Onsdag, Olyckhändelse, Arga Snickaren & Oskyldigt Dömd

Idag är det Onsdag och dagen har då bestått av praktik som vanligt och då har man fått göra lite av varje och en sak som kanske inte var så rolig de var att man gjorde illa sig med att skrapa upp fingrarna eller 2 av dom långfingret och petfingret så de börja blöda på långfingret de var inge mysigt. Så de blev att ta plåster så de skulle sluta blöda, de sved en hel del. Nog om denna olyckhändelse.
Fick sluta halv 2 för att syster skulle hämtas så de var gött att få sluta en halvtimme tidigare idag :P När man kom hem så blev de att käka lite och sen titta på OC så är man snart klar med fjärde säsongen :) har bara några minuter kvar av den sista skivan, är på den sista episoden :) Kanske ska titta från början igen ;p haha.
För övrigt så har det väl inte hänt så mycket mer än de där.

Just nu så tittar man på Arga Snickaren, de är ett bra program de :p Tror att folk lär sig till slut att de inte ska göra för många saker samtidigt och inte göra de halvklart som man får se i programmet. De blir iaf fint när dom är klara och att de har fått hjälp. Efter detta program så ska man titta på Oskyldigt dömd, de är något som jag har börjat följa ganska nyligen. Hade bara sett något enstaka avsnitt säsongen innan eller vad man nu ska säga.
Tänkte om jag kanske kunde hinna duscha innan de börjar ist för att man ska göra de så sent. Då äre bara och söva sen :) Söva är inge fel de inte., måste ju passa på att söva så man är utvilad till praktiken.

Hare bra// Swampeen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: