Lördag, Halloween, Tända ljus & Bakning

Idag är det Lördag och det är Halloween ni vet när barnen går ut och säger bus eller godis :p Fast de som är lite äldre då som dricker alkohol ist för att fira den dagen xD Men alla gör det på olika sett, de är inge fel att dricka alkohol de är de väl inte men de som gör de får sota för de dagen efter. Hehe.
För övrigt så har man varit vid minneslunden i hfs och i grythyttan :p anledningen att man var iväg och tände ljus på två olika ställen var att mormor tillhörde hfs-församling och morfar grythyttans församling. Tog något mer än bara ljus de blev 2 dekorationer i kruka som jag hade gjort på praktiken och den som var lite större fick bli till morfar och den som var lite mindre fick bli till mormor då :p Fast de var ingen större skillnad egentligen men ändå:p haha. Men dom var lika fina ändå. De är lite mysigt med tända ljus. Efter de så gjorde man inte så mycket, blev lite bakning de blev en blåbärspaj som var väldigt populär så de finns inte så mycket kvar av den:p Haha.

Just nu så gör jag väl inte så mycket, småtittar lite på tvn medans jag skriver. Funderar lite på vad jag ska göra resten av kvällen innan man går och lägger sig :p La mig ganska tidigt igår de blev vid 22:00, var ganska trött också så de kan nog bero på de. Får väl se när de bli idag. hehe.
Tittade nyss på Körslaget och det var Amy som fick lämna denna vecka, i för sig låten hennes kör genomförde var inte den bästa faktiskt så det var nog därför dom fick lämna.
Kommer inte på något mer vettigt att skriva så avslutar där.

Vill ha dig tillbaka <3

Hare bra// Swampeen


Torsdag, Praktik, Straffas hårdare & Fast And Furious

Idag är det Torsdag och dagen har som vanligt bestått av praktik där har man fått göra lite alltmöjligt som att ta emot kunder, göra gravdekorationer och lite sånt. Så kan säga att jag är trött på granris. haha..
Sen när man kom hem efter praktiken så blev de väl att hämta mat från hamburge hill eftersom ingen i detta hus ville laga någon mat. Är så trött på snabbmat bättre med lagad mat som de smakar så mycket godare dessutom, så de kommer inte att bli någon snabbmat på mycket länge.


Tittade på Efterlyst igår och då tog dom bland annat upp ett mord på en 15-årig tjej och så var det hennes ex-pojkvän och hans flickvän som hade mördat henne. Och blev hans flickvän dömd till anstiftan till mord och ungdomsvård och pojkvännen dömd till mord och till ungdomsvård. Och de så var de dåliga i de hela var att längden på deras straff skulle ha varit mycket hårdare för om de hade varit vuxna så háde dom blivit dömda till 10 års fängelse vardera. Straffet som dom fick var 1 år och 8 månader de är på tok för lite för har man mördat en annan människa när man är under 18 år så ska man fan straffas hårdare de skulle ha fått minst 5 år så de får verkligen känna på hur det är att ha gjort fel och så tror jag nog inte att de anhöriga till tjejen som dog tycker att straffet blev alldeles för kort. Själv så tror jag nog att de kommer överklagas till högre makter.
Det är iaf min åsikt om detta.

För övrigt idag så har jag tittat på filmen Fast And Furious :p den var rätt bra faktiskt även om de handlade om en massa snabba bilar. Men den var bra iaf.
Just nu så tittar man på SOS Gute och det är snart slut och sen vet jag inte riktigt vad jag ska titta på :p De var ingen Lyxfällan tydligen så jag sappade till tv4 plus för att titta på Vad blir det för mat.
Anledningen till att det inte var det är att de är Rosa-bandet galan.
Fått order av kompisen Andreas att skriva att jag pratade/pratar med honom på msn xD haha, han tyckte att jag skulle skriva med de:p Haha, nästan lite roligt detta alltså xD hahaha. Brukar inte nämna vilka jag skriver med på msn eller skickar sms med.



Hare bra// Swampeen



Tisdag, Rejält med otur, Unga Mödrar & Andra Avenyn.

Idag är det Tisdag och har då som vanligt haft praktik, sen har man väl fått gjort lite olika sysslor bland annat så fick jag snitta blommor som hade kommit och göra gravdekorationer. Så när man stog och skulle klippa av grenar från en stor granriskvist så klipper man sig med sekatören i pekfingret och de var inte skönt. De började att blöda ganska mycket fast först så trodde jag att ja hade klämt mig och de hade jag inte gjort. Usch så jag tänker då inte använda en sån igen för då vet man vad som händer. Så de kallar jag för rejält med otur, de är vad jag har haft idag vad de gäller de. Absolut inget jag rekommenderar att göra.
När klockan blev runt kl 14:00 så cyklade man hem och när man kom hem så blev de att titta lite på tv och sen så fick man hjälpa syster med att installera sims 2 på hennes dator så de tog ett tag att göra de, med tanke på att de var rätt många spel som hon skulle ha. Men när de väl var klart så började man själv att spela de dära på min dator. Haha.

Har ganska nydligen eller nydligen vet jag väl inte men ändå har tittat på Unga Mödrar och de var lika bra som de alltid är:p Men innan de så tittade man på Riverside men de var inte så långt avsnitt idag de var väl typ på 3 minuter eller nå. Just nu så väntar man på att Plastikkirurgerna ska börja på tv4 plus, fråga mig inte varför jag tittar på de. Skulle som sagt inte göra de ingrepp som dom gör, men de är lite intressant att se.
Sen efter de så är det Andra Avenyn och de ska bli så spännande att se så de finns inte ord för de egentligen, haha. Som sagt som jag alltid har sagt att det är alltid lika spännade varje gång.

Saknar dig och vill bara att dagen de blir vi igen ska uppfyllas.


Hare bra// Swampeen


Måndag, Praktik, Örebros Universitet & Färjan 3

Idag är det Måndag och ny vecka, då har de flesta lov och har ledigt. Men de har dock inte jag eftersom jag inte går i skolan längre. Så jag har haft praktik i 4 timmar som jag har varje dag utom på helger då, men de förstår ni nog. Men får väl försöka hitta ett jobb så man får vara ledig ibland, hehe. Men det är inte ledigheten man vill åt egentligen de är pengarna som man vill ha :p
När man kom hem ifrån praktiken så blev de att gå till banken och sätta in pengar sen till apoteket och köpa alvedon eftersom syster hade ont i huvudet. De fanns inge sånt hemma då.
Sen så var man iväg till Ica och lämnade tillbaka en film som vi hyrde igår, kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette men det var iaf en barnfilm som syster hade tittat på :p haha.

Så har man sökt till Örebros Universitet dock så var det lite försent att söka, men de kan vara värt att söka ändå även om det bara har gått några dagar. Får väl se om man kommer in eller inte. Sökte dessutom 6 st kurser som jag tyckte var intressanta och roliga att lära sig någonting om. Hoppas iaf på att jag kommer in på någon av dom..

Just nu så har man precis tittat på sista avsnittet av Färjan 3 och de var väl ett sådär sista avsnitt, trodde de skulle hända lite mera än vad det gjorde. Tittar just nu på Matakuten, kanske inte världens bästa program men de blev de iaf. Men sappade nyss över till femman och där vare CSI, ett avsnitt ifrån den senaste säsongen :p
Hehe.
Snart blir det att sova eftersom man ska upp imorgon, inge skoj att gå upp tidigt och veta att de andra inte behöver gå upp då. Usch de är bra orättvist.

Hare bra//Swampeen


Söndag, Vintertid, Besviken, Ensam Mamma Söker & Duschen.

Idag är det Söndag och de innebär då sista dagen på helgen och imorgon är det praktik som gäller igen. De som är bra är att den pantade praktikanten som var där samtidigt som mig inte är kvar :) de är nog de som är gött. hehe. För övrigt idag så har man inte gjort så mycket har tagit det lugnt som jag har gjort hela helgen. Som ni vet så är det slut på sommartiden och vintertiden har börjat och då ska man ställa tillbaka klockan 1 timme de tänkte inte jag på när jag vaknade imorse trodde att klockan var 9 men så såg jag på boxen att visst fan ja man ska ju ställa tillbaka klockan 1 timme så klockan var egentligen 8. De var inge kul att vakna så tidigt kan jag bara säga. Men nu är klockorna ställda på Vintertid och inget annat..
För ett tag sen så var man iväg till affärn och så blev man sugen på vaniljmunkar och då tänkte ja då köper jag sånna och så när man kommer hem så var det äppelmunkar ! har varit med om samma sak förut och de var inge roligt alls. Blev väldigt besviken på att affären inte kan hålla rätt på vad som är äppelmunkar och vaniljmunkar. Får väl klaga på Ica som jag köpte dom ifrån.

Just nu så tittar jag på Ensam Mamma Söker, har inte följt de ifrån början men de är rätt bra program ändå. Men de är rätt intressant att se vad som händer osv. Sen är det Parlamentet kl halv 9 får se om jag hinner se på de innan man ska in i duschen. Får nog göra de innan de börjar så man hinner se någonting av programmet. Skulle vara kul att se ifrån början.

Hare bra// Swampeen


Lördag, Lugn dag, Körslaget & Så jävla gött

Idag är det Lördag och de har väl inte hänt så speciellt mycket, har mest tagit det lugnt. Spelat lite sims 2 - livet i lägenhet, betapet och sen tittat på tv. De är ungefär de som jag har gjort idag. En lugn dag helt enkelt. Igår blev de inget bloggande jag orkade helt enkelt inte skriva någonting. Så de fick bli idag ist, tror nog inte att ni blev så hemskt besvikna på att jag inte gjorde de. Hehe.

Just nu så tittar man på Körslaget, och resultatet kommer nu och den som åker ut blev Caroline Af Ugglas ! Så jävla gött ! nu slipper jag se den förebannade kråkan som inte ens kan sjunga. Ni som har läst ett tidigare inlägg som jag skrev om henne att hon var så jävla dålig och de är hon. Nu har Svenska Folket fattat att hon är såå jävla dålig !
Nu är man så jävla glad över att hon äntligen är borta ! :D Så kan man titta på Körslaget när det är iaf bra lag kvar.

Nu ska jag göra någonting annat än att skriva här :p

Hare bra// Swampeen


Torsdag, Äntligen, SOS Gute & Lyxfällan

Idag är det Torsdag och de börjar närma sig helg, de ska bli gött :p Som vanligt så har man haft praktik och de har vart ganska mycket att göra bland annat att bära in kartonger med nya varor som skulle prismärkas och göras i ordning. De var jobbigt att springa fram och tillbaka med alla kartonger.
ÄNTLIGEN säger jag bara ! imorgon är det sista dagen för den pantade praktikanten de ska bli så fruktansvärt gött att slippa se människan. För den människan är den mest trögaste person som jag någonsin har sett tror jag. Som sagt äntligen ! de ska bli gött att slippa se personen. De är nästan värt att fira. haha.
Tror nog att de är flera som skulle hålla med mig om att de ska bli gött att slippa se en person som man verkligen inte gillar. 
För övrigt så har det väl inte hänt så speciellt mycket. Har tittat på SOS Gute för ett tag sedan de är bra program de och just nu så tittar jag på Lyxfällan, kan inte förstå att folk kan hamna i sådana situationer som de gör. De är ju helt sjukt för dom människorna som är med i programmen vet helt enkelt inte vad pengar är och vad dom är värda osv. Efter man tittat på lyxfällan så blire att bädda ner sig i sängen och sova :) Ska bli gött de, bättre att lägga sig tidigt och ha energi till att vara på praktiken imorgon.

Ska fortsätta att titta på Lyxfällan och se hur det går för paret som är med.

Hare bra// Swampeen



Onsdag, Olyckhändelse, Arga Snickaren & Oskyldigt Dömd

Idag är det Onsdag och dagen har då bestått av praktik som vanligt och då har man fått göra lite av varje och en sak som kanske inte var så rolig de var att man gjorde illa sig med att skrapa upp fingrarna eller 2 av dom långfingret och petfingret så de börja blöda på långfingret de var inge mysigt. Så de blev att ta plåster så de skulle sluta blöda, de sved en hel del. Nog om denna olyckhändelse.
Fick sluta halv 2 för att syster skulle hämtas så de var gött att få sluta en halvtimme tidigare idag :P När man kom hem så blev de att käka lite och sen titta på OC så är man snart klar med fjärde säsongen :) har bara några minuter kvar av den sista skivan, är på den sista episoden :) Kanske ska titta från början igen ;p haha.
För övrigt så har det väl inte hänt så mycket mer än de där.

Just nu så tittar man på Arga Snickaren, de är ett bra program de :p Tror att folk lär sig till slut att de inte ska göra för många saker samtidigt och inte göra de halvklart som man får se i programmet. De blir iaf fint när dom är klara och att de har fått hjälp. Efter detta program så ska man titta på Oskyldigt dömd, de är något som jag har börjat följa ganska nyligen. Hade bara sett något enstaka avsnitt säsongen innan eller vad man nu ska säga.
Tänkte om jag kanske kunde hinna duscha innan de börjar ist för att man ska göra de så sent. Då äre bara och söva sen :) Söva är inge fel de inte., måste ju passa på att söva så man är utvilad till praktiken.

Hare bra// Swampeen


Tisdag, Väldigt Tröttsamt, Wallander & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och som vanligt som ni vet så har jag haft praktik efter att man var där så drog man till pekås och skulle ha någonting att äta. Så de fick bli micromat de gick ner de också, får väl se vad de blir härnäst. När man kom hem så blev de att ta in posten sen efter en halvtimme eller nå så drog man till moster och skulle titta på en nya wallander filmen som egentligen kommer ut imorgon men när man förhandsbokar den så brukar man få den dagen före den kommer ut :p Så den heter då för övrigt Prästen. Jag tyckte att den var bra :) blir väl att se den flera gånger när man har fått tillbaka dem som är utlånade. Får väl försöka att få alla wallander filmerna :P Men de har man inte tyvärr. har bara några av dom gamla, sen är de några nya man har också fast dom är som jag nämnde tidigare utlånade.
Så tycker jag det är väldigt tröttsamt över att man liksom får samma fråga en 1000 ggr om, ni vet vad jag talar om så behöver nog inte förklara. Ska bli väldigt gött att slippa se människan när den slutar. De ska bli en ren befrielse kan man säga.

Om cirka 1 timme så är det Andra Avenyn och de ska bli så spännande att se vad som händer i detta avsnitt, som sagt det är alltid lika spännande för typ varje avsnitt så avslutar dom när de är som mest spännande.
Har också tittat på Riverside idag, alltså de är egentligen ingen bra serie men de blir så att man måste titta bara för att.

Just nu så tänkte jag titta lite på Äntligen hemma, ska bli intressant vad de ska göra för någonting idag :p Finns nog fler än bara jag som tittar på de programmet kan jag tänka mig. Så ska bara skriva klart detta så blire att titta på de :p

Saknar dig väldigt mycket <3 Vill bara att du ska veta de.

Hare bra// Swampeen


Måndag, Praktik, Nära Sammanbrott & Tv-sappande

Idag är det Måndag och ny vecka, dagen har bestått av som vanligt praktik och kan säga att morgonen kanske inte började så bra. Man försov sig trodde att klockan var 09:00 när jag vaknade så ringde morsan vid 10:00 och frågade mig om jag hade försovit mig, och jag svarade nyvaken ja jag kommer snart. Så de blev att skynda sig att byta om och allting så de blev att sätta sig på cyklen och trampa iväg i full fart. Hann in på ica en sväng och handla en yoghurt och lite frukt så drog man iväg till praktiken och var där.
Så var man nära sammanbrott idag alltså de är som jag har sagt tidigare att de är en praktikant till som är på samma plats som jag, vi tog och skulle prismärka lite varor som hade kommit och personen frågar tamefan 1000 ggr om vad sakerna ska kosta. Jag hade sagt till personen vad sakerna skulle kosta och efter säkert en sekund efter att jag hade sagt de så frågade personen vad sakerna skulle kosta och jag sa igen vad de var för pris på dem. Och så fortsatte de ett tag, och jag bara va fan är du trög i skallen eller vad är de.
Som sagt det är ingen på de stället som jag är på som gillar den personen heller så jag är som sagt inte ensam om de iaf. Tror nog att de är fler än bara jag som skulle bli knäpp om en och samma person ställer samma fråga om och om igen vad roligt är de på en skala ett till tio? inget.

När man väl fick trampa hem på cykeln så tänkte jag gud vad gött de ska bli och slippa personen när denna vecka är slut. De ska fan bli en befrielse. Så håller på att räkna ner dagarna tills jag slipper se personen. Jaja nog om de dära. För övrigt idag så har jag börjat titta på tredje skivan på fjärde säsongen av OC :) så de börjar närma sig slutet. Så tror nog att de blir lite tittade på de där sen ;P hehe.
Sen har man väl inte gjort så speciellt mycket idag, har mest slappat.

Just nu så har jag nyss tittat på Färjan 3 och Tinas Cookalong, eller ah jag har sappat mellan fyran och femman. Men de gick ganska bra de ändå :) hehe. Fick väl se det jag hann att se :p haha.
Nu så tittar jag på Matakuten som är på fyran, de är rätt intressant att se hur skolorna har för mat i skolan. En del har rena skit maten ärligt talat. Tycker nästan synd om dem elever som tvingas äta de dåliga. Så de har väl blivit lite tv-sappande mellan kanalerna. De är väl de som de flesta brukar göra när de sitter framför tvn. haha.
Vet nog ingen som inte gör de.


Hare bra// Swampeen


Lördag, OC, Körslaget & Hatar Caroline Af Ugglas !

Idag är det Lördag och dagen har väl inte bestått av så speciellt mycket mer än att man har tittat på OC och allmänt slappat. Sen har man käkat pizza igen eftersom ingen här hemma orkade laga någon mat så de fick bli de istället. Så har man nyss tittat på Körslaget, alltså jag förstår inte hur svenska folket tänker egentligen ! För de första så låter Caroline Af Ugglas som att hon skulle ha svalt en kråka. De låter alltså för jävligt när hon sjunger. Tycker att hon absolut inte har någon som helst anledning att ens vistas i tv och vem fan vill lyssna på en som låter som en kråka? INTE jag iaf ! Så tyckte att de skulle ha varit HON som skulle ha åkt ut istället för Rigo som fick åka ut denna vecka. Nu hoppas jag och bönar och ber att de blir kråkjäveln som åker ut nästa vecka.. Hatar henne så oroligt mycket så det finns ju inte ord för de.
Som sagt så fattar jag inte hur SVENSKA FOLKET tänker när de gäller att rösta på någonting som går på tv.
Det är iaf min åsikt om detta.. HATAR CAROLINE AF UGGLAS RÖVHÅL !!!!

Just nu så är man som ni kanske har märkt att jag är förbannad över hur folket egentligen tänker.. Anledningen ser ni ju längre upp i inlägget. Nej nu blir det att titta lite på tv och sen lite på OC.

Hare bra// Swampeen


Tycker det är bäst att slippa se den usla kråkan !


Fredag, Praktik, Bio & OC

Idag är det Fredag och det innebär helg :) De är gött efter att man har fått slitit i en hel vecka när man haft praktik eller ah har väl varit där flera veckor men ändå. Dagen har som vanligt besått av praktik och där fick man göra lite olika sysslor orkar inte rabbla upp dom ändå, ni vet väl vad man gör i en blomsteraffär så varför ska man då säga vad man har gjort? helt onödigt. Sen för övrigt idag så har man tittat lite på OC också, så har man stått och stekt våfflor. När klockan började närma sig 5 så blev de att gå på bio med rebecca och så blev de syster och hennes kompis. Så först så var man in på ica och handlade lite vad man behöver så de blev en dricka, ahlgrens bilar och en påse med chipshjärtan. Sen bar de av till bion och den började kl 6. Hade gått om tid att ta sig dit så de var bra. Nu vill ni kanske veta vilken film som vi gick på och den hette Upp, den var rätt bra faktiskt. Kan rekommendera er som har barn eller kanske tycker om animeradfilm lr vad man nu säger..

Just nu så har man nyss kommit hem från bion som sagt och nu skriver jag några rader här, och funderar på om jag ska fortsätta att titta på OC där jag avslutade. Älskar verkligen den serien, när man väl har börjat titta så går det inte att sluta. Är det flera som håller med mig? Blir bara att slappa och ta de lugnt i helgen så man har energi till att vara på praktiken och jobba. Går väl inte så länge om dagarna men ändå.
Resten av kvällen kommer väl att bestå av OC och tv-tittande :) Tycker jag passar bra på en fredagskväll.

Vill bara börja om tillsammans med dig, jag älskar dig så himla mycket och hoppas att du förstår det. Det som jag inte förstår är att dina känslor bara försvann. Tycker att de är konstigt, för känslor kan inte bara försvinna.
Mina känslor för dig har inte försvunnit, vill bara ha tillbaka dig och att allting ska vara bra. Kan göra vad som helst ! och de har jag sagt ! Saknar dig så otroligt mycket<3


Hare bra// Swampeen


Torsdag, Hatar förkylningen, Pizzasugen, Tv-tittande & Universitetsfunderingar

Idag är det Torsdag och helgen närmar sig :P hehe, dagen har bestått av praktik som vanligt och fick göra lite av varje idag fick bland annat bära in massa kartonger med nya varor och prismärka dom, ställa in nya blommor och massa annat som man gör i en blomsteraffär. Alltså nu har jag verkligen blivit trött på den förbannade förkylningen den är inge rolig att ha alls är täppt i näsan hela tiden tamefan.. De är jobbigt att behöva snyta sig 1000 ggr under en dag. Hatar förkylningen om man ska vara direkt svar på tal.
När man hade slutat praktiken så vart man pizzasugen så de blev att fråga moster om hon ville bli med och käka pizza och de ville hon. Så först så var man hem och skulle kolla om man hade fått post och de hade jag ett var ett brev ifrån försäkringskassan och ett från lindex. Inte så speciellt intressant kanske direkt men jaja.
Så blev de iväg och käka pizza , när man hade gjort de så blev de en liten sväng till Ica och handla halstabletter och så köpte jag Ahlgrens bilar rosa rattar, lite roligt att de just hette rosa rattar. Anledningen till att de heter så är för att de stödjer Bröstcancerfonden och ca 10% av priset ungefär tror jag iaf går till dom så det är ju bra. Men godiset gick iaf att äta. När man hade varit på Ica så blev de hem igen och hämta datorn så bar de iväg till moster och var där till ca 18:00 så skulle man cykla hem och titta på Unga mödrar och de hann man med att titta på. Så de var bra de iaf. Sen när klockan tickade fram till kl 20:00 så blev de att titta på SOS Gute och en liten sväng på Niklas Mat som hade premiär idag :p hehe. De har blivit en del tv-tittande idag och mer återstår , ska titta på Lyxfällan och de ska bli intressant att se vad som händer i detta avsnitt.

Sen efter att ha tittat på lyxfällan så blir det att söva, de ska bli gött. Igår så somnade man och vaknade ve 22:50 ungefär så blev de att duscha lite sent att göra de på.. Men var tvungen att göra de för att man vill ju inte lukta äckligt när man ska vara på praktiken. Så när man hade gjort de så blev de direkt att lägga sig och söva.. somnade nästan direkt, Kan säga att jag slapp att vakna mitt i natten och snyta mig. Så de blir att häva i lite nässpray och snyta mig ordentligt så de inte händer. Får väl ladda på med papper vid nattuksbordet eller vad man nu säger. hihi, de är iaf bordet som står bredvid sängen.

Så har man lite universitetsfunderingar för att jag skulle vilja läsa någon/några kurser på universitetet, skulle vara roligt att göra de faktiskt. Då lär de vara någonting som man verkligen är intresserad av de man tänker läsa. Får söka till nästa år i såfall om det blir av. Men det är en liten fundering som jag har iaf. Sen fördelen är ju att man har något mer att skriva på CV:et och dels så lär man sig någonting nytt. Så det är bra de.

Nu vart det ett ganska långt inlägg, men de brukar bli så när man kommer på en massa saker att skriva.. hehe,
Blir att titta på Lyxfällan nu. Kommer väl in något inlägg imorgon..

Hare bra// Swampeen


Onsdag, Huvudvärk, Jobbig förkylning, Snabb leverans & Oskyldigt Dömd

Idag är det Onsdag och dagen har som alla andra dagar bestått av praktik och fick göra ganska mycket sysslor bland annat prismärka nya saker som kommit, snitta blommor & sopa osv. Så har man en världans huvudvärk också har haft de hela dagen inge vidare direkt, så har man varit på praktiken och försökt att konsentrera sig på de man ska och de har inte varit helt lätt när man haft huvudvärk och så fick jag ont i magen också så jag var tvungen att sitta ner en stund för att de skulle bli bättre. Och tog en alvedon när jag kom hem ifrån praktiken men de tycks inte ha hjälpt, sen inatt så fick man gå upp ve 4 kanske och snyta sig för att jag vart täppt i näsan så jag inte kunde andas genom den så fick försöka göra de genom munnen men de gick inte så bra. Så de var bara att häva sig upp ur sängen och snyta sig, när man hade lagt sig igen så blev man täppt igen ! Alltså de är nog fan fel på näsan alltså när jag ställer mig upp så börjar de släppa i näsan så man kan snyta sig och när man lägger sig ner så blir det täppt igen. Förstår inte vad det är för fel.. Så detta kallar jag för en jobbig förkylning..

Så fick man fjärde säsongen av OC idag :) de var allt en snabb leverans de, beställde den igår och fick den idag. De kallar jag snabbt alltså ;D Så har tittat på dom 2 skivor jag hade kvar på tredje säsongen, kan säga att de var väldigt bra :p som de alltid brukar vara när de gäller den serien. Så det blir att titta på fjärde säsongen sen, de är dock den sista som gjorts. tråkigt nog.

Just nu så tittar jag på Oskyldigt dömd, de är ett bra program de. Innan de började så tittade man på Arga Snickaren, de var rätt okej de också faktiskt. Man förstår inte vad mycket jobb som dom som var med i dagens program hade påbörjat och sedan inte gjort klart de. De hade byggt ut 600 kvadratmeter, och de var inte klart. De var mycket som inte var klart.
Efter Oskyldigt dömd så blir de att sova och hoppas på att huvudvärken försvinner så man kan konsentrera sig ordentligt på praktiken imorgon. Sen känns de som att man har feber också, jag vill inte bli sjuk ! ÅÅH blir så sur på detta. Vill inte vakna mitt i natten av att man är täppt som fan. Har man feber och sånt skit imorgon så blir de att stanna hemma :/.. Bättre de än att man ska behöva gå runt och känna sig orkeslös.

Ska fortsätta titta på Oskyldigt dömd nu och sen sova :) God Natt !

Hare bra// Swampeen





Tisdag, Praktik, Besviken, Johan Falk tittande & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och dagen har som vanligt bestått av praktik och de sysslor som jag bland annat fick göra var gravdekorationer och prismärka varor :P Tog tyvärr inga kort på de som jag gjorde, men tror ni klarar er ändå faktiskt. Så när klockan var 2 så cyklade jag hem och skulle käka :p och så kollade jag mitt saldo på kontot för att se hur mycket pengar jag hade fått och de kom som en chock faktiskt de stog 1742kr , så ja betalade väl räkningen som jag hade på 81 kr vilket inte var så farligt. Men vart dessvärre besviken på att jag hade fått så lite och jag hade tydligen bara fått för 15 dagar ! va fan det är ju inte en hel månad ju. Så morsan fick ringa och höra varför jag hade fått så lite när jag egentligen skulle ha fått mer, så var svaret som jag sa innan att jag bara fått för 15 dagar.. BLÄÄ på försäkringskassan säger jag bara.. Får väl skälla på handledaren som jag har på communicare att han ska ändra så jag får pengarna den 25:e varje månad om han nu inte redan har gjort det. Var ganska desperat efter pengar då han fyllde i den, ville ju betala mina räkningar och bli av med dom.
Men iaf så när morsan ringde så skulle jag tydligen få mer sen i slutet på oktober början på november tydligen.. Så ja bara happ.. Då får jag iaf mer än de sketna kronorna jag fick idag, Menmen.. Dom är ju så kräsna om jävlarna.. Finns säkert fler som tycker samma sak.

Och som plåstret på såret så beställde jag fjärde säsongen av OC ! som jag har väntat på så länge, nu kostade den 269 kr, de vare värt. Så de kommer väl imorgon eller på Torsdag :) Så blir jag iaf lite gladare.
Så cyklade man till pekås och handlade halstabletter, tuggummi och läkerol. Sen senare på dagen så kom jag på att jag skulle kolla på filmtoppen om johan falk filmerna hade kommit in och de hade dom :) Så självklart så bokade jag borde tredje och fjärde filmen :D Så har tittat på den tredje och den var verkligen bra den :P
Så de blir ett riktigt Johan Falk tittande idag :)

Snart är det Andra Avenyn på tvn :) ska bli spännande att se faktiskt, får väl se vad som händer i dagens avsnitt. Har kollat på Riverside också idag, alltså vet inte riktigt varför jag tittar på den serien eftersom jag inte tycker att den är så speciellt bra. HAHA, men det är väl så att man får tanken att jag måste titta på de där även om det är dåligt eller inte.

Jag saknar dig så otroligt mycket, vill bara ha dig tillbaka och börja om ! <3 Du ska veta att jag tänker på dig varje dag.. Jag älskar dig <3

Hare bra// Swampeen

Johan Falk 3 - National Target
Johan Falk 4 - Leo Gaut


Måndag, Praktik, Färjan 3 & Svenska Hollywood Fruar

Idag så är det Måndag och ny vecka, tänk vad tiden kan gå så fort, de beror nog på att man gör någonting om dagarna så tiden helt enkelt går fortare. Så det är väl därför förstår jag :P Det är ju bra de iaf, eller vad tycker ni?
Ja denna dag har bestått av att man som vanligt haft praktik och så var det en annan tjej där också, fast om jag ska vara riktigt ärlig så tycker inte jag om den personen så speciellt mycket. Men jag vet inte riktigt om denna person läser min blogg så får väl försöka att inte skriva alldeles för elaka saker eller ah det ska man egentligen inte göra så jag har som sagt uttryckt mig väldigt mildt om detta så det är bra. Jaja, nog om det dära..
När man kom hem ifrån praktiken så blev de att käka lite mat var ganska hungrig när jag åkte därifrån på cykeln, haha. Får cykla nu när mopeden är på lagning. Fast man måste ju röra på fläsket lite.. Inte vara på latsidan hela tiden kanske, man blir ju bara bekväm av sig.
Så har man fått huvudvärk och de är inge vidare att ha de, har iaf tagit en alvedon så får man se om det släpper. Vore tacksamt om det gjorde de. 

Nu blir det att titta på Färjan 3 och efter de så är det ett extra insatt avsnitt av Svenska Hollywood Fruar, de ska bli ganska skoj att se de dära. Men det är en av dom där som jag inte gillar alls och det är Anna Anka, hennes beteende bland annat de är inget man gillar direkt och detta har jag sagt förut.. Men dom andra fruarna är lite mera vettiga i skallen man man säga, dom är inte alls som Anna Anka.

Imorgon kommer pengarna in på kontot :) ska bli så gött att få pengar efter så många månader som jag har varit utan. Och som vanligt är det praktik som gäller, efter de så blir det att titta in kontot och se vad mycket pengar man har fått ;D hihi, ska bli spännande faktiskt :p Sen blire nog att beställa filmer och kläder fast de beror ju på hur mycket man har fått. Sen så skulle morsan låna pengar av mig också, men jag sa att de beror på vad mycket jag har fått. Kan inte ge henne hur mycket som helst det är mina pengar liksom och de ska inte hon.. Så hon får inte så mycket.

Just nu så tittar man på Färjan 3 ;D nu blire att fortsätta titta på de ..

Hare bra// Swampeen


Svenska Hollywood Fruar.


Kvällen, Film kanske & Beställning?

Kvällen har bestått av att man har tittat lite på tv och tagit det mest lugnt, får väl passa på att göra de när man inte är på praktiken för där är det full fart hela tiden nästan. Man går fram och tillbaka så man får ont i fötterna kan ju bero på att man inte har så väldans bra skor att gå med men ändå. Får väl se vad resten av kvällen kommer att bestå av. Blir nog en film kanske, men de beror väl på vilken det ska bli också. Har en del att välja på men det är tråkigt att bara titta på samma hela tiden fast de kan vara kul ibland också.
Ska man göra en beställning av filmer på cdon.com så man får sin fjärde säsong av OC någongång den kostade 269 kr nu, men man kunde inte trycka på "köpa-knappen" utan de var bara en sån där som man kan bevaka en produkt så får väl vänta tills de kommer mail om att de går att trycka på "köpa-knappen" :p Sen så skulle jag vilja ha de 4 Johan Falk filmer som har kommit ut, men de blir ju över 800 kr om jag ska både ha OC boxen och Johan Falk filmerna. Men OC-boxen har väntat längst så det är den som står på första plats. Resten får väl vänta som allting annat antar jag. Får helt enkelt se på Tisdag vad mycket pengar man får :p haha.

Nej nu blir det nog att titta lite på tv och sen ställa sig i duschen så man är fräsch till praktiken imorgon..

Hare bra// Swampeen


Söndag, Städning, Gormemiddagen & Janne Långben - The Movie

Idag är det Söndag och helgen har gått ganska fort fast man inte har gjort så speciellt mycket mer än att ha slappat :p Ibland kan den gå nästan för fort. Idag blir det nog städning, skulle behövas men de gäller att ha ork till de också. Om de inte skulle bli städning som vet jag nog inte riktigt vad jag ska göra, finns väl alltid någonting.. Fast de gäller ju bara att komma på de, man behöver väl ha fantasi som jag kanske inte har så bra ibland men ändå.
Igår så blev det att ta det lugnt och så var man iväg till Lindesberg med en kompis som skulle te sjukstugan och efter de så käkade vi grillkörv & mos på statoil ;D haha, nästan värsta gormemiddagen eller inte xD Jaja, de blev väl inget större besök där direkt. För övrigt så blev det inte så mycket mer än att variera mellan att spela kort med syskonen, datorn och tvn.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir finns väl någonting på dumburken som kan tänkas vara värt att titta på, man vet ju aldrig vad man kan hitta på en dumburk. ( Dumburk/dumburken = Tv, tvn).

Just nu så tittar man på Janne Långben - The Movie , haha. Lite löjligt kanske xD Men man får faktiskt bli ett "barn" på nytt som man brukar säga. Jaja, den är ganska bra för att man bara har tråkigt XD Haha.
Det finns nog flera som tycker samma sak skulle jag tro, men de behöver inte vara så.


Hare bra// Swampeen




<3

Du var mitt allt, nu känns de kallt som en bris på ett öppet hav. Du såg på mig som allt var förbi. Och allt som blev kvar fick bli utan svar. Du var mitt allt. Jag vill ha dig här, som jag i mitt hjärta bär. Mina tankar finns inom mig, i mina drömmar finns du. Varför skulle inte vi ha någon chans ? ♥


Fredag, Hedlig Förkylning, Praktiken & Spotify

Idag är det Fredag och det innebär helg :) Dagen har bestått av att man först var till sjukstugan och kollade crp-värde (kolla om man har virus i kroppen) och blodvärde (för att kolla mitt järnvärde).. De första värdet var bra så det var bara en hedlig förkylning man hade och blodvärdet var väldigt bra kan jag bara säga, alltså de var det högsta värdet som jag någonsin har haft och de var på 157 och för en kvinna så är typ 150 eller nå som brukar vara maxvärdet så det innebär väl att jag är dopad xD hahaha.. men det är ju bra iaf att de var ett bra värde och att jag inte behöver äta järntabletterna längre :) hihi, det är bra de.

Sen efter att man hade varit där så blev de att åka till apoteket först och handla pencillin och hostmedicin till syster bland annat. Och när man hade varit där så blev de att åka till praktiken. På praktiken så fick man göra lite alltmöjligt fick bland annat göra kransar av granris (dock inte sånt som kommer ifrån skogen) de var mjukt :P haha, bra de iaf för så slapp man sticka sig. Så hade jag hand om blommor som hade kommit så skulle man snitta rosor och tro på fasen att det var taggar på dom så jag stack mig i tummen så de börja blöda xD Så de blev ju att sätta på ett plåster och sen fortsätta. haha.
Sen vare lite andra sysslor jag fick göra som att ta betalt från kunder osv.

När man kom hem så käkade man lite grann så man kunde få någonting i magen :P var rätt hungrig efter att ha varit på praktiken i flera timmar och inte hade någon matlåda med. Men tycker att kl 2 är en helt utmärkt tid att sluta om dagarna.. Får väl se vad det blir till veckan, för vill helst vara på något annat ställe också, men helst av allt vill jag ha ett jobb ! Har iaf registerat mitt CV på monster.se så får väl se om de hjälper.

Denna kväll har bestått av att man har spelat Restaurant City på Facebook, rätt roligt faktiskt :p Haha, fast de går så långsamt med levlarna men de kommer väl att gå fortare hoppas jag. De är inge kul när det inte händer så speciellt mycket. Men för övrigt så har man mest suttit framför tvn eller framför datorn. Haha, finns inte så mycket mer att göra.

Just nu så sitter jag och lyssnar på Spotify, för er som inte riktigt vet vad det är för någonting så äre ett gratis musikprogram där man kan lyssna på helt laglig musik. Men det finns betalversioner också om man vill slippa reklamavbrotten som är emellan. Men de brukar inte vara så speciellt länge. Men förutsätter att de flesta vet vad det är för någonting. För er som vet vad det är för någonting hoppas jag att ni är lika nöjd som jag är med de, fast det finns en nackdel att all musik finns inte som man kanske hade velat lyssna på lite tråkigt tyvärr. Menmen, så är det väl med allting antar jag.

Nu blev de allt ett långt inlägg, de brukar bli så när man kommer på en massa saker som man vill skriva av sig med. Får väl hoppas på att ni läsare inte blir att för trötta på att läsa ett långt inlägg. Det finns ju som sagt både för-och nackdelar. Visst vissa kanske tycker det är roligt att läsa långa inlägg medans andra kanske inte gör de.
Nej nu får det vara bra, skriver väl några rader imorgon :p hehe.


I want you back<3


Hare bra//Swampeen


Torsdag, Praktik, Unga Mödrar & Lyxfällan

Idag är det Torsdag och dagen har bestått av att man har haft praktik fick göra lite av varje bland annat göra en utomhusdekoration ( bild kommer i slutet av inlägget ), lastat av en massa blommor och lite annat. Så fick gå hem ve 2 så de var ju bra :p När man kom hem så tog man sig någonting att äta eftersom jag inte hade med mig nånting.. Om jag gör samma sak som idag så kanske jag får gå hem kl 2 igen ;P De är ju trots allt fredag.
Snart är det Unga Mödrar, de ska bli intressant att se vad som händer i detta avsnitt :p De hände lite tråkiga saker i de förra, de var bland annat en som fick begrava sitt nyfödda barn för att läkarna inte hörde några hjärtslag.. För mamman till barnet hade gått fullgången tid 9 månader och sen få beskedet att ens barn inte har något hjärtslag de måste vara förkrossande att få veta. Får hoppas att det händer någonting bra i de här avsnittet som är idag :p Undra när den norska Unga mödrar kommer tillbaka, för då visade dom dubbelavsnitt varje torsdag. Hmm..

Ikväll är det Lyxfällan, får se vad de är för några som har problem med ekonomin idag. Fast innan de så blir det nog att titta på SOS Gute, de är någon ny serie som börjar idag. Får väl se om det är nå bra att se :p hehe..

Nu är det inte många dagar kvar tills man får pengarna :) undra va mycket man får ;D hihi.. De återstår att se.

Imorgon ska man till sjukstugan som man absolut INTE vill ! usch jag hatar att gå dit .. Sen den läkaren man ska till är ju fan dum i huvudet ! Den personen är ju så trög så de finns ju inte ord för de. Vill helst ha någon annan en den muppen.. Bättre att ha någon som är vettig i skallen !..


Saknaden efter dig blir bara större :/<3 Vill att de ska bli vi igen och att allting ska vara bra.
Jag både ser ditt namn (personer som har samma namn som du) överallt och orten där du bor. De gör mig gråtfärdig, saknar dig så oroligt mycket de vet du att jag gör och att jag vill ha tillbaka dig <3
Vill bara att du ska veta att jag älskar dig fortfarande, precis lika mycket som jag gjorde när vi var tillsammans<3


Hare bra// Swampeen


Utomhusdekorationen som jag gjorde.


Onsdag, Sjuk, Filmtittande, Riverside & Oskyldigt Dömd

Idag är det Onsdag och de blev ingen praktik för mig idag, är sjuk. Så de blir att ta de lugnt så man kan gå till praktiken imorgon.. När man är sjuk så finns det inte så mycket att göra mer än att titta på tv, filmtittande och sova ungefär. Så tror nog att jag ska titta på någon film :p
Blir att titta på riverside snart :) , ska bli spännande att se .

Ikväll är det Oskyldigt dömd, de måste man ju bara se :p Har inte följt de tidigare när de var, men nu verkar de vara bättre än de som var förut.

Skriver väl något mer inlägg sen eller så blir det imorgon ..

Hare bra// Swampeen


De funkade, Sovdags & Söka jobb

Jaa de funkade ! fick tillbaka den design som jag hade innan allt blev skit.. Så tänker som sagt inte göra om samma misstag igen, sen de dåliga var att sidan inte fungerade. Men nu gör den tydligen de, menmen skit i de bara jag har fått tillbaka de som jag vill ha så är jag nöjd för tillfället :P haha..

Nu är sovdags, upp tidigt imorgon :/ inget man gillar.. Ska försöka söka jobb och ev ringa runt och höra om något företag eller så skulle tänkas behöva extra personal eller nå :p För det hjälper som sagt inte bara att sitta och vänta på att någon ska ringa till en utan de ska man göra själv. Och verkligen visa att man vill ha de jobb man söker. Ska iaf försöka ta tummen ur röven och göra de !

Denna artikel är nog fan den klockrenaste som jag har sett iaf, sätta ut en skylt som det står " Jag är jävligt trött på att vara arbetslös ". De kanske skulle kunna funka.

Här är den iaf http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5914320.ab


Hare bra// Swampeen

Denna bild gillar jag xD

Tisdag, Helvetesmorgon, Riverside, Unga mödrar & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och det har varit en helvetesmorgon om man nu ska uttrycka de. Jo de hela började med att man vaknade först och skulle fixa matlåda till praktiken, sen när man väl skulle iväg så tänkte jag att eftersom bilen var hemma så tänkte jag ta mopeden så jag tar hjälmen och nycklarna för att gå till garaget och hämta mopeden , efter att man har stängt garagedörren så ska man starta mopeden men den startade inte så fick göra många försök att starta den. Men de gick inte och vädret var svinkallt och så fick man rulla tillbaka mopeden in i garaget så tänkte jag att jag kunde ta cyklen istället. Så jag lägger i väskan i cykelkorgen och ska sätta i nyckeln i låsen och tro på fan att skiten hade frösigt och så bröt jag sönder nyckeln då blev jag förbannad och ledsen så jag bara va fan detta är inte min dag alltså. Så fick gå till praktiken i den svinkalla kylan ! så var lagom glad när man kom dit. De var min helvetesmorgon de ! och sen senare på dagen så skulle de krånglas allting så som jag sa tidigare så är det inte min dag idag !

Bilder på saker jag har gjort, lägger jag ut på Facebook.

Ska titta på Riverside snart på svt :p får väl se vad som händer i detta avsnitt. Tänkte jag skulle titta på de innan Unga Mödrar börjar, vore ju smart :p Just nu på Tvn så är det Greys Anatomy..

Ikväll är det Andra Avenyn lika spännande som vanligt :P

Designen som jag har är bara tillfällig, gjorde ett litet misstag förut och råka radera de jag hade. Så ska fixa tillbaka de som jag hade när jag kommer in på sidan som jag hämtade de ifrån..

Hare bra // Swampeen


Bara tillfället

Denna design är bara tillfällig, tills jag får tillbaka den design jag hade innan :p Kommer inte in på sidan jag fick den ifrån än.

Hjälp någon ?

Hjälp någon? Är det någon som är intresserad av att vilja fixa ordning min blogg så är ni välkommna att få göra de :p Bara ni kommenterar här eller kanske på facebook :p Bara jag vet vilka ni är och sådär så :P
De där bloggdesignerna sm jag har varit inne på har varit fina ett tag, men efter ett tag så börjar man tröttna på de..
Så skulle iaf uppskatta att någon skulle vilja göra om min blogg :) Om det är någon som är duktig på sånt..

Hare bra// Swampeen


Måndag, Praktik, Riverside & Färjan 3

Idag är det Måndag och man har börjat ha praktik, fick göra lite olika saker som att sopa, plocka fram nya saker, ta betalt i kassan & göra utomhusdekorationer. Kommer bilder på dekorationerna senare i inlägget. Så har varit där från kl 10 till 15 så de blev 5 timmar :p dög bra de. Lagom lång tid att vara där. Sen så tog man ju inte med någon mat heller, men de var tur att jag käkade frukost innan jag åkte. Annars hade jag nog inte klarat mig, sen efter att man hade slutat så var jag in på pekås och köpte en micropizza och tv-guiden.
Så fick man ta in posten också eftersom ingen hade gjort de, men de var ingenting till mig..

När man kom hem så tittade jag på Riverside en serie man kan titta på svt, man kan titta varje dag. De är bra tycker jag, så ser fram emot att titta på de imorgon :p Får nog göra de när jag kommer hem imorgon från praktiken.
Snart så är det Färjan 3 och de får man inte missa :p eller ah har missat ett men de är som sagt inte hela världen. Innan de så blir de väl att käka och duscha. Fast kanske duschar efter ist. Duscha ska jag iaf göra..

Hare bra// Swampeen





Lite fynd & Sveriges Fulaste Hem

Som jag sa tidigare idag så var man iväg till gör-billige nicklas och kikade lite efter fynd :p och det hittade jag faktiskt det blev 2 skålar, konservöppnare, slaskskrapa och en påse tuggummi :p Så lite blev de iaf. Skulle ha köpt 4 skålar men tänkte att jag vill bara ha 2 st eftersom jag har en hel del skålar redan :p Men det är ju aldrig fel att ha för många ;D hihi.. Bild kommer.
Tittar på Sveriges Fulaste Hem som är på 3:an.. Men avnsittet som är i för sig någonting som jag har sett :p De är rätt bra ändå :p

Får väl se vad resten av dagen kommer att bestå av :p Är lite smått sugen på chips och dipp :) Kanske får dra t affären och köpa de :D Och sen blire väl att titta på någon film eller nånting ;p

Hare bra// Swampeen


44 spänn gick de på;D ( tuggummipåsen inte med på bilden ).


Söndag, Kanelbullensdag & Gör-billige Nicklas.

Idag är det Söndag och egentligen inte vilken söndag som helst utan det är Kanelbullensdag :p Då innebär de ju att man ska käka extra många kanelbullar ;P Fast man skulle nog få ont i magen om man skulle äta för många, inte bra men det är ju bara denna dag en gång om året, det är aldrig flera ggr..
Funderar på om man ska till Gör-billige Nicklas och titta lite :p Finns ju en del bra och billiga saker tills man flyttar hemifrån :) Förra gången jag var ner så köpte jag 2 st grythandskar och 1st glasskopa :) Alltid bra att ha dessa saker. Så får väl se om jag hittar något som kan vara till användning när man har eget boende sen :p Man får passa på att köpa saker och önska sig när man fyller osv. För då blir det billigare för en själv när man fortfarande bor hemma. Efter att jag har varit där så vet jag nog inte vad jag ska göra, dyker väl upp någonting som man kan göra.
Så funderar man på vad de kommer att stå på beskedet om pengarna om det kommer stå för både september månad och oktober månad.. Eller om det kommer bara vara för September. Men får väl se, blir nöjd vilket som, med tanke på att jag har varit utan pengar i ganska länge och har fått gett mina räkningar till mamma. De kanske inte är så roligt för henne egentligen med tanke på att hon har ju också en massa som hon måste betala. Fast mina som jag får är inte på så mycket. hihi.. tur de iaf.

Just nu så tittar man lite på tv som vanligt, haha. de är ungefär de man brukar göra på mörran (morgonen). De är Bondgården på Nickelodeon. HAHHA, tog liksom första bästa kanal typ xD och så blev de den kanalen. HAHA..
Ska titta på Riverside nu om det har kommit ut något :) Har börjat titta på de nu, tänkte att nej de är väl inge bra de dära men de var de :p Så blir att titta på de varje dag eller ah när jag kommer på att jag ska göra de :p Brukar oftast bli så.

Hare bra// Swampeen



Johan Falk & Sängdags snart kanske?

För några timmar sedan så var man iväg till Ica och skulle handla lite godis de blev en påse polly, sen så såg jag att den andra Johan Falk filmen Vapenbröder gick att hyra så då hyrde jag den i mitt namn då tänkte jag att jag inte behövde mitt legitimation. Men de behövde jag tydligen så jag sa att jag skulle komma tillbaka efter att ha vart hem och hämta de. Morsan och syster var iväg och hämtade pizza så man sprang iväg till pizzerian och de var jobbigt de fast de bara typ ligger på andra sidan vägen från Ica :p Haha. Men ändå, har bra taskig kondis. Så har inte mitt fördärvade hosta gett sig än så man hostade väldigt mycket när man kom in där och skulle hämta pizzan :p De var ganska mycket folk och stressigt för dom att baka. haha. Så blire när alla ska ha mat samtidigt.
När man väl hade kommit hem med pizzan så passade man på att lägga i plånboken och legitimationen å de i jackfickan och när man hade ätit klart så bar de av till Ica igen och hämta filmen. Andra gången så fick jag ut filmen, alltså jag förstår inte varför man inte kan få hyra en film utan att visa legitimation. Tror knappast att någon skulle fejka sitt personnummer men man vet ju aldrig.

Men filmen var iaf bra och kan rekommendera er att se den :p Blir att köpa alla 6 filmerna :) Då har man hela samlingen ;D hiihi, är alltid sån som ska ha alla delarna av en serie. Haha.

Blir det sängdags snart kanske? börjar bli trött.. Fast klockan är bara 21:20. Men de skadar väl inte att lägga sig tidigt, man ska väl lägga sig när man är trött. Har vaknat tidigt flera dagar i rad dels när jag inte behöver och när jag väl ska upp tidigt då vill jag bara ligga och söva längre. Det måste vara konstigt alltså..

Just nu så tittar jag på partypoliserna på tv4fakta, förstår inte riktigt hur berusade folk kan bli och dels göra ganska så dumma saker. Fast när man är så berusad som dom är så tänker man nog inte så speciellt mycket på vad man gör.. Fören när man är nykter, fast de kan ju glömma bort vad de har gjort. Jaja nog tjatat om de dära. Haha. de är deras beskymmer.
Men som de brukar stå i slutet på Andra Avenyn, " Glöm Dina Beskymmer Imorgon Kommer Nya " . De stämmer fan..

Blir inga fler inlägg idag.

Hare bra// Swampeen

( Johan Falk 2 - Vapenbröder )


Fredag, Kort vistelse, Gammal Choklad & Telefonsamtal

Idag är det Fredag och det är helg :) , dagen har bestått av att de blev en kort vistelse på jobbcoach eftersom kursledaren inte kände sig så bra. Så det blev inte så speciellt lång tid man var där, efter att man hade varit där så gick man till Pekås och köpte godis bland annat choklad. Och när jag kom hem så upptäckte att chokladkakan som jag skulle precis äta var gammal ! Hann inte öppna den och jag tittade på bäst före datumet och då stog de 16-07-2009. Fy fan så vidigt, 3 månader gammal choklad. Tur som fan att jag inte öppnade den. De som kanske inte är så bra är att jag inte har kvar kvittot men jag borde få en ny eftersom jag inte har öppnat den och kan bevisa att den är gammal. Hur kan man sälja gammal choklad? Tror nog att de är fler än bara jag som har blivit utsatt för detta. Men den kostade dock 11 kr men produkten ska fortfarande inte vara gammal.
Efter några timmar så ringde man ett telefonsamtal till F-kassan och frågade när jag ska få mina pengar och så fick man vänta i några sekunder så fick man veta att jag skulle få dom den 13:e oktober. Lite väl långt fram tycker jag, men huvudsaken är att jag får dom någongång.

Kvällen vet jag inte riktigt vad den kommer att bestå av, de blir nog att ta de lugnt som det alltid blir. De är gött de, men i för sig de har jag gjort i 3 månader typ. Haha, sen gör man inte så mycket efter att man har kommit hem ifrån kursen.

Just nu tittar man lite på tv, de är plus på ettan som jag tänkte titta på :p Får väl se vad de handlar om idag. De är alltid intressant att titta på de programmet :p Då vet man hur man ska göra om det är någonting man behöver hjälp med och hur man ska bevisa att man själv har rätt om saken som har gått sönder osv.
Nu börjar de :p Herrå.

Hare bra// Swampeen


Efterlyst & Upp Tidigt

Nu kommer det ett 3:e inlägg för denna dag :p Haha, det är nog rekord skulle jag tro. Har nog inte skrivit 3st inlägg på en och samma dag. Inte vad jag vet iaf, jaja skit samma. Har precis tittat på lyxfällan de var bra som alltid. Tyckte synd om personen som var med dels för att dens föredetta sambo hade lämnat kvar massa skulder som han hade tagit. Tänk att de finns folk till allting.
Nu tittar jag på reprisen av Efterlyst på tv8 :p de är också ett sånt där bra program som man vill se.

Imorgon måste man upp tidigt för att man ska på jobbcoach, fast har vaknat tidigt även om jag inte ska de. Menmen, det är väl kroppen som har ställt in sig på att den ska vakna tidigt vad vet jag? De är inte alltid roligt att vakna tidigt när man inte vill.

Ja nu kommer det inte att komma några fler inlägg idag, kommer väl kanske något inlägg imorgon :p

Hare bra// Swampeen


Potatisskalning, Rent Hus & Praktikplats

Tänkte slänga in ännu ett inlägg, så snart blir det potatisskalning. Kanske inte världens roligaste precis men det är ett måste när man blir tillsagd. Tittar lite på rent hus, men det är gamla avsnitt som de visar på tvn. De är väldigt äckligt hur folk kan ha de hemma hos sig. USCH ! Men de blir fint när är klart när de är städat och fint.

Så har man fått en praktikplats också :) De blir att vara på mors jobb bland blommorna :p Så nu har jag någonting att göra om dagarna :p Bättre att göra någonting än att bara sitta hemma och inte göra någonting alls..

Ja de vart ett kort inlägg :p

Hare bra// Swampeen


(Bilden är från Floristtekniken på Spångbergsgymnasiet )


Torsdag, Ny månad, Panta, Smått sur & Lyxfällan

Idag är det Torsdag och de är även ny månad och de känns att de är höst, de är ganska kallt ute och de innebär nog att de kommer bli väldigt mycket snö iår eftersom det är så kallt på nätterna och även på dagarna. Får väl se om denna månad ger nya möjligheter som man brukar säga. Hoppas kan man iaf alltid göra.
Denna dag kommer nog att bestå av att man ska iväg och panta så man får lite extra pengar när man inte har fått pengarna från f-kassan än, alltså ska de ta flera år innan man får nå pengar eller ? Har väntat i flera veckor och de säger att de ska ta 14 dagar innan pengarna kommer och de har gått mer än de och jag har fortfarande inte fått nå. Så är smått sur på de dära. I den här lång tid tog de inte när man fick underhållsstöd, då fick jag för 2 månader och så tog de inte alls så här lång tid som de har gjort nu. Som sagt jag gillar inte f-kassan för tillfället lr snarare jag har aldrig gjort de egentligen. Blir glad bara jag får pengarna någon jävla gång !

Ikväll blir det Lyxfällan, ska bli intresssant att se hur de går för den personen som är med idag. Man lär sig faktiskt lite själv när man väl tittar på de där för då ser man verkligen vart pengarna tar vägen med allting man köper. Då får man nog en tankeställare själv att man kanske ska tänka efter innan man köper en sak att behöver jag verkligen den här eller inte. Men som sagt alla tänker inte så.


Hare bra//Swampeen