31 Mars

Idag är det tisdag ;p och man har som vanligt varit på den där tråkiga praktiken. Ska bli så jävla gött och slippa de där skiten de vill jag lova :D haha, efter lovet så är man på den plats där de finns folk i ens egen ålder bland annat :p Sen så får man mer längtan till studenten :D För tiden går mycket fortare när man är i skolan än när man är på praktiken för där går tiden hur sakta som helst.. Inge roligt, så de ska bli iaf bra skönt att slippa allt som har med praktik och göra !! De är jag väldigt glad över :p Vet att jag har trätat om detta hur många gånger som helst, men som sagt som säger bara sanningen.

När man väl fick komma hem ifrån tråkighetsplatsen så drog man först ner till thomas kläder för och leta efter en väska :p men där fanns de ingen för att den som fanns var inge fin alls :p Så man drog till skoaffärn där fanns de lite väskor att välja mellan :p Så jag hittade en fin iaf :) Blev av med den gamla dreten iaf ;p haha..
När man kom hem så blev de datorn en stund, sen fick jag en idé om att jag skulle iväg till Ica och köpa mussli (stavning?) och fil , så jag gjorde de :p Det var väldigt gött när man kom hem iaf :) hehe..

Imorgon är det 1:a april då får man akta sig för att bli lurad ;p ska inte gå på någonting för jag vet mycket väl att det är första april imorgon :p hehe.. bara så ni vet . Sen ska man till den där förbannade praktikplatsen !! jag vill inte dit !!! skulle fan hellre vara i skolan än att vara där.


Jag saknar dig älskling väldigt mycket <3<3<3<3<3
vill träffa dig snart , så vi kan mysa & kyssas i massor <3<3<3<3<3
Älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt väldigt mycket tills vi träffas igen :)<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

30 Mars

Idag är det måndag igen :p så har man varit på den där tråkiga praktiken igen, alltså det är ärligt talat inte roligt. Har säkert sagt ett antal gånger men jag säger bara sanningen :p inget jag skulle ljuga om direkt :p
Så fick väl egentligen inte göra så mycket, mer än och ha tråkigt. Det är ungefär de jag får göra. Sen är man ju i en 3:a det är liksom inte de som jag har tänkt mig att jobba inom , hade mer tänkt mig förskola eller fritidspedagog men det är väl inom samma område typ :p hehe, sen är det ju 15 april sista ansökningsdagen till universitet/högskola :p Så ska iaf ha hunnit söka innan de :) Så får man reda på om man har kommit in eller inte ;p Men nackdelen är att man måste ta studielån vilket kanske inte är så roligt, men man är illa tvungen om man ska ha råd att betala sina läromedel och sånt. Så det är ju inte gratis precis, de kanske hade varit bättre om universiteten hade betalat mer av läromedeln än att man ska behöva köpa själv ;p De skulle bli lite bättre för plånboken om man säger så ;p Men sen när man är klar med studierna så måste man betala av lånet typ hela livet när man har börjat jobba och sånt :p Kanske inte är nån höjdare men det är ju bra att man fått sig en utbildning så man har någon chans att få ett jobb ;p Men sen har det även slagit mig att jag vill göra nånting annat än bara inom barn , men jag vet inte :p Får väl se vad jag kommer söka :)
Skulle vara roligt att göra någonting nytt :) då blir de mera spännande :) hehe, de blir det alltid när man ska testa på någonting nytt :)

Ska iaf bli väldigt gött när man börjat sista veckan på praktiken :p för då slipper man skiten för alltid eller vad man nu ska uttrycka sig :D haha, det är nästan som en befrielse ;D hahaa .. sen dessutom så är det bara till torsdagen man går till för att fredagen är långfredagen och innebär röddag :P Så det är bra gött de :)
Sen ska inte barnen få någonting av mig när det är sista dagen de har jag bestämt mig för, inte för att och vara taskig eller nå:p de kan inte förvänta sig att de ska få sig någonting varje gång ;p haha,

Saknar dig min älskling <3<3<3<3
Längtar efter dig väldigt mycket <3<3<3<3<3
Vill träffa dig snart <3<3<3<3
Får hoppas vi kan träffas så mycket som möjligt på lovet <3<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

29 Mars

Idag så är det söndag :p och har ingen aning om vad jag ska göra. Får väl ha tråkigt som jag brukar få ha typ varenda dag. Så det är väl ingen nyhet precis. Sen imorrn är det tillbaka till den där tråkiga praktiken igen, längtar absolut inte. De är så drygt där och sen dessutom så nån av dagarna så kommer man att få vara kvar lite längre eftersom jag fick gå hem halv 2 i fredags, de skulle handledaren också göra så det är ju kvitt. Men så sa hon innan jag gick att du får vara kvar lite längre en annan dag. Får väl hoppas att de inte blir längre än 1 timme, för då vet jag inte vad ja gör.

Sen är de sommartid nu också , då fick man ställa fram klockan en timme så man får söva en timme mindre. Kanske
inte så roligt menmen.. Som sagt jag har däremot inte märkt att de är sommartid lr vad man nu ska säga, snön ligger ju kvar och förut när solen var framme och snön hade börjat försvinna men sen så skulle den där förbannade snön komma ! Blir så arg, när de äntligen var på väg att bli vår och allting så skulle de komma mer snö.
Vill bara att all snö ska försvinna så de först får bli vår och sen sommar :p De ska ju vara fint väder och varmt. Får hoppas att de blir de nångång utan att de ska komma en jävla massa snö som inte har nån nytta ändå, de blir bara kallt.

Igår så var man med älskling en stund tills han åkte tillbaka till filipstad för att han skulle göra sitt projektarbete. Under tiden han var här så gick vi till mexicano och käkade :p Han låna 100 spänn av mig ;p får hoppas jag får tillbaka dom, annars blir jag sur. När det är så mycket pengar då vill jag ha tillbaks de, men hade de typ varit 20 kr eller nå då hade han fått behålla de. Sen så var jag så dum att jag inte sa till honom att jag ville att han skulle stanna kvar här, de kom jag på i efterhand så dum som man är. Då blev de ännu en gång att man blev ledsen och började gråta, de är inte meningen att man ska bli ledsen varje gång. De tyckte inte älskling om men de blev bara så för att varje gång man känner sig dum så blir man ledsen :/ Sen är det inte första gången jag har blivit ledsen. Det är aldrig roligt att bli de precis. Men som sagt det går alltid att förbättra saker i ett förhållande, man får helt enkelt försöka och inte göra varandra besvikna men ibland blir de så utan att man vill att de ska hända :/ Men de man brukar säga är att man lär sig av sina misstag och de går alltid att göra någonting bättre. Bara man löser det tillsammans.
Sen får vi väl se när vi träffas nästa gång , om de inte blir innan lovet. Men de tror jag inte att de blir för att han ska hem till västerås och jag känner inte att jag är riktigt redo för att och följa med än. De får ta den tid de tar får hoppas att han accepterar det..

Imorgon eller på tisdag kommer mina filmer som jag har beställt ifrån CDON :p De blev de 3 Irene Huss filmer som jag inte har och när dem kommer så har jag alla :p Och dom filmerna är bra (: Det ska bli roligt iaf , så man har någonting och titta på sen :) Får väl se om de blir själv eller om det blir med älskling <3
Och som jag har sagt förut att jag längtar ABSOLUT INTE till praktiken !!

Jag älskar dig med hela mitt hjärta min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Du är en helt fantastik människa de vill jag att du ska veta <3<3<3
Skulle jag finna ord hur mycket jag älskar dig så skulle jag ha gjort det <3<3<3<3<3<3
Du betyder väldigt mycket för mig <3<3<3<3
Vill att vårat förhållande ska hålla mycket länge <3<3<3<3<3
Den 27/1-09 , förändrade du en del av mitt liv<3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen


28 Mars

Idag är det lördag :p och just nu så ligger man och har lite smått ont i magen :/ håller på och får tråkiga veckan lr har typ fått de :/ Inge roligt, men som tur är så har man inte de där så speciellt länge längre :) det är bra det :) Då slipper man vara helt slut efter att och ha haft det :p hehe..
Men får väl hoppas de går över snart annars så blir jag sur och de vill jag inte bli precis, då blir man bara otrevlig & massa sånt. Det är inge skoj de.
Funderar på och käka nånting efter att jag har bloggat färdigt :) sen tror jag nog att jag ska duscha eller om jag gör de senare ikväll :p Får väl se hur jag gör. Man känner sig mycket fräschare när man har duschat. Tror jag gör det ikväll :)

Sen så ska man vara barnvakt åt syster :p men hon klarar sig mycket själv så man behöver inte vara så aktiv om man säger så :p Idag så kommer älskling också en sväng och hälsar på :) sen får vi väl se om han stannar kvar eller om han åker tillbaka till filipstad och gör klart sitt projektarbete. Det kommer ju och ta ett tag och göra det där. Så får väl se vad han säger :p Men kommer älska honom lika mycket ändå även om han skulle stanna kvar eller inte.

Tycker att detta blev en ganska tidig bloggning ;p hehe.. men kan också bero på att man vaknade halv 11 . Så då kom jag bara på en sån där idé att jag ska blogga nu istället :p hehe..

Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3
Tänk att vi har varit tillsammans i 2 månader och 1 dag ;)<3
Självklart ska det bli flera :)<3<3<3
Vill att de ska vara du och jag väldigt länge :)<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


27 Mars

Idag är de fredag äntligen säger jag bara :p som vanligt på praktiken så var de tråkigt och de var ingenting som hände, de va lika tråkigt på skolan som de var när man skulle följa med när barnen skulle ha slöjd. Alltså jag vill inte vara på den där förbannade praktiken, de är så trist så de finns ju inte alls. Vill bara tillbaka till skolan igen, så man slipper vara på den är tråkiga platsen. Men de som var lite fördel med dagen var att jag fick sluta när barnen slutade, men sen fick jag även reda på att jag var tvungen att stanna kvar längre nån annan dag.. Får väl se hur länge den där tanten tvingar mig och stanna kvar. De får fan inte bli mer än en timme..
Som sagt jag längtar tillbaka till spångberg för de är mycket roligare där än på praktiken, finns iaf vettigt folk lr hur jag nu ska uttrycka de. Kan ju iaf säga att det är bättre på spångberg ;p för på praktiken så är det bara en massa barn som tjatar hål i skallen på en. De ska bli så skönt och slippa de. Efter praktiken så är det lov och sen så är de inte så långt kvar till studenten heller , för innan de så är de en del studiedagar och sånt :p Då blir de bara mindre dagar :)

Så i helgen vet jag inte riktigt vad ja ska göra, de blir väl att ta de lugnt som vanligt. Men skulle väldigt gärna vilja vara med älskling <3<3<3 Saknar dig så otroligt mycket och älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3
Skulle bli väldigt glad om jag fick träffa dig <3<3
Får väl hoppas det blir som jag vill, men som sagt du bestämmer själv älskling ;)<3<3

Längtar efter dig väldigt mycket ska du veta <3<3<3<3<3
Så är de 2 månader idag :)<3<3 flera ska det självklart bli <3<3<3<3<3

JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA ÄLSKLING<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

26 Mars

Idag är det fjärde dagen på praktiken och första veckan avklarad snart. Så är de bara 2 veckor kvar & stå ut med tråkigheterna ! Alltså det är ju så jävla tråkigt där så de finns ju inte ord för det. Vet att jag strir om detta men det är faktiskt sant. Så det är ju ingen lögn precis. Men de ska bli jävligt gött & slippa skiten sen :p Å sen sista dagen ska fan inte barnen få nånting av mig ! aldrig i livet att de ska. Tycker inte att de förtjänar nånting när de är så förbannat tråkigt där.
De ända man vill när man vaknar på mörran det är att ja vill fan inte gå till praktiken & de ända man gör det är och gör en massa TRÅKIGA saker om jag ska uttrycka mig så. Usch jag hatar verkligen praktik, de är fan de tråkigaste som finns. Visst de var en annan sak när man gick första och andra året på gymnasiet, men nu tredje och sista året är de inte roligt längre helt enkelt. Nu sitter man ju bara och drygar, får tråkiga uppgifter och sen väntar på att tiden ska gå.
Men när man gick första och andra året på gymnasiet så var de faktiskt roligare än nu, för då hade man varit på 2 olika ställen innan och då var de roligare. Så nu är de inte så längre, sen dessutom så hatar jag skolan för att jag hade sagt till den som har hand om praktikplatserna att jag ville byta, men nej inte fan fick jag byta inte ! Jag blir så arg på de där sjuka människorna som jobbar på skolan. De har nog fan inga hjärnceller & tänka med de där rövhålen.

Ska bli så JÄVLA GÖTT när de är studenten !, kommer absolut inte att sakna den där rövskolan ! . De kommer jag ärligt talat inte att göra.
Men de som har varit bra egentligen det är ju att man fick gå där bara för att man hade ett giltigt skäl att gå där :p en fördel iaf, sen att jag även har träffat en underbar person som är min underbara pojkvän <3<3<3<3<3
Trodde inte alls när jag skulle börja där att nej jag kommer fan inte få någon, så jag hade lagt ner de där. Men sen en dag så möter man en väldigt söt person i början på tredje året på gymnasiet ;)<3 Det är ingenting jag ångrar iaf. Hade man inte frågat efter sötnosens nummer av min klasskamrat så hade det nog inte blivit som det är idag <3<3
Kommer fortfarande ihåg första gången vi pussades ;)<3 inget man glömmer precis <3<3<3

Imorgon är det 2 månader älskling<3<3<3<3<3
Tänk att de har hunnit blivit 2 månader :)<3<3
Självklart ska de bli många flera :)<3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta och mycket mycket mer <3<3<3<3<3
Min underbara älskling<3<3<3<3<3
Underbarare person som du får man nog leta efter ;D

Jag Älskar Dig Med Hela Mitt Hjärta <3<3<3<3<3<3<3
Du har verkligen fångat mitt hjärta <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen




25 Mars

Idag har det varit tredje dagen på praktiken och som vanligt så vare väldigt tråkigt , sen fick man ju hålla på med nån jävla lera som inte ville som jag ville. Så var de inte det lättaste att dela heller.
För att fördriva dagen när ja är på praktik så sitter jag antingen & skickar sms eller så blir de att man sitter vid en dator å ska skriva ut nånting. Sen när man typ är klar med de så sitter man & spelar harpan eller nå :p Då går tiden lite fortare, sen så tittar man väldigt mycket på klockan. De ända man längtar efter typ när man är där är att komma hem.

När jag äntligen hade kommit hem så betalade jag räkningen som jag har haft ett tag, och sista betalningsdatumet var den 1 april. Så nu har jag blivit av med den också :p Sen var jag ner till apoteket och köpte Basiron , för er som inte vet vad de är så är de ett läkemedel mot finnar & andra tråkigheter. Så var jag och köpte mig lunch som jag ska ha imorgon på praktiken eftersom det är äcklig mat då, sen så slank de med en riesen påse när jag var på pekås & handlade yoghurt :p Sen hade dom inte sallad där så jag drog till Ica och handlade sallad å sen blev de 2 vaniljmunkar med :p Alltså ibland får jag nog fan skämmas att jag äter massa onyttiga saker på fel dag :/
Detta ska de ändras på, vet att jag har sagt att jag inte ska äta massa saker som är onyttiga. Men nu tänker jag faktiskt ta mig i kragen som man brukar säga . Vill verkligen röra på mig och må bättre, kan inte bara vara stilla sittande de går inte. Man mår bara sämre av de till slut.
Så nu vill jag verkligen göra detta och minska väldigt mycket på sötsaker & sånt.
Jag gör det mest för min egen skull.
Vill inte gå upp mer i vikt än vad ja har gjort :/ får dåligt samvete över varje gång jag går upp. Det är mitt eget fel att de blir så. Nu tänker jag gå ner i vikt och få bra motion. Ska börja promenera mer och simma när jag är i filipstad innan jag går till bussen, sen när de blir vår så blir de att cykla med , då är de inge snö :) Så då får man nya strandkroppen lr vad man nu ska säga :p Tänker inte bli smal som en pinne utan vara normal smal lr hur jag nu ska uttrycka de . Sen vill jag må bra också :) och känna att jag är nöjd med mig själv.

Så längtar jag väldigt mycket efter dig älskling<3<3<3<3<3
Vill träffa dig snart ! :) <3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3
Vill bara mysa & kyssas med dig älskling<3<3<3<3<3
På fredagen den 27 mars är det 2 underbara månader mellan oss <3<3<3
Får väl se hur de blir om vi träffas eller om vi inte gör de <3<3
Kommer älska dig lika mycket för de <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

24 Mars

Idag så är de andra dagen på praktikveckan :p skit tråkigt som vanligt och plus att man höll på & halvt frös ihjäl när barnen skulle ha utomhuspedagogik.. Så de var inte så roligt heller sen så hade man en unge som inte ville lyssna heller så de va inge roligt de heller, om man ska sammanfatta denna praktikdag så var den SKIT TRÅKIG, för ungar som inte lyssnar & håller på med annat än de ska göra är fan de värsta som finns när de gäller barn. Men de finns värre.
Sen så får man skit tråkiga uppgifter att göra med , så ärligt talat så kommer jag att skriva i praktikrapporten att de har varit jävligt tråkigt att vara där ! Säger ju bara sanningen.

Men för övrigt idag så är de Andra Avenyn & Unga mödrar, sen hade jag tänkt att titta på näst sista avsnittet av Den rätte för rosing :p haha, inte för att de är världens bästa program kanske. Men de är rätt roligt & se hur de går :p
Innan allt detta börjar vet jag inte riktigt vad ja ska göra :p Får väl se va de blir, funderar på och dra ner t pekås & köpa nå gött ;)

Så imorgon får man pengar så man blir av med den där räkningen som bara ligger & skräpar :p haha, sen blir de & beställa klipptid :p Så har jag även bestämt mig för att och köpa mig en ny väska efter praktiken & de eller innan :p Får se va de blir :p Sen ska jag inte lägga ut pengar på nå mer, lr jo mobilen måste ha lite pengar också så man kan skicka gratis sms :p hehe..

Jag saknar dig älskling väldigt mycket <3<3<3<3
Vill träffa dig snart igen :) <3<3<3<3
Älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

23 Mars

Idag är de måndag och man har haft sin första dag på praktiken, kan ju bara säga att jag absolut inte vill gå dit i huvudtaget imorse. Men ja tvinga väl mig till den där förbaskade praktiken, så fick man väl göra lite tråkiga uppgifter. Alltså jag vill verkligen inte ha praktik, är hellre i skolan än och ha den där tråkiga praktiken. Det är faktiskt sant, för när man gick första året på gymnasiet så såg man framemot att ha sin första praktik, men andra året då vare väl ganska roligt eftersom man gick ifrån förskolan till skolan :p Men sen när man skulle på samma plats igen när man var på en skola då var de inte lika roligt längre, så nu sista året på gymnasiet så tycker jag det är så förbaskat tråkigt att vara på praktik. Då sitter man liksom där bara för att tiden ska gå fortare & att man ska få komma hem. Så de kommer & bli 3 veckor av TRÅKHET, om jag ska uttrycka de så. Sen längtar jag som fan till lovet så man bara kan slappa & sen slippa den där tråkiga praktiken som jag är på.
Så måste man göra klart projektrapporten så fort jag får svar ifrån handledaren.
Eller så får jag skriva klart ändå kanske..
För det ska vara inlämnat och klart på fredag. Så det blir att skicka rapporten via mejl.
De blir nog bra de :p

Ja nu sitter man och tittar på unga mödrar som snart är slut :p Sen vet jag inte riktigt vad ja ska göra :p blir nog att sitta vid datorn en stund sen & söva tror jag :p

Saknar dig älskling <3<3<3<3<3<3
Älskar dig otroligt mycket ska du veta<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills vi träffas igen :) <3<3<3

Hare bra // Swampeen

22 Mars

Idag så är det söndag ;p vet inte riktigt vad som kommer att hända :p Får väl se vad de blir för någonting :p
Och älskling är kvar fortfarande :) de är mysigt de ;) får väl se när han hade tänkt åka hem. Får väl hoppas att de inte blir allt för tidigt :p hehe, lr ah inte för sent heller xD hehe.. då blire ju nästan illa :p eller ja vet inte :p
Han bestämmer själv ;p
De har iaf varit mysigt att ha honom här ;)<3 så har vi varit hos varandra :) de är ju bra för då har det blivit något så när rättvist ;p de är bra de :p hehe.. Inge vidare om de ska bli orättvist.

Imorgon så ska man på praktik, de är absolut ingenting som jag ser framemot just nu :/ hamnade på samma plats som jag var på förra terminen, ingenting som jag såg framemot precis. Har försökt att övertala den som har hand om praktiken på skolan att jag ska få byta men inte fan fick jag de. Ska fan berätta för dom att de är så jävla tråkigt där jag är så de finns ju inte. Antingen så sitter man bara där och tittar eller så händer det helt enkelt ingenting .. För hur roligt är de egentligen att bara sitta & vänta på att nånting ska hända ? Inte alls kul .
Så när jag skriver min praktikrapport sen så kommer jag att skriva som det är att jag tycker helt enkelt att de har varit tråkigt att få ha kommit till samma plats en gång till & massa annat.
Sen ska vi genomföra en lek som ska ha med några motoriker att göra, den lappen kommer inte min handledare att få se. För då kommer jag att få vara med den tråkiga idrottsläraren sen dels så orkar jag inte. Kommer helt enkelt att säga att de var "för mycket " att göra så vi inte hann med de :p eller någonting.
Och så hade vi fått en annan uppgift och de var att man skulle fråga barnen vilka deras idoler är och vad de samlar på osv. De är iaf en lättare uppgift så de är nog lätt att genomföra eftersom jag känner barnen ganska väl :p Så det är bara att fråga.

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Du är en helt fantastisk människa ska du veta <3<3<3<3
Så betyder du otroligt mycket för mig <3<3<3 
På Fredag är det 2 månader mellan oss älskling <3<3<3<3
Och många många fler ska de bli :)<3<3<3

Hare bra // Swampeen

21 Mars

Idag så är det lördag :p Så har man varit hos älskling också :p de var skoj de..
Det är alltid roligare när man är 2 st & inte själv :p Sen dessutom är det mycket mysigare ;)
Så när vi hade kommit till hällefors så drog vi till bowlinghallen för och titta på bowling :p Sen efter en stund så gick vi och köpte godis & annat onyttigt ;) man får faktiskt götta sig med någonting nångång :) hehe.. det har man faktiskt förtjänat.
Så de får man ;) hehe..
De ska iaf bli gött mä en massa chips & annat gött ;)

Så nu blev det ett kort inlägg :p

Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

20 Mars

Idag så har man varit i skolan och haft prov :p inte så skoj kanske. Men jag tror det gick bra :) Blir sur om jag inte blir godkänd. Man ska alltid hoppas på de bästa som man brukar säga :) hehe, det är ju nästan lite skoj de där ;p de måste jag ju bara erkänna :p för ibland så kommer man på sånna där knäppa saker xD haha, 
så har man pratat om de där projektarbetet med en av våra handledare, de gick väl bra ska maila de som vi har på rapporten :p Så kommer det svar om vi måste lägga till någonting och om vi måste ändra någonting :p Så får väl se hur svaret blir :p Så ska maila de på måndag eller om jag gör de på söndag, så hoppas att handledaren hinner läsa de :p Så man har lite tid på sig att göra om de om de skulle behövas :p Får väl hoppas på att de inte är allt för mycket man behöver ändra :p För det är bara jobbigt och ändra helt på någonting :p hehe, de blir så mycket att göra då :p men får väl försöka lösa de där ändå , så vi iaf blir godkända på de :) De vore faktiskt bra om de blev så :p
Efter skolan så fick man sitta och ha tråkigt ifrån typ kl 3 till typ 4 :p så jag satt först i skolan och gick iväg med loggboken som vi använder på projektet , sen efter de så satt man och pratade med några klasskamrater :p så följde man med dem till bussen , alltså gud va sugen man blev på att åka hem eftersom bussen hade kommit och sånt. Men man skulle till älskling och söva där :) De är faktiskt lite roligare här än att åka hem ;p för då slipper man iaf söva ensam :p de är alltid en fördel :) 

Så imorgon så åker vi hem till mig;p och hälsar på ;p hehe.. De ska bli skoj de också, så detta blir lite rättvist :p hehe.. 
Sen så får vi väl se vad vi hittar på :p För min del blir de nog att man får vara barnvakt åt syster ;p men hon är inte så jobbig, så hon klarar sig mest självständigt vilket är bra :p Så man slipper ha henne hängandes efter sig. 

Sen på måndag så börjar praktiken, då blir de att man sitter och ha tråkigt som jag hade förra året. Alltså jag har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, de var nog hemskt alltså. När man har praktik så ska man ju ha roligt och så, men jag hade inte de. För att först så var jag hos den klass jag skulle vara hos, de var väl lite så där. Sen så fick min handledare för sig att jag skulle vara hos de barn som är en årskurs högre än vad de barn som jag annars var inne hos, så då satt man där som ett fån & bara titta. Alltså jag kände ju inte barnen , hade jag varit där innan då hade de faktiskt varit skillnad, men då hade jag aldrig varit där och kände inte barnen. Så fick jag gör tråkiga uppgifter att göra när jag var i den andra klassen. Men när jag var hos den ordinarie klassen så fick jag iaf göra lite roligare saker faktiskt. För min handledare kan komma på de ena och det andra :p haha.. Nästan så man blir mörkrädd ibland över att hon kommer på lite konstiga saker. haha, men de gör väl alla mer eller mindre :p 

Jag älskar dig min underbara älskling <3<3<3<3<3<3<3
Du är de bästa som har hänt mig ska du bara veta <3<3<3<3<3
Hoppas verkligen att vårat förhållande håller länge :D mycket mycket länge:)<3<3<3<3<3
För jag älskar dig så oroligt mycket <3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

19 Mars

Idag är det torsdag ;p och man fick tillbaka provet man gjorde igår & resultatet blev G+ en poäng ifrån VG, gud vart lite smått sur. Menmen, jag klarade provet iaf :) Sen har man prov imorgon också, i naturkunskap och de handlar om energi :p Kanske inte de roligaste som finns ;p
Så har man ringt till praktikplatsen också ;p de gick väl bra :p hehe.. så de är bara man går dit till kl 8 som ja hade förut och så ska de vara ett visst antal timmar också :p Så tiderna jag kommer att få är 8-15 så de blir ganska långa dagar :/ Ungefär som jag skulle gå till skolan. Alltså jag kommer nog ha så jävla tråkigt på den där praktiken :( de hade jag förra året , hade verkligen skit tråkigt och jag hade hellre varit i skolan än att jag hade suttit där och tråkat ihjäl mig. Blir de lika tråkigt igen då vet jag fan inte vad ja tänker göra alltså. Så säger jag nog till handledaren eller ringer till skolan att jag har så jävla tråkigt på praktiken. Alltså de blir ju att man bara sitter där som ett fån ungefär :/ kanske inte så roligt precis. Men ska väl försöka ta mig igenom de där så ska de nog gå bra :p Får jag hoppas. Annars ärligt talat DÖR jag, för de är ju inte så jäkla kul och bara sitta & inte göra ett skit.
Men som tur är de så är de allra sista praktiken vi har för året :D sen är de STUDENTEN :) de ska bli så himla gött och slippa allting :p Ser verkligen framemot att ta studenten och sen ska de bli soligt när studentmössorna kommer och tröjan som jag har beställt :) Ska ta på mig tröjan dagen ja får den bara för och retas med ettorna och tvåorna ;) haha..
Nästan lite roligt och se deras miner xD haha..

Imorgon ska man ha prov igen då som jag redan har nämnt och sen så har man religion som sista lektion ;p Sen efter skolan så ska jag söva hos älskling :)<3 Om de nu blir så, får väl hoppas på att bilen funkar som den ska, annars är de nästan illa. Så han måste höra av sig innan halv 4 så jag vet om han kommer eller inte, för om han inte skulle göra de då äker jag hem med halv 4 bussen.
Helgen var tänkt så att först så söver jag hos honom fredag-lördag, sen han hos mig ifrån lördag-söndag ;) så de blir något så när rättvist ;) hehe..
Får hoppas att de blir som vi har tänkt oss <3

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3
Längtar tills man får mysa med dig och kyssas ;)<3<3<3<3
Du är helt underbar <3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

18 Mars

Idag är det onsdag och man har haft prov i förskola, skola & fritidshem å sen om puberteten & tonåren :p Men jag tror det fick ganska bra :) Förutom att jag har ett slarv fel på en av frågorna. Men tror iaf att jag klarar Godkänt iaf :) Skulle jag få högre så är de bara bra :) Då blir man extra glad :) så man känner sig duktig eller vad man ska säga :p
Sen när man hade gjort de där provet så var man klar typ kvart i 1 och då missade man halv 1 bussen de var ju typiskt. Menmen.. så man fick ta halv 4 vilket inte var så skoj kanske, men så fick man försöka fördriva tiden med nånting så jag & sofia drog ner till café huset och fikade lite :p Sen kom evelina också ;p så satt vi där ett tag sen skulle sofia sola, så ja & evelina satt å väntade :p Hehe.. Sen när sofia va klar så satt vi kvar inne i solstudion & pratade lite eftersom vi inte orkade gå ut :p

Sen så klarade älskling sprängkursen, då får de tydligen nå sprängkort så de får hantera sprängmedel. Men grattis iaf :p Sen så skulle han åka hem till västerås och hämta bilen ;p sen trodde jag att jag skulle få söva hos honom inatt i filipstad men nej så blev de inte :( han kommer inte till stan förens imorrn :( alltså ibland blir man väldigt besviken :( så man nästan får tårar i ögonen :/ Hatar och bli besviken å även göra folk besvikna :/
Men så ja får väl sitta här hemma & titta i väggen , antar jag.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta de vill jag att du ska veta <3<3<3<3<3<3<3<3
Du är verkligen det dyrbaraste som jag har <3<3<3<3<3<3<3
Ser faktiskt framemot en underbar framtid med dig <3<3<3<3<3<3
Jag hoppas du litar lika mycket på mig som jag litar på dig <3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

17 Mars

Idag så har man som vanligt varit i skolan ;p slutade 11:40 som vi alltid gör :p de är rätt gött de :) Så man fick åka med halv 1 bussen hem, men imorgon blir de halv 4 :/ mindre roligt. Menmen.. sen har vi prov imorrn med , så de är bara och börja plugga som fan , så man iaf får godkänt. Så ska man försöka fixa rapporten till projektarbetet också helst denna vecka innan praktiken så man bara har praktikuppgiften kvar :p Då slipper man ha så mycket efter sig.
Men de är ju nu allting kommer när de börjar närma sig studenten & allting. Så då passar lärarna på och mata på med uppgifter & allt va de nu är. Lite jobbigt när de kommer så mycket på en gång. menmen..

Ikväll är de iaf Andra avenyn och unga mödrar så de ska jag iaf titta på :) sen innan och efter de så blir de lite mer plugga så man kan de där provet.
Sen på fredag är de prov i naturkunskap de handlar om energi , kanske inte världens roligaste men man måste väl göra de saker som inte är så roliga heller.

Jag älskar dig älskling väldigt mycket <3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig otroligt mycket <3<3<3<3
Längtar efter dig <3 min underbara älskling,
du betyder så oerhört mycket för mig.
Och fanns de ord för hur mycket jag älskar dig så skulle jag ha sagt dom till dig <3<3<3<3<3<3<3<3
Får hoppas du tar med dig alla hjärtans dag kortet nästa gång du kommer & hälsar på:p du har ju iaf sett den ;p hehe

Hare bra // Swampeen


16 Mars

Idag är de måndag ;p så imorse så fick man sig ingen sövmörra eller va man nu ska säga. För älskling söv här och han började kl 8 , så de var ju bara & åka med bussen 7:10 då var man lagom mosig när man skulle iväg. Så man fick fortsätta söva i hans lägenhet en stund :) Sen när man söv som skönast så blev man väckt av att sofia ringde :p så då vare bara och häva sig upp ur soffan som jag låg & söv i ;p Men jag fick iaf sova ungefär en timme :) så de var rätt skönt faktiskt :) Lite ensamt bara, men annars så vare inge fel :p Tycker nästan synd om älskling som fick va på sprängkurs till 17 på eftermiddagen, de är ju lång tid de ifrån och ha suttit ifrån kl 8 till 17 , Menmen.. de var ju de han & hans klass kom till spångberg för & göra ;p
Så man ska väl inte klaga egentligen ;)

När man hade kommit hem ifrån skolan så började man städa lite :) de vart faktiskt rätt fint när man var klar och hade fått undan allting som bara låg & skärpade ;p Lyssnade på musik under tiden så de gick ju lite snabbare :) Ska bli skönt & få söva sen :) när man har bytt sängkläder och allting så de är fräscht :) Man vill ju inte att de ska vara smutsigt och äckligt heller. Så de ska iaf bli gött och få lägga sig på någonting nytt ;p eller hur jag nu ska uttrycka de ;p
Så har man självklart kollat på Unga mödrar :) de får man ju inte missa (: Men denna gång så hände de inte så speciellt mycket faktiskt, så vart lite smått besviken. Menmen, så kan de vara ;p

Och så är de sista veckan i skolan innan praktiken också ;p då har man 3 veckors praktik och sedan efter de 1 veckas lov :) Undrar hur de kommer bli när man ska träffa älskling ?! Jadu, de är en fråga i sig de. Kommer ju inte kunna klara mig 4 veckor utan honom :/ de är alldeles för lång tid, men får väl försöka lösa de på något sett :) Får väl ses på lovet kanske, (: Får väl hoppas att man inte har tråkiga veckan då, inge trevligt & ha de inte.
Menmen, de är ju en del av livet :p

Nu hann jag med en bloggning iaf :p hade helt glömt bort att blogga idag, så detta blev ett litet snabbt inlägg ;p hehe.. får väl vara mer flitig sen kanske inte vet jag ;p

Sen vill jag att de ska bli sommar och varmt & skönt istället för den här jäkla snön usch. De är ju inge kul alls, när de väl kommer sol och sånt så ska de dra till med och bli skit kallt. De snackar man om temperaturförändring.

Måste plugga lite till prov nu som jag har på onsdag, sen blir och kolla på film tror jag :p

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3
Du är mycket värdefull för mig <3<3<3<3<3<3<3
Min älskade Theo<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen



 


15 Mars

Idag så är det söndag ;p de är en sån där seg dag som de egentligen inte händer någonting på , men de är ju så svårt ibland och komma på vad man ska göra. Till slut blir de väl att man sitter framför datorn eller tvn :p De är så de brukar bli när man inte har så mycket för sig. Haha, de är inte lätt alla gånger att hitta på nånting ;p
Snart ska jag iväg och panta lite grann och sedan kanske dra ner till görbillige nicklas & titta på de finns nå skoj :p Men får hoppas att de inte är mycket folk då har jag inte så stor lust & stå i kö i flera timmar xD De är ingen höjdare om man säger så. De brukar vara mest tanter & gubbar där som handlar xD hahaa..
Får väl se om älskling kommer & hälsar på eller inte, skulle vara roligt om han gjorde de. Menmen, han väljer själv. Kommer älska honom oavsett :)<3<3<3<3<3

Igår så var man ute och promenerade en sväng de var rätt skönt faktiskt :) så var man hurtig också på samma gång :p så kunde man gå runt och tänka på annat, & rensa tankarna. Det är faktiskt ett bra sätt att rensa huvudet på. Så när jag hade kommit hem så satte jag mig vid datorn som vanligt haha xD Sen så drog jag till affärn och pantade en av säckarna som stog nere i källaren :p Så då fick jag lite pengar så jag kunde köpa godis :) Så man fick unna sig nånting när man varit så duktig :)

På ikvällen så satt man bänkad framför tvn för då var de finalen i melodifestivalen eller också så man kan kalla de meloditöntivalen . Så när alla bidragen hade spelats upp också så där så kom de olika städerna med sina poäng och den internationella juryns poäng också. Så när de var klart så stog Måns låt Hope & Glory i ledningen och de var ju bra de :) Så jag hade ringt och röstat på honom en gång iaf ;p Ah sen när de kom till de högre poängen kom så trodde jag faktiskt att Måns skulle vinna, men nejdå när de hade kommit till de poäng 138 eller om de var 128 skit samma, & den högsta var 144. Och så fick den där satmaran caroline af ugglas och hennes jävla låt jävel de näst högsta poängen . Så hon gick upp i ledning ! och jag var så jävla förbannad så jag var skit nära att slå sönder tvn ! Alltså jag var så jäävlaa arg så de fanns ju inte ord för de . Och sen när poäng 144 skulle delas ut så tänkte ja att nej de ger väl till nån av de som knappt hade några poäng alls, men så kom de till melodi nummer 11 och de var med hon den där opera kärringen malena ernmann lr va hon nu hette xD bryr mig inte. Ah så vann hon hela skiten, ja trodde faktiskt att hon INTE skulle vinna. men de var iaf mycket bättre att Malena vann än att den där förbannade ugglas vann ! Hade ugglas vunnit så hade jag slagit sönder tvn och supit skallen av mig.. Alltså hur fan kan man göra en låt som heter snälla snälla xD alltså finns de någon sjukare titel än den !! hahaha xD Alltså jag tycker att Sverige får skämmas över att Måns inte vann ! För de hade fan varit så mycket roligare om han hade vunnit än hon som vann..
Så ska nog fan inte kolla på de där skiten nå mer ! för de är ju fan bara skit låtar som vinner ju !!!!
Nej nu tänker ja inte skriva nå mer om detta skit blir ju bara ännu mer förbannad !!

Jag älskar dig min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du är mitt allt <3<3<3 du är de bästa som hänt mig <3<3<3<3
Min underbara skatt <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen


14 Mars

Idag så är de lördag ;p så får väl se vad de blir för någonting idag, men jag funderar på om jag ut och gå en sväng :p De skulle vara skönt och göra det faktiskt. Man får frisk luft också & de är ju bra ;p
Sen har jag inga pengar heller så jag kan inte köpa godis heller :/ så jag får väl klara mig utan då :p Så fick jag en räkning här om dagen den va på 150 kr , som tur är så ska den inte betalas förens den 1 April så när jag får pengar den 25:e mars så ska jag betala den. Så blir jag av med den också, den är de ända jag vet att jag ska betala. Sen ska jag ringa och boka klipptid också. Sen är det ingenting som jag ska lägga ut pengar på. Så resten ska jag spara :) och inte göra någonting mer med dom .

Så har jag gjort en ny blogg ;p den heter
http://zandraaah.blogg.se så det är bara och läsa där också:p
Men det är nog mest denna blogg som jag skriver på nu som kommer bli mest uppdaterad :p men den andra kommer också att bli de med jämna mellanrum ;p Så denna kommer jag ha kvar ;D Så det är ingen fara ;p hehe..

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket <3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket <3<3<3

Hare bra // Swampeen



 


13 Mars

Idag är de fredag och de är helg det är skönt de, så denna helg blir det att inte göra nånting speciellt.
Sen har man varit med älskling en stund , sen så skulle jag ha följt med honom hem till västerås men då slog min feghet till & så gjorde man han besviken :/ gillar inte att göra folk besvikna, så när han hade gått till bussen så började jag gråta =/ blev väldigt ledsen för att jag gjorde honom besviken :/ väldigt ledsen för det älskling men jag vet inte va de blev med mig :( Så de har gått åt en del papper & snytat sig i & torkat tårarna , men någon jävla gång  jag ska fanemej ta mig i kragen att de är ju faktiskt inte bara han som ska komma hit & hälsa på varje gång utan ja ska ju komma till honom nångång & hälsa på när han är hemma. Annars lär de ju aldrig fungera =/ Men får hoppas att du förstår älskling att jag måste lära mig att ta initsiativ och göra nya saker. Men har faktiskt redan gjort en del nya saker med framgång iaf, är rätt stolt över mig själv.
Men känner mig iaf väldigt dum de jag gjorde mot dig älskling de var absolut inte meningen att göra dig besviken & jag tänker försöka att inte göra om det ! Då kommer jag få dåligt samvete =/ de vill jag inte få pga detta.
Vet att du älskar mig ändå oavsett om ja är feg eller inte, men de gäller väl bara att ta sig mod till någonting.
För det ska ju inte vara så farligt.
Du betyder VÄLDIGT mycket för mig och du är de bästa som har hänt mig <3<3<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3

Imorgon är det final i melodifestivalen så får väl se vem det är som vinner tror att de aningen blir Måns, Sarah, E.M.D , Molly eller Alcazar :p Så får väl se om det blir någon av dom ;p Kan ju alltid hoppas, för blir de hon den där skatan caroline af ugglas så tänker jag fan supa skallen av mig om de händer ! Alltså den låten som hon sjöng den suger ju verkligen, den är ju så jävla dålig så de finns ju inte ord för det. Så hoppas för all del att de inte blir hon.
Utan någon av dom jag tror kommer vinna ;p

På söndag så kommer kanske älskling hit & hälsar på så jag tänker gottgöra honom efter att jag har varit dum & allt va de heter. Så han ska få sitt alla hjärtans dag kort som jag har tjatat om jag vet inte hur många ggr. Men han ska iaf få de så får han bevis på att jag älskar honom väldigt mycket och att jag inte vill förlora honom <3<3<3<3<3<3
Får vara extra snäll mot honom med & säga flera ggr att jag älskar honom <3<3<3<3<3<3
Tänker fan inte förlora dig för du är det som har förändrat en stor del av mitt liv <3<3<3 Känner att jag verkligen har hittat en helt underbar pojkvän som jag tror kommer hålla väldigt länge :)<3<3<3 Om vi är tillsammans om några år så kanske det blir några barn med :) men hoppas verkligen att vi kommer att vara tillsammans då och förhoppningsvis kanske bor tillsammans ;p Man ska nog kanske inte säga allt för mycket i för väg men det är iaf en dröm som jag har <3<3<3<3 och hoppas att den kommer att uppfyllas <3<3<3<3 Det skulle vara så himla underbart <3<3<3
Detta som jag har sagt är att de kommer direkt ifrån mitt hjärta <3<3<3<3<3 Allting som jag har sagt kommer ifrån hjärtat och jag vill verkligen behålla dig älskling för du är som jag har sagt hur många ggr som helst men de är sant ! <3<3<3 De är absolut ingenting jag ljuger om ! skulle jag aldrig göra, sen skulle jag även inte heller säga någonting som jag inte menar.

JAG ÄLSKAR DIG THEO MIN UNDERBARA ÄLSKLING <3<3<3<3<3<3<3<3 DU ÄR HELT ENKELT DE BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG !! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

12 Mars

Idag är det 3 månader kvar till studenten :) längtar väldigt mycket till de :) Ska bli så skönt & slippa gymnasiet :p
Sen har man snart praktik i 3 veckor och sen efter de så är de lov i 1 vecka ;d Och veckan efter så kommer antagligen studentgrejerna :) ska bli skoj ;D Så man får gå runt i sin sköna studenttröja ;D
Men de ska bli väldigt roligt iaf :) Så man får skryta lite för de elever som har 1 & 2 år kvar ;D hahaha..
Så får väl se va de blir efter studenten ;p vet inte riktigt om jag ska läsa vidare eller om ja ska göra någonting annat ;p Sen tror jag nog att jag och älskling är tillsammans fortfarande då :)<3 Så får väl se hur det blir :) hoppas de blir någonting bra av de iaf ;p Älskar honom så himla mycket och han är helt underbar :) vill verkligen inte förlora honom. Som jag har sagt många ggr att du är de bästa som har hänt mig <3<3<3<3 En sån fantastisk pojkvän som du får man leta efter <3 Känner verkligen i mitt hjärta att detta kommer hålla väldigt länge <3<3 De vill jag verkligen att de ska göra <3<3 Skulle faktiskt vilja ha en underbar framtid med dig <3<3<3

Igår så var man hos älskling och hälsade på :) de var så mysigt så ;)<3
Man slapp ju iaf åka buss & gå upp så tidigt som man brukar få göra annars ;p
Och som vanligt när man ligger i älsklings soffa så somnar man xD alltså de måste vara sömnmedel eller nå i den ;p För varje gång ja har legat i den så efter några timmar eller nå då har man lyckats somna ;p
Å älskling sa: du är så söt när du sover ;)
Men jag själv tycker inte att jag är de ;p haha, men de är jag de ;p


JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA <3<3<3<3<3<3<3
Är så otroligt glad över att och få ha träffat dig :)
Den 27/1-09 är den BÄSTA dagen ;)<3
De är ett datum att minnas <3
Snart har det gått 2 månader sen vi blev tillsammans :)<3
Älskar dig mer och mer för varje dag som går ska du veta <3<3<3

Hare bra // Swampeen

10 Mars

Idag är det tisdag och då är det Andra Avenyn :) de ska bli spännande och se =) sen har man självklart tittat på unga mödrar som man inte får missa :p haha.. Sen har man varit hurtig idag och varit ute & promenerat :p de var rätt gött faktiskt, får väl göra det oftare ;p Men de gäller som sagt & orka göra det med.. Får försöka så gött de går ;p så får man väl hoppas på att de blir oftare :) haha, det är bra för kroppen som man brukar säga ,
Så har man gjort klart ett arbete i powerpoint som skulle handla om nå handikappförbund , låter inte så roligt & de vare inte heller så det är ingenting som var direkt intressant. Men man får ganska konstiga uppgifter, å sen dessutom så ska allting vara på datorn , men alla kanske inte har någon dator eller nånting hemma, men ja tror iaf att de flesta har . Men de finns faktiskt dem som inte har nånting av det, Så vad gör man ? då borde ju dom få göra sitt för hand eller nå :p
Men nu är jag iaf klar med de ;p det är ju gött de :p

Sen får man väl andra uppgifter som man ska göra xD alltså jag blir så trött på allting som vi får . har fått reda på att man har prov nästa vecka också xD och läraren har ju för fan inte sagt nånting förens man får en lapp i sitt fack, så de blir väl och plugga som fan till de där så man klarar det. Tänker inte få nå IG , för det är ingenting man ser framemot. Man blir glad bara man klarar det :) det är liksom de som är huvudsaken att man uppnår, sen om betyget skulle bli högre än G så är de ju bra de med :) Då har man ju iaf visat att man har pluggat :p så kanske man får ett högt betyg i slutbetyg sen :D Det är ju bra gött de :)

Imorgon så är det projektarbete och då jävlar ska vi ta tag i de här tjejer och göra klart de innan vi går ut på praktik. Tänker fan inte få IG ! , annars gör jag skiten själv. För jag tänker iaf inte få nå jävla IG.
Så nu tycker jag faktiskt att vi ska göra någonting ordentligt för engångs skull. Så vi får Godkänt !!
Sen efter skolan ska man vara med älskling ;) han ska tydligen upp & simma , men de vill inte jag så ja tänker bara sitta och kolla på hur snygg han är ;) <3 Måste ju ha någonting & titta på ;) hehe.
Ska även söva där ;)<3 får mysa tillsammans :) det är alltid mysigare när man är 2 st =)
Sen ska han få Alla hjärtans dag kortet med som blir lite försenat ;)<3 ska inte glömma de nu :p
Jag älskar dig så otroligt mycket min underbara älskling<3<3<3<3<3
Du är det allra bästa som har hänt mig <3<3<3<3<3<3<3

Sen fyller min kusin Joakim 18 år imorgon också så får väl säga Grattis till honom imorgon :)
Får hoppas han blir glad & får en bra dag =)


Hare bra// Swampeen

9 Mars

Idag så har man varit i skolan och haft en lektion å sen åkte tillbaka hem till hfs för studiebesök på morsans jobb sen så skulle jag till tandläkaren kl 2 så jag drog dit typ kvart i så ja kom väl in vid tio över eller nå :p Sen så var man på den där undersökningen och sedan innan jag skulle gå till zagros där alla andra töntar satt så skulle jag svara på en enkät om alla 19 åringar & deras mun & tandhälsa ;D men ja är inte 19 år ;p ja är 18 år :p men blir väl 19 så småningom ;d Ingenting jag ser framemot precis heller så:p de är ingen ålder att se framemot :p haha..

Så nu har jag målat lite grann 2 av 6 lådor som jag har pennor & sånt i :p men ska nog inte måla om de andra lådorna de är nästan fina som de där ;p De är ganska roligt & måla faktiskt :) hehe, nästan lite bra tidsfördriv :)
Snart är det Greys Anatomy och sen efter de så är det Unga mödrar :) de är nästan de program man längtar efter för och se ;p för de är så skoj och se hur de går för de unga mammorna som är med :P sen dessutom så får det väldigt söta bebisar :) Nästan så man vill skaffa en själv nu ;) men de tänker jag inte göra än på några år :) Men de ska bli iaf väldigt roligt när man väl skaffar en :) hehe ;p men jag ska ha gjort ganska mycket i mitt liv innan de händer ;p
Men det är iaf roligt & se när andra får :)

Jag älskar dig min älskling med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3 saknar dig väldigt mycket <3<3<3<3<3
Vill att vårat förhållande ska hålla länge :)<3 du har gjort mig väldigt glad :)<3<3<3

Hare bra // Swampeen

8 Mars

Nu skriver man några rader här igen ;p
Idag så var man först och pantade burkar xD , sen var till gör billige nicklas , va & käkade pizza sen så drog man till pekås och köpte hårfärg ;D så idag blir de att färga håret :p haha, får väl se hur de blir ;p blir de alltför dåligt så får ja väl ha mössa på mig eller någonting xD haha.. Men får väl hoppas på att de icke blir så ;p
Senare idag så vet ja inte riktigt va de blir ;p ska väl kanske kolla på beck filmen som är på 4:an ikväll ;p Men den har jag visseligen sett och sedan så har jag den :p har alla beck filmerna utom de 2 nya som kommer ut senare ;p hehe.. dom ska man så klart ha :D Måste ha allihop :) hehe

Imorgon är de skola igen :/ inge skoj alls, men fördelen med imorrn är att man har sövmörra först och sedan en lektion , sen på floristtekniken så ska vi till morsans jobb på studiebesök så då är man på hemmaplan :) de är bra de ;p Men nackdelen med de hela är att jag ska till tandläkaren kl 2 så jag drar där ifrån vid halv 2 ;D Sen efter de tänker jag fan dra hem :D Tänker då fan inte vara kvar där nå mer ;p så går hem istället så ja slipper & gå tillbaka ;p bara tråkigt å göra de xD hahaa , xD
Sen får jag väl hoppas att ja träffar älskling innan de bär av till hfs igen :) måste ha många kyssar så ja klarar mig ett tag ;) <3
Jag älskar dig otroligt mycket min underbara älskling<3<3<3<3<3<3<3
Längtar efter dig väldigt mycket <3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

7 Mars

Idag så har man egentligen inte gjort så mycket mer än & suttit vid datorn , handlat, hängt tvätt :p De får bli en slapp helg :) Som det ofta blir ;d haha.. Så igår så satt jag & översatte en låt ifrån melodifestivalen ;p Sarah Dawn Finer - Moving On ;p låten vart faktiskt rätt fin på svenska :) Så ska lägga upp den här så ni får läsa :) för er som är intresserade ;p Så kanske man hittar någon som kan sjunga den :) Bara för och se hur de låter på svenska :p
Vissa låtar blir bättre på svenska än på engelska ;p men de kan vara tvärtom också.
Så nu ligger man här och bloggar & saknar sin älskling <3<3 hade varit mycket mysigare om han hade varit här istället för att man ska få vara själv :/ <3 Fördelen är ju att ja träffar honom på måndag :)<3 min lilla goding som har en väldigt go rumpa & klämma på ;) haha, de får man inte missa & göra :)<3

Jag ÄLSKAR dig så otroligt mycket <3<3<3<3<3 Du ska få ditt alla hjärtans dag kort som jag har lovat & ge dig som jag har glömt bort :$ men du ska få de ja lovar :)

Kommentera gärna :) hare bra // Swampeen
Nu kommer låten jag översatt:

Drömmer, hoppas

För ett annat försök

Jag har varit fräsch, sökande

Djupare ner på insidan

Och om jag förlorar min väg

Jag kommer finna en annan väg

Grunden kan jag förändra

På min egen hand


Jag är drivande med

Och jag ska bli starkare nu

Och ingenting kan bryta ner mig

Jag vill inte ge någon misstro

Dessa dagar är borta

Jag kan bli den jag vill vara

Och börja leva mitt liv av mig

Jag tror det äntligen

Jag är drivande


Någonting, någonstans

Det har jag långt att finna

Mitt lärande är långsamt

En dag är tiden inne

Om jag skulle förlora och misslyckas

Jag blir bra

Med en ljusare gryning

Tänker ta kampen


Jag kan göra det rätt

Jag är drivande med

Och jag ska bli starkare nu

Och ingenting kan bryta ner mig

Jag vill inte ge någon misstro

Dessa dagar är borta

Jag kan bli den jag vill vara

Och börja leva mitt liv av mig


Jag tror det äntligen

Jag är drivande

Ja jag är drivande

Jag är drivande


6 Mars

Idag så är de fredag och då innebär de att de är helg :) de är bra det ;p så slutade man 13:20 idag så man satt och gjorde religionsuppgiften som vi fick istället för att vi skulle på lektion eftersom läraren inte va där;p Så då har man gjort någonting bra idag också ;d så man slipper ha en massa saker efter sig ;p Alltid gött när man inte har någonting som skriker på en nu ;p men så har man en uppgift till som handlar om att man ska skriva om någon handikappförening ;p men den hinner jag nog klart med på lektionstid ;p så tror jag nog att jag skriver rent uppgiften på datorn hemma och sedan skriver ut den dagen efter ;p rätt smart faktiskt ;d

Nu i helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra om jag ska vara ärlig ;p blir väl och blogga lite å sen slappa i massor som man är så bra på :) haha..

Så är man helt BANKRUTT om ja ska uttrycka de så, har 26 kr kvar på kortet xD alltså jag vet fan inte vart alla jävla pengar tar vägen ! alltså jag blir tokig ! ska fan inte köpa en ända sak till , ska lämna kontokortet hemma och har jag inga kontanter i plånboken så ska jag inte ha någonting heller.. För alltså de går fan inte och slösa så mycket som jag gör, får fan bli skärpning alltså. När jag får pengar nästa gång ska jag inte använda dom ! , om de inte är så ABSOLUT VIKTIGT , så de blir ingenting annars ! Har verklingen bestämt mig nu, ska inte köpa en massa onödigt skit som man egentligen inte behöver, de är så otroligt onödigt och göra det ! De är som och kasta pengarna i sjön, om man nu ska uttrycka sig på de sättet. I fortsättningen så blir det att lämna kreditkortet hemma. Så får jag snart en räkning på 150 kr den 31 Mars, så då är de bara & betala och se glad ut ;p Inte så speciellt skoj kanske, menmen..

Sen på måndag ska man till tandläkaren kl 14:00 , sen så ska vi tydligen på studiebesök på hemmaplan så det passar ju bra ;D Så då kan man dra typ vid halv 2 så man hinner och borsta tänderna & gå upp dit :p Så man hinner i tid ;p haha.. Får inte komma försent det är inget roligt alls :p Så det gäller att hinna i tid så man hinner fort som fan därifrån sen ;p haha.. Så klart har man sövmörra med till kl 10 :D gud det är så gött när man har det, så man kan åka med senare bussen ;p Alltid gött :d Så man får söva lite längre :)

Nu hade jag tänkt och titta på en film, men vet inte riktigt på vilken eftersom de finns en del och välja på i filmhyllan jag har ;p Så får väl se vilken film det blir.

Så fick man pussas lite med älskling innan man skulle kliva på bussen ;) sen SJÄLVKLART ta på hans extremt goa rumpa :) den gillar jag väldigt mycket <3<3 Jag älskar dig med hela mitt hjärta min underbara älskling<3<3<3<3<3 Du är faktiskt det bästa som har hänt mig sedan jag föddes <3<3<3<3 En sån underbar person får man leta väldigt noga efter <3<3 Sen har jag drömt om att när han och jag har varit tillsammans i några år så skulle vi skaffa barn ;p får väl hoppas drömmen blir sann efter några år :) Skulle vara väldigt roligt och skaffa barn med dig älskling någon gång i framtiden <3<3<3<3<3 Dom blir nog jätte söta ;)

Nu har jag skrivit så mycket så nu orkar jag inte skriva så mycket mer ;p

Jag ÄLSKAR dig min underbara skatt <3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

5 Mars

Idag så har man varit på Karlstads Universitet :) de var rätt roligt förutom att man inte hittade riktigt vart man skulle någonstans xD Sen så såg man Stefan Holm :D ni vet höjdhopparen :) Ja tyckte de va skit häftigt xD hahaha.. hade man vågat då hade man kunnat ta autograf av honom :) Men iaf så när man varit på en föreläsning om lärarprogrammet så sen när vi käkade där så var de faktiskt ganska okej mat ;p till skillnad från den som skulle ha varit i skolan om man hade varit där ;p men det var rätt gött & slippa den faktiskt ;p hehe
Så självklart så tog man lite godis & pennor ;) haha, sen var man tvungen & ta kataloger å sånt ;p menmen..
Och som vanligt idag så är det Unga mödrar på tv :) de måste man så klart se ;)
Innan de så tror jag det blir att fixa lite i rummet för att de skulle bli bra gött & få undan lite saker :p hehe, de ligger så mycket saker överallt, sen så vill jag moblera om men jag vet inte riktigt hur eftersom mitt rum inte är så speciellt stort xD Så får väl se hur de blir med den saken ;p Får väl försöka göra någon skiss eller vad man nu ska säga :p

Sen när man kom tillbaka till filipstad så träffade man älskling en stund <3<3 så man fick pussas & klämma på hans rumpa ;) haha, de är ganska svårt & låta bli och inte göra de ;)<3<3
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen

4 Mars

Idag så är det onsdag ;p så har man varit i skolan och sen efter den så gick jag & sofia till ett café & fikade :) de va gött =) för unna sig lite gött nångång ;) hahaa, ja så har man egentligen inte gjort så mycket mer idag ;p
Mer än att man ska titta på tv snart det är Unga mödrar och de får man inte missa =) så de ska man titta på sen efter det kanske jag ska med sofia ut & övningsköra men de vettofan om man vågar alltså xD haha ;p
När vi skulle gå ner till bussen så ringde man till älskling och frågade om han ville med ner till bussen så man kunde få sig några pussar ;) och självklart ville han de ;)<3 så go så :)<3

Imorgon så ska man till Karlstads Universitet igen ;p har väl varit där typ 2 ggr innan men de gör inget man slipper ju skolan iaf :) det är ju någonting som är positivt :D Men tror inte älskling ska med så man får väl se om vi hinner ses för bussen ifrån karlstad går kl 2 och vi är väl i filipstad vid kl 3 eller nå så får väl se ;p Annars får man väl vänta tills på fredag innan man får sina kyssar & självklart klämma på hans goa rumpa ;)<3 

Men skriver mer om universitet imorrn :p

JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA ÄLSKLING <3<3<3<3<3<3<3<3
DU ÄR MITT ALLT <3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen


3 Mars

Idag är det tisdag och då innebär det att de är Andra Avenyn & sen är de unga mödrar i vanlig ordning :) De är alltid roligt & se :) Sen så ska de bli spännande på Andra Avenyn också ;) Då får man se hur de går :)
Så har man varit i skolan också så fick man reda på att man ska ha gjort en uppgift klar idag, men den kunde jag inte lämna in idag utan får göra det imorrn :p så jag sa de till läraren så den vet om det ;p Ska väl börja med den snart ;p
Så man slipper ha en massa saker efter sig ;p hehe.. inge vidare & ha måste ja säga ;p

Igår så var man till älskling och hälsade på :) så sov man där också så mysigt så :) Sen så hände jag att den så kallade "tråkiga veckan" skulle komma de var väl ingen höjdare när man ska söva borta , men så fick man ge sig av till konsum & köpa de man behöver till de så idag så hade man fått skiten :p Inge vidare precis , men älskling var så snäll & tog hand om mig :) han var så snäll & go så :)<3 sen så vart ja lite pömsig så ögonen började bli tyngre & tyngre så till slut så somnade jag & sen sa han till mig vid typ halv 11 så man vaknade till lite grann men sen så somnade man om och vaknade vid 12 igen då sa älskling till mig en andra gång ;p att ja skulle gå & lägga mig i sängen , så till slut gjorde jag väl de :) när man skulle borsta tänderna så höll man nästan på & somna xD haha, så trött var jag.
Sen så vaknade man typ vid 4 när ja kollade på klockan & va tvungen å gå på toaletten sen efter de så kunde jag inte somna om ordentligt, men älskling han söv som en stock som han jämt gör :p haha, så söt så <3<3 nästan som en liten ängel ;) <3

Jag älskar dig så otroligt mycket <3<3<3 min underbara älskling som betyder väldigt mycket för mig <3<3<3<3

Längtar efter dig väldigt mycket <3<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


 


1 Mars

Nu är det ny månad :) vilket innebär nya möjligheter ;p hehe.. de brukar man säga när det är ny månad ;p
Idag så har man varit på gör billige nicklas och handlat lite ;p de blev nya skor, en pärm, sockor & lite annat smått :p hehe.. sen så vet jag inte riktigt vad de blir ;p så kommer älskling hit & hälsar på :p de ska bli roligt, får väl se va vi ska göra för någe ;p vet inte ens när han tänker komma, han dyker väl upp sen.

Igår så var man i örebro för tredje gången denna vecka & handlade ;p men de blev inte så mycket en tröja från jula som var väldigt skön & sen lite smått ifrån willys ;p så de blev inte så mkt som sagt :p Men de dög bra det ;p
För första gången jag var där så handlade man ganska mkt ;p hehe, så man får vara lite sparsam med plånboken nu ända tills man får pengar nästa gång :p Så ska inte köpa en pinal(sak) till :p de ända jag ska köpa det är väl mina p-piller som jag ska hämta ut på apoteket, men de kan inte vara så dyra ;p Så det är väl de ända sen ska jag inte röra mina pengar. Måste lära mig & vara sparsam :p

Imorgon så är det skola igen efter en veckas lov, de har ju gått för snabbt tycker att vi borde ha fått en vecka till :) så hade man fått söva mera :) Men nejdå här ska man till skolan efter en veckas lov som har gått för snabbt , men det är ju iaf en fördel med morgondagen det är att man har sövmörra till klockan 10 så det blir och åka med halv 9 bussen :) Så det är skönt de iaf :) Då slipper man iaf gå upp halv 7 på mörran :p De gillar vi att slippa :) hehe ;p


Jag älskar dig med hela mitt hjärta och vill ALDRIG förlora dig <3<3<3<3 du är det dyrbarate & det bästa jag har <3<3<3<3<3 Vill att de ska vara du & jag väldigt väldigt väldigt länge <3<3 flera månader & år <3<3
Hade de funnits ord för hur mycket jag älskar dig så hade jag sagt de för länge sen <3<3<3<3<3
Du är det bästa som hänt mig <3<3<3<3 Du har verkligen förändrat mitt liv från första dagen vi blev tillsammans <3 känner verkligen att detta kommer hålla väldigt länge <3<3<3<3<3 min lilla goding <3<3<3<3
 
Hare bra // Swampeen