Onsdag, Wallander, Unga Mödrar & Oskyldigt Dömd

Idag är det Onsdag och dagen har då som vanligt bestått av praktik och dagen där har gått segt tycker jag. Så blir man så trött på vädret de bara regnar & har sig hela tiden. Kan det inte få bli snö och att de verkligen ligger kvar. För då blir det mycket ljusare på kvällen också.
När man väl fick cykla hem ifrån praktiken så käkade man några köttbullsmackor och O'boy xD hihi. Gött äre.
Sen så hade den nya Wallander filmen Läckan kommit också, så när man hade käkat och spelat lite betapet så blev det att titta på filmen. Men ungefär i mitten av filmen så skulle man titta på Unga Mödrar också :P hehe, de fick man inte missa. När det var slut så var det bara att fortsätta att titta på filmen. Tyckte att filmen var bra och rekommenderar den :P Har även tittat på Riverside.

Lite om vad filmen handlar om: 

Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro Guard som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes.


Sen för övrigt idag så har man väl inte gjort så mycket, tittade lite på Bäst Of Dag-Otto de var mycket roligt i den filmen. Men tittade dock inte på hela. Får väl göra det sen.
Har nyss tittat på Arga Snickaren som jag glömde att titta på ifrån början man hann se ena halvan av programmet iaf :P Så hann ju se slutet och de så de var ju bra.
Just nu så är det Oskyldigt Dömd på tvn, får väl se vad som händer i detta avsnitt som är :p Sen efter de blire duschen och sova.

Hare bra//Swampeen



Wallander - Läckan..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: