varit på Bilbingo och de gick inte så bra, vann ingenting. De är inte så roligt menmen.. Ska inte göra så mycket mer än bara slappa och sen borsta tänderna och sova :) Ligger och kollar på tv samtidigt som jag skriver :p hehe.

Hare bra// Swampeen

Regn & Rusk

Det är precis vad det är iaf har påbörjats regn och rusk inge roligt alls, har nyss varit ute och krattat ut jord på gårn och ätit mat också :p Funderar på att gå på bilbingo om jag får någon med mig dit :p skulle vara kul och slippa sitta själv ;d Får hoppas jag får med mig nån iaf ;d

Just nu kollar jag på Akutmottagningen på tv4 fakta de är rätt bra :p Ska även ner och duscha så man inte luktar svett..


Hare bra// Swampeen

Görbillige Nicklas & Bilder

Har nyss varit på Görbillige Nicklas och handlat lite :) De blev lite saker iaf, de kommer bilder senare i inlägget :P Funderar att dra på bingo sen ikväll, men får se vad det blir med den saken ;d haha.
Just nu så kollar jag på Unga Mödrar, det är gamla avsnitt de visar så ;d Men det är roligt att se ändå :P


3-pack Matförvaring som de står på den 25 :- och 3-pack plastskålar 19 :-


Matta med stjärna på 25 :- och Kökshandukar 2-pack 15 :-


Disk-underlägg 3-pack 10 :- , Head & Shoulders Shampoo 35 :- ( de är 400ml i) och
Head & Shoulders Balsam 22 :- (200ml).

Sen blev det Hello Kitty klistermärken till syster för 10kr, men de tog jag ingen bild på :P

Hare bra// Swampeen



Fredag 30/7-2010

Idag är det Fredag och det har inte hunnit att hända så mycket än, vädret är inte de bästa heller just nu iaf. Får hoppas solen tittar fram ist för att de ska vara grått och tråkigt. Får se vad det blir idag funderar på att gå till Görbillige Nicklas och handla lite ;) Schampo är iaf en sak som jag ska ha, sen kanske lite saker till man flyttar ;p
Får se iaf ;p haha.
Så kommer de ifrån jobbet som jag har sökt höra av sig i början på Augusti och de är ju ganska snart :) Hoppas jag får reda på vad det blir osv ;d hihi..

Någon som vet ett bra Mobilt bredband som är bra och billigt ? Så kommentera gärna :) Funderar nämnligen på att skaffa ett.


Hare bra// Swampeen

Orkestergraven & Criminal Minds

Har för ett tag sen kollat på Friidrotts EM i Barcelona de var mycket spännande faktiskt :p Synd att Linus Thörnblad bara blev 4, men det var för att han fick någon sträckning i låret tror jag de var. Skadad blev han iaf. Men 4:a är inte illa ändå.

Kollar på Orkestergraven på kanal 9, de har jag aldrig sett förut. Har inte kollat på de ifrån början. Men de har varit bra de som jag hittils har sett iaf :) Efter de så börjar Criminal Minds, det är en av mina favorit serier :) Har kollat på hela första säsongen :P Ska köpa 2:a sen och de andra. Sen så ska jag ha 8:e säsongen av CSI också ;d Men de kommer när de kommer :P


Hare bra// Swampeen

Svar på kommentarer.

Thirza; Ja de var så lite så :) Den vart väldigt fin :)
Garbriella; Ja det är den bakgrunden som du gjorde ;D haha. Tyckte den passade ihop med den nya headern.

Tack & Friidrotts Em

Tack till Thirza som gjorde en fin header åt mig :) Så nu kommer jag iaf inte ändra på ett tag :p (som jag alltid säger) haha, men detta kommer iaf att vara där ett bra tag (:
Ni får gärna kommentera vad ni tycker (:

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, har precis ändrat designen :P
Kollar lite smått på Friidrotts Em ;d hihi..


Hare bra// Swampeen

Torsdag & Filmen

Idag är det Torsdag och det har inte hänt så mycket för dagen har precis börjat eller vad man ska säga. Det är inge vidare väder ute heller, de har regnat och haft sig. Så får väl hoppas det inte regnar när jag ska iväg och lämna in filmen Shutter Island som jag hyrde igår :p

Shutter Island handlar om:
Kriminalkommissarie Teddy Daniels (DiCaprio) anländer till ett mentalsjukhus för psykiskt sjuka brottslingar beläget på ön Shutter Island, men det som till en början såg ut som en rutinutredning tar snabbt en olycksbådande vändning. I takt med att sanningen uppdages märker Teddy att ön ruvar på fler mörka och skrämmande hemligheter, och han inser snart att det finns en del platser som man aldrig riktigt slipper ifrån.

Betyg på denna blir 3 av 5 för att man förstod inte då mycket av filmen i början men när man började komma in i filmen lite mer så förstod man lite mera. Tyckte de blev lite rörigt när de hoppade i tiden.


Hare bra// Swampeen



Shutter Island

Har nyss varit och hyrt film och denna gång blev det Shutter Island med Leonardo DiCaprio , har själv inte sett den men tror den ska vara bra ;D Kommer att lägga ut betyg och de senare ;P
Köpte lite grönsaker och frukt när jag ska kolla på den :)

Just nu så kollar jag på Friidrotts EM :P haha.


Hare bra// Swampeen

Law Abiding Citizen

Så här hette den filmen som jag hyrde för någon dag sen :P

Law Abiding Citizen handlar om:

En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet.

Betyg: 4 av 5.
Den var bra men de var äckligt på några scener i filmen därför fick den en 4:a.


Hare bra// Swampeen

Onsdag

Idag är de Onsdag och det man har gjort är att ha duschat och sen så fick jag nån idé om att lösnaglarna skulle på och de gjorde jag också :P Tog de lösnaglar som jag hade innan hade en del kvar ;p Denna gång blev det bättre än förut ;D För övrigt idag så vet jag inte riktigt vad det blir, ska nog iväg och panta burkar ;p

Kommer kanske ett inlägg till idag.

Just nu gör jag inte så mycket, ska snart ut i de vackra vädret :)


Hare bra// Swampeen

Ny design på G.

Det är en ny design på G men den kommer jag inte att lägga upp än, jag vet att det är mycket bytande hit och dit. Har faktiskt haft denna design bra länge så ;D Men som sagt den nya designen kommer inte upp än.

Just nu har jag mixtrat lite med designen i min testblogg..


Hare bra// Swampeen

Tisdag & Smörgåstårta

Idag är det Tisdag och det ska snart bli smörgåstårta och vanlig marsipantårta , det är för att min syster fyller år idag :P Vet inte riktigt vad som kommer att hända senare idag, får se vad det blir. Har fått pengar idag också och så är räkningarna betalda också :P Sen väntar jag på mina patroner till skrivaren så jag får betala dom sen är det inge mer :P eller jo fonderna men de är nånting som bara kommer :P haha. De är bara där kan man säga.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, funderar på att gå och panta burkar så jag får ihop i närheten av de som jag är skyldig min moster :P Hon ska ha 167kr ;d Så slipper jag ta ut så mycket pengar då räcker de med 100kr och sen resten är pantpengarna. :p


Hare bra// Swampeen

Skojigt (:

Det är skojigt att det är folk som läser min blogg som jag inte har en aning om vilka det är (: Det är roligt att andra folk än de som jag känner läser den :) Läser givetvis andras också :P

Någon som vet ifrån vilka länder eller nånting som man kan se vilka det är som läser ? :P


Hare bra// Swampeen

Bilder från Shoppingen


Lösnaglar H&M 49:50 :- och Handkräm & Nagelkräm 19:50 :-



Trekvartsbyxor ifrån Mega 99:-


Linnebyxor från Mega 50:-


Trosor 2st 3pack för 100 :- ifrån Mega

Alltså jag vet att jag inte är något "Modefreak" utan de finns rätt fina kläder på Mega, det är billigt och bra kvalitét på grejerna. Jag köper de som jag tycker är bekvämt för mig.

Bilder från Diggiloo

Här kommer några bilder ifrån Diggiloo som jag lovat :P Det kommer ett till inlägg med det som jag shoppade idag.











Det var dom bilderna de. Finns fler på Facebook.

Måndag & Örebro

Idag är det Måndag och man har varit i Örebro och handlat :p eller snarare de var så att min syster fyller år imorgon och då köpte vi presenter åt henne som hon själv har valt. Sakerna hon får är inte billiga, då skulle man säga att hon är bra bortskämd lr ah kanske inte de men. Man blir ju avundsjuk på att hon får en ny bärbar dator med 4gb interntminne de är bra mycket mer än vad jag har i min. Och hennes gamla är totalt förstörd eller om man ens kan kalla de för de. De som har gått sönder är att cd-romläsaren har lossnat, hårddisken går ur emellan åt, fästet där skärmen sitter går de att lyfta på alltså de har släppt ifrån fästet. Anledningen till att den är så sönder som den är att hon har tappat den i golvet säkert 10000 ggr, då ska man inte ha en dator heller. Visst det kanske inte är världens bästa märke på den men de är ändå ingen leksak som man kan kasta runt med. Men de förstår inte hon. Tycker inte att hon ska ha någon ny förens hon kan vara mer försiktig med saker och ting. Jaja.
Som ni märker så blir man avundsjuk. Men jag ska iaf köpa mig en mini-pc när jag blir "rik". Eller en stationär.

Det kommer iaf bilder på de som jag fick om man säger, betalade 2 saker själv. :P Det kommer i ett nytt inlägg.

Just nu så kollar jag på Van veeteren - Fallet G, ska snart duscha också.


Hare bra// Swampeen

Färgar håret

Sitter och färgar håret eller snarare jag väntar på att få tvätta ur de :P De blev Karamell Chokladbrun som jag har nämnt i ett tidigare inlägg :P
Får väl hoppas på att det blir bra (:


Hare bra// Swampeen

Krånglet löst

Mitt krångel är löst :p vet inte hur jag lyckades men de fungerar nu iaf :p Jag lyckades skapa ett nytt nätverk fast med samma namn och de gick :P De var nog de som gjorde att de fungerade till slut iaf.

Just nu så väntar jag på att Moster ska komma och färga mitt hår sen ska jag kolla på filmen som jag hyrde ;D


Hare bra// Swampeen

Söndag & Jävla massa krångel

Idag är det Söndag och det har väl inte hänt så där speciellt mycket, var på Diggiloo igår med pappa, hans sambo, farmor, hennes man, faster och hennes sambo :P De var skoj, de tog några bilder också, de kommer upp på facebook sen :p Annars kan det kanske tänkas dyka på någon bild här också men inte alla. De lär inte få plats.
Fick en gratis filt även fast jag inte hade en sådan biljett.

Det har varit eller snarare är en Jävla massa krångel, det är så att skanska ett företag som håller på med olika saker hyr ett hus vid våran väg och de sitter och surfar på vårat internet och nu har vi satt lösenord på de men problemet är att det funkar inte på min och syrrans bärbara datorer men på en annan som vi har funkar de och sen på den stationära och de nere i källaren som lanar. De ända som funkar är att man har en LAN-kabel kopplad från routern till datorn, men inte utan kabel. Så det blir väl att skaffa mobilt bredband snart eller någonting.

Just nu så sitter jag på golvet i syrrans & brors rum för att som sagt LAN-kabeln som vi har är inte så speciellt lång om man säger så. Har varit och hyrt film också, ska väl ta och kolla på den ikväll också :P Haha.


Hare bra// Swampeen

Lördag

Idag är det Lördag och man vaknade för en stund sen :p Ska väl snart iväg och lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår, filmen jag hyrde var Wallander - Vittnet, alltså den sista filmen i serien :P Den var bra men de var ett konstigt slut tycker jag och sen tycker jag att det inte var samma film när polisaspiranterna inte är med.
Senare idag så vet jag inte riktigt vad det blir mer än att man ska till Moster som fyller 30 idag :p
Det blev inge med att färga håret igår utan det blir imorgon istället, de blir Karamell Chokladbrun och sen kommer det att bli en massa ljusa slingor i de där sen hos frisören :) Det blir nog fint.

Just nu så gör jag inte så mycket :p


Hare bra// Swampeen

Fredag

Idag är det Fredag och man vaknade ungefär för en timme sen :p Så det har som sagt inte hänt så mycket än. Men de kommer väl så småningom här under dagen :p Funderar på om jag ska färga håret för de pengar som blev kvar när vi var på semester :p Det ser ganska så fult ut att ha halva håret solblekt och en halvan mörkt xD haha. Vet inte om jag ska slinga håret eller om jag ska färga hela håret, får väl se vad det blir för nånting ;d Färga blire iaf men hur de återstår att se :P Har en fundering på att färga håret blont men då måste jag gå till frisören för att göra en avfärgning först och sen färga de, och de kommer att kosta mycket pengar så tror nog att det blir billigare om jag gör massor av ljusa slingor så blir det lättare att få de blont sen :P Menmen, det är en tanke bara.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, kollar på tv och har precis tagit in posten det var bara en räkning till mig ;d haha, kanske inte så intressant att veta. De var en av 2 telefonräkningar som jag har ;p


Hare bra// Swampeen

Torsdag

Idag är det Torsdag och det har varit sista dagen i Danmark, man har åkt bil ett ex antal timmar och sen haft pauser emellan. Det har varit varmt så man har fått druckit väldigt mycket och sen typ sprungit på toa flera ggr xD haha.
Har köpt godis och sånt när vi var iväg ;p hehe.
Så det är väldigt gött att ha kommit hem till Sverige :)

Just nu så gör jag inte så mycket bara tar det lugnt :) Ska väl ta mig ner i duschen tror jag.


Hare bra// Swampeen

Onsdag

Idag är det Onsdag och de man har gjort är att man har varit på Lalandia och kollat runt där, sen har man varit i stugan ett tag :p Sen blev det dit igen, och sen tillbaka till stugan :p Så nu är man i stugan medans de andra är och badar, orkade inte följa med dit en gång till. Men ska dit snart och käka mat så :p haha.
Sen blir det att packa lite lätt de som man inte ska ha i bilen på hemvägen imorgon :p Men imorgon så blir det att packa in allting i bilen och städa i stugan, har städat lite smått nu för att det inte ska bli så mycket att städa imorrn. Det har iaf varit fint väder hela dagen :p

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket är inne på facebook och väntar på att de andra ska komma tillbaka :p


Hare bra// Swampeen


Tisdag

Idag är det Tisdag och andra dagen på semestern :P Har gjort en del saker som att ha gått ner till havet och kollat lite :p Har tagit några bilder därifrån också, men de lägger jag upp när jag sitter vid min egna dator.
De som kommer att hända idag är att vi ska in på badlandet Lalandia som de heter :P Och bada å greja, fast jag vet inte riktigt om jag ska bada eller inte, får se vad det blir :p
Finns massa annat än bara bad där så :p

Just nu har jag precis vaknat väntar på att morsan och de ska komma med färskt bröd ifrån bagaren :)


Hare bra// Swampeen


Söndag

Idag är det Söndag och man har hunnit gjort en del eller ah lite grann iaf :P Har vart och plockat blåbär med Sofia och sen var man där en sväng innan hon drog med bussen. Sen när man kom hem så blev det att käka mat ifrån Hammarn som var hämtat i matlåda, de var fläskfilé, stekt potatis och bearnaisesås :) Gött vare kan jag säga.
Efter man hade käkat så blev det att dammsuga och torka golvet på nedervåningen, skulle behövas städas på mitt rum också det är lite roligare att komma hem till ett rum där det är städat. Så får väl ta och sätta igång snart.
När man var klar med de så blev det att stryka några byxor som skulle vara med i packningen, har inte packat klart det är bara små grejer kvar som schampo och sånt :P

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, ska snart duscha och göra mig fräsch innan man bär iväg :P Så det vore ju bra ;p Haha. Och sen blir det att packa ner det allra sista sen är det bara att vänta ungefär :P Kommer hem på Torsdag natt så det kommer inte komma nå inlägg :P Om jag inte lyckas hitta en dator dit jag ska :P Haha.


Hare bra// Swampeen

17 Again

Har nyss kollat på 17 Again, den var rätt bra faktiskt :P Kan rekommendera den till er som inte har sett den :p haha.
Ska gå och sova nu godnatt !

Hare bra// Swampeen

Lördag

Idag är det Lördag och jag vaknade för en halvtimme sen ungefär så har inte hunnit gjort så speciellt mycket mer än att man har mensvärk så de heter hej alltså, de är inge kul alls. Så de blir väl att ta nån ipren eller nå, så skiten försvinner. Dessutom så ska man ju iväg imorrn med, vill helst inte ha detta skit.
Finns knep till allting för de mesta faktiskt.

Just nu så gör jag inte så mycket mer än att ligga i sängen och försöka bli av med skiten.


Hare bra// Swampeen

Brolle Jr - Anything She Wants



En grymt bra låt !

Tvättning

Ja nästan hela dagen har bestått av tvättning med tanke på att det är fint väder och de torkar fort :) Så har tvättat snart 5 maskiner sen blir det att duscha och sen kolla på nån film om jag hittar nån ;p Det är de också :p

Imorgon blir det att städa klart och packa :P

Just nu kollar jag på Wallander - Hämnden på Canal+Action, och ska snart ta hand om tvätten.


Hare bra// Swampeen

Bilder från Brolle










Finns fler bilder på Facebook :)

Fredag

Idag är det Fredag och det har än så länge inte hänt så mycket, får se vad dagen kommer att bestå av. Får hoppas det är fint väder hela dagen och inte regn som de var igår en sväng.
Igår var man på Brolle och där tog man en massa bilder och några videoklipp, har lagt upp alla bilderna på Facebook, men de kommer några här :P

Just nu gör jag inte så mycket, funderar på om jag ska packa min väska eller om jag gör det imorgon istället :P Jaja, det är trots allt inte Söndag än. Skulle behöva städa mitt rum också, dammråttorna attackerar väl mig snart xD haha.


Hare bra// Swampeen

Min åsikt

Inget illa ment men det är så jag tycker och har en åsikt om, jo nu ska jag komma till saken.
Som ni vet så är det många som gör skönhetsoperationer och vissa gör de överdrivet mycket verkligen, till exempel att man opererar brösten så de blir som stora fotbollar och läppar som är lika stor som en röv, de ser verkligen inte bra ut. Visst folk får väl göra operationer men tycker att man kan göra så det passar ens kroppsbyggnad och inte göra mer än vad kroppen klarar av. Så är det inte så speciellt bra ut heller när det är överdrivet mycket.

Men det är en annan sak om man t.ex. har gått ner mycket i vikt och behöver ta bort överflödig hud då är det okej att göra en operation men det är ju ändå en åtgärd som man har liksom för att det ska se bra ut.

Detta är bara Min åsikt om de hela. Ni andra får tycka precis vad ni vill.




Torsdag & Brolle

Idag är det Torsdag och ja som sagt så är inte klockan så värst mycket den är bara snart 11 så det lär hända en del innan dagen är slut som man brukar säga :P Ska snart platta håret tänkte jag så det blir lite rakare :p
Funderar på om jag ska städa mitt rum eller inte ;p

Ikväll blir det att gå på Brolle i krokborn (: om vädret tillåter de vill säga. haha.

Just nu kollar jag på Criminal Minds, ska snart börja på den 5:e skivan :p


Hare bra// Swampeen

Onsdag

Idag är det Onsdag och det har varit fint väder idag också :P De man har hunnit med är att man har varit och klippt mig och de blev bra :p Sen så blev det att köpa tv-tidning som jag alltid gör, så har man käkat grillat :p och sen så drog jag hem till Sofia en sväng och har varit där till nu ungefär..

Just nu så gör jag inte så mycket, ska lägga in kläderna som ligger på skrivbordet i garderoben kanske :p haha. Har inte orkat lägga in dom än, det är en stor hög. Haha.


Hare bra// Swampeen

Riktigt oväder

Det är just vad det har varit ett riktigt oväder de har åskat, regnat och blixtrat. Så de blev att dra ut alla kontakter och antennkablar och allt. Så fick man sitta i mörkret och inte göra nånting ;p Gick upp och la mig i sängen det var inte riktigt meningen att jag skulle somna men de gjorde jag, vaknade halv 7. Jag sov säkert i 2 timmar så vet inte riktigt hur det kommer att gå när man ska sova inatt. Men det återstår att se :p

Just nu så har jag precis kollat på Morden i midsomer, det är rätt bra även fast jag inte har sett så många avsnitt av de. Det är snart Criminal Minds också på kanal 9 som jag ska se tänkte jag :P


Hare bra// Swampeen

Tisdag

Idag är det Tisdag och man vaknade först av att det började spöregna och sen så försökte man somna om och det gick sådär med de, lyckades sova tills klockan ringde iaf. Sen så käkade man frukost och sen blev det att ta mopeden till arbetsförmedlingen och prata med dom de tog nästan en 1 timme innan de blev ens tur. När man var klar där så skickade jag in lappen om att få pengar. Sen åkte man hem och nu sitter jag här :p
Får se vad det blir idag, det är väldigt varmt så de blir nog ett dopp i poolen. Måste svalka sig med nånting.

Just nu så gör jag inte så mycket, mer än att typ "svettas ihjäl" ungefär, men som sagt man ska inte klaga när det väl är sommar.


Hare bra// Swampeen

Dopp i poolen & Van Veeteren

Har precis tagit ett dopp i poolen eller snarare mitt andra dopp idag :p De var gött iaf ;p speciellt när det är så varmt. Tog även en dusch efter för att få bort all klor. Gött vare.

Snart är det Van Veeteren - Svalan, Katten, Rosen, Döden heter den som är idag :P Så den ska jag kolla på när den börjar ;D


Hare bra// Swampeen

Svaret

Det rätta svaret på frågan om hur många sms som ingår varje månad i abonnemanget Telia Max25 är alltså 5000st får man.
http://feber.se/teliamax25/

Svar ifrån Universitetet

Jag har fått svar ifrån Universitetet har sökt Lärarprogrammet och där blev jag reserv 7, och på de 2 andra distanskurserna som jag har sökt dom heter Barnrättsperspektiv i utvärdering och uppföljning, och den andra heter Barnetsrättigheter - Ett förändringsarbete ;P Dom kom jag in på. Distanskurserna alltså.
Med tanke på att jag har fått jobb så blir det nog bara distanskurserna som jag känner för att läsa mera, annars struntar jag i de. Får se, har till den 30 Juli på mig att ändra mig. Men tror nog att jag tackar jag till iaf en av dom åtminstånde.

Har nästan nyss kommit hem ifrån mina grannars sommarstuga ;p badade dock inget för att jag redan hade badat i poolen :P Det var bra gött att doppa sig.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket, funderar på om jag ska kolla på en johan falk film men vet inte :p


Hare bra// Swampeen

Har tråkigt

Vilken svordom använder du mest?: Fan tror jag.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?: Har ingen på.
Var köper du dina matvaror ifrån?: Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?: Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?: Ingen aning, beror på hur mkt.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?: Nej
När var senast någon stötte på dig?: Vet inte. har nog aldrig hänt.


Vad åt du till middag senast?: Kommer jag inte ihåg.
Kan du vissla?: Ja
Tittade du på tecknat när du var liten?: Ja
Äger du några popband t-shirts?: Nej
När flög du senast?: Aldrig gjort de.
Pratar du några andra språk?: Engelska (ganska dålig)
Har du gråtit offentligt?: Ja.


Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?: Vet inte. kanske.
Vad har du med dig in på bion?: Dricka, godis lr chips.
Vad har du för väder?: Sol
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?: Ja vet inte, hade inget tror jag.
När sov du senast på golvet?: Vet inte.
Vilken är din favorit drink?: Vet inte.
Gillar du din boendesituation?: Jodå.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: Vet inte, mer än 7 iaf.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?: Nej.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?: Nej


Hur gammal blir du nästa födelsedag?: 20
Tror du på liv på andra planeter?: Nej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?: De kommer ordna sig lr de blir bättre.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?: Nej
Tycker du om att krama folk?: Visst.
Äger du en digitalkamera?: Nej.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?: Ingen.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?: Ibland så ja.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?: Nej, verkligen inte.
Är du mörkrädd?: Ja, lite grann.
Tre saker du alltid har med dig?: Mobil, nycklar och plånboken.

Måndag

Idag är det Måndag och det har inte hänt så mycket just nu iaf, de har inte gått så lång tid av dagen än så de hinner nog hinna hända en del ;d Ska väl försöka hitta på nånting :p Kommer iaf att laga mat, de blir köttbullar, mos och brunsås ;d ska till affärn och handla mos och frimärke så ska ändå ut så ;p

Imorrn blir det till Arbetsförmedlingen och få papper påskrivet och berätta lite hur det ser ut nu osv ;p

Just nu så kollar jag på Världens adoptioner på tv4 fakta, det är rätt intressant ibland ;P


Hare bra// Swampeen

Åska & Johan Falk

Det har varit så varmt idag att det har åskat och regnat, sen efter att de hade slutat så vart de nästan lika varmt inne som de var innan. Har iaf lagat mat och de blev makaroner och falukörv ;d
Har även badat i badkaret de var gött kan jag säga ;p Vart nästan lika varm efter som innan typ. Så man kan ju lika bra bosätta sig i duschen. haha.

Just nu så har jag precis kollat på Johan Falk - Vapenbröder och igår blev det första filmen med Johan Falk - GSI. Nu kollar jag på Vad blir det för mat på tv4 plus ;d


Hare bra// Swampeen

Söndag 11/7-10

Idag är det Söndag och har bara varit till Gör billige nicklas en sväng och köpte dricka :p Det är typ det ända jag har gjort. Det är nästan 30 grader varmt ute, snacka om att svetten rinner. Så man får duscha 700ggr säkert.
Ska nog snart bada i poolen :P

Ny design igen, men denna kommer att vara här hela tiden nu. Vet att det är jobbigt när jag håller på och byter hela tiden. Men det ända som kan tänkas hända är väl att jag ändrar teckensnitt.
Så ska inte lägga upp någon ny.

Hare bra// Swampeen

Nattinlägg

Här kommer ett litet Nattinlägg eller vad man ska kalla de för :p Det är iaf ny dag.
Har pysslat med en ny design, har ändrat den rätt så många ggr. Får se när den nya dyker upp, hinner nog ändra mig ett par ggr till xD haha.


Hare bra// Swampeen

Bara tillfällig.

Denna är bara tillfällig. Den ser inte bra ut xD

Jag vet att jag håller på och ändrar lite för mkt ibland.



Lördag 10/7-10

Idag är det Lördag och det är fint väder och allting :P Har åkt lite fram och tillbaka till olika ställen , har vart till Görbillige Nicklas men köpte inget, sen till OK för att tanka och sen hem. Efter de så blev det iväg igen till Ica och panta burkar när man hade gjort de så blev de till Pekås köpte inget där heller, sen hem igen då :p Sen blev det iväg till Ica igen och handla nånting ätbart när man hade gjort de så blev det att käka :P När man hade varit hemma ett tag så blev det återigen till Ica men dock inte stora ica utan "Lill-Ica" som vi kallar de för här :P Då köpte man lite gött ;d hehe.
Fram tills nu har jag inte gjort så mycket mera :P Har vattnat en sväng också.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket tar det lugnt mest ;D haha.


Hare bra// Swampeen

Eric Saade - Break Of Dawn


Bilbingo

Har nyss varit på bilbingo vann dock ingenting så, de var de roliga de xD Men var nära men de som sagt räknas inte. Bättre lycka nästa gång eller vad man brukar säga.
Ska ta nånting att äta nu är bra hungrig, så de får bli nånting :p haha.

Just nu så är det Noll Tolerans på fyran, har den i filmhyllan så haha.


Hare bra// Swampeen

Fredag 9/7-10

Idag är det Fredag de har inte hänt så mycket har slappat :P Har pysslat med en ny design också men den är inte klar än men de kommer nog att dröja ett tag innan den hamnar här. För hinner ändra den många ggr innan den kommer upp :P Det är svårt att hålla sig från att göra nytt hela tiden :p Men som sagt de kommer inte upp någon ny än.

Just nu så kollar jag på Design: Simon & Tomas.


Hare bra// Swampeen

Torsdag 8/7-10

Idag är det Torsdag och de har varit en lugn dag :p har vart till en kompis skulle hjälpa henne med en sak och sen så efter de så drog man hem på moppen. Så har man väl inte gjort så speciellt mycket mera, slappat och löst korsord:p haha.

Resten av kvällen blir det att kolla på tv eller något Criminal Minds avsnitt :p har nämnligen börjat kolla om på första säsongen. Får väl se när det blir att köpa resterande säsonger som finns :p

Just nu har jag precis ätit.


Hare bra// Swampeen

Trauma: Livet på akuten

Ja det har gått ett ex antal timmar sen man bloggade tidigare idag, de man har gjort är väl egentligen inte så mycket. Har kollat lite smått på lägenheter och så. Har även varit till en kompis de var meningen att vi skulle ut och gå men de blev aldrig av. Får väl ta en runda någon annan dag :P

Just nu så kollar jag på Trauma - Livet på akuten rätt så lärorikt faktiskt ibland när man kollar på de :p


Hare bra// Swampeen

Onsdag 7/7-10

Idag är det Onsdag och har väl inte gjort så mycket vaknade inte förens 12 så de har sina orsaker. Det är fint väder idag också (: Så får väl se vad de blir :p
De var min kompis Emelie som frågade vad jag hade sökt för jobb och det är barnskötare, eller det kanske är flera än bara hon som undrar menmen.. haha ;d Nu vet ni iaf.

Just nu gör jag inte så mycket, ska ta och duscha snart..


Hare bra// Swampeen

Tisdag 6/7-10

Idag är det Tisdag och man har väl egentligen inte gjort så mycket, var hemma ganska länge sen så var man iväg till Moster runt 16 nånting så blev man med hon till affären och sen hem till henne igen. Så har man varit där till nu ungefär, inte så skoj att bara sitta hemma och uggla. Så fick mat där och sen så blev man hundbiten för andra gången, denna gång var det i foten men de blev bara som rivmärken. Fattar inte va det har slagit i hunden egentligen? Fast med tanke på rasen så behöver den ju ut och gå långa promenader och lära sig vett och ettikett. Får hoppas den lär sig. Vill inte bli biten igen ! Så kommer inte hälsa på hunden nå mer iaf eller inte på ett bra tag iaf.

Så mitt upp i allting när man hade blivit ledsen och allting så ringer det ifrån jobbet som jag har sökt då försöker man vara trevlig och så :p De sa att min ansökan och allting såg bra ut och att jag har ju sökt Lärarprogrammet på Universitetet och har inte fått reda på om jag har kommit in. Men det var så att om jag skulle komma in på de så skulle jag bli timanställd om jag inte skulle komma in så blir det en heltidstjänst :) Eftersom jag inte får besked förens i slutet på Juli alltså denna månad om jag kommer in eller inte. Men funderar på att satsa på jobbet istället när det ändå är en heltidstjänst. Men personen skulle iaf höra av sig i början på Augusti när den hade varit på semester och så. Kommer se framemot detta iaf :P

Just nu så väntar jag på att Criminal Minds ska börja på kanal 9. Det är alltid lika spännande (: Funderar på om jag ska göra mig ett fotbad eller nånting :P


Hare bra// Swampeen

Bingolotto & Van Veeteren

Har precis spelat bingolotto vann ingenting denna gång, de var inte mina pengar heller så de kvittar :p Var och sappade in på trean och där var det Danska Hollywood Fruar , alltså de var då de värsta jag har sett xD De är ju inte som de ska alltså xD Förstår inte riktigt vad det håller på med. Jaja, ska iaf inte kolla på de där nå mera.

Ska kolla på Van Veeteren - Moreno och tystnaden på Fyran nu :P

Hare bra// Swampeen

Måndag 5/7-10

Idag är det Måndag och det är ny vecka inte för att jag håller koll på vad det är för vecka men ändå :P Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får helt enkelt se vad det blir. Får hoppas solen tittar fram just nu är det mulet men uppehåll. Så får väl se vad det blir för väder. Hoppas det blir bra väder.

Har precis käkat frukost som jag vanligtvis inte brukar göra :P
Kollar på tv just nu :p


Hare bra// Swampeen

Jobbiga knott & Pizza

Har hjälpt till på gårn ett tag med att kratta bort stenar, sprungit fram och tillbaka med skottkärran och tömt den och sen så har man krattat ut jord och lagt i stora stenar i skottkärran osv. De tog sin lilla tid men de blev bra iaf, de ser något sånär ut nu iaf :P Så när man börja bli svettig och jävlig så kom de fullt med jobbiga knott som skulle bita på en hela tiden. Så höll väl på en stund till ute och sen blev det att hämta pizza :)

Just nu så har jag nytt käkat pizza och ska snart ta mig ner i duschen :p  Sen efter de vet jag inte riktigt vad det blir. Får väl se :P


Hare bra// Swampeen

Söndag 4/7-10

Idag är det Söndag och som ni ser så är det ny design återigen jag vet jag vet att de är mycket ändrande, har faktiskt försökt låta bli att byta. Men de blev ett byte ändå ist. Jag sov till tio i 12 idag det är ju nästan illa. Menmen..
Vet inte vad jag ska göra idag heller så, får väl se vad det blir för nånting.

Just nu så kollar jag på tv, ska väl försöka städa mitt rum om de finns ork till de sen.


Hare bra// Swampeen

Grythyttan & Bilbingo

För att summera dagen så har man tvättat 3 maskiner de var de som fanns kvar att tvätta :p Under tiden så lagade man man och sen så har man varit i Grythyttan och käkat glass medans morsan har åkt runt och vattnat. Tog Cookies och Mango denna gång :p Riktig gött;P har tagit dessa smaker förut så.
Sen när man kom hem så blev det att slappa och sen blev det att åka på bilbingo, vann ingenting tyvärr. Menmen.. det var inte mina pengar som jag spelade bort så de kvittar :P haha.

Just nu så har jag varit på statoil och köpt chips & dricka :P Nu kollar jag på tv och gör inte så mycket mer.


Hare bra// Swampeen

Fredag 2/7-10

Idag är det Fredag och har redan hunnit tvättat en maskin tvätt och det är 2st maskiner kvar sen blir det att slappa :) ska även laga mat snart det blir Kyckling med paprikasås och ris :p Lovar er att det är gött. Kan ta bild på de sen om ni vill se ;p haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra senare idag heller, det är liksom 23 grader varmt :p Det är gött och sen att det blåser de är ännu bättre (:

Funderar på att klippa mig som det är på bilden och sen färga de blont :p Jag har inte den där mörka färgen på bilden så det är lugnt :P Då blire att färga håret hos frisören så det blir bra :P Tror detta blir bra eller vad tror ni?

Bilden är tagen ifrån Google.



Just nu så gör jag inte så mycket, ska väl snart börja med maten..


Hare bra// Swampeen

Torsdag 1/7-10

Idag är det första juli det känns ganska konstigt att juni är slut, menmen. Det har inte hänt så värst mycket har bara varit och pantat burkar och hängt tvätt det är ungefär det som jag har gjort.
Får väl se vad resten av dagen kommer att bestå av:p Ska iallafall tvätta klart annars har jag inga kläder :p hehe

Just nu kollar jag på Supernanny på tv4 plus. Haha


Hare bra// Swampeen