Söndag & Återbäring

Idag är det Söndag och får väl se vad dagen kommer att bestå av, har inte riktigt kommit på vad jag ska göra så får väl helt enkelt se :P Kanske ska ner till görbillige nicklas ;D haha. Annars så gör jag väl någonting annat. Solen har ju tittat fram också så får väl försöka gå ut till den också. Får väl hoppas att det inte är så kallt.
Så har man fått en återbäring från cdon, dom hade en kampanj mellan 1-14 december tror jag de var. Men återbäringen var inte på så speciellt mycket de var på 30kr xD haha. men alltid nånting :P

Ikväll blire iaf I en annan del av köping de får man inte missa :) Så äre ingen Johan Falk heller, tråkigt.

Jaja, orkar inte skriva nå mer nu.

Hare bra// Swampeen

Kvällsblogg

Tänkte slänga in en liten kvällsblogg här nu på kvällskvisten eller vad man ska säga, klockan är snart 00:00 snart eller snart vet jag väl inte men ganska snart :P Dagen har bestått av att man mest har tagit det lugnt. Har försökt fått igång voddler men icke lyckats. Menmen.. de funkar väl så småningom.
Får hoppas ni har haft en bra kväll iaf :)


Hare bra// Swampeen


Lördag & Mozilla Firefox

Idag är det Lördag och det har väl inte hänt så speciellt mycket, som vanligt så försöker man få igång voddler men de går inte. De skit programmet funkar till och från, inge kul. Men det måste vara någonting i programmet som inte funkar. Vad de vet jag inte.
Så har man bytt webbläsare till Mozilla Firefox för när jag använder explorer så dampar facebook det kommer fram en ruta om att sidan inte kunde hittas och det ända man kan välja är OK eller Avbryt. Så nu är jag rätt trött på de där för det kommer fram varje gång. Så nu hoppas jag att det fungerar bättre med det andra.

Just nu så gör jag inte så mycket, kollar lite på tv.
Blev ett kort inlägg idag.

Hare bra// Swampeen

Fredag, Snabba Cash & Som Hittat

Idag är det Fredag och de man har gjort idag är att man har skickat tillbaka en bok som jag inte behöver, sen var man in på biblioteket och frågade om de hade boken Snabba Cash men de hade dom inte, de var utlånade så ställde mig på kö och det är typ 2 st före mig. Så gick man till bokhandeln också och kollade och där fanns boken fast i pocket och den kostade 69kr men tänkte att när jag ändå har reserverat boken så är det väl lika bra att jag väntar tills den kommer in ist för att kasta ut pengar på en bok som man kan låna helt gratis :P Sen så var man in på apoteket och handlade halstabletterna Zyx Citron och dom smakade inte bra. Usch. Innan de så hade man varit in på Ica och handlat :P Sen efter de gick jag hem.

Så talade man med moster i telefon också så man var inne på fancy och då tänkte jag att men då kan jag också gå dit eftersom jag hade mitt presentkort kvar där så tänkte att jag måste bli av med det. När man hade kommit ner dit så blev det hjärtformade vattenbomber lr vad man ska säga de kostade 19kr och sen halva priset på de så de blev 9,50kr för de. Och sen nagellack som egentligen kostade 45kr som jag fick ge 22,50 för:p Så när man kom fram till kassan så blev det 32kr fast jag hade mitt presentkort på 26kr så de som jag fick betala var 6kr :P haha. de var ju som hittat.

Sen efter det så knallade vi in på Pekås och jag köpte en flaska morotsjuice för 9kr + pant. Så de blev 10 spänn :P haha. Men den flaskan tog slut ganska fort.
Så gick vi hem efter det och gjorde väl egentligen inte så speciellt mycket faktiskt, sölade skit xD haha.

Just nu så gör man inte så mycket, så hade inte psykologi boken inte kommit heller. Sen så har man beställt den rätta excel boken, som kostade 150kr och då var det fraktfritt :) Vilket var kanon bra.
Ikväll vet jag inte riktigt vad det kommer att bli faktiskt, funderar på om jag ska städa och fixa i mitt rum men jag orkar egentligen inte det. Finns så mycket annat skoj man kan göra ist för att städa. Haha. tror nog att det är flera än mig som håller med om det :P


Hare bra// Swampeen


Torsdag & Föreläsning

Idag är det Torsdag och man ska iväg till universitetet på föreläsning i psykologi :p denna gång får man åka in tidigare bara för att vi har en uppgift som måste göras och då kom vår grupp på att vi kunde träffas kl 15:00 ist så vi hann göra klart den :) Då har man den uppgiften ur världen ;D haha. Sen återstår de 2 andra som jag har :p Ska ta med mig datorn till skolan och försöka göra klart uppgifterna eller ah iaf börja med dom så man kommer någon vart med dom :P Annars blir jag aldrig klar.
Så kommer hem vid 22:00, usch. får försöka köpa någonting där och äta för annars kommer jag att hungra ihjäl. De vill man ju inte.

Just nu så kollar jag på Livräddarna på Bondi Beach, rätt bra program :) De går på tv4 fakta. Kan rekommendera er att kolla på den serien.
Ska ta och packa ner datorn och göra mig i ordning så man hinner med bussen :P Hehe.

Hare bra// Swampeen


Filipstad, Ica & Andra Avenyn

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg nu på kvällskvisten ;P Sammanfattar dagen lite att jag har varit på fancy och kolla fast det fanns inget som intresserade mig, fyllde på mitt busskort så jag kan åka till skolan imorgon och så har man varit i Filipstad med moster, hennes kille och deras son. Var in på Vasa butiken och köpte knäckebröd, sen in på coop eller konsum som det flesta säger :p Sen var man in på Thomas Kläder också där hittade man lite saker och det blev en kofta, en topp, jeans leggings och strumpor. De gick på nästan 520kr xD för så lite grejer. Det är ju skandal egentligen. Hade fått mycket mer för samma summa i örebro. Men vart iaf nöjd med det som jag fick med mig hem. Får väl ta en tripp till Örebro när bidraget från CSN kommer ;P Haha.

Sen när man kom hem så fick man order att gå till Ica och handla frukt, mjölk, aftonbladet, loka vatten, coca cola & vasa sandwish :P De vart tungt att bära hem allting i en påse.
Just nu så gör man inte så mycket kollar lite på miljonlotteriet - lyckohjulet :p hehe, sen senare ikväll så är det Andra Avenyn :) De ska bli så spännande att se vad som händer denna gång. För förra gången då var det spännande alltså ;D
Innan de börjar så tänkte jag kolla på Lyxfällan ;p haha.


Hare bra// Swampeen


Onsdag & Kom med förslag

Godmorgon eller vad ma ska säga klockan är snart 12 men ändå :p Idag är det Onsdag och vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att jag måste fylla på mitt busskort och min mobil. Annars kan jag inte åka någonstans imorgon ;p För övrigt idag så får dagen utvisa vad det blir för någonting mer, mina patroner till min skrivare har kommit idag också det gick fort, men ingen bok har kommit heller. Lär väl behöva den snart. Men kommer nog imorgon eller på fredag. På tal om böcker jag måste skicka tillbaka en bok eftersom jag har fått fel så de blir bara att skicka tillbaka den :P
Så är det utförsäljning på Fancy också det är halva priset på hela butiken eftersom den ska stänga, så kanske blir ner dit och kollar lite ;P Har trots allt ett presentkort där så måste bli av med den också. Ska höra med moster om hon vill följa med ner i detta snöväder ;P haha.

Ni läsare som läser min blogg har ni något förslag på någon tävling som jag kan ha, för att jag ska kunna ha en sån så måste jag antingen hitta någon som kan sponsra tävlingen eller om jag hittar på någonting som alla är intresserade av :P Kom med förslag :)


Just nu så kollar man lite på Top model 6, fast de är väl inte det bästa programmet som finns direkt men ändå :p haha.


Hare bra// Swampeen


Tisdag, Jävla Alarm & The Hitcher

Idag är det Tisdag och denna dag har väl inte varit så händelserik direkt skulle ha pluggat lite idag men det tar jag tag i imorgon för jag hade fått fel bok också inge bra.
Kan säga att morgonen inte började så speciellt bra sofia sov över här och hennes jävla alarm på telefon ringde var 10:e minut typ och till slut så blev jag så sur att jag stängde av skiten, sen så skulle det börja ringa folk också alltså hon hör ju fan ingenting när hon söver. Då måste man vara konstig, så då har man varit vaken sen halv 8 imorse och sofia hon bara söv den mesen. Man var inte glad alltså hon sa ju att hon skulle stänga av sin mobil lr ljudet men de gjorde hon inte. Så de man gjorde då menas hon låg å snarkade så kollade jag på the hitcher den var rätt okej faktiskt, sen käkade jag frukost och spelade super mario. Sen ve halv 12 då kommer mörten upp ur sängen. Då hade man ju själv varit vaken ett bra tag.

När hon väl hade vaknat så kollade vi på Gossip som gick på SF-kanalen, men den har man ju sett förut och den suger. Haha. Sen ve 4 så drog hon iväg t en kompis.

Just nu så gör man inte så mycket kikar lite på Miljonlotteriet - Lyckohjulet. Rätt okej program faktiskt.


Hare bra// Swampeen


Söndag, Johan Falk & Köping

Idag är det Söndag och dagen har bestått av att man har spelat lite super mario på wii, käkat mat på mexicano och hjälpt mamma att städa så nu är det fint överallt. Så hoppas man på att mina böcker kommer imorgon eller på tisdag, skulle vara bra att ha dom så man kan börja med min inlämningsuppgift. Annars så har man inte gjort så mycket när man hade städat.

Just nu så kollar man på Johan Falk - National Target som är på tv4, sen så hade man missat I en annan del av köping lr ah hela hade man inte missat hann att kolla i slutet. Får väl kolla på hela programmet senare. Resten av kvällen så kommer den väl bestå av att man kollar klart på Johan Falk filmen.

Om det är någon som kan komma med tips om hur ett nätverk (networking, på engelska) fungerar så är ni välkommna. Bara på hur jag kan formulera de osv.

Det är väl ungefär det som man har gjort idag.

Imorgon blire väl att plugga lite grann, iaf börja lite med uppgiften.

Hare bra// Swampeen


En gammal favorit i repris

Nu ser ni att jag har bytt design igen och det är en gammal favorit i repris och denna är den av de designer som jag har varit mest nöjd med. Så kommer att ha denna ett tag nu, sen ni som har följt min blogg vet att jag kan byta bara sådär ibland. Man vet aldrig när man byter nästa gång, fast denna kommer vara här ett tag ;P

Hare bra//Swampeen


Lördag, Inte mitt fel & Förlossningskliniken

Idag är det Lördag och det har väl inte hänt så speciellt mycket har varit på hammarns vägkrog och käkat mat. De var gött, tog rödspätta med stekt potatis. Sen dess så har man suttit ve datorn och kollat på tv.
Har även kollat på Vi hade iallafall tur med vädret igen.

Var och lånade 3 filmer av min moster igår och det blev nya wallander filmen dödsängeln, vi hade iallafall tur med vädret och vi hade iallafall tur med vädret igen. Men när man skulle hämta mobilen när man skulle iväg och hämta filmerna så skulle man upp med ett dricksglas till min bror som var på övervåningen och jag går uppför trappen och precis när jag ska ge honom glaset så snubblar man på en uppblåst "skalbagge" en sån ifrån ikea. Och glaset flyger iväg och går sönder och så hamnade man på ryggen och de var inte skönt alls. Har fått blåmärken på knäna, låret och ryggen. De är inte skönt alls. De var tur att jag inte slog skallen i tvn som bara stog nån meter ifrån mig. Kunde ha gått värre än vad det gick. Så nu har syster börja på att klaga över att ett fodral hade gått sönder lr vad det var efter att jag hade ramlat men va fan det är ju inte mitt fel att dom inte kan städa sitt jävla rum, och hade de städat sitt rum oftare så hade de inte hänt i huvudtaget. De är INTE mitt fel !
Får hoppas skiten inte blir värre.

Just nu så kollar man på Förlossningskliniken på tv4 fakta, rätt bra program faktiskt :p Sen så har man även beställt psykologi boken också de blev 450kr med frakt. Det som inte är bra är att boken är på engelska och inte på svenska. Sen behöver man 4st böcker till. Men dom var inte lika dyra som psykologi boken.



Hare bra// Swampeen


Torsdag, Föreläsning & Kort stubin

Nu blir det en liten sen bloggning men idag är det iaf torsdag och man har varit iväg på föreläsning för kursen Psykologi A, de var rätt intressant när man satt där så man ska försöka hitta boken också som säkert är svindyr att köpa. Tur att man slipper betala själv :p träffade en del trevliga människor. Slutade runt halv 8 så hann iväg med tio i 8 bussen. Men så började bussen krångla så busschauffören fick stänga av strömmen och sätta på den igen. Sen så när väl chauffören hade fått igång bussen igen så möttes bussen av en lastbil som stog i vägen så den fick backa så långt det gick så bussen kom förbi. Och lastbilschauffören blev sur när busschauffören tutade men det gör man ju när man ber någon flytta på sig. Så båda chaufförerna hade bägge kort stubin. Inte bra, men man kom iväg till resecentrum iaf och så gick man in på pressbyrån och köpte någonting att äta annars hade jag nog hungrat ihjäl. De vill man inte göra.
När man väl hade kommit på bussen hem så var det inte så mycket folk det var skönt och sen när bussen var i grythyttan så var det bara jag kvar i bussen :P haha, de var rätt ensamt men det var ju inte alls långt kvar innan man var hemma ändå så det kvittade :P

Så nu vet man iaf att man kommer att få gå tidigare vid varje tillfälle när man är på föreläsningen, de var väldigt snällt av läraren :) Så jag slipper försöka skaffa sovplats.
När man kollade sin blackboard så hade en av mina lärare lagt upp en inlämningsuppgift de var gällande en av IT-kurserna. Så har man även fått en uppgift till på psykologin de var en gruppuppgift, så var tillsammans med 2 st andra. Får väl se om vi klarar det eftersom vi bytte mobilnummer och e-mailadress så det var bra:P Så det ska nog gå bra detta. Bara man får allas åsikter osv och kan sammanställa det tillsammans så går det nog bra :P
Bara vi håller kontakten så klarar vi uppgiften.

Just nu så ska man nog gå och lägga sig har varit igång hela dagen, så det ska bli skönt faktiskt :P Ska skynda på lite innan klockan slår om till 00:00 :P Men det hinner jag nog, för det ska inte bli så mycket mer skrivande än såhär så de kvittar :P
Ska beställa böcker tror jag om jag inte får böckerna ifrån universitetet.


Hare bra// Swampeen


Helt onödigt

Den 27 Januari skulle det ha varit 1 år mellan oss om vi hade varit tillsammans fortfarande men det är vi inte. Saknar tiden vi hade tillsammans, men jag har kommit fram till att det är helt onödigt att man ska behöva gå runt och tänka på någon som inte har känslor för en. Då är det helt meningslöst, bättre att ha någonting annat att tänka på. Visst det är självklart att man blir ledsen och arg på samma gång när man nyss blivit dumpad av sin pojkvän eller flickvän. Tror nog att det är samma för alla nästan. Men jag har gått runt och tänkt på detta dag ut och dag in. Kommer nog inte att få tillbaka det som vi en gång hade.
Jag ska ha någonting annat att tänka på om dagarna nämnligen mina studier, hellre fokuserar jag på dom ist för att man ska gå runt och må dåligt över ett förhållande som man en gång hade. Så jag vill iaf klara mina studier och ha någonting annat att tänka på som sagt. Kommer att bli klar med studierna i Juni om allting går som det ska. Vilket jag tror att det gör.

Är det några fler än bara jag som går runt och tänker på någonting som man en gång hade? tror nog att det är det. De gäller nog att man verkligen tar sig tid att få vara ledsen och kanske till och med arg, sen att sitta och bara fundera över allting. Jag kommer iaf aldrig att glömma det som jag hade tillsammans med dig iaf oavsett om du har glömt bort det eller inte. Vet inte ens om du läser min blogg längre, vilket jag inte tror att du gör. Men det gör mig ingenting. Det är ditt val inte mitt. Jag bestämmer inte över dig, och har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra heller.
För mig har det tagit snart 6 månader innan jag har börjat tänka att det är helt onödigt eller snarare meningslöst att behöva gå runt att må dåligt över en sådan händelse när det finns så mycket annat positivt att tänka på ist. Men jag kommer ändå att ha dig i tankarna. Är iaf glad över att du ville vara vän med mig, även om vi inte pratar varje dag så är vi iaf vänner och jag tror nog att alla inte pratar med alla sina vänner varenda dag. Men saknar alla sms:en som vi skickade till varandra, det är också en sån sak som man alltid kommer att minnas.

Kommer iaf aldrig att glömma det vi hade och alltid ha det i mitt hjärta.


Hare bra// Swampeen


Onsdag, Tvättat & Föreläsning

Idag är det Onsdag och dagen har bestått av att man har tvättat 5 maskiner, sen har man varit iväg och pantat burkar också inge fel att få lite extra pengar. För övrigt så har det inte hänt så speciellt mycket.
Så fick man låna mosters busskort för jag har inte råd att fylla på mitt eget :/ får inte pengar förens nästa vecka troligen. Men klarar nog mig. Så har man beställt böcker ifrån Universitetsbiblioteket också får väl se när dom böckerna kommer :P Annars får jag lov att fixa det på annat sett, har iaf lånat några här på vårat bibliotek :P

Så har man fått kursmaterial för båda IT-kurserna de var inte en dag försent :P Fast jag fick dom visseligen igår lr vare i förrgår ah skitsamma. Har iaf fått dom ;P huvudsaken det. Så nu är typ färgen i mina patroner i skrivaren slut så får beställa nya. Blev en hel del papper som skulle skrivas ut. De kommer nog att bli ganska många när man ska lämna in saker på psykologi kursen.

Imorgon ska man på föreläsning mellan 17:15-20:00 men jag ska fråga om jag får gå typ 19:40 så jag hinner med 19:48 bussen :p Annars missar jag sista bussen hem som går halv 9 ifrån resecentrum. Men en kompis sa att det inte ska vara några problem, tror nog inte att dom är 20 minutarna spelar så stor roll fakitskt. De är bara läraren skickar ett mail om det skulle vara någonting som är viktigt som jag missar isåfall.
Så kommer nog inte att blogga någonting imorgon utan det får bli på fredag antagligen.
Ska försöka mig på min inlämningsuppgift på en av IT-kurserna, men det skulle komma mera information på blackboard. Så får hoppas det gör det också. Så man slipper vänta i evigheter.

Just nu så gör jag inte så mycket, kollade på Andra Avenyn för ett tag sedan och det var verkligen spännande kan jag säga. Längtar tills nästa vecka så man får se mera :)

Hare bra// Swampeen


Svaren från Frågestunden.

Från Dina.

1. Vad är din favvo färg?
2. Vart skulle du vilja resa?
3. Om du fick flytta vart skulle du då flytta?
4. Brukar du läsa min blogg? =)
5. Kommer du till storvik nånting i år?
6. När var du här sist? =)

Svaren:

1. Svart.
2. Till nå varmt land.
3. Stockholm eller Göteborg.
4. Jadå.
5. De vet jag inte.
6. De var länge sen, förra sommarn kanske lr nånting.

Från Emelie.

Vad vill du jobba med när du blir äldre? :)

Svar: Jadu jag vet faktiskt inte. Men bland människor iaf :)

Måndag, Senil & Frågestund

Idag är det Måndag och man har varit på universitetet en sväng och de tog ett litet tag innan man hittade till rätt sal som man skulle vara i :P Sen tog det en stund innan man kom på vart man kom ifrån xD haha. Man börjar nog bli senil tror jag xD. Sen så när man tog bussen ifrån universitetet så gick man lite på stan och sen gick och käkade på la baugette, så blev det att knalla runt i affärer sen dra till bussen :P Fick byta i nora. Men de gick bra.

Tänkte ha en frågestund så ni som vill fråga någonting har chansen att göra det. Vore tacksam över om jag fick många frågor som ni undrar över ;P Hehe.

Just nu så talar man i telefon med moster :P haha, rätt skoj.

Hare bra// Swampeen


Lördag & Töntigt

Idag är det Lördag och man har haft ont i magen hela dagen och känt sig illamående, inge trevligt. Har försökt att sova de blev en stund. Får väl hoppas detta går över snart, bara jobbigt att behöva ligga ner i sängen och inte kan göra så mycket. Ska nog kolla på CSI eller någon film på voddler (om de går igång vill säga).

Någon mer än mig som tycker att det är töntigt eller snarare löjligt att när man säger att man kan olika saker och sen blockar en på msn, tarbort en från facebook, från bdb & byter lösen på blogg. Det tycker iaf jag, man behöver la inte bli sur bara för att man kan olika saker. Fast personen tyckte att grejen var töntig, men är fortfarande tjurig. Du får väl va sur da, bryr mig inte. Tycker det är iaf löjligt av dig iaf.

Just nu så gör man inte så mycket små kollar lite på tv.

Hare bra// Swampeen


Fredag & Datakrångel

Idag är det Fredag och dagen började väl inte så speciellt bra skulle starta datorn så stod det att mitt internet skulle fungera och sen när jag ska logga in på msn så kommer jag varken in där eller på internet. De står att sidan inte kan visas när jag startar upp internet. Testade detta på våran stationnära dator där funkade det och testade samma sak på min systers dator där det funkade också. Så det är alltid jag som ska ha datakrångel tydligen. Installerade mitt virusprogram igår också så jag tror nog att det är de som dampar eller så är det nånting annat skit. Som vanligt.
När jag startar msn så står det Standard-Gateway verkar vara offline, och jag trycker på reparera tusen ggr de funkar ändå inte. Så kommer verken in på msn eller på internet även om det står att internet ska fungera.

Någon som vet vad jag pratar om är välkommen att tala om det.

Hare bra// Swampeen

Onsdag, Örebro & Roomservice

Idag är det Onsdag och dagen har bestått av att man har varit på välkomstdag med registering på universitetet i Örebro. Så nu är man iaf registerad på den kursen som jag behöver vara där på :p vilket är bra. Fick massa information på en gång så de var mycket att ta in. Fick en massa små böcker om olika saker gällande regler osv, sen fick man ett universitetskort och det är att man får låna böcker osv. Vilket är bra när man kanske bara behöver någon sida hur en bok lr så när man behöver kopiera ur eller nånting :P Resan dit gick iaf bra och man kom i tid till allting, de som var bra att bussen till universitetet gick mycket tidigare än på tabellen. men de var ju bra de. Vi blev indelade i olika grupper när man gick rundvandring i alla korridorer osv :p
Efter att man hade varit där så blev det upp och registerad som jag nämnde innan, och sen så blev det av till bussen igen in till stan. Och mötte sofia och vi gick till konditori vasa och käkade lite sen blev det av till bussen hem vid halv 3.

När man satt på bussen så kom det ett sms om att mitt virusprogram hade kommit så fick pallra mig till ica och hämta de. När man klev av bussen så stog det 2 bilar i diket som hade krockat, rätt läskigt att se faktiskt.
Så nu har iaf paketet hämtat och betalt. Betalade även räkning också när man kom hem.

Just nu så kollar man på Roomservice, och så har man även dammsugit så man blev av med alla dammråttor som var på golvet. Ska torka golvet imorgon tror jag. Men idag orkar jag inte, har gått fram och tillbaka överallt så de var gött att få ta det lugnt ett tag. De känns att man har varit vaken sen halv 7 imorse.

Hare bra// Swampeen


Unga Mödrar

Just nu så kollar man på Unga Mödrar den norska, den är bättre än den danska för norska förstår man bättre :P Hehe, de är dubbelavsnitt och det är bra :) Det är de varje gång, så. Efter när detta är slut så blir det nog att sova för man ska upp tidigt imorgon.
Kommer inga fler inlägg idag, hoppas ni har haft en bra dag.

Hare bra// Swampeen


Tisdag, Lång väntan & Välkomstdag

Idag äre Tisdag och de man har gjort idag är att man har varit först vid communicare men de var ingen som öppnade och jag gick till ett ställe som heter polstjärnan för att kolla om min handledare var där men de var han inte. Så då fick man pallra sig till arbetsförmedlingen ist och där fick man vänta i 1 timme ungefär innan någon ens kom och sa att man kunde få sin lapp från f-kassan, sen efter att man har svettats ihjäl där inne så gick man och handlade frimärken för att kunna skicka en av lapparna. Sen var man och fyllde på busskortet också så man har pengar på de ;P Så det blev en lång väntan.
Så kom man på med att man hade glömt att köpa tv-guiden så fick man återigen gå till affären och så skickade man iväg pappret till CSN också och sen postade vi tillbaka ett spel som inte fungerade. När man var en bit ifrån affärn så drog man sig xD haha, de var då tur att jag hade tremobyxor annars hade de nog blivit värre än vad de blev. När man var inne på affärn så kom man ut med tv-guiden då, hänt extra, en korg med kiwi, gröna äpplen, en film och läkerol :P Så inget onyttigt där inte ;P haha.

Imorgon ska man på välkomstdag på Örebros Universitet och det ska bli rätt intressant faktiskt ;P Nackdelen är att man måste gå upp väldigt tidigt. Usch.


Hare bra// Swampeen


Måndag & Ny väska

Idag är det Måndag och för många av er så har väl skolan börjat, men inte för mig jag börjar nästa vecka dock på Universitet ;P Dagen har bestått av att man har varit i Örebro och handlat från kl 10 på mörran till typ halv 8 på kvällen, vi var till 2st blomsteraffärer eftersom de ska till mammas jobb så åkte vi till marieberg och kollade lite där. De ända som jag köpte var en ny väska till datorn, sen blev det inge mera iaf inte för min del :P
Så hade inte mitt virusprogram kommit heller, men fick mail om att det kommer imorgon förhoppningsvis. Sen får man väl se om det fungerar som ska när man får det.

Imorgon ska man iväg och få papper påskrivna och sen skicka in papper till csn, sen vet jag inte riktigt vad som kommer att hända efter de :P

Just nu så gör man inte så mycket tar det mest lugnt ;P hehe.

Hare bra// Swampeen


Söndag & Bingolotto

Idag är det Söndag och dagen har inte bestått av så mycket mer än att man kom på med att man skulle gå iväg och köpa sig en bingolott, så jag gjorde det :P När man hade gjort det så blev det att gå hem igen sen har man bara tagit det lugnt :p Tänkte att jag skulle kolla på någon film på voddler men det gjorde jag inte ;p blev CSI ist.

Om en halvtimme ungefär så ska man spela bingolotto får hoppas att man vinner nånting denna gång. Hehe.
Får hålla tummarna ;P

Hare bra// Swampeen


Ny design

Nu har man skaffat sig en ny design återigen, får hoppas ni tycker den duger här :P Jag tycker den är rätt fin faktiskt, så får väl som sagt se hur länge den kommer vara kvar här :P
Fick hjälp av en kompis att ändra teckensnittet ;D


Hare bra// Swampeen


Om man var miljonär

Ja tänk om man var miljonär eller iaf mycket pengar så man kunde unna sig nånting bra. Har kollat runt på mini-pc skulle vilja ha en sån men de bara de att tangenterna på en sån är så små :P Sen att det inte finns någon cd-rom läsare :P Haha, men de beror visseligen på vilken storlek på skärmen man vill ha osv. Eller så skulle jag vilja ha en ny bärbar med tanke på att den jag har inte är världens bästa eller så skulle jag vilja ha en större hårddisk. Skulle vara bra.

Dessa skulle jag vilja ha: 

Acer eMachine 525-304G32Mi
Svart. 4990 :-

HP Mini 110c-1190eo
Rosa: 3490 :-

Samsung NC10-KB05SE
Ljusblå: 2990 :-

Acer Aspire One Pro 531h-0Dk
Svart: 2790 :-

Compaq 110c-1100SO
Svart: 2790 :-


Men detta är väl bara någonting som blir i framtiden så småingom kanske :P
Kommer nog ett mer vettigt inlägg sen kanske.


Hare bra// Swampeen


Lördag, CSI & Voddler

Idag är det Lördag och det var ett tag sen man skrev här men så länge sen vare inte :p haha. Men dagen har bestått av att man har plockat rent i köket, handlat mat och lagat mat :P De blev fiskpinnar och mos ;P systers favorit så de fick bli de. Sen för övrigt så har man inte gjort så mycket kollat lite på CSI :P
Ni vet att jag hade en del problem med filmtjänsten voddler tidigare i ett inlägg och nu har jag fått igång programmet :) Fråga mig inte hur jag gjorde, de var väl min envishet som gjorde att det funkade antar jag, tryckte bara på "test"knappen så blev bägge markörerna gröna :P Haha. Men iaf, de funkar nu iaf och det är huvudsaken. Har hunnit kolla på några stycken av alla som finns. Har kollat på Inkasso (skit film var det så inget jag rekommenderar), Edison - City Of Crime (rätt bra film faktiskt), Dentention (rätt sjuk film med mycket blod och skjutande), sen var det nån mer som jag inte kommer ihåg namnet på :P Men dessa är iaf dom jag kommer ihåg :P

Gör inte så speciellt mycket just nu, men får väl se vad resten av dagen kommer att bestå av. Kanske ska ta och skära upp mitt granatäpple som ligger i fruktskålen och väntar ;P hehe.

Hare bra// Swampeen


Städat ut julen & Nytt Virusprogram

Så har man äntligen städat ut julen, nu är det nya gardiner uppsatta och alla julsaker är borta :P gud så skönt de är att slippa se de :P Och så har man beställt nytt virusprogram till datorn :p de gick på 383kr med frakt och postavgift lr vad det hette:p Så nu kommer man att ha ett vettigt program så man kan ta bort det gamla som man har :p
Beställde de ifrån Siba.se det var billigast där när jag jämnförde de olika sidorna som finns. Programmet hette: Trend Micro Internet Security 2009. Så får hoppas att det är ett bra program, de var iaf på svenska så man fattar nånting :) Så har man inte fått fart på Voddler heller, de vill inte som jag vill. Sen fick man reda på att man kanske måste ändra nånting i routern, men då blir väl morsan vansinnig om man gör de :p men jag tror nog inte att de är så utan att de är någonting annat skit som spökar :P Annars får jag väl ta bort skiten då om jag inte hittar någon som kan fixa det.

Just nu så lyssnar man lite på musik, hittade lite gammal skrot i datorn :p Mest sånt som man inte har lyssnat på ett tag :P Haha.

Hare bra// Swampeen



Onsdag & Psykbryt

Idag är det Onsdag och man är ledig från praktiken eftersom det är röd dag :P hehe, så idag ska man väl städa ut julen och bli av med alla julsaker :P Gött ska det bli iaf. Sen får man se vad resten av dagen kommer att bestå av.
Igår så fick man en invite till voddler som jag har väntat på fick vänta i 18 dagar, och jag installerade det där och skulle starta de och då stog det att det var min brandvägg som inte gjorde så att programmet fungerade. Men så provade jag att stänga av brandväggen och programmet låg på Undantag listan och så provade jag att starta programmet igen och det stog återigen samma sak. Det står: Network Error. You have a firewall. Open your firewall for outgoing traffic. Så jag testade att avinstallera mitt virusprogram som är AVG Free 8,5. Och stängde av brandväggen och samma text kom upp återigen. Vad är det som är fel på skiten? Har testat allting.
Räckte nog med att jag fick psykbryt på skiten igår. Någon som har haft samma problem får gärna säga hur du blev av med problemet? Skulle vara tacksam över om någon som med lösningen.

Just nu så har man precis kollat på CSI :p


Hare bra// Swampeen


Måndag, Arbetsförmedlingen & CSI

Idag är det Måndag och har varit på praktiken de hände inte så mycket kan jag säga men fick gå runt och räkna å skriva ner vad som fanns kvar av julsakerna, de tog sin tid men blev klar till slut iaf. Sen efter vad tiden gick så var det dags att åka hem fick skjuts av morsan eftersom hon ändå skulle hem med bilen :p Så de var ju bra, slapp gå i de kalla vädret. De är ingen direkt "sommar"väder om man ska säga så :p haha, har hört att på onsdag ska det bli närmare -30 xD alltså hur kan det bli så kallt. Det måste ju vara nå fel.
När man kom hem så började jag dammtorka lite på hyllor och sådär fick även bort lite grejer som stog på fel plats lr vad man ska säga :P Kastade en del gamla schampooflaskor och sånt, inget man vill spara på när dom är tomma. Så det blev rätt fint när man fick bort en del saker ;P

Sen så hade min beställning från cdon kommit , så de blev att öppna den och sen betala :P Så blev det att kolla på CSI när man var klar med allting :P Får väl ta någon städardag lr vad man ska säga och göra det ordentligt :P Dammsuga och sånt. Sen slänga ut julen sen också xD haha. Grannen har redan börja tagit ner julgardinerna och allt så det kanske är dags att göra det här också ;p

Denna vecka kommer då bestå av som vanligt praktik, sen är man ledig på onsdag alltså i övermorgon. Sen ska man till Arbetsförmedlingen och prata med dom tänkte att jag skulle göra det på Torsdag ist för nästa vecka för då vet jag om jag behöver ta studielån och sådär :P Nästa vecka kan jag inte gå till ams, för att man ska ju hinna skicka in papper om eventuella studielån, välkomstdagen i örebro och annat så det hinns inte med annars :P Men skulle kunna hinna dit på tisdag nästa vecka :P Men jag tar det nu på torsdag ist ;P
Får hoppas jag får prata med rätt person.

Just nu så gör man inte så mycket, ska kolla lite på CSI och sen blire nog att sova. Var inte så speciellt pigg imorse när man skulle upp tidigt när man var vaken till typ 1 på natten. Inget att rekommendera när man inte har lov :P haha.


Hare bra// Swampeen


Märtas Skurna Chokladkakor & Chokladbollar

Tänkte nu att jag skulle skriva ett inlägg innan jag ska duscha och sova. Det som dagen har bestått av är att man var till affärn en sväng sen när jag stod där så tänkte jag att jag skulle baka och det gjorde jag när jag kom hem :P De blev Märtas Skurna Chokladkakor, hela 60st blev det av degen som jag gjorde :P Sen blev det även Chokladbollar även kallade *****bollar av dom flesta, tänker inte skriva ut ordet. Men tror nog att ni vet vad jag menar, det finns folk som kan känna sig kränkta av de så därför gjorde jag inte det.
Sen har man då kollat klart på sista skivan på CSI eftersom den 7:e säsongen kommer imorgon som jag redan har nämnt :P Då blir det att kolla på den ;P

Har publicerat ett inlägg på min privata blogg, ni som har användarnamn och lösenord är det bara att ni läser :P Ger inte ut den till vem som helst.

Hare bra// Swampeen


Jill Johnson - The Heat Is On



Nu har jag hittat vad sveriges OS-låt heter :)

Du har ju hela helgen på dig.



En gammal klassiker :P haha, länge sen man såg denna.

Söndag & CSI

Idag är det Söndag och det lär väl inte hända så speciellt mycket :P de som jag har hunnit gjort hittils är att man har kollat på sista skivan av CSI, den 7:e säsongen kommer imorgon :) Har längtat väldigt länge ;p kunde ha fått den tidigare men posten kom tydligen inte på nyårsafton. Menmen.. är glad iaf över att den kommer imorgon :P
Resten av dagen vet jag inte vad som kommer hända får väl se helt enkelt. hehe ;p

Kommer väl ett inlägg senare under dagen :p

Hare bra// Swampeen


Min privata blogg

Finns ett inlägg publicerat på min privata blogg om ni vill läsa där. Användarnamn och lösenord får ni fråga efter.

Lördag & Crash Bandicoot

Idag är det Lördag och man vaknade för typ 2 timmar sen, så har inte hunnit gjort så speciellt mycket än. Men det blir väl att göra nånting sen ;p Funderar på att spela crash bandicoot nitrocart på ps2 ;P bra skoj äre.
Får väl se vad resten av dagen kommer att bestå av, kommer nog in med ett till inlägg så isåfall.
Hoppas ni har haft en bra nyår och allting.

Vill bara påminna om att ni gärna får komma med tips på vad jag ska ha med i bloggen eller så får ni gärna ställa frågor så ska jag försöka svara på dom :P Om det kommer in några villsäga.

Hare bra// Swampeen




Dagen, CSI & Tips

Kommer ännu ett inlägg för denna dag ;P Dagen har väl inte bestått av så mycket men de man har hunnit gjort är att man har varit ner till affärn efter flera timmar legat i sängen ;p haha, hade ingen större lust men ändå.
Sen så har man bara kollat på tv och suttit vid datorn i stortsett :P Resten av dagen vet jag inte riktigt vad som kommer hända, kanske ska ta en titt på CSI de som jag har kvar på säsong 6 innan 7:an kommer hem i brevlådan på måndag :P

Skulle vara skoj om ni kom med tips på vad jag ska kunna skriva om eller om jag ska ha några tävlingar eller någonting annat skoj som ni skulle tycka va intressant :P Eller så kanske ni läsare gillar de som jag redan skriver om så kan ni gärna kommentera det också :)

Just nu så gör jag som vanligt inte så mycket :P


Hare bra// Swampeen


Första Inlägget, Nytt år & Som Intresserar alla?

Nu kommer det första inlägget år 2010. Idag är det Fredag och man vaknade för ett tag sen, så har som sagt inte hunnit gjort så speciellt mycket än får väl se vad dagen kommer att bestå av :P Får hoppas att alla hade en bra nyår igår ;p min dag var väl rätt okej. Satt och skrev några sidor om mina minnen med dig och du vet vem du är. Varför jag gjorde det var för att jag ville få ur mig en del saker, om jag ska skriva allting så skulle det nog nästan bli en bok. Tänker nog inte skriva ut det här på bloggen utan det behåller jag för mig själv ist.

Det är ju nytt år nu och det finns nya möjligheter, det som jag kommer att göra iaf är att jag ska börja studera som ni redan vet, sen vill jag gå ner något kilo och få bättre kondition men jag har sagt detta flera ggr men aldrig gjort det. Jag tar det som det kommer ist och när jag hittar motivationen så ska det nog bli bra :P
Sen resten av året får man väl se vad som händer hoppas iaf att det blir ett bättre år än 2009.

Just nu så kollar man lite smått på tv och är inne på facebook :P Haha, ska lägga in en bild på hur statistiken ser ut på min blogg, de varierar kan jag säga. För den del dagar är det ganska många som har läst den medans andra dagar så är det inte lika många. För att kunna få flera läsare så kan ni gärna tipsa på hur man ska skriva om någonting som intresserar alla eller någonting annat :P Skulle iaf vara tacksam.

Hare bra// Swampeen