Söndag & Jävla massa krångel

Idag är det Söndag och det har väl inte hänt så där speciellt mycket, var på Diggiloo igår med pappa, hans sambo, farmor, hennes man, faster och hennes sambo :P De var skoj, de tog några bilder också, de kommer upp på facebook sen :p Annars kan det kanske tänkas dyka på någon bild här också men inte alla. De lär inte få plats.
Fick en gratis filt även fast jag inte hade en sådan biljett.

Det har varit eller snarare är en Jävla massa krångel, det är så att skanska ett företag som håller på med olika saker hyr ett hus vid våran väg och de sitter och surfar på vårat internet och nu har vi satt lösenord på de men problemet är att det funkar inte på min och syrrans bärbara datorer men på en annan som vi har funkar de och sen på den stationära och de nere i källaren som lanar. De ända som funkar är att man har en LAN-kabel kopplad från routern till datorn, men inte utan kabel. Så det blir väl att skaffa mobilt bredband snart eller någonting.

Just nu så sitter jag på golvet i syrrans & brors rum för att som sagt LAN-kabeln som vi har är inte så speciellt lång om man säger så. Har varit och hyrt film också, ska väl ta och kolla på den ikväll också :P Haha.


Hare bra// Swampeen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: