Lördag, Criminal Minds & CSI

Idag är det Lördag och dagen har väl bestått av mest av tittande på Criminal Minds och CSI :p Finns inte så speciellt mycket att göra så de blev att titta på de :p Har kommit på med att jag måste ha både 2:a och 3:e säsongen av Criminal Minds, det är ju en självklarhet att man måste ha alla :p Men de är så dyra de är inte bra.
Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, så det blir väl som jag har gjort typ hela dagen. Haha.

Just nu så gör jag inte så mycket, så denna gång blir det ett kort inlägg.

Hare bra// Swampeen


Fredag, Bowling & Criminal Minds

Idag är det fredag och så har man inte varit på praktiken :p anledningen var att man var och spelade bowling med de som är på communicare :p Skulle vara där kl 11:50 ungefär så började vi spela runt 12 ungefär. De var rätt skoj faktiskt, jag spelade med jessica, så slapp att spela som ensam tjej :p Spelade 4 serier ;p
Så har även de som jag beställde från cdon kommit idag :p Har tittat på Criminal Minds i ett antal timmar, har tittat på 2 skivor av 6 st som är med. Så har jag även tittat på ett avsnitt av CSI, men tänkte att jag kanske skulle kolla klart på Criminal Minds. Eller kanske variera. Får väl se hur det blir.

För övrigt idag så har jag väl inte gjort så mycket, ska väl hänga upp en maskin tvätt som väntar. Annars blir den inte upphängd alls. Så det är lika bra att göra det.

Just nu så tittar jag på Doobidoo :p Ska kolla klart på de och sen hänga tvätten.

Hare bra// Swampeen


Torsdag, Beställning & Beck

Idag är det Torsdag och har som vanligt som alla andra dagar haft praktik, ska ringa runt och försöka byta praktikplats. Man måste ju variera man kan inte vara på samma ställe hela tiden, de blir bara långtråkigt.
Så kommer min beställning från cdon imorgon och de som jag beställde var 5:e säsongen av CSI och 1:a säsongen av Criminal Minds. Då har man lite och titta på framöver :) Så slipper man ha tråkigt.
När man kom hem från praktiken så blev det att titta på en gammal beck film återigen :p denna gång blev det öga för öga. Även den är en bra film :p Fast det är ganska lätt att avgöra vem som har mördat alla. Brukar oftast vara så när det gäller dom filmerna. Ska bli intressant att se de 2 nya filmerna :)

För övrigt idag så har man inte gjort så mycket, har väl tittat lite på Unga Mödrar då som vanligt och sedan kollat på ett avsnitt av Inlåst ett ganska intressant program de. Tror nog att de ungdomar som är med får sig en tankeställare när dom är där.


Hare bra// Swampeen



Tisdag, Ögoninflammation, Becknörd & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och de var 2 dagar sen man skrev sist, anledningen är att jag helt enkelt inte orkade. Men nu blir det ett inlägg iaf. Dagen har bestått av en dryg praktik och om inte med de så hade man fått ögoninflammation när man vakande imorse de var inge vidare, dock bara i ena ögat och inte i bägge. Har aldrig haft de när jag varit äldre utan det har bara när jag var yngre.
När man slutade praktiken så drog man till apoteket och köpte ögonservetter för att hålla ögat rent så de inte blir värre sen får man ta ögonsalvan också. Så skiten försvinner någon gång, inge kul alls. De tar 1 vecka innan de försvinner tydligen. Sen när man varit på apoteket så blev de att dra till Pekås och köpa tv-guiden och någonting att äta.
När man kom hem så blev det att käka och sen blev det att titta lite på tv å ta det lugnt, så började man att titta på en gammal Beck film den heter Monstret och det är en av de gamla filmerna. Har tittat på beck 2 dagar i rad, tror jag har blivit en becknörd eller ah det har jag alltid varit kan man säga. Har alltid tyckt att dem är bra :) hihi.
Just nu så tittar man fortfarande på Beck - Monstret, har haft några pauser imellan. Bland annat käkat pizza och vart till affärn, och även tittat lite på Äntligen Hemma också. Haha. Får hoppas jag hinner titta klart på filmen innan andra avenyn börjar.

Hare bra// Swampeen


Städning, Liten förändring & Sängdags

De blev städning idag ändå, hade egentligen tänkt att jag skulle ha gjort det imorgon. Men de blev ändrade planer så det blev städning och även andra sysslor. Sysslorna var byte av gardiner, dammtorkning, rensa bland alla dessa grejer som jag har, dammsugning och även så möblerade man rummet också :p De var dels för att min säng skulle slippa stå ve elementet som inte funkar de är kallt att sova där. Så en liten förändring blev det allt, och jag är nöjd med resultatet. Blir nog att gå igenom mina skrivbordslådor och kolla de som jag vill ha kvar osv. De behövs tro mig.

Har precis tittat på Vem kan slå Filip och Fredrik, denna gång var det Filip & Fredrik som vann över utmanaren. Hehe. Så har man även fyllt på med musik i mp3n som jag fick låna av moster. Kan säga att den kommer väl till användning när man är på praktiken, och de är inge kul när man inte har några hörlurar till mobilen att kunna lyssna på radio eller musik.


Snart är det sängdags men först blir det duschen...

Hare bra// Swampeen


Söndag, Bytt design & Dansbandskampen

Idag är det Söndag och de har väl inte hänt så speciellt mycket men de har blivit lite bakande här och de blev en sockerkaka och lussekatter. Skulle ha varit en kladdkaka också fast de var så mycket annat redan så de blev inget :p Så har man hunnit att byta sängkläder och pysslat lite smått här. Men det får bli lite mer grundligt sen med dammsugning, dammtorka, byta gardiner osv :p Måste ju få de lite julmysigt de är ju första advent till helgen som kommer. Vet inte riktigt om detta kommer att ske idag eller vilken dag de nu blir :p hehe.
Som ni kanske ser så har jag bytt design på bloggen igen och denna gång fann jag denna på www.bloggdesign.nu och de fanns gratis designer och även dom som kostar pengar :p fast dom som var gratis var mycket fina dom också :) Så får väl se hur länge denna kommer att vara här, hoppas på att den kommer att vara här länge :)
Men som sagt kan brukar ändra mig.. Så får hoppas ni gillar den .

Just nu så tittar jag på Dansbandskampen, haha. Vet inte jag stannade på svt24, de är Niklas Mat efter de så det är nog därflör jag stannade just på denna kanal :P
Senare ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, får se.

Hare bra// Swampeen


Fredag & Skärpning

Idag är det äntligen fredag och helg så man kan ta det lugnt :P och slippa springa runt fram och tillbaka hela tiden, ingen hitt direkt. De slipper jag bara jag skaffar mig ett jobb eller ah de beror på vad det är för jobb också.
Får bli skärpning med detta alltså, de går inte annars. Lär ju aldrig få något om jag inte gör något åt saken.
Dagen har då som vanligt då har bestått av praktik och sen har man varit iväg och lämnat tillbaka filmerna som jag hyrde igår.

Det är en enorm saknad efter dig och jag vill ha dig tillbaka <3, vill ha en ärlig chans att visa att jag verkligen vill att de ska fungera. Jag älskar dig och saknar dig väldigt mycket det vill jag att du ska veta <3.


Är det någon som vill följa med till Örebro den 27:e November och handla ? :P Får gärna höra av sig :)


Hare bra// Swampeen


Torsdag, Johan Falk, Filipstad & Tvätten hängd

Idag är det Torsdag och har haft praktik som vanligt, har då fått göra en massa omplanteringar av sticklingar och planterat amarylis lökar och lite annat. När man väl fick cykla hem så blev det att käka mat och spela lite på facebook, sen kom jag på att jag skulle kolla om några filmer som ja ville se var inne på filmtoppen. Och det var dom och filmerna var Johan Falk - Operation Näktergal och De fredlösa, så jag hyrde dom via internet då :p Så mötte jag syster vid hennes skola för att fråga om hon ville med och hämta ut dom och det ville hon göra, så drog till Ica och hämtade ut dom och så självklart så blev det att köpa nå gött till också, de blev micropoporn, julmust, godis, mjölk och en tv-tidning. Och filmerna då självklart :P Som vanligt så blir det så himla mycket godis när jag handlar förstår inte varför.
När man hade kommit hem och skulle poppa popcorn & sen så ringde morsan och frågade om vi ville följa med till Filipstad, bror skulle tydligen till glasögonhuset och fixa för linser. Ahvisst sa vi och följde med, så var vi andra och handlade medans han var där. Har inte varit i Filipstad sen jag tog studenten om jag inte minns helt fel.

Så när man äntligen kom hem ifrån filipstad så blev det att börja titta på filmerna, trodde att jag skulle få titta själv på dom men tydligen så skulle morsan vara med och kolla men hon missade större delen av den första filmen för att hon höll på med mat. Så käkade man framför filmen och en massa godis xD Haha, men jag käkade faktiskt ett päron också så helt onyttig var jag faktiskt inte :P haha..

Nu är äntligen tvätten hängd och den tvätt som hängde på tvättställningen är självklart borttagen :p Tror nog de är fler än jag som inte direkt gillar att hänga tvätt osv, men det är någonting man är tvungen till att göra ibland.
Just nu så gör man inte så mycket, tittar lite smått på Private Practice de är en gammal serie, den går på tv400 :P Fast nu är den slut. En sak till innan jag avslutar detta att Biljetterna till Luftslottet som sprängdes har kommit ut idag och finns att boka. Tänkte ifall någon ville följa med och titta på den i Örebro. Blir shopping först och sånt, sen blire att titta på filmen. 
Ska nog ta och sova nu så man orkar upp imorgon. Lämna tillbaka filmerna imorgon också, icke att förglömma.

Hare bra// Swampeen




Onsdag, Wallander, Unga Mödrar & Oskyldigt Dömd

Idag är det Onsdag och dagen har då som vanligt bestått av praktik och dagen där har gått segt tycker jag. Så blir man så trött på vädret de bara regnar & har sig hela tiden. Kan det inte få bli snö och att de verkligen ligger kvar. För då blir det mycket ljusare på kvällen också.
När man väl fick cykla hem ifrån praktiken så käkade man några köttbullsmackor och O'boy xD hihi. Gött äre.
Sen så hade den nya Wallander filmen Läckan kommit också, så när man hade käkat och spelat lite betapet så blev det att titta på filmen. Men ungefär i mitten av filmen så skulle man titta på Unga Mödrar också :P hehe, de fick man inte missa. När det var slut så var det bara att fortsätta att titta på filmen. Tyckte att filmen var bra och rekommenderar den :P Har även tittat på Riverside.

Lite om vad filmen handlar om: 

Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro Guard som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes.


Sen för övrigt idag så har man väl inte gjort så mycket, tittade lite på Bäst Of Dag-Otto de var mycket roligt i den filmen. Men tittade dock inte på hela. Får väl göra det sen.
Har nyss tittat på Arga Snickaren som jag glömde att titta på ifrån början man hann se ena halvan av programmet iaf :P Så hann ju se slutet och de så de var ju bra.
Just nu så är det Oskyldigt Dömd på tvn, får väl se vad som händer i detta avsnitt som är :p Sen efter de blire duschen och sova.

Hare bra//Swampeen



Wallander - Läckan..


Tisdag, Mycket tragisk, Unga Mödrar & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och som vanligt så har man haft praktik till kl 2 ungefär, sen drog man hem och käkade :p Så satt man ve den stationära datorn vi har och fick se att något hemskt hade hänt men den händelsen varade redan igår. Det var en mycket tragisk bilolycka utanför filipstad stod om den i filipstads tidningen, de var 2 st som var med i olyckan var en var 20år som körde och en som var 18 år som passagerare, båda skadades allvarligt.
18åringen avled senare av sina skador medan 20åringen klarade sig med lindriga skador.
Beklagar sorgen till alla som kände henne, jag visste dock bara vem det var. Men hoppas du har det bra där du är.
Artikeln kan ni läsa om här: http://nwt.se/filipstad/article616211.ece .

Snart är det Unga mödrar och det ska man självklart se och senare ikväll är det Andra Avenyn :P
Har även hunnit att titta på ett Riverside avsnitt som vanligt :P haha,
Kanske skriver ett inlägg senare men annars kommer det ett imorgon..


Hare bra// Swampeen


Programmet Mamma till en mördare

Just nu tittar jag på programmet Mamma till en mördare, det är en ny serie som har börjat idag. Och det handlar om 3 mammor som berättar hur det är att vara mor till en mördare, då är det både sönerna och mammorna berättar sina historier om vad som hände och hur deras liv förändrades totalt.
Tycker det är hemskt för deras omgivning att veta liksom att dennes son eller dotter har mördat en annan person, och detta avsnitt som är nu är att en har mördat sin egen bror.
Nu har sonen blivit släppt efter 8 år i fängelset och han har varit ute i 9 månader nu.

Ska fortsätta att titta på programmet nu och se vad som händer.

Hare bra// Swampeen


Måndag, Unga Mödrar & Riverside

Idag är det Måndag och det är ny vecka, först så var man iväg för att få papper till försäkringskassan påskrivna och sen bar det iväg till praktiken och där fick man bland annat prismärka en massa krukor och tomtar :P de tog ett tag kan jag säga. Sen när man väl var klar med det dära så blev de att göra lite småsysslor bara, finns inte så mycket att göra nu innan första advent. När klockan vart 2 så cyklade man först iväg för att posta de där till försäkringskassan sen blev det att cykla hem, när man kom hem så gjorde man sig en bowlingmacka ( det är alltså en macka med falukorv och stekt ägg på :P man steker allting i stekpannan tillsammans. Haha, inte så nyttigt men ganska gött när man vill ha någonting snabbt att äta :P Så duger en sån.
När man hade gjort det så blev det spela lite Wii Sport Resort en stund, sen blev det att sitta ve datorn vilket inte är så ovanligt när det gäller mig, haha.
Sen så började Unga Mödrar halv 5, de var rätt bra faktiskt. Men en sak störde jag mig på att det var en av mammorna som är med i programmet som lämnade sin 6 månader dotter på dagis och det är väl lite för tidigt för en sån liten bebis, hon har inget jobb. Om jag hade varit hon så skulle jag ha lämnat mitt barn på dagis när den hade fyllt 1 eller 2 :P det är iaf en mer lämplig ålder för att lämna sitt barn på dagis eller förskola som det egentligen heter. Tycker ni samma som jag eller har ni en annan åsikt?

Så hann man även med ett Riverside avsnitt under pausen på programmet, tänk att reklamen på kanal 5 ska vara så himla lång jämt. De där avsnittet som jag tittade på med riverside var typ 4 minuter och på dom minutrarna hann jag att titta på avsnittet och sedan övergå till Unga Mödrar igen. Tänk att pausen kan vara till en fördel ibland xD haha.

Just nu så lyssnar man lite på musik, de blir så tyst annars om man inte gör de :P Det är bara så.
Så glömde man bort att ringa till de där jobbet som jag skrev om igår tror jag det var. Men nu har jag hittat 2 andra intressanta jobb ist så det blir nog att ta kontakt med dom :P Måste verkligen ta tummen ur röven och hitta något jobb.. Det är bara tråkigt att ha praktik och sen dels inte får betalt för de lr ah det får man i för sig men det är typ 3000 kr man får. Vore så mycket bättre om man hade ett heltidsjobb och fick över 15000 kanske varje månad :P skulle va gött & ha det.
Ikväll vet jag väl inte riktigt vad det blir, men tror att det blir att titta på diverse program som dyker upp på tvn.

Hare bra// Swampeen


Vad blir det för mat? & Bingolotto

Nu kanske ni läsare undrar varför det står vad blir det för mat? på rubriken det är just därför att jag tittar på ett program som heter så just nu :P haha, det är programmet med Per Morberg ni vet :p Han har iaf de programmet Vad blir det för mat? , hehe. Tycker att det är ett bra program de :) Sen efter detta så ska jag spela bingolotto, de var länge sen man gjorde det alltså. haha, såg en bingolott som låg på bänken i köket och frågade morsan om jag fick spela på den och det fick jag :P Får väl se om jag blir miljonär :P haha.

Ska fortsätta titta på Vad blir det för mat :P och spela bingolotto.

Hare bra// Swampeen


Söndag, Helt oförglömligt & Communicare

Idag är det Söndag och slutet på helgen, har inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. Har haft en massa tankar som snurrar i skallen på en, varje gång dom tankarna kommer upp så börjar man att fälla några tårar. Vet att det kanske är löjligt men jag är sådan person, kan iaf säga att allt det fina som vi hade är helt oförglömligt. Det är någonting som jag alltid kommer att ha i mitt hjärta. Som jag har sagt så är det inte så speciellt lätt att bara släppa och börja om någonting som man verkligen har älskat med hela sitt hjärta. Fick aldrig en ärlig chans att få visa att jag verkligen ville ha kvar dig, vill verkligen ha dig tillbaka <3 vet att jag har sagt detta ett par gånger men de kommer direkt från mitt hjärta och detta är inget påhitt <3
Saknar dig och hoppas du kommer förstå mig en dag <3


För övrigt idag så vet jag inte riktigt vad det blir får väl se, dagen får utvisa vad det blir för nånting. Är ganska dålig på att komma på någonting att göra :P speciellt när man inte har någon motivation till de heller.

Imorgon blir det att gå till Communicare och få papper påskrivna och iväg skickade , sen efter de så blir det till praktiken får väl se vad man får göra där :P Hoppas det finns någonting att göra.


Hare bra// Swampeen


Körslaget & Die Hard 4.0

Har nu tittat på finalen av körslaget och det resultat som blev vart lite förbluffande faktiskt men bägge körerna som var med är värdiga vinnare. Men de kör som vann var Team-Ola, så grattis till dom :) Tyckte att Team-Stefan skulle ha vunnit men han var värd andra platsen också.

Nu är det Die Hard 4.0 på fyran har inte sett dom andra filmerna, men får väl se om denna är någonting att se :) Hehe, man kan ju alltid se dom andra sen. Behöver ju inte se dom i ordning. Tror man förstår vad filmerna handlar om ändå.
Så håller man på att titta till en potatisgratäng som står i ugnen, om den nu bara kan bli klar och inte vara hård i mitten.

Ska kolla på filmen nu och kika lite på gratängen.

Hare bra// Swampeen

Ännu ett, Svininfluensan & Kvällen

Ja nu tänkte jag skriva ännu ett inlägg om vad jag har gjort idag, de har väl inte hänt så mycket egentligen har fixat och trixat för att kunna hitta någon bra sida där man kunde hitta nån fin design och det har jag gjort.
Nu är det många som har vaccinerat sig mot svininfluensan och de flesta har fått väldiga biverkningar medans några inte har fått en ända mer än ont i armen. Sen vare en gammal farbror som dog även om han var vaccinerad, så får väl se om man gör det eller inte. Gillar som sagt inte sprutor och nålar de är de som hindrar mig mest och sen vill jag inte bli sjuk heller. Får väl se vad som händer.

Kvällen kommer väl att bestå av att ta det lugnt :P finns inte så mycket annat, sen dels så är jag väldigt godissugen men har inga pengar till att köpa de heller så det är inte roligt. Får väl råna banken eller nå nejdå skoja bara. De är väl bara att vänta tills man får pengar ist antar jag.

Har länge funderat på om jag ska köpa en ny mobil då har jag tänkt mig en Sony Ericsson W595 , färgen blir då rosa. Om det blir så kommer jag nog att byta mobilnummer också men det är inget bestämt än så ta inte ut någonting i förväg.
Säger i såfall till om jag har bytt mobilnummer.

Hare bra// Swampeen


Ny design

Nu har jag lyckats hitta denna design på en sida, kommer dock inte ihåg vad den hette men sökte iaf på blogg stilar gratis på google :P Kommentera gärna vad ni tycker, stog mellan denna och en annan fast den andra vare för mycket rosa och tyckte själv att denna var finare :)

Hare bra// Swampeen


Lördag, Jobbsökande? & Favoritlåtar

Idag är det Lördag och får väl se vad denna dag kommer att bestå av för nånting, skulle behövas städas men vet inte om jag orkar göra de så får väl se om det blir så eller ej. Nu har man iaf inte ont i halsen längre eller ah det är väldigt mycket bättre kan svälja normalt igen så då kan man säga att man är frisk:p haha.
Ja nu undrar ni säkert varför det står jobbsökande? på rubriken jo det är så här att jag kanske ska ringa på ett jobb på måndag företaget heter Client Consulting, de är väl nå med telefonförsäljning att göra antar jag, men vill ju träffa människor och inte sitta vid en telefon hela dagarna och prata med folk som man inte ens ser. Får väl se om jag ringer dit eller inte :P Vore ju gött att få ett jobb som man kan gå till och få betalt, sen var jobbet heltid också det var bra tycker jag :P Får helt enkelt se. hihi.

Har hittat min favoritlåt på spotify de är Bon Jovi - We Weren't Born To Follow :P den är grymt bra den, lyssnade flera gånger på den igår när jag väl hade hittat den.
Har ni läsare någon/några favoritlåtar? som ni kan dela med er av :)

Orkar inte skriva nå mera nu, kanske dyker upp ett inlägg senare idag :P annars kommer det ett imorgon.

Hare bra// Swampeen


Lonestar - Amazed<3

Everytime our eyes meet
This feeling inside me
Is almost more than I can take
Baby, when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams.

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me, baby you surround me
You touch every place in my heart
Oh, it feels like the first time, everytime
I wanna spend the whole night in your eyes.

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.



Every little thing that you do I'm so in love with you It just keeps getting better I wanna spend the rest of my life with you by my side Forever and ever Every little thing that you do Oh, every little thing that you do Baby, I'm amazed by you...


Fredag, Inga papper, Laga mat & Jobbigt

Idag är det Fredag och då innebär det helg, sen dels så är det ju fredagen den 13:e då får man vara extra uppmärksam på att man inte råkar ut för nå otur de vill man inte.
Dagen för tillfället har bestått av att man skulle ha skickat iväg papper till f-kassan men han som har hand om det där var sjuk så de blev inga papper inskickade idag. Får gå dit på Måndag så blir det nog bra och att allting blir rätt och riktigt. Sen för övrigt så har jag inte gjort så speciellt mycket, har bara tagit det lugnt och spelat betapet som har gått åt helvete i princip. Har bara förlorat. Men de vänder väl hoppas jag.

Om en stund ska jag laga mat och det blir Kyckling i paprikasås med majs och kokt ris :) De kanske inte låter som någon höjdare för vissa men det är gött tro mig :p haha. Det var inte jag som kom på de utan det var en kompis som gjorde. Men gött äre iaf. De går att variera såsen också om man känner för de.

Just nu så känner jag att allting bara är jobbigt pga en sak och det vet ni som har läst bloggen vad det är så behöver nog inte skriva de en gång till.


Hare bra//Swampeen


Torsdag, FAAN, Unga Mödrar, SOS Gute & Lyxfällan

Idag är det Torsdag och praktiken blev ganska kort fick gå hem vid 11, de var inge fel att få sluta tidigt :P Sen fick jag reda på att jag var ledig imorgon från praktiken de är gött de, fast man måste iväg och till jobbcoach så man får papper påskrivna så man kan skicka dom till försäkringskassan.
När man kom hem då ifrån praktiken så blev det att tvätta , har tvättat 3 maskiner och sen tagit hand om det som var torrt och lagt det inne i skåpen där de skulle vara och tog de kläder som var mina.
Så har man tittat på Riverside också idag, de var ganska bra avsnitt denna gång :p Ska titta imorgon igen..  Fast egentligen så är det väl inte världens bästa serien direkt men har man väl sett de en gång så blir man tvungen att titta flera ggr :p Haha. helt sjukt egentligen.
Efter de så tittade man på Unga Mödrar som var halv 5, störande att dom har bytt tid men sånt är väl livet.


Säger bara FAAN , de är de rätta ordet för de. Har allting som man verkligen har försökt att få tillbaka bara gått till spillo? Du verkar inte förstå hur jävla sårad jag blev ! har fan gjort allting som jag någonsin kunnat och skickat brev. Jag älskar dig som fan det vill jag att du ska veta , saknar dig otroligt mycket<3 Oavsett om du har en ny eller inte så gör jag det !.  Du var det bästa som någonsin hade hänt mig och jag kände mig för engångsskull lycklig att få vara med dig och kände att jag verkligen var värd nånting.
Jag har länge undrat varför du bara gjorde slut sådär, kan inte bara skylla på ett avstånd. Huvudsaken är att man älskar varandra. Hade du gjort någonting ? Jag kan inte veta..


Just nu så tittar man på SOS Gute, det är rätt intressant program :P Har sett de några gånger och de har alltid varit lika bra när det har visats. Efter detta program är det Lyxfällan det ska bli intressant och se de också för att det handlar om en kille som har spelat bort alla sparpengarna på poker när hans flickvän låg på BB. Det är väldigt dåligt gjort av honom tycker jag. Usch, tänk att det finns folk till allting.
Ska fortsätta titta på tvn.

Hare bra//Swampeen


Onsdag, Tillbaka, Unga Mödrar & Riverside avsnitt

Idag är det Onsdag och man har varit tillbaka på praktiken fast halsen krånglar fortfarande men det är bättre än vad det har varit iaf. De är en fördel :P Gjorde väl inte så mycket fick snitta lite blommor, ta emot en kund & städa i ett växthus. De var väl ungefär de som jag fick göra sen cyklade jag hem. När man kom hem så värmde man sig lite mat och sen drack jag en kopp te, börjar bli smått trött på de med tanke på att jag har druckigt de så mycket. Så har man även tittat på Unga Mödrar, börjar störa mig på att dom har ändrat tid som jag nämnde i de föregående inlägget. Får väl börja vänja sig antar jag.
Det är väl detta som dagen har bestått av om man säger så.

Just nu så har jag tittat på säkert en 10st Riverside avsnitt på raken eftersom man har varit orkeslös att inte titta på de. Kan säga att det var lite jobbigt att titta på så många på en gång. Får väl titta på de lite oftare antar jag :P haha, de är väl de som är lösningen på de hela kanske.
Snart är det Arga Snickaren också det ska bli intressant att titta på, sen kanske de blir att nog att titta på Oskyldigt Dömd fast jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill se på de eller om jag ska titta på Efterlyst. Så just nu är det lite beslutsångest här men de löser jag nog innan de börjar.

De är tomt utan dig i mitt hjärta <3 vill ha dig tillbaka.

Hare bra// Swampeen


Tisdag, Halsjävel, Unga Mödrar & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och man är hemma ännu en dag ifrån praktiken, får hoppas man blir frisk snart ! Bara för att en hals som jävlas hela tiden, allting fungerar inte som man försöker göra. Försöker dricka te och käka halstabletter men så ska denna halsjävel krångla & ha sig när man väl kan svälja något sånär iaf.
Dagen har då bestått av en så länge av ha tagit det lugnt så man blir frisk någongång, för så roligt är de inte att vara hemma.
Snart är det Unga Mödrar, nu har dom tydligen ändrat tid så de är 16:30 ist för 18:30 som det var förut. Så för er som också tittar på de så har dom ändrat tiden. Får väl hoppas att den ändras tillbaka sen. Men just nu är det 16:30 som gäller. Upptäckte att dom hade ändrat tid igår när man skulle titta på programmet.

Ikväll är det Andra Avenyn och det ska bli såå spännande att få se de igen :) Man längtar till varje avsnitt som sänds. Tycker det ska vara 2 dagar i veckan eller 3 helst, för då kan man kolla på internet då vet man vad som händer i nästkommande avsnitt.
Så har jag inte tittat på Riverside heller någonting, med tanke på att jag har glömt bort de men de är ändå så dåligt så vill nog inte fortsätta att titta nå mera. Har missat ett antal avsnitt och så ska de naturligtvis dampa och stanna mitt i scenerna, ingen höjdare.


Hare bra// Swampeen


Måndag, Sjuk & Ska bli bättring.

Idag är det Måndag och ny vecka. Kan säga att denna vecka inte började så speciellt bra har blivit sjuk och fick stanna hemma från praktiken. Så har man inte haft så bra uppdatering heller de har har sin anledning att jag inte har haft någon lust att skriva någonting och sen dels inte haft ork heller för den delen.
Så dagen har bestått av att ha tagit det lugnt så man blir frisk nångång, har ont i halsen å massa skit. Har inga halstabletter kvar heller så de ända som typ finns att försöka lindra de är att dricka te. Får väl se om man får några. Skulle underlätta en hel del faktiskt dels med att kunna svälja ordentligt. Jaja, nog om det dära.

Gör inte så speciellt mycket just nu, tittar på tv lite då & då. Men orkar inte skriva nå mera nu.
Ska bli bättring vad det gäller bloggandet, men de kommer de också.

Hare bra//Swampeen


Tisdag, Dålig Uppdatering, Städryck & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och som ni kanske ser så har jag haft dålig uppdatering de beror på att jag har haft annat för mig bland annat så städade jag hela undervåningen igår och hade praktik som vanligt. Städningen berodde på att jag först stog i köket och skulle plocka ur diskmaskinen och sen lägga in nytt, så kom jag på att jag skulle göra rent micron och göra den fin, sen blev de att dammsuga och torka golvet. Städryck kallas de xD Så har helt enkelt inte haft tid och inte orkat heller. Får väl försöka skriva mera om dagarna kanske. Haha,
Denna dag har bestått av praktik då som vanligt och där fick man bland annat göra en hjärtdekoration kan man säga, tog tyvärr ingen bild på den får göra de sen om den inte hinner bli såld innan dess och så har man burit kartonger i mängder och ställt fram nya varor de var jobbigt kan jag bara säga. Lämnade några kartonger kvar som man får ta imorgon om de inte är någon som har tagit dom :P
De var väl de som min dag har bestått av kan man säga.

Fick lära mig igår hur den nya tvättmaskinen fungerar så har man satt igång en maskin tvätt och så får man se hur de blir men de blir nog bra :p Ska ta hand om den snart om den är klar, får se om tvätten får plats på ställningen som står i badrummet.

Just nu så gör man inte så mycket tar mest lugnt. Ska ta hand om tvätten som sagt sen vet jag väl inte riktigt vad det blir ska iaf titta på Andra Avenyn ikväll :) Innan dess får man se vad det blir.

Hare bra// Swampeen


Söndag, Ny Månad & Förlust

Idag är det Söndag och inte bara de utan det är ny månad nämnligen November och de känns verkligen att de är november för de börjar bli kallt och kyligt så man får börja med vinterjacka fast det har jag redan gjort men ändå :p Haha, men dom är bra att ha när det är kallt ute iaf.
Har inte gjort så speciellt mycket idag, vaknade först kl 4 ungefär på morgonen och sen så lyckades man somna om och vakna halv 8 och sen så tänkte jag att jag skulle försöka somna om igen lyckades dock bara en timme så vaknade halv 9. Usch de var inge roligt att vakna så tidigt direkt.

Var iväg på Innebandymatch och den blev en förlust för Silvergruvan inge roligt men det är sånt som händer ibland. Resultatet vart 7-9.
Sen har man spelat betapet som det har inte gått så bra i, har förlorat ett antal ggr och så vann jag väl någongång mellan varven.

Imorgon så ska man ha praktik igen, sen skulle de bli snö tydligen :S får väl hoppas att det inte blir nå för har ingen lust att få snö.

Just nu så gör man inte så mycket, tittar lite på Doobidoo reprisen men innan de så tittade man på Vem kan slå filip och fredrik, de var rätt bra för den som var med slog dom :P haha. Det är andra omgången som de blir slagna.
Ska ta och sova nu så man orkar upp imorrn :P

Hare bra// Swampeen