Tisdag, Lång väntan & Välkomstdag

Idag äre Tisdag och de man har gjort idag är att man har varit först vid communicare men de var ingen som öppnade och jag gick till ett ställe som heter polstjärnan för att kolla om min handledare var där men de var han inte. Så då fick man pallra sig till arbetsförmedlingen ist och där fick man vänta i 1 timme ungefär innan någon ens kom och sa att man kunde få sin lapp från f-kassan, sen efter att man har svettats ihjäl där inne så gick man och handlade frimärken för att kunna skicka en av lapparna. Sen var man och fyllde på busskortet också så man har pengar på de ;P Så det blev en lång väntan.
Så kom man på med att man hade glömt att köpa tv-guiden så fick man återigen gå till affären och så skickade man iväg pappret till CSN också och sen postade vi tillbaka ett spel som inte fungerade. När man var en bit ifrån affärn så drog man sig xD haha, de var då tur att jag hade tremobyxor annars hade de nog blivit värre än vad de blev. När man var inne på affärn så kom man ut med tv-guiden då, hänt extra, en korg med kiwi, gröna äpplen, en film och läkerol :P Så inget onyttigt där inte ;P haha.

Imorgon ska man på välkomstdag på Örebros Universitet och det ska bli rätt intressant faktiskt ;P Nackdelen är att man måste gå upp väldigt tidigt. Usch.


Hare bra// Swampeen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: