31 Juli

Tänkte skriva några snabba rader här innan det blir midnatt ;p Så denna dag har inte bestått av så speciellt mycket har mest slappat eftersom regnet har ösat ner hela dagen. Så när kl var halv 5 så ställde man sig i duschen, sen efter så borstade man håret. Så satt man ve datorn en stund, och sedan när kl var strax efter 6 så blev man med på bilbingo. Där vann man 50 kr xD skulle ha varit 200 kr, men de var så många man fick dela med :p Så var man skit nära att vinna på "rövaren" , men de sket sig.. tråkigt nog. Men man fick väl nöja sig med 50 kr xD hahaa.. bättre än ingenting.
Detta är det ända jag gjort idag.

Ja det var väl en kort sammanfattning av denna dag :p haha.. orkar inte skriva så mycket mer.

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


30 Juli

Jadå skriver man här igen då ;p hehe.. Idag så har man bakat en bärkaka med blåbär som jag fick recept på av en kompis :p Den blev ganska lyckad efter att få ha börjat om en gång :p haha.. Så nästa gång jag ska göra den där så ska jag dels ha lite mer blåbär och inte göra samma misstag som jag redan gjort. Det blev liksom en deg av de hela och ingen smet, för typ när jag hade nästan haft i mjölet så sa morsan att jag inte skulle ha haft elvispen hela tiden utan bara till äggen, vaniljsockret och sockret. Så då stog jag där så funderade jag när ja tittade på den dära nej jag måste nog fan göra om den här och göra de från början. Så ja började smälta smör först och tänkte att ja jag kanske kan rädda den ändå utan att jag ska behöva börja om. Men sen så såg jag att sockret var slut så då blev de av att åka till affären med moppen. Sen så gjorde jag om allting till den där kakan. Kan tänka mig att de tog minst 1h 30 minuter innan jag var klar med allting från de att skiten blev till deg till att den var klar :p HAHA..
Men ska iaf inte göra om samma misstag igen :p Men tillslut blev den ganska lyckad och jag tog kort på den :p

Så bakade jag chokladmuffins också när syrran fyllde ;p kan visa kort på dem med :) hihi..

Bärkakan som jag gjorde :p dock redan ätet av den. Mycket populär kan jag meddela.



Chokladmuffisarna ;d dessa kommer ifrån en kokbok som heter 7 sorters kakor (:



De var mina bakverk de ;p
Får tacka Annelie som gav mig receptet på bärkakan :)
Ni kan läsa hennes blogg http://xebx.bloggsida.se där har ni hennes blogg :) Det är bara att fråga om ni vill ha recept lr tips på någonting som är ätbart ;d med tanke på att hon går hotell & resturangprogrammet :)

För övrigt idag så regnar det vilket inte är världens roligaste väder direkt, så får väl helt enkelt se vad det blir för någonting :p finns ju inte så mycket att göra som sagt.

Det var väl allt för idag :p ska titta på Norska unga mödrar alldeles snart :) hihi..

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3
Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3





Hare bra// Swampeen

29 Juli

Idag så har man inte gjort så mycket egentligen, var iväg till Sofia en kort sväng :p Vi gjorde väl inte så speciellt mycket mer än att titta på internet ;p där så tittade vi på olika jobb. Så får väl försöka skriva klart mitt cv som jag höll på med igår :p Sen blire att ringa runt till olika ställen som kan tänkas låta intressant att jobba med :p Som jag har sagt tidigare så är det tråkigt att gå hemma.

För övrigt idag så har man väl inte gjort så mycket mer än detta som jag har skrivit :p hehe, imorgon ska man baka blåbär & hallonpaj :) Får hoppas det blir lyckat. Kommer nog att lägga ut en bild på den (: hehe ;p

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

28 Juli

Idag så vaknade man halv 11 :p så gick man och hämtade posten , de var inge intressant som hade kommit :p Som vanligt då , haha.. Igår så var man i Örebro med sofia , för hon skulle på jobbintervju på någon bar :p Så hon skulle prov jobba där idag på kvällen så får väl hoppas på att det går bra :) Innan hon skulle på de där så gick vi och käkade på Konditori Vasa , jag tog en räkmacka med handskalade räkor och sofia en skagenmacka :p Så när vi satt där inne så skulle en som jobbar där ställa in nydiskade koppar och så tappar hon hela brickan hon hade med kopparna på rätt i golvet. Det skulle jag tycka var bra pinsamt om det skulle hända mig. Så hon fick väl stå där pch sopa upp allt som låg där på golvet efter kopparna :p Sedan när vi käkat klart drog vi till H&M och tittade :p jag hittade dock bara en duschtvål, hade inte så mycket pengar heller. Hade fått 350 kr xD var av 106 kr gick till bussen totalt. Så hade inte så mycket att handla för. Sedan när vi hade varit där så gick vi till BR leksaker för att titta ut nånting till syster som fyllde år igår :p Så det blev High School Musical pennor, ett  litet block med didl och sen 2 doftpennor :p Sen så skulle hon gå på den där intervjuen och under tiden hon var iväg på de dära så gick man omkring och så gick jag in på Ali baba och köpte nötter :p sedan vart kl 18:00 och då orkade jag inte stå kvar där så jag gick till Mc Donalds och köpte en milkshake. Så ringde hon när jag stog i kö och skulle beställa. Då hade hon gått till resecentrum istället för konserthuset :p Så det blev ju att gå hur långt som helst med den där milkshaken i näven ända till resecentrum , de var ju inte speciellt kort dit kan jag ju bara meddela :p haha.. Så tog vi halv 7 bussen hem och var hemma typ ve 8 då blev hon med hem t mig :p och sedan så blev det snart midnatt så då skulle hon söva här för att hon inte orkade gå hem till sig :p haha..

För övrigt idag så vet jag väl inte riktigt vad det blir :p Om det är fint väder så kommer man väl vara ute tror jag :p
Så fyller min älskling 19 år :) Grattis till dig älskling, hoppas du får en bra födelsedag<3<3<3<3

Kanske skriver senare idag :p orkar inte skriva mer just nu..

Jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

26 Juli

Hej allesammas, nu är man här och skriver igen :p Får hoppas det blir bra väder idag.
Igår som sagt så var man på Diggiloo och det var ett varierande väder med uppehåll och spöregn :p men det blev några kort ändå :p typ 124 st men fick ta bort de som inte vart nå bra alls pga regnet. Några blev ganska skapliga ändå för att  ha varit dåligt väder :p Alla bilderna ligger ute på bilddagboken och facebook :p Kommer lägga upp någon bild här men dock inte alla ;p hehe.. Men de var roligt även om det regnade.. Så de slutade runt kl 23:00.
Vi fick även en diggiloo fleece filt ;p väldigt mysig (: hihi..

Idag så vet jag inte riktigt vad det blir för någonting, får väl helt enkelt se vad det blir :p Någonting lär det väl bli iaf.. Vädret får väl nästan avgöra vad man ska göra idag, hoppas på att det blir uppehåll iaf :) bättre de än en massa regn & rusk. 

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3<3
6 månader imorgon, fler vill jag att det ska bli<3<3<3<3<3

Här kommer iaf 2 bilder ifrån Diggiloo:

Kanske inte världens bästa kvalitét på dom :p pga regnet.


Hare bra// Swampeen

Vaken igen.

Som jag nämnde i det andra inlägget att jag skulle försöka söva igen och det lyckades man med efter att och ha tittat lite på en film :p Så lyckades man söva lite längre :p så jag vaknade halv 1 nu ;p de var ett tag sen man söv så länge :p haha.. Det är aldrig fel med lite extra sömn inte :) hehe.. så kanske man orkar hålla sig vaken när man ska iväg ikväll sen ;p

Ja det var de de :p

Just nu så tittar jag på tv, det är någonting om nå chockvåger lr vad det nu var på tv4 fakta.. intressant ibland. haha

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3
Kanske syns den 8:e augusti om de inte blir nå ändrat.....


Hare bra// Swampeen


25 Juli

Godmorgon på er allihop :) idag så vaknade man lite väl tidigt tycker jag, så man försökte somna om men det gick inte så bra. Då tittade man klart på beck filmen som jag började på häromdagen :p Så nu har man börjat titta på en till beck film :p då blev det Advokaten. Rätt bra film faktiskt har sett den ett par ggr ;p
Så är lite smått trött fortfarande, skulle vara gött & söva igen. Men inte så lätt dock. Ja hur ska gå när man ska på diggiloo ikväll när man vaknade så här tidigt xD Får väl söva en stund innan kanske lr nånting för att inte somna när man sitter där :p haha.

Kommer att skriva senare när dagen har gått lite längre under dagen :p Bilder kommer senare ifrån kvällen.

Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


24 Juli

Idag så har det varit hyfsat väder med sol & vind, det som har bestått av idag är att när man tittade ut genom fönstret mot grannens hus för jag väntade på posten. Sen så kände jag någonting på höger sida midjan typ lite högre upp så var det en äcklig fästing så jag får ju lite smått panik & rycker ut den där äckliga fan och ont som fan gjorde de också. Så man ringde till morsan & berättade att jag haft en fästing så skulle hon se hur märket blev efter äcklet så de var ju som ett myggbett ungefär så skulle min granne titta på de där som är ganska kunnig om bett osv. Så hon tittade på de dära och hävde på handsprit på bettet och så fick de vara där i typ 1 timme sen så tittade man igen och skulle se så att den inte hade blivit större och de hade den inte den hade blivit mindre vilket var bra. Sedan efter de där så var man iväg till moster och gratta henne å satt och pratade lite :p När man varit där så bar de iväg till Ica först och hämta ut paketet med kläder som man väntat på :p sen iväg till apoteket och köpte asolsprit så när man kom hem så tog jag bort de gamla plåstret som satt där och sedan hävde på asolspriten och sen på med ett kompressplåster :p Så ska man väl titta hur de där ser ut igen sen. Vill helst inte iväg till sjukstugan med de dära inget jag gillar direkt, får väl hoppas att den inte var smittad med TBC tror jag de heter. Någonting som fästingar kan bära. Men tror inte att den var smittad faktiskt.
Kanske inte var någon direkt spännande sak att berätta om kanske.. haha..

Så för övrigt idag så har man väl inte gjort något mer än de som jag har berättat redan :p haha.. Får väl se vad det blir senare ikväll, har inte kommit på någonting än :p Men har iaf inte tittat klart på filmen som jag började titta på igår :p Beck - Det tysta skriket :p Så det blir väl att fortsätta titta på den kanske ;p Om det inte skulle dyka upp någonting annat :p hihi.. men de tror jag nog inte att det kommer att göra :p

Imorgon är det Diggiloo :) vilket ska bli roligt och hoppas på att det ska bli fint väder så man kan ta ordentliga kort :p Kommer att lägga ut bilderna på bilddagboken och även någon bild här också :p Tycker nästan det är lättare att lägga ut bilder där än här :p men någon bild ska man väl skaka fram till bloggen också :p hehe..

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva :p

Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3<3<3
Får hoppas du är hemma den 26:e annars får jag väl komma någon annan dag om du inte är hemma då :p Men hoppas du är hemma då iaf :) <3<3<3

Hare bra// Swampeen


23 Juli

Idag så har man inte gjort så speciellt mycket för att vädret har varit skit, de har bestått av regn hela dagen. Vilket inte är speciellt roligt direkt, är väldigt trött på de där regnet. Man vill ju ha sol istället för regn.
Så de har inte funnits så mycket att göra mer än att vara inomhus.. Får hoppas det blir bättre väder imorgon och på diggiloo :) Men de finns ju regnkläder om de skulle bli skit men de ska det inte bli tycker jag. Har för den delen inga regnkläder xD haha, smart eller inte? xD

Sen får man väl se vad det blir för övrigt i helgen, de som jag vet blir imorgon är att man ska fira moster som blir 29år :p sen är det ju diggiloo på lördag ;p På söndag så kanske det blir att åka till älskling hemma i västerås men har inte fått något tydligt svar på om han är hemma då eller inte. Kanske borde få de snart, annars får han väl höra av sig när han kommer hem i såfall om man inte är hemma då. Men kan hoppas på att han är hemma då :) Skulle faktiskt vara roligt att se hur du bor älskling ;) hihi.. Jag vill faktiskt hälsa på ;d Får väl hoppas du läser detta ;p

På tisdag blir älskling 19år :) får väl kanske köpa någon present eftersom han har köpt en studentpresent till mig :p Men jag vet inte riktigt vad som skulle bli bra till honom :p Annars kan han få massor av pussar som en present ;) hihi, de är iaf gratis :) tror han blir nöjd vilket som faktiskt ;)

Just nu så tittar man på norska Unga mödrar som är slut nu :p Så ska nog titta på en film med chips & dip :) hihi, man måste ju unna sig någonting när man ska titta på film :) Det tycker jag iaf.

Jag älskar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3<3
Längtar tills man får komma & hälsa på dig :)<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


Ingenting är större än de här<3

Ibland kommer solen
Ibland faller regn
Ibland är man förlorad
En svalkande vind, stryker din kind
Inga tankar är förstora
Allting stannar när du ser på mig

Ingenting är större än det här
Vi lever bortom drömmar, bortom orden
Natten kommer, den är för oss två
Allting återvänder, allting som vi kände du och jag

Solen på din panna, min hud mot din hud
Vi vilar tryggt på jorden
Jag älskar när du blundar, det finns så mycket jag ser
Slutar aldrig att förundras
Allting stannar när du ser på mig


Denna låt är väldigt fin tycker jag :)


JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING VÄLDIGT MYCKET<3<3<3<3<3<3<3<3
Du ska bara veta vad mycket du betyder för mig<3<3<3<3<3

22 Juli

Idag så har det varit soligt :) vilket har varit gött ;p Så under denna dag så har man varit ute och gått med stavar med moster och sedan var man iväg till Mexicano & käkade mat :p Sedan så har man väl egentligen inte gjort så mycket mer än att bara tagit det lugnt :p Så ska iväg & ut och promenera på fredag igen :) Får hoppas det är uppehåll då så man kan gå då :p Det är inte så roligt att promenera i regn direkt. Det är bara att hoppas på att det blir uppehåll ;p
Måste börja röra på mig mera dels för att gå ner något kilo i vikt och få bättre kondition :) de är alltid bra att ha de :p
Så har man suttit och tittat i morsans H&M katalog som jag själv inte har fått än så såg man en del kläder som man skulle vilja ha men tyvärr så har man inte så speciellt mycket pengar så de blev bara att titta :p Det är gratis iaf.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir för någonting, de ända som jag vet att ja ska göra det är att titta på criminal minds :) som börjar 22:55. Men sen så såg jag ett program till i tv-tidningen som jag ska se ;p de är Lyxfällan , även de ett bra program som man lär sig allt om ekonomi ;p hehe, då får man bra råd om hur man ska göra & inte.

Igår så var man iväg till moster & hälsade på en sväng :p var där och tittade på Morden i midsomer ;p haha, de är även de ett bra program faktiskt :p Sen för övrigt under den dagen så gjorde man inte så mycket eftersom det inte var så speciellt bra väder emellan åt.

Just nu så gör man inte så speciellt mycket mer än att skriva här, har nyss duschat också. Alltid gött att vara fräsch.
Så ska man grilla idag också (: hihi, gött de också. Tror det skulle bli fläskfilé och potatissallad ;p mumsigt hihi.. Kanske inte riktigt världens nyttigaste men det är gött (:
Har fortfarande inte lagt ut någon annons om mobiltelefonerna som jag tänkt att sälja på hugget än, men det kommer snart :p Men ni kan fortfarande kommentera om ni skulle tänkas vilja köpa någon av dem :p Borde ju finnas någon som vill köpa någon av dem iaf ;p hehe..

Skulle vilja ha en Sony Ericsson W595 rosa :) det blir nog min nästa nya mobil när den andra är trasig :) Det är många som säger att den mobilen är bra :) Så det är ju en fördel iaf ;p hehe..
Men kan kanske hända att jag köper den innan den andra har packat ihop helt, men som sagt man lär ha ett jobb och en inkomst osv.. Som jag för tillfället inte har än, men de kommer nog de också. Så får klara mig med den mobiltelefon som jag har nu så länge :p hihi..

Jag älskar dig min älskling<3<3<3<3<3<3<3
Du betyder så otroligt mycket för mig ska du veta<3<3<3<3<3<3

Här kommer iaf en bild på mobilen (:




Hare bra// Swampeen

Besviken på riktigt

Nu är jag riktigt besviken alltså för att man skulle på bio idag nämnligen Ice Age 3 och när man var handlade godis & dricka , sen när man hade kommit fram dit så var kön väldigt lång sen när man kommit in en bit innanför dörrarna så säger de som jobbar där att ja det är 15 platser kvar och då tänkte ja då får vi väl plats, men nejdå de fick man inte typ efter 2 minuter så kom en av de som jobbar där igen och sa att nej de finns inte några fler platser kvar, då blev man ju väldigt besviken dels för att man inte fick plats och dels att de inte fixade en extra föreställning vid kl 8 eller nå då hade man ju haft chansen att gå då istället men nej de skulle de inte göra. Då fick man ju vända i dörren och åka hem igen. Så tycker att det är väldigt dåligt av dem att inte visa filmen en gång till direkt efteråt när den gick första gången. Sen såg man ju flera barn som blev ledsna över att de inte fick se filmen, så det är ju även de ett dåligt sätt av personalen som jobbar där. Att de finns ju faktiskt barn som vill se den där filmen, sen att de kanske hade förberett en ny visning av filmen om de skulle bli fullt som de blev idag. Kan ju bara säga att de nästan var tur att man inte hann att betala för då hade jag fanemej bett om pengarna tillbaka. Inte fan tänker man betala för en film som man inte kommer att få se.
Så tänker nog fan skicka ett mail till dem och säga att de var dåligt av dem att inte visa filmen en gång till eftersom det var så många som ville se den. Får väl köpa film fan när den kommer ut i så där om 100 år kanske.

Så nu blir det att sitta hemma & uggla istället :/ va roligt är de? INTE ALLS !!
Det är väl inte så speciellt roligt detta men tycker att de borde tänka lite de där människorna som jobbar där.
Hade jag varit chef för de dära då hade jag iaf sett till att om det skulle bli mycket folk så skulle jag ha sett till att filmen skulle visas en gång till.

Just nu så är man väl kanske inte så glad direkt men får väl som sagt kanske hålla ett öga på den där filmen om de skulle tänkas visa en gång till. Sen dessutom så är filmen snart slut för den delen, den slutar 19:30 ungefär.

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

21 Juli

Idag har det väl varit ganska bra väder men ändå inte, för det har regnat & varit uppehåll :p Så de har växlat mellan de.
Så har man varit till Arbetsförmedlingen idag först en gång själv för att berätta om beskedet från karlstad så säger kärringen som jag fick att ja du kan väl avvakta & se men va fan, inte tänker jag ha kvar den plats jag fick som var på reservplats 109 tror knappast att över 100 st skulle tacka nej de tror jag absolut inte. Så säger jag till henne att de är ju för många som ligger före mig. Sen sa jag även att jag vet inte ens om jag tänker ha kvar platsen, så de blir att tacka nej helt enkelt.
Sen efter ett tag så skulle morsan med efter att och ha köpt present åt syster som fyller på måndag, då fick jag en annan som var mycket bättre som liksom höll med att ja den plats jag fick var alldeles för hög, och att vi skulle ringa till kommunal och prata med dem hur det blir eftersom jag är under 20 och har dessutom ingen inkomst. Sen så gör de på arbetsförmedlingen ingenting åt ungdomarna förens efter 90 dagar vilket är 2 månader tror jag :p
Så måste man ju ha en praktikplats & grejs alltså jag blir så sur över att de inte kan göra någonting. Sen va fan så har jag ju ingen inkomst heller och hur fan ska jag betala min räkning som jag får var 3:e månad? När man inte har några pengar att betala med. Så tycker att man iaf ska få ersättning från den dagen man har skrivit in sig hos dom. Men så har de tydligen inte. Sen så är det väldigt tråkigt att bara sitta hemma & titta i taket ungefär.
Det som jag väntar på är väl den där ungdomsinformationen som ska vara den 18 Augusti, sen efter de vettofan vad som händer. Sen finns de ju inga jobb heller :/ FY FAN !!
Sen när man tittar på de olika annonserna som är runt Örebro trakten så måste man ha körkort till de flesta av dem, och de har man ju inte och se skiter ju sig. Blir så trött usch !! Nej nu orkar jag fan inte stri mer om detta.

För övrigt idag så vet jag väl inte riktigt vad det blir för någonting än, kanske skulle ut & gå med moster sen men får väl se hur länge uppehållet håller i sig. Sen måste jag fråga morsan om hon kanske kan betala studentkorten åt mig eftersom jag som sagt inte har ett ända öre knappt :/ Så får väl helt enkelt se hur det blir med pengar & skit efter 3 månader lr va fan de nu var.

Sen angående mobilförsäljningen så kommer den även att ligga ute på http://www.hugget.se , där kommer den även att ligga på :p Så får väl hoppas på att jag blir av med dem, så man får någon slant. hihi. När jag har gjort någon annons vill säga ;p hihi..

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3<3
Får väl hoppas att du är hemma den 26:e som jag hade tänkt att komma & hälsa på dig :p
Har väl inte riktigt fått ett vettigt svar om du är hemma då eller inte :p Vore bra att veta .

Hare bra// Swampeen

20 Juli / Mobilförsäljning

Idag är det måndag och ny vecka :p ja vad händer idag då de vet jag inte. Får se vad det blir :p Man hittar väl alltid på nånting till slut :p hehe.. Får väl se om det blir uppehåll idag eller om det blir skit väder som igår, de vill man ju inte ha direkt. Bättre med uppehåll & sol ;p
Om det är någon som söker en ny mobil så har jag 3 st till salu :p och det är 2 Nokia och 1 Sony Ericsson. Modellerna är 3510i för 250 kr , T230 för 300 kr och 6230i för 500 kr då ingår det minneskort som är på 1 GB :p Därför är den lite dyrare.
En av mina kusiner kanske ska köpa en av dem så får väl se om han vill ha någon annars lägger jag nog ut dem på blocket eller någonting :p

Tänkte ha lite information om Mobilerna:

Nokia 3510i, med färgskärm. Nästan som ny har varit väldigt skötsam med den, de är inga repor på skärmen. Har haft telefonen ganska länge men inte använt den så speciellt mycket. Har kartongen och laddaren kvar, laddaren som är till den är inte använd. Har legat i kartongen sedan jag fick den. Finns instruktionsbok med, Den är inte heller operatörslåst. Finns även ett Nalle Puh skal till den, som kan köpas för 20 kr extra. Om ni vill veta något mer om den så är det bara att kommentera eran fråga så ska jag försöka besvara på den / dem.

Sony Ericsson T230, även den färgskärm. Är dock en gammal modell av sony ericsson. Har varit med om några olyckor men fungerar bra. Det är inga större fel på den, de går att ringa och skriva sms. Kartongen finns dock inte kvar. Men laddaren finns kvar. Denna telefon tror jag är operatörslåst till Telia, har inte provat med något annat kort i den. Annars är det bara att prova. Kommer inte riktigt ihåg. Så länge sedan jag använde telefonen.
Några frågor så är det bara att kommentera så ska jag försöka besvara på den/dem.

Nokia 6230i, färgskärm även den. Kartongen och laddaren är kvar, finns även instruktionsbok med. Sen är det även med headset för att lyssna på musik. Telefonen fungerar bra men skulle behöva att byta batteri i den, så fungerar den perfekt igen. Det är även kamera på den och det är 1,3 megapixel. Mobilen är inte operatörslåst till någonting och går att använda vilket kort som helst i den. Har även denna haft ganska länge. Jag har varit nöjd med mobilen, när den var ny så kostade den 3500kr, men så har det gått några år så priserna har ju gått ner. Så därför så säljer jag den för 500 kr, tycker att det är ganska rimligt pris för att de ingår minneskort som är på 1 gb, så de får plats en del bilder och musik.
Samma här om ni har några frågor om någon av dem så är det bara att kommentera så ska jag försöka besvara på den/dem. Ni som har mitt mobilnummer och känner mig så är det bara att SMS:a eller ringa.

Ja det var lite om mobiltelefonerna som jag vill sälja och bli av med. Så får väl hoppas att det är någon av dem som skulle kunna passa just dig :p Anledningen till att jag säljer dem är just för att jag inte vill ha kvar dem och sen dessutom så ligger dem bara i vägen. Och så använder jag inte dem längre heller.

Just nu så gör jag inte så speciellt mycket mer än att skriva här :p och titta lite på tv. Vädret ser helt okej ut just nu när man tittar ut genom fönstret.
Så är det även 5 dagar kvar till Diggiloo :) hihi

Imorgon så ska man till AF ( Arbetsförmedlingen ) och berätta om beslutet från karlstad. Så ska väl fråga massa frågor som jag vill ha svar på. Sen vill jag inte vänta på att få pengar i 3 månader, de vill jag inte.
Så måste jag även posta brevet till Kommunal också. Det får bli efter att jag vart på AF :p hehe..

Nu vart det allt ett långt inlägg, de var för att jag skulle skriva om mobiltelefonerna som jag har till salu :p hehe..

Jag älskar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3
Längtar tills jag får träffa dig <3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

19 Juli

Denna dag har bestått av massa regn, tittande framför tvn & suttit framför datorn :p Vad mer kan man göra när det är rena skit vädret ute? Ingenting egentligen. Så det blir bara massa slappande istället ;p
Har nyss käkat pizza, kanske inte världens nyttigaste men de är gött ibland när man är sugen på de, men annars är de inge vidare om man inte är sugen på de. Då får man ta något annat.
Resten av denna dag som återstår får väl bli samma som jag gjort hela dagen.. Funderar kanske på att titta på film om jag hittar någon bra i filmhyllan :p Har en del att välja på, skulle vilja fortsätta att titta på 3:e säsongen av OC, men har inte 4:e säsongen och de kommer väl att ta ett tag innan man köper lr får den. Så de får väl vänta.
Ska väl hitta något i hyllan som man kan fördriva tiden med ;p hehe..

Just nu så gör man inte så mycket mer än att skriva här och på msn. Sen kanske det blir film.

Jag älskar dig min älskade<3<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


18 Juli / Antagningsbeskedet

Idag så är det en fin dag med sol vilket är skoj :) så får väl se vad denna dag kommer att bestå av ;p Vet inte riktigt heller vad ja ska göra. Sen funderar jag på om jag ska börja skriva CV till när man ska söka jobb. För jag fick ansökningsbeskedet idag ifrån Karlstads Universitet och jag var på reservplats 109 och de tar in 30 st. Och jag tänker tacka nej för det är helt meningslöst eftersom jag var på så hög plats bland de reservintagna. Så nu jävlar blir det att söka jobb som fan & hoppas på att man får ett.
Så på tisdag blir det att gå till Arbetsförmedlingen & tala om att man inte kom in. Så får man väl söka jobb helt enkelt och se hur de kan hjälpa mig osv. Sen ska jag nog fråga hur många frågor som helst som jag vill ha svar på de kan ju vara hur dumma som helst, men va fan jag vet väl inte så speciellt mycket om allting. Så får väl hoppas på att man får så mycket hjälp som möjligt.
Nu vet ni de iaf.

Så nu är man väl inte så speciellt glad över de dära, men de blir att ta tummen ur röva & söka jobb som man burkar säga. Just nu så skriver jag lite här och ska snart städa lite grann lr ah plocka lite :p Så de är lite fint tills de andra kommer hem (: hihi..

De var allt för nu :p

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

17 Juli

Fredag är det idag och då innebär det att de är helg :) vilket är gött :p Så får väl se vad de blir idag antingen så blir det bilbingo eller så blir de någonting annat. Man får hålla tummarna på att man vinner iaf någon slant :)
Annars så har man ju egentligen åkt dit i onödan när man inte vinner.
Får väl se vad denna dag kommer att innehålla, kommer med mer information sen kanske eller om det blir imorgon istället.

Sen är vädret fint också de gillar man och igår så var det blandat väder alltså ena stunden var det regn och ena stunden var de sol så de var lite träligt när man egentligen inte visste vad det skulle bli för väder :p Man kan väl egentligen inte riktigt lita på de där vädret ibland, de lever liksom sitt eget lilla liv som man inte kan styra xD haha, kan iaf säga att jag är väldigt trött på allt regn som har ösat ner och nu tycker man ju att den där solen ska hålla i sig i några veckor lr så :p
Nog om de där vädret.. hahaha

Just nu så tittar jag på Sjukhuset på tv3 ;p intressant program tycker jag. Men innan de började så tittade jag på förlossningskliniken, väldigt roligt och titta på de också :p

De där jobbet som jag skrev om förut vet inte om de blir av för att jag vet inte hur man skriver ett CV, men de finns nog kanske mallar på internet hur man ska göra :p Men de är bara de att sista ansökningsdagen är senast imorgon. De verkar ta ett tag innan man är klar med sitt CV, men hoppas på att den där annonsen är kvar sen. Annars blir de väl att söka någon annanstans, men jag tyckte de var bra med att de var i Örebro för då kan man skaffa lägenhet där och sedan så vet jag ju vart de ligger någonstans på ett ungefär. Sen har jag ju kompisar som bor där så de ska nog inte vara så svårt när dom hjälper en med de :p Man lär väl sig de där under tiden så..
Vart faktiskt ganska intresserad av att söka de där jobbet.
Föresten jag fick hjälp av en kompis hur man skriver ett CV nu :p hihi..
Så de blir väl att skriva :p Men har inge word xD haha.. Men de ska nog lösas..


Jag älskar dig min söta älskling<3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


Yatzy och Badning

Under kvällen som gått så har man käkat grillat, spelat yatzy, sen vare så att innan vi började spela de som var med och spelade var jag, min bror, kusin & hans flickvän , å sen mor. Så kom vi överens om att den som förlorade skulle bada i poolen. De var alla med på, sen dessutom så är det iskallt i poolen när solen inte har legat på tillräckligt länge. Så under spelets gång så fick alla utom min bror yatzy ( för er som kanske inte vet vad det är men de tror jag nog att ni vet, men iaf det är att alla 5 tärningarna är femmor lr liknande).
Sedan när vi räknade ihop alla poängen så vann jag med 294 poäng :) så jag slapp bada iaf, kommer inte riktigt ihåg vad de andra fick men de vart iaf min kusins flickvän som fick bada den stackarn.. De måste ha varit väldigt kallt åt henne.

Så upptäckte jag även att jag missat de dubbla avsnitten av unga mödrar den norska, de var inte bra. Men avsnitten är i repris på söndag. Då måste jag se de, tänker absolut inte missa de igen.
Tänkte titta på Criminal Minds snart, men så när man läste om vad avsnittet skulle handla som så hade jag redan sett de avsnittet. Alltså kan de inte komma något avsnitt som jag inte har sett istället.
Kanske blir en film istället, vet inte än.


Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


Lite info..

Har återskapat en annan blogg :p så den bloggen kommer vara mera privat än den här bloggen tänkte jag. Så den bloggen kommer att vara lösenordskyddad :p Så den som vill ha användarnamnet och lösenordet får kommentera :p
Men kommer att uppdatera på bägge bloggarna så det är ingen fara, bara de att de inte kommer stå riktigt samma saker..

http://zandraaaah.blogg.se heter den andra bloggen..

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


16 Juli

Hej allihopa (: nu är man här och ska skriva igen :p Igår blev de inget skrivande för då var man ute i solen och så var man även ute ve lilla hawaii som vi kallar de, men de är iaf en badplats :p Där så fikade man och doppade fötterna i de iskalla vattnet. Så de blev inget bada :p sen fiskade mor & bror de fick några små fiskar som de gav till grannkatten :p haha.. Måste ju skämma bort katten lite grann ibland.
Så man kom väl hem ve 8 halv 9 nånting igår :p sen var man ute & gick med sofia en stund :p när man kom hem efter de så tittade man på Criminal Minds men de avsnittet som var de hade jag sett :p så de blev väl inte så mycket att titta på ;p

Idag så får man se vad det blir :p de kanske blir att åka t "lilla hawaii" igen, men får väl se :p Om de inte blir av så får man väl försöka komma på någonting annat att göra :p hehe..
Ikväll är de iaf Unga mödrar dubbelavsnitt ;p de får man inte missa. De är dessutom de 2 sista avsnitten, sen blir de inte nå mera om de inte skulle börja om men de tror jag inte :p För övrigt så är serien på Norska. Tycker själv att den danska är bättre:p De är även den danska idag med, fast får väl se om man är hemma då när de är :p Annars får man väl titta på de på kanal5s hemsida :p Tror jag att man kan.

Det blir nog lite skrivande senare, men annars höres vi imorrn :p Om man orkar blogga då.

Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


14 Juli

Nu är det ännu en solig & fin dag :p fast de kom ner en liten regnskur. Så hela dagen var inte riktigt fin, men nu är den iaf de :p Har nyss tittat på unga mödrar & förlossningskliniken :p bra program det.
Idag så har man cyklat lite grann och sen tog man en sväng förbi bokhandeln och köpte en bok :p den hette Nästan död man som är skriven av Åke Edwardsson. Har inte läst några böcker med honom tidigare, så den boken jag köpte verkade bra så nu blir det att läsa den :p Sen så har man varit på Arbetsförmedlingen och talat om att man får besked ifrån universitet i slutet av denna vecka. Men som jag har tolkat de hela så var jag på reservplats 109 och de tar in 30st. Så det är väl egentligen bara att hoppas på att man kommer in, men som sagt om det är sant som stog där på den sidan som jag har så blir det nog att tacka nej för då är de liksom ingen idé att plugga vidare.
Så kollade man på olika barnskötarjobb de fanns en del, men inte någon i min egen kommun om man säger. Sen fanns de ett jobb på kläppen i sälen tror jag de var då skulle man ta hand om barnen när deras föräldrar åker skidor. Men de är bara på vintern. Men får väl hitta någonting annat, som man kan jobba med hela tiden om man säger.
Får väl se.

De var min dag lite kortfattat :p


Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

13 Juli

Idag är det Måndag & innebär ny vecka, så får väl se vad de blir för nånting idag. Måndagar brukar vara sega varför de vet jag inte de är bara de. Får se om jag tar städningen idag istället som jag skulle ha gjort igår egentligen, men den blev inte av. De var annat som kom ivägen istället. Sen har jag kommit på att de går helt enkelt inte så bra att möblera i mitt rum eftersom de blir så trångt & mycket stora saker som är för tunga att flytta på. De får bli vanlig städning istället mycket lättare så, istället för att de ska bli lite utrymme att röra sig på.

Så väntar man på att de första beskedet av universitetsansökan ska komma hem i brevlådan eller på mailen. De skulle tydligen lägga upp en pdf-fil lr vad det nu hette så skulle man se sitt besked direkt på hemsidan. Sist jag läste om ansökan så stog det att de skulle komma i slutet av vecka 29 alltså denna vecka som är nu. Får väl se om man blev antagen eller reserv. Blir jag reservintagen då vet jag nog inte om jag vill gå, då kanske jag söker nästa år istället. Man får väl försöka hitta sig ett jobb osv.


Till dig älskling: Jag vet att jag är feg & blyg ibland när det gäller vissa saker, men får lära mig att ta mig i kragen som man brukar säga. En sån enkel sak som att komma och hälsa på dig ska inte vara någon svår sak egentligen. Det gäller bara att ge sig fan på att de ska GÅ !! Jag vill inte att de ska ta slut bara pga denna sak, de ska absolut inte hända. Du är faktiskt det bästa som har hänt mig, innan jag träffade dig så hade jag nästan gett upp kärleken. Men sen en dag så träffade jag dig med dina klasskamrater i skolan, tänkte att han är säkert upptagen och har redan tjej. Sen hade jag sagt till en klasskamrat till mig att jag tyckte du var söt & så. Sedan så spred de sig vidare till dig och du fick veta att jag hade sagt det. Sedan så tog man modet att fråga klasskamraten om ditt mobilnummer så skickade jag " Hej, vad gör du? ". Tänkte att nej de svarar han väl inte på men de gjorde du. Sen visste du att de var jag som hade skickat sms:et till dig. Sen började vi att prata lite mer via sms så blev de även på msn, sen utvecklades detta till något mycket underbart & roligt. Kommer aldrig att glömma allt det fina vi har haft tillsammans<3<3<3 och inte heller första gången vi pussades heller<3<3<3.
JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA OCH JAG VILL ALDRIG FÖRLORA DIG !!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3
KOMMER ALDRIG ATT HITTA NÅGON PERSON SOM ÄR SÅ UNDERBAR SOM DU ÄLSKLING<3<3<3<3<3<3<3
TÄNKER ALDRIG GÖRA DIG BESVIKEN IGEN OCH HOPPAS ATT DU INTE GÖR DETSAMMA, VILL VERKLIGEN ATT VÅRAT FÖRHÅLLANDE SKA FUNGERA<3<3<3<3<3<3<3
Får väl hoppas att jag får komma till dig den 26 Juli dagen efter Diggiloo, jag vill komma t dig då ! <3<3<3<3<3
Tänker fanemej ta mig i kragen & åka buss och tåg, har ju för fan åkt detta tidigare så jävla svårt kan de ju inte vara.
Hoppas du läser det här<3<3 För jag vill ha kvar dig som min pojkvän<3<3<3<3<3 Skulle bli helt förkrossad om de skulle ta slut :( De vill jag inte att de ska hända.
Vet att jag kan vara lite löjlig ibland, hoppas du vill stötta mig ibland?<3<3



Hare bra// Swampeen


12 Juli

Nu ska man skriva lite här också :p igår så orkade jag inte att skriva nånting, hade ingen lust att skriva någonting just den dagen. Så de fick bli skrivande idag istället så ska väl försöka få ihop några rader här också,
Idag så vet jag inte riktigt vad det blir har en fundering på att städa rummet och så vill jag möblera om också men grejen är den att de inte är så lätt att göra de eftersom jag inte har så speciellt stort rum & sen att de är saker som är svåra att flytta på. Så får väl se vad de blir för någonting av de hela, för de skulle vara väldigt skönt att få de lite ändrat i rummet för att är ganska trött på de jag har och tycker att de borde ske en förändring. Skulle inte skada om man fick några tips på hur man kan göra när man inte har så stor yta att röra sig på om man säger.

Om de inte blir möblering så blir de väl bara vanlig städning men jag vill ju göra någonting nytt, ska väl försöka flytta på de saker som går att flytta på och så borde de väl bli någonting bra av det. Ska väl försöka göra någon skiss av något slag kanske lr nånting.
Annars så vet jag väl inte riktigt vad jag ska göra idag får väl hoppas att solen stannar kvar nu när den väl har kommit fram efter allt regn som har varit i 1 vecka om inte mera. Tycker det är så tråkigt när det regnar, de är nog ingen som gillar de. Får väl hoppas att solen håller i sig nu i några veckor. Man kan som sagt inte styra hur man vill ha vädret tyvärr, man kan bara hoppas på att de blir uppehåll & solsken.

Just nu så gör man inte så speciellt mycket mer än att försöka komma på hur rummet ska bli om det ska bli någon möblering eller inte. För övrigt så skriver man bara några rader här. Man måste få skriva av sig ibland när man väl kommer på någonting att skriva. De är inte lätt att komma på någonting att skriva när man inte vet vad man vill/ska skriva. Sen en liten sak det är 1 månad sen man tog studenten tänk att tiden har gått så fort sedan man gjorde de.

De var allt för idag detta :p hoppas ni får en bra dag alla som läser bloggen.


Jag älskar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

10 Juli

Idag så har man varit i Karlskoga & handlat :p de jag hittade lite grann bland annat ett nattlinne med snobben på ifrån H&M å sen lite annat :p Så man var väl där ifrån kl 12 ungefär till halv 4 :p När man hade kommit hem så tog man väl reda på sakerna som jag hade köpt, och sedan spelade wii sport :) , sen efter de så började klockan närma sig halv 7 och man åker iväg på bilbingo med moped xD Rätt häftigt faktiskt :p lite ovanligt att någon kommer med moped istället för bil :) Så när man sitter där och ska försöka & inte frysa ihjäl om fingarna sen så när man har kommit till 9:onde sidan av 12 som de är på ett block och då säger han som ropar upp numren 53 och de blir bingonumret och jag vinner på mini-bingon :) skulle ha vunnit 1500 kr men tyvärr så blev de bara 750kr eftersom de var en till som vann :p Men är glad över att jag vunnit iaf :) Så då var man 750 kr rikare :D

Nu ikväll så blir de väl att sitta ve datorn eller tvn :) hihi..

De var min dag de, kortfattat :p

Jag älskar dig älskling <3<3<3<3<3<3
27/1-09 är vårat datum<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


9 Juli

Idag så har man inte gjort så mycket eftersom de är rena skit vädret ute, så då finns det som sagt inte så speciellt mycket att göra. Så de man har gjort är att ha suttit framför tvn & datorn :p Får hoppas det blir bättre väder imorgon :) Tycker att den där solen borde titta fram nångång. De är bara tråkigt när det ska regna hela tiden. Annars blir man ju inte så speciellt glad när man ser att de regnar.

Just nu så tittar man på tv4 fakta i väntan på att Criminal Minds ska börja, men de börjar i för sig inte förens vid 23:00 så det är ett tag kvar. Så får väl försöka fördriva tiden med någonting tills de börjar.

Blev inte så mycket skrivande idag.


Jag älskar dig med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen

8 Juli

Nu blir det ett kort inlägg, denna dag har bestått av att man har vart ner till bokhandeln & köpt en ny kalender de är alltid bra att ha en sån så man håller reda på allting. Sen var man in på Ica en sväng, efter de så cyklade man hem :p När man kom hem så gjorde man väl inte så mycket lekte kurragömma med syster & hennes kompis xD vet man får faktiskt vara barnslig ibland :p Sen så packade internet idag så de fungerade inte på ett tag så man fick titta på tv och spela Wii fit & sport, ett bra tidfördriv :p

De var den sammanfattningen de :p

Jag älskar dig älskling med hela mitt hjärta<3<3<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen


7 Juli

Nu ska man vara här och skriva igen ;p haha..
Idag så har man varit och hämtat ut paketet ifrån H&M :p sen en sak som jag vart lite fundersam över de var att mitt club kort för Lindex kom idag xD som jag har väntat på hur många veckor som helst.. Jag skickade in de samtidigt som H&M kortet :p haha, men de var allt H&M som var snabbast :) det är bra det. Föresten korten på kläderna kommer i slutet på inlägget :p Så ni vet ;p haha..

För övrigt idag så har det väl mest bestått av att vänta på att paketet ska komma vilket de har gjort, sms:et kom när man tog och skulle beställa mat på Hamburge Hill :p Så när man hade kommit hem med maten & käkat upp den så blev de att slappa lite och vila ner maten så man skulle orka hämta de där :p När man hade slappat klart så blev de att cykla ner till Ica & hämta ut de :) Så blev men 484,50 kr fattigare xD haha.. Men de vare fan värt :) Sen de som jag har kvar nu de ska sparas i flera månader framöver.

Just nu så lyssnar man på musik :p De blir så tyst annars om det inte finns musik på ;p haha.. Tror faktiskt att det är flera som håller med mig om de. Det blir väl att sitta här en stund sen vet jag faktiskt inte vad de blir för någonting. De är som vanligt då xD haha..

Jag älskar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3
Min lilla sötnos<3<3<3


Nu kommer bilderna :





Hare bra// Swampeen

6 Juli

Idag är det en dag med massa regn & trist väder, inge trevligt alls. I för sig det är iaf mycket svalare inne nu än vad de har varit, men de är tråkigt när man tittar ut genom fönstret att de äre regn eller mulet . De är inte riktigt de man vill se när man vaknar direkt. Men så är de väl , de måste regna ibland för att allt de gröna ska växa osv. Sen kan solen komma fram tkr jag ;p hihi..

Trodde idag att kläderna som jag beställde skulle komma idag, men som sagt de har ju varit helg & grejer så antar att det kommer imorgon för då har det gått 1 vecka sen jag beställde :p De brukar inte ta längre än 1 vecka (: Nog lång väntan ändå. Så imorgon blire väl att knalla ner till Ica & hämta ut paketet för hoppningsvis :)
Hoppas att de kommer imorgon :) De ska de göra.

För övrigt idag så har man tittat på film & tv och datorn eftersom vädret har varit dåligt och är fortfarande. Hoppas på att det blir bättre imorgon. Filmen som jag tittade på hette Hotet och är en svensk film, har sett den förut så visste va som skulle hända. Men de var ändå länge sen som jag såg den.
Senare ikväll så ska man titta på Criminal Minds kl 21:00 på femman och sedan de igen fast på kanal 9 kl 23:35, fast ett helt annat avsnitt :p Tycker den serien är bra :p


Jag älskar dig älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3
Får se vilken dag de blir som vi träffas på :)<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen

Ny design :)

Nu har jag fixat en ny design på en sida som hette bloggasnyggt.se. Det finns både gratis designer och betaldesigner. Den design som jag har nu kostade 25 kr och den var väldigt fin tycker jag :p Får väl hoppas att ni också tycker att den är fin :p Som sagt som jag sa innan så finns de gratis också :) Så man behöver inte betala allting :p
Finns säkert någon av de där designerna som skulle kunna passa någon av er ;p Tänkte ha denna design ett tag med tanke på att jag fick betala för den :p

Kommentera vad ni tycker :) bra eller dåligt.

http://www.bloggasnyggt.se heter sidan för att vara mera exakt :p


Hare bra// Swampeen

5 Juli

Nu skriver man några rader här igen :p Sitter och funderar på vad man ska ha för design på bloggen, svårt att få en blogg som man vill ha den när man inte är så bra på de. Ni läsare kanske har några tips på sidor som är lika enkel som snyggareblogg.se. Så är ni välkommna att kommentera och berätta något tips på hur man gör en blogg fin :p Vore tacksamt faktiskt.

Idag så vet jag inte riktigt vad de blir som vanligt när man ska göra nånting, så låter dagen utesluta vad som blir :p
Är väldigt sugen på pizza eller stark mat :p Men får väl se. Vill spara pengarna som man fick när man var barnvakt. Måste vara otroligt snål med allting nu när man inte får nå mer pengar. Och hitta ett jobb är inte de lättaste heller när de knappt finns några, skulle vara gött om man hade ett jobb så man kunde tjäna sina egna pengar.

Just nu gör man inte så speciellt mycket :p Ska väl försöka komma på någonting så småningom :p


Jag älskar dig älskling<3<3<3<3<3
Saknar dig<3<3<3<3<3


Hare bra//Swampeen

4 Juli

Inatt var det ingen trevlig natt för de blixtrade dundrade & regnade hur mycket som helst. Så när kl va runt halv 4 på morgonen så blev de världens oväder med åska, blixtrar, dundrande & massa regn. Då vaknade man ju naturligtvis av de där och så fick man rycka ur kontakterna och man hade ju på fläkten för att de inte skulle bli så varmt men i med att vädret va som det var så blev man tvungen att vara utan den. Usch va varmt de blev då, sen försöka söva på de där också, så man somnade väl inte förens 4 typ. När man hade vridigt & vänt på sig en 100 ggr.
De var den otrevliga natten.


Idag så ska man grilla ikväll ;p men innan de vet jag inte riktigt vad ja ska göra :p Nånting lär de väl finnas. Hade tänkt att bada i poolen men vet inte riktigt eftersom mina badkläder hänger ute där de har regnat som fan igår så vet inte riktigt om de är torra eller inte. Blir väl & kolla upp de ;p Om de inte skulle vara torra så får jag väl göra någonting annat.
Vädret idag skulle bli regn samma som inatt men ingen åska. Men som vädret ser ut nu så är det solsken fast några moln på himlen. Får väl hoppas att de håller i sig än att det ska bli skit väder. De är inge trevligt med regn.

Just nu så tittar jag på " Jag lurade döden " på tv4fakta, rätt intressant men ändå otäckt. För det är folk som har lurat döden när de råkat ut för en massa hemska saker som man gärna inte vill uppleva. Tror man lär sig en del när man tittar på de där, för att då vet man vad som händer när de återskapar händelsen.


Jag älskar dig älskling väldigt mycket ska du veta<3<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen



Du och jag älskling<3<3<3<3

3 Juli

Idag så är det fredag vilket innebär helg :) alltid trevligt. Det man ska göra idag är väl att åka iväg till mina grannars sommarstuga ;p när de blir vet jag inte. Får väl se om man badar eller inte för att det är väldigt kallt där. Det är mycket varmare i poolen (: hihi, kan ju kanske bero på att den är mindre och att där sommarstugan är en stor sjö :p haha..
Så ska iaf ta med lite tidningar och en bok som jag lånade igår :p Den heter Kungholmsmorden som är skriven av Lars Bill Lundholm. Kan skriva lite mer om vad den handlade om eller så får ni helt enkelt låna den själva på era bibliotek :p hihi..

För övrigt idag så får man väl se vad det blir efter att man har kommit hem, men funderar på att städa lite grann. Men det blir så varmt när man ska dammsuga. Så får väl se om det blir idag eller om jag skjuter fram det några dagar :p haha..

Sen hoppas jag på att jag får mina kläder som jag har beställt på Tisdag :) Skulle vara tacksamt faktiskt.


Jag älskar dig min älskling som är den bästa<3<3<3<3<3
Min underbaring<3<3 Saknar dig väldigt mycket<3<3<3<3

Hare bra// Swampeen


 


090702 Lite sent.

Nu blev de lite sent här va, hade tänkt att skriva lite tidigare än vad de egentligen blev. Men nu är jag iaf här och ska skriva några rader innan tiden går över till en ny dag :p Haha.. Bäst att skynda sig att skriva de man vill ha sagt.
För att sammanfatta denna dag kort så har man badat i poolen vilket var väldigt svalt och gött. Vilket man behöver när det är äckligt varmt som jag brukar uttrycka mig när det gäller värme. Haha.. Men skönt var det iaf att få svalka av sig. Tur att man har en pool på gården :p Annars skulle man ju få åka någonstans för att kunna bada :p Dels så sparar man pengar på att bada hemma än att man ska åka någonstans.

Sen så har man väl inte gjort så speciellt mycket, fick lov & laga mat ve 12 på dagen så de blev Makaroner & Köttfärsås :) Men lyckades att de första felet var att man hade lagt makaronerna i kallt vatten som man inte ska göra utan man ska låta vattnet koka upp först och sedan lägga i dom. Så de var de ett av felen. Sen de andra felet var att innan man lägger i makaronerna så ska man ju salta och de hade jag ju naturligtvis glömt, så man fick ju göra de när de var färdiga och låg och kokade. Så de blev väl ingen höjdare precis direkt att glömma de. Sedan så smakade de inte likadant som om jag skulle ha gjort de innan. Men köttfärssåsen var i en burk som man bara värmer i en kastrull :p Så den kunde man iaf inte misslyckas med :p Vilket var ett plus i de hela. Hihi..
Men det gick iaf att äta när de var klart, fast de var lite salt xD hahaa.. kanske inte världens bästa, men de var bara att dra på en massa ketcup så de inte skulle smaka så mycket xD hahahaha.. 

Som sagt man lär sig av sina misstag, så gör inte samma som jag gjorde. haha..

Denna kväll så tittar man på Criminal Minds medans man bloggar :p haha, vilket bra nöjde, men de går ganska bra att skriva och titta samtidigt. Man förstår de dem säger utan att man ska titta på textremsan :p Det är faktiskt inte så svårt:p Sedan så har det flugit in mygg här så det är inte så speciellt mysigt att ha de där surrandes runt öronen. Så ska väl försöka mörda dem innan man ska söva. haha..
Ja detta gick ju snabbt :p


Jag älskar dig min älskade<3<3<3<3<3<3
Längtar väldigt mycket tills jag får träffa dig<3<3<3<3<3<3<3


Ha en bra kväll// Swampeen


2 Juli

Då var det andra dagen på den nya månaden ;p Undrar vad man ska hitta på idag då? Får väl se vad de blir för någonting :p De är inte alltid lätt att hitta på vad man ska göra. Blir väl att va ute i de vackra vädret emellan åt ;p
De jag skulle vilja är att åka & bada :) men annars får man väl göra det i poolen :p De går lika bra det. 

Just nu så tittar man på Små mirakel på tv4 fakta, tycker snarare att de är stora mirakel som händer istället för små.
De är ju ganska stora saker de får gå igenom de som är med.

Kommer inte på så speciellt mycket att skriva här, så de blir nog mer skrivande senare ikväll.


Jag älskar dig min älskling väldigt mycket<3<3<3<3<3<3<3
Saknar dig <3<3<3<3<3


Hare bra // Swampeen



1 Juli

Idag är det en ny månad och då innebär det nya möjligheter :p Imorse så kunde man inte söva längre än till 10 bara för att det är väldigt varmt i mitt rum så man nästan dör av värmeslag. Trots att man har fönstret öppet hela dagarna men de hjälper ju inte alls nånting. Sen fläkten är helt värdelös just nu, för den fläktar inte så speciellt svalt heller. Så vad ska man egentligen göra? Det måste ju finnas något svar på frågan iaf. Helt ordlös kan den inte vara.
Så stog det på SMHI:s hemsida att det skulle komma en skvätt regn, de skulle faktiskt vara gött om de gjorde de. För då blir de inte lika varmt och äckligt. Då blir det svalt och gött :) Så har det börjat åska med emellan åt, så får väl se när man behöver rycka ut alla kontakter och sådant. Jag om behöver ladda batteriet på datorn snart också, men får väl hoppas att inte den kommer närmare. Då blir det inte roligt. Får väl se va det blir.

Under dagen idag vet jag inte riktigt vad de blir för nånting, Om man är ute eller om man är inne de får vädret avgöra. Som det ser ut just nu så tror jag nog att de kommer ner en regnskur, sedan så åskar det också. Som verkar komma närmare :/

Just nu så lyssnar man på åskan & käkar pastasallad :p Gud vad roligt eller inte alls xD Finns inte så speciellet mycket att göra här direkt.

Nu orkar jag inte skriva mer.

Jag älskar dig min underbara goding<3<3<3<3<3


Hare bra// Swampeen