Hem till midgård, Sömnlös i Seattle & 12-slaget

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg till denna dag innan det blir nytt år och allting :P Det man har gjort är att man har tvättat 2 maskiner, hjälpt till med pajerna :P Sen har man bara försökt att fördriva tiden för att den ska gå fortare med bland annat kollat på hem till midgård :P Haha. Var väl inte så mycket att se men tiden gick lite fortare iaf ;P Vet inte vad jag ska göra härnäst, hade tydligen missat Grevinnan och betjänten men i för sig det är alltid samma saker som händer ändå :P Haha, men det är alltid roligt varje gång eftersom det bara är en gång om året.

Just nu så tittar man på någon film på ettan som heter Sömnlös i Seattle, har inte sett den förut :P Men har inte kollat ifrån början men skit samma tittar inte så speciellt mycket ändå eftersom jag tittar mest på datorn :P
Men ska väl försöka få tiden att gå till 12-slaget så man får gå och lägga sig sen och söva ;p Man vill ju inte missa alla raketerna fast det är ett väldans oväsen egentligen xD haha. Tänk att folk skjuter upp flera 1000 i luften varje år. Tror inte dom tänker på vad det egentligen kostar att skjuta upp alla raketerna i luften. Men i för sig det är bara nyår en gång om året precis som grevinnan och betjänten. Då tror jag nog inte att dom tänker så mycket på att det kostar.

Gott nytt år alla läsare :)

Hare bra // Swampeen


Torsdag, Besvikelse & Årets sista blogginlägg

Idag är det Torsdag och de är även nyårafton :p tänkte att jag skulle skriva nu för att det lär väl inte fungera nånting sen ändå när systemet blir överbelastat. Men iaf denna dag vet jag inte riktigt vad det blir men ska iaf käka paj ikväll nu på dagen vet jag inte. Så vare en besvikelse också idag för att jag trodde att min beställning skulle komma från cdon idag, men så kommer inte posten. Tänkte att eftersom det inte är röddag så ska det väl komma ändå när tidningen gör det. Men nej de skulle de inte göra naturligtvis. Så får väl vänta tills på måndag när jag inte vill det. De jag har beställt är nämnligen säsong 7 av CSI, jag som ville kolla.

Det är även årets sista blogginlägg innan det blir 2010 ;P Då blir det att börja om på ny kula med skrivandet. Och det där med nyårslöften det ska jag inte ha några för det håller jag ändå aldrig. Haha.

Ni som kommer skicka sms får väl göra det nu i såfall eller ikväll för det lär inte komma fram några vid 12slaget.

Ska väl försöka komma på nånting att göra, nu när inte CSIboxen inte har kommit. blää


Hare bra// Swampeen


OS-låten

Någon som vet vad OS låten med Jill Johnson heter ? Så är ni välkomna att berätta de ;D För jag tyckte den var bra :p


Hare bra// Swampeen


Onsdag, Lång ledighet & Nyårsafton

Idag är det Onsdag och det man har gjort är att man har varit på praktiken som vanligt :P Haha. De var inte så mycket folk, så det blev små saker man fick göra som typ sopa golvet osv. Sen fick jag göra en dekoration att ta hem :) Kommer kort på den senare.. För övrigt idag så har man väl inte gjort så mycket.
Så blir det lång ledighet framöver :) börjar inte praktiken förens på måndag den 4:e januari ;p hihi. Alltid gött,
kommer inte vara där så speciellt länge till för att man ska börja plugga, de vet ni redan :P

Imorgon hoppas jag att min beställning från cdon kommer :) och inte nog med det utan det är nyårsafton också och det innebär då att det blir nytt år och många nya möjligheter hoppas det blir bra saker då :P

Vill säga Grattis till min kusin Kristoffer som fyller 28 år idag, hoppas du får en bra dag :)

Just nu så tittar man på Eldsjälsgala med miljonbingo :P Får hoppas man vinner någonting när man spelat klart :P
Ska börja spela nu så höres väl senare eller så blir det imorgon :P

Hare bra// Swampeen


Tisdag, Väldigt kallt & The Mechanik

Idag är det Tisdag och man har varit på praktiken efter lite ledighet :P hehe, skadar då som sagt inte att ha det. De man har fått gjort är att man har fått tagit hand om snittblommor, städa i växthuset och kasta saker osv :P Sen så slapp man gå hem, fick skjuts hem ;P haha. De var väldigt kallt både imorse och när man skulle hem ifrån praktiken imorse var det -22 grader, snacka om kallt. Nu är det lika kallt om inte kallare, inge skoj när det är över 20 grader kallt. Det är lagom ve 4-5 grader det är lagom temperatur ;P Men vet inte riktigt vad ni tycker men jag tycker iaf så.
För övrigt så har man inte gjort så mycket, käkade iaf när jag kom hem ifrån praktiken och så blev det att spela en sväng super mario ;P haha, sen så blev det att titta på tv. Så gick jag och syster till Ica och hyrde en film och de blev The Mechanik.

Just nu så tittar jag på filmen som jag hyrde ;p den är snart slut. Tycker dock att det är väldigt mycket blod i filmen, men det brukar väl vara så på nästan alla action filmer som finns ;P Men den är rätt bra ändå.
Orkar inte skriva om vad den handlar om ;P ni får söka på den själva på google lr nå;D haha. För er som inte har sett den.

Hare bra// Swampeen


Söndag & Om en pojke,

Idag är det Söndag och det har inte hänt så mycket, har tagit det lugnt mest :P Som det brukar bli på söndagar eftersom dom är tråkiga och sega. För det finns inte så mycket att göra när snön bara vräcker ner, de kommer väl att vara hur mycket snö som helst imorgon bara för det.
Det som kvällen kommer att bestå av är att man kommer sitta bänkad framför tvn eller någon film, så man får tiden att gå lite fortare ;P Ni kanske har något tips?? Gärna någon som jag har xD eller hur ska ni veta vilka filmer som jag har. Men någon som jag slipper gå ända till affären för att hyra vore bra :P Men som det brukar bli så får de väl bli någon som man redan har ;D har faktiskt en film i hyllan som jag inte har sett och det är Om en pojke, den har jag inte sett. Kanske kan bli den.

Just nu kollar jag på tv, ska väl fortsätta att göra det :P

Hare bra// Swampeen


Lördag & Stenhuggaren

Idag är det Lördag och det är annandag jul, de som har hänt under dagen är inte så mycket har spelat super mario och tittat på Da Vinci Koden, den var väl sådär. Vissa scener var sjuka om man ska uttrycka de så, ska väl kolla på Änglar och Demoner nångång också. Men det blir nog inte idag.
För övrigt idag så har man haft tråkigt emellan åt, de finns inge bra på tvn och inga filmer som man vill se alltså helt meningslöst. Då blire att man skickar sms lr nånting.

Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad det blir men det är sista delen av Stenhuggaren på 1:an men jag har inte sett första delen men strunt samma. haha.

Just nu så väntar man på att den där deckaren ska börja som jag nämnde innan.

Hare bra// Swampeen


Fredag, Räkmackor & Snåla

Idag är det Fredag och juldagen, de har väl inte hänt så mycket. Det man har gjort är att man har försökt att titta på film fast jag kollade aldrig klart. Men får väl göra det, hade börjat att titta på Da Vinci koden :P Får väl fortsätta senare med den. Sen har man spelat det nya wii spelet som syster fick igår i julklapp, de var Super Mario ;D de var ett roligt spel dock är man ju en såndär som blir sur så fort man dör för många gånger. Men det hör väl till antar jag. Sen så var vi till mina syskons farmor och fikade :P När vi hade varit där så åkte vi till Ica och skulle handla någonting gött, vi köpte färska räkor för att vi skulle äta räkmackor, det är iaf godare än julmat som man har fått käka alldeles för mkt. Gillar inte de alls egentligen.
Sen kan ni gissa vem som fick skala alla räkorna, jo jag. Vilken tid de tog innan de gick att skala dom. Tyckte dom tinade så sakta. Men tillslut så gick det iaf att skala dom :) De blir mera skal än räkor, de blev en hel djup tallrik om inte lite mindre. Men räkorna räckte iaf till alla som skulle ha, fick snåla med dom. Det är ju de man ska ha mycket av ;D haha.
Så har man testat mango med och det smakade inte så speciellt mycket, men de gick att äta iaf:P Så de skulle jag kunna äta någon mer gång.

Just nu så tittar man på nå program om Stevie Wonder på tv4fakta, men jag kollar inte direkt så mycket på de :P Men ska sappa vidare bland kanalerna får väl se om man hittar någonting annat att titta på eller så blire väl någon film kanske :P Får se vad det de blir. Sen får det bli att söva :P

Hare bra// Swampeen


Lite Musik :)











Missförstånd & Mellandagsrea

Då har man varit hos grannen och käkat julmat, blev väldigt mätt bara på första portionen. Så gav mig att äta efter de, sen blev man så vare efterrätt också så då blev det en torr lussebulle xD haha. Inte för att vara elak lr så men den var faktiskt torr den som jag tog. Sen uppstod det ett missförstånd det var så att min syster trodde att lingongrädden var glass. Vi vart lite fundersam efter när hon tog & hällde på så mycket, då sa vi att de var lingongrädde. Vi frågade om hon tyckte om det, om bara ja det gör jag. Tror nog att hon inte vågade säga att hon hade tagit fel. När hon hade tagit klart så frågade jag henne när hon satte sig ve bordet igen om hon trodde det var glass, hon sa: ja. Då sa jag nej de var svårt att se om det var det, och att ingen innan hon hade hällt på. Tror hon blev besviken över att hon tagit fel. Så hon fick ge det till mamma ist. Men hon gick och tog en lussebulle ist, så blev allting bra.

Efter att man hade varit där då och käkat så blev det att bära hem det som vi hade haft med oss, mat & grejs. Så blev det att öppna julklapparna. Det som jag fick var ett knivset, en sladdlös vattenkokare, 2 böcker var av en var en bok som bert karlsson hade skrivit någon fräckis bok vare iaf och den andra var en som hette Sju sorters kakor, underlägg, trisslotter, choklad, pengar och ny mobil då som ni redan vet :P Men de "riktiga" julklapparna kommer när vi ska på mellandagsrea den 28:e. Fast då blire mest kläder då, och annat kanske jag vet inte.
De är iaf inte så långt kvar dit, men det som är inte så speciellt roligt är att man kommer få trängas med massor av folk. Sen att det ska ta sån lång tid överallt också, då tappar man lusten också med att kunna försöka hitta någonting. Trängsel bland folk är icke kul.

Just nu så tittar man på Den tredje vågen, en rätt gammal film men den är bra :P Finns inte så mycket att göra, funderar på att testa det nya wii spelet som syster fick :P Eller om man gör det imorgon ist får se ;P
Ska fortsätta på filmen nu.

Hare bra// Swampeen


Julafton, Kalle Anka & God Jul

Idag är det Julafton och då innebär det att man ska öppna paket och käka en massa mat xD haha, man fick ett paket imorse och då var det mobiltelefonen som jag skrev om igår ;D Så nu ligger den och laddar den ska ladda i 2h 30 minuter, men tror nog att jag har den lite längre för att vara på säkra sidan :P Återkommer nog sen när man har öppnat alla paketen ;D
Denna dag kommer att bestå av att man först ska sätta in Potatisgratängen i ugnen kvart i 11 , de måste jag komma ihåg :P Sen så ska man duscha och göra sig fräsch när man ska till grannen och käka julmat kl 2 :P Vet inte om vi ska öppna paketen efter maten eller före, man vill ju hinna se kalle anka ;D haha. Sen efter allting så blire nog att man tar sig en tupplur xD haha, de gör nog alla när de har käkat mängder av mat xD men jag tänker inte käka så jag blir "sprängmätt" de får inte få frågan alltså. För julmat är inte så jävla gött :P Haha.

Just nu så gör man inte så speciellt mycket, slappar :) Får väl passa på när man kan som man brukar säga xD .
Kom en del sms imorse som det stog God Jul på :P
Önskar alla läsare en riktigt God Jul och Gött Nytt år :P haha..


Hare bra// Swampeen


Dan före dan, Julklappar, Bingolotto & Julafton

Idag är det onsdag och det är då dan före dan, alltstå dagen innan julafton :P Dagen har bestått av att man har städat lite så det ser något sånär ut :P sen så har man varit i både filipstad och karlskoga, anledningen till detta var att jag och min syster ville ha en ny mobil i julklapp och modellen var då Sony Ericsson W595, de färger vi ville ha var vit och rosa. Men de färgerna fanns inte i filipstad, så då blev det att åka till Karlskoga för att kolla där och först var vi in på expert där fanns det bara rosa som var låst till 3 och de ville vi inte ha, så de blev in på elgiganten där fanns de färger vi ville ha :) Sen blev det även en julklapp till bror :P Så var vi in på Ö&B och Netto, sen blev det av till Mc Donalds och käkade :P Efter det så blev det att åka hem :) vilket var skönt. De var rätt så mycket folk i affärerna med tanke på att det är dagen före julafton. Men egentligen tror man ju att alla ska vara hemma och steka julskinka :P Men det var dom inte :P

Sen när man hade kommit hem så blev det att slå in dessa julklappar i paket :P Haha, det är ju så mycket roligare, fast det hade ju inte blivit riktigt rätt om man hade öppnat den idag.. Men som sagt jag kan faktiskt klara mig tills imorgon :P

Just nu så spelar man bingolotto och det är ju uppesittarkväll ;P har inte vunnit någonting ännu, men får väl hoppas att man gör det. Hade sofia här på besök en stund sen drog hon hem:P Vi försökte fixa en bingolott åt henne men det var slutsålt överallt, tänk att så många köper bingolotter :P

Imorgon är det julafton då som jag redan har nämnt och då ska man vara hos grannen och käka julmat. Tycker inte om julmat för det har man liksom förätit sig på något sett, men det får väl gå ändå. Får väl försöka att ta det som man inte är så speciellt trött på. Men jag skulle kunna käka makaroner & köttbullar men det fick jag inte. Så får väl tvinga i mig julmaten som jag egentligen inte vill ha.. Det är ju bara jul en gång om året ;P
Och de som är bra med julen är iaf att vi får en gångskull har snö :) Och förra året hade vi ingen snö de kom inte förens ve nyår :P

Ja nu blev det allt långt inlägg, men det kommer nog inte att bli något skrivande imorgon :P Men får se om det kanske dyker upp något inlägg.

Hare bra// Swampeen


Blir påmind

Blir påmind varje gång jag ser ditt namn någonstans eller den hemort du bor på, sen när man åker till där vi gick i samma skola så blir man ännu mer påmind om allt det fina som vi hade. Man önskar att man kunde få uppleva dessa fina saker längre än vad det varade. Vet att man kanske inte ska skriva sånt här men det är precis så det är och man måste få skriva av sig. Jag vet inte riktigt om du läser min blogg fortfarande, men jag har ingen större förhoppning om att du gör det med tanke på att vi bara är vänner. Det är alltid svårt att vara vän med någon som man har känslor för, men man lär väl sig att acceptera att man är inget mer än en vän och ett minne som man har haft tillsammans med. Men jag kommer alltid att älska dig oavsett.
Men jag är glad över att du ville vara vän med mig.
Jag tar en dag i taget.

Vet att detta kan vara lite töntigt att sitta och skriva sånt här, men någongång måste man få ut de man vill ha sagt.


Hare bra// Swampeen


Tisdag, Massa Godis & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och som vanligt så har man varit på praktiken :P Så har man suttit och sprättat upp tidningar, för det går åt ganska många :P När man slutade så fick man en stor rödkruka med en massa godis xD haha, de var Noblesse Choklad, Mint Wafers, Tomteskum, Gött & Blandat, M&M Godis, 4 st Kexchoklad, Chokladdoppade Ahlgrens Bilar och en porslinstomte :P Det var en hel del godis :P Gav bort 2 kexchoklad till syster & bror, hehe. Får väl vara lite schysst ;D För övrigt idag så har man väl inte gjort så mycket, har lyssnat lite på musik å så:P Sen så har man tittat lite på Riverside, denna gång var det spännande avsnitt, så ser framemot vad som kommer hända imorgon :P

Ikväll är det Andra Avenyn och det får man inte glömma :) Ska bli enormt spännande att se detta avsnitt, som sagt det är nästan lika spännande varje gång man kollar ;P

Imorgon är man ledig ifrån praktiken och även över julhelgen & nyår tror jag också :P Sen vet jag inte riktigt om det blir nå mer praktik för min del eftersom jag ska börja plugga :P Så är det uppesittarkväll på bingolotto ;D och man ska sitta och spela ;P Får hoppas man vinner någonting, de vore ju tråkigt annars.

Får se vad resten av dagen kommer att bestå av :P

Hare bra// Swampeen



Måndag, 3 dagar & CSN

Idag är det Måndag och som vanligt då så har man varit på praktiken :P De var rätt så mycket folk men det var nog bra att vi var många som kunde hjälpa till osv. Så kom man på den smarta lr smarta vet jag väl inte men jag tog stavarna och gick med ner till praktiken i 15 grader kallt, mysigt lr inte xD Hahaha. men man fick ju lite motion fast det fick man ju på praktiken också.
När man gick hem så hämtade man mat med syster på hamburge hill xD usch så onyttigt.

Så är det även 3 dagar kvar till Julafton, kanske inte riktigt för att man längtar men ändå så är det lite spännande att veta vad man får :P Får väl hoppas på att man får någonting som man blir nöjd med. Men vi ska ju in på mellandagsrean och trängas med folk så får väl hoppas att man hittar någonting :P Om jag har fått mina pengar då så blir det nog en ny mobil :) Men får se om det blir så, kanske sparar pengarna ist.

Det kom ett brev ifrån CSN idag, de var angående studielån. Så får väl se om man tar något sånt eller inte.

Just nu så gör jag inte så mycket, ska snart söva eftersom man ska upp tidigt imorgon. Men till skillnad från andra så har man inte jullov. Skulle sitta fint med jullov nu faktiskt :P Haha.
Så har man även fått Erik Grönwalls album, de var rätt okej faktiskt :P De fanns många låtar som var bra. Men de var tydligen någon samling från de han har sjungit i idol, men har då som sagt inte följt de hela från början :P haha.

Hare bra// Swampeen


Erik Grönwall - Leave A Light On For Me


Ännu en gång

Ja nu ser ni ännu en gång att jag har bytt design då tänker ni väl att det är ett väldans krångel men att byta hela tiden, anledningen till detta är mycket enkel jag blir aldrig nöjd och hittar sällan en fin design som jag skulle vilja ha en längre tid. Denna som jag har nu är en som jag har haft förut ;P Haha.

Hare bra// Swampeen


Söndag & Fjärde Advent

Idag är det Söndag och det är fjärde advent :P Känns inte som det men ändå, haha. För övrigt idag så ska man iväg och köpa skosnören haha, och sen ett medel som gör att håret inte slits lika mycket när man ska platta de :P Inte riktigt för att jag behöver göra det, men jag har självlockigt hår och de är inge kul :P Fast har ju vant mig med de. Sen vet jag inte riktigt vad resten av dagen kommer bestå av, måste nog sätta igång en tvättmaskin fast vet inte om det finns plats får väl se. Men det finns flera dagar att tvätta på, fast då blire destomer ist.

Om det finns någon som känner sig manad med att ta sig itu med min bloggdesign så är den välkommen att göra de eller om ni vet någon sida som är bra :P

Hare bra// Swampeen


Lördag, Inget Tålamod & 5 dagar kvar

Idag är det Lördag och det är svinkallt ute det är runt -15 grader ute men igår var det -19 grader de kan man kalla kallt de. Har inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. Fick en idé idag om att jag skulle skaffa Voddler för er som inte vet vad det är för någonting för att förenkla förklaringen så är det samma som Spotify fast det är filmer ist för musik :P Så skulle man registrera sig på sidan och när man gjort det så fick man ett mail tillbaka om att man skulle ha tålamod till att vänta tills man fick en invite. Men som sagt jag har inget tålamod till att vänta på någonting alls, så fick man veta att man skulle få vänta typ 6 veckor för att få en invite. Alltså då blir man ju sur bara för att man ska behöva vänta så länge. Usch, då gåre ju fan fortare att skaffa bredbandsbolaget som har det där så man går Voddler. Får jag den inte tidigare än 6 veckor då skiter jag fan i och ha de där, det är inte meningen att man ska behöva vänta så länge, de är ju en evighet .
Igår så kollade man på nya Wallander filmen Skytten och den var bra :P Kan iaf rekommendera er att titta på den.

Just nu så gör man inte så mycket, tittar lite smått på tv. Försöker komma på någonting att göra, men de finns typ ingenting att göra heller. Börjar även tröttna återigen på min bloggdesign, att de ska vara så svårt att hitta en som man verkligen kommer bli nöjd med. Synd att man är så dålig på att skapa egna designer.
Får väl försöka hitta nå program som man kan göra egna i som INTE kostar pengar, om man gör några som man verkligen är nöjd med så kanske man kan dela med sig till andra :P Så kanske man kan tjäna pengar på de ;P haha, de är ju aldrig fel.

Så är det inte så långt till Julafton heller, de är 5 dagar kvar :P Haha, så tycker man även att försäkringskassan ska vara snäll att ge mina pengar innan jul men det kommer väl inte att hända. Då kommer dom nog den 27:e eller den 28:e :P Haha, kommer dom inte då blir jag sur.

Hare bra// Swampeen


Ny design

Nu är man igång med en ny design igen :P Haha, vart trött på den andra så ville byta till denna ist.
Tyck gärna till :)


Hare bra// Swampeen


Torsdag, Fått brev & Körkortsteori



Idag är det Torsdag och så har man inte bloggat på några dagar och anledningen är att jag inte har velat. De som jag har gjort de dagarna jag inte har skrivit så har man varit på praktiken som alla andra dagar. Bland annat så har man fått slå in 40st julstjärnor som var en beställning, säkert en 20st amarylis dekorationer, slagit in blommor, slagit in paket och massa annat. Igår fick man bara sitta i 5 minuter sen var det bara full fart eftersom det är mycket folk nu då blir det mycket att göra :P
Denna dag har iaf bestått av att man har varit på praktiken och sen gick man hem och käkade mat :P Haha, var rätt så hungrig. Sen dess har man inte gjort så mycket, spelat lite betapet. hehe.

Har fått brev från Örebros Universitet då som jag har sökt till som ni vet :P Ni som har läst mina tidigare inlägg.
De 2 IT kurserna som jag har sökt börjar vecka 3, Projektledarutbildningen börjar vecka 13 och Psykologikursen börjar den 18:e Januari. Men ska på en välkomstdag den 13:e Januari :P Då ska man få bli registrering osv.
Ska bli intressant ;P Fast det som inte är så kul är väl att man måste vara där halv 11 och så är man bara där ett tag, jobbigt att gå upp tidigt på mörran. Fast kurserna är på distans :P

Ska nog göra lite på mitt körkortsprogram som jag har på datorn :P
Måste ju läsa lite körkortsteori så jag inte glömmer bort det.

Vill ha dig tillbaka <3


Hare bra// Swampeen



Måndag & Luftslottet Som Sprängdes

Idag är det Måndag och som vanligt då så har man varit på praktiken och där fick man bland annat göra amarylis dekoratation och så har man även en beställning på 8 st till men dom behövde jag inte göra idag :P De ska iaf vara klara tills på fredag.
När man kom hem ifrån praktiken så tog man in posten och käkade kalas puffar & fil :P De fick duga, sen blev det att käka körv mä brö. Efter det så kollade man på CSI :) bara för att få tiden att gå.
För man skulle på bio.

Just nu så har man nyss kommit hem från bio och Luftslottet Som Sprängdes var väldigt bra :) Nästan lika bra som boken, men böckerna brukar vara bättre än filmerna :P Fast det var ganska jämnlika denna gång ;P haha.

Imorgon blir det att först gå till Arbetsförmedlingen och göra en ny handlingplan och berätta att man ska börja studera och vad det är för regler som gäller :P Får väl fråga om det jag undrar över.


Hare bra// Swampeen



GörBillige Nicklas, Lucia-Cupen & Pizza

Nu tänkte jag slänga in ännu ett inlägg, det är de 3:e inlägget idag. Men det kan aldrig bli för många bara man kommer på någonting att skriva så :P
Det som jag har gjort är att jag har varit och köpt frimärke som jag skrev om i ett tidigare inlägg sen så var man in på Görbillige Nicklas och tittade men det fanns inget som intresserade mig så man drog ut ganska fort ur affären. När man hade varit där så gick man till bowlinghallen för att kolla på Lucia-Cupen :P Vet nog inte vem som vann tävlingen, de var finalen när man gick därifrån.
Efter de så var man in på affärn med syster & mor, jag köpte veckorevyn. Rätt bra tidning :P Har funderat på att prenumerera på tidningen, men får väl se.

För ett tag sen eller ganska nyligen har käkat pizza, dock inte så speciellt nyttigt men det är gött :P Man får unna sig nå gött ibland :P


Hare bra// Swampeen


Litet kul klipp xD haha..




Köpt Vinnarlåten

Då har man köpt vinnarlåten från idol 2009, han som vann då Erik Grönwall :P Hade hellre viljat ha Calle Kristianssons version av den. Men tyvärr så fanns den tydligen inte, de får man väl leva med antar jag. Låtarna finns väl överallt sen ändå. Låten kostade 15 kr, de var dyrt de.

Hare bra// Swampeen


Söndag, Bytt Design & Bio

Idag är det Söndag och den är seg som vanligt, men det kan ju också bero på att det finns brist på idéer att göra någonting. Men jag ska iaf iväg och köpa frimärke sen för att kunna posta iväg pappret till f-kassan.
Som ni ser så har jag bytt design och jag är rätt så nöjd med den faktiskt, men får väl se vad länge denna kommer att vara :P Brukar vara velig med att det ska vara bra och att den ska vara kvar länge :P Haha.
För övrigt så vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att köpa frimärke..

Imorgon ska man iaf på Bio med Rebecca :) Ska bli spännade att få se Luftslottet Som Sprängdes :) hehe.

Hare bra// Swampeen


Lördag, Örebro & CSI

Idag är det Lördag och dagen har bestått av att man har varit i Örebro och handlat :p De blev en del handlat iaf ;P Denna gång var det mor som var kassör. Det som blev handlat det var en lång huvtröja, en t-shirt, skärbräda, tvättkorg, köksredskap, 4-par strumpor, ett nattlinne, 4 dricksglas, en grå halsduk, en diskborste, schampoo & balsam. Det var nog det som blev handlat. Det som kom ifrån Ikea betalade jag själv, ni kan nog räkna ut vad som kom därifrån. Hehe.
Så har varit där hela dagen i princip, kom hem typ ve 18:00 ungefär.

När man kom hem så blev det att käka lite tacos som blev kvar från igår. Så lade man över Ice Age 3 filmen, eftersom det var en sån skiva som man kunde lägga över filmen i datorn. Ganska bra faktiskt :P

Just nu så tittar man på CSI då som vanligt :P

Igår så beställde man Trafiksskolan Teo Bil/Motorcykel 2010, inte en dag försent att man gör det. Haha, men då har man iaf nå vettigt program i datorn.

Hare bra// Swampeen


Fredag, CSI, Ice Age 3 & Örebro

Idag är det Fredag och som alla andra dagar så har man varit på praktiken där fick man göra lite alltmöjligt som att göra amarylis dekorationer och bära in nya växter :P Sen en massa annat.
När man cyklade hem så drog man förbi ve ica och köpte micromat för det finns inte så speciellt mycket till mat här hemma så, när man hade varit där så fortsatte man hemåt. Ställde in cyklen och hämtade posten, de hade kommit en hel del och sen kom det från bring it bilarna, dom gröna bilarna så man fick gå ut en gång till för att hämta mer men denna gång var det bara ett paket. Det var dock inte till mig.
När man hade kommit innanför dörren så blev det att fixa maten då och sedan sätta igång tvn för att kolla om det var någonting bra att titta på. Det blev mest att sappa mellan kanalerna :P

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad det kommer att bli men det finns nog en lösning på de och det är CSI :) hehe, det får verkligen att få tiden att gå fortare. Så det blir nog att kolla på de sen.
Tror nog att jag ska titta på Ice Age 3 :P Den kom nämnligen hem i brevlådan idag. Det är många som säger att den är bra.

Imorgon kanske det blir iväg till Örebro och handla :P Jag vill självklart in på Ikea :) Finns mycket fina saker där som jag skulle vilja ha. Hehe.

Hare bra// Swampeen


Diggiloo-klipp 2009 från Hällefors






Torsdag, Ledig, Unga Mödrar, Studielån?

Idag är det Torsdag och man är ledig ifrån praktiken :P Det är bra gött de, fast man fick städa syskonas rum bara för att man skulle få ledigt. Och jag har städat deras rum, så nu kan jag bara ta det lugnt :) hehe. Ska väl titta på CSI för att fördriva tiden med någonting. Så skulle man också plocka lite i köket men det kan jag göra sen för de går snabbt :P Så det är inge bråttom. Får väl se vad resten av dagen kommer att bestå av, finns inte så speciellt mycket att göra här hemma. Men som sagt det finns ju alltid CSI ;) haha.
Så är det sista delen av Unga Mödrar idag också, lite tråkigt. Men det kommer nog tillbaka, fast jag tycker att den norska var mycket bättre, så får väl hoppas att de börjar visa den ist. :P

Imorgon så är det Fredag och då innebär det ju att det är helg lr ah början på en iaf :P De man ska göra då är att man ska iväg för att få papper påskrivna hos communicare sen efter de så bär det väl av till praktiken och sen efter den så blir det väl att posta det är brevet. Så ska jag även fråga hur reglerna är runt när man ska börja studera om man får det där pengarna ändå eller om man måste ta ett studielån?, vilket jag egentligen inte vill eftersom det kommer ju och ta ett tag innan man har betalat klart på de efter att man slutat studera. Men jag tror nog inte att jag kommer få det där pengarna som jag får nu, men det kan ju löna sig att fråga man kan ju inte gå runt och spekulera.. Om man ska söka om studielån då får man vara ute i god tid så man slipper vänta så värst länge. För med tanke på att alla böcker och de kostar ju. Sen funderar jag även på att skaffa mobiltbredband till min dator, för då kan jag vara överallt med den :P Det är en fördel om man ska börja studera i örebro som jag då ska och behöver ha datorn med mig med alla arbeten i osv så är det nog bra att ha sånt om man t.ex sitter i biblioteket eller nå så är det nog bra. Får väl se vad som händer av detta.
Men en sak vet jag iaf att jag får pengarna för november månad, sen får man väl se.

Snart är det inte långt kvar tills man ska på bio och denna gång är det Luftslottet Som Sprängdes, och får hoppas den är lika bra som boken. Den som jag ska gå med är Rebecca :) Det var länge sen vi hittade på någonting, få de fick bli detta :P Eftersom vi bägge ville se filmen och vi hade ingen att gå med så då bestämde vi oss för att gå tillsammans :)

Nu blev det allt ett långt inlägg, men det står inte så mycket i rubriken fast man behöver inte skriva allting i rubriken. Man tar typ det man vill ha med.

Hare bra// Swampeen


Onsdag, Tvättning & CSI

Idag är det Onsdag de man har gjort är att man har varit på praktiken först och sen så cyklade man hem och skulle käka nånting och sen så blev det att sätta igång en tvättmaskin, så blev det att gå en promenad med stavar med Sofia, när man hade kommit hem så tog man hand om tvättmaskinen var klar och sen satte igång en till, och har även tagit hand om den så blev det ännu en gång att sätta igång en ny maskin. Har tagit hand om 3 maskiner och är inne på den 4:e som är klar nu tror jag. Så de har blivit mycket tvättning idag, varför skulle man lära sig den där maskinen för? Haha, de kan man undra.

För övrigt så har man mer än att tvätta så har man tittat på CSI, är på den 3:e skivan nu :p Har hunnit kolla en del. Blir väl att köpa 7:e säsongen också när man har tittat klart på 6:e :P
Har nyss tittat på Arga Snickaren, och just nu så är det Oskyldigt Dömd . Det är sista avsnittet nästa vecka.

Hare bra// Swampeen


Anders Johansson - Oslagbar<3


Lite bra låtar :)






Tisdag, Praktik, Antagen & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och som vanligt har man haft praktik och var rätt lugnt :p Fick göra i ordning snittblommorna, sopa, plantera & lite annat :p Det är ungefär de som jag fick göra. Sen när man hade slutat så gick man in på ica för att köpa bacon som man blev tillsagd att göra. När man kom hem så tog man in posten, sen blev man med Sofia till arbetsförmedlingen. Efter de så gick man till Pekås för att handla hårfärg :P Så har färgat utväxten, och de blev guldbrun :) Vart rätt okej faktiskt. Så nu slipper man se ut som fan själv i håret..

Sen så vet ni som har läst min blogg att jag har sökt till Universitetet i Örebro, dock vare några kurser man alltid någonting när det inte finns så mycket annat att göra om dagarna :P Fick beskedet idag och man hade blivit antagen :) Gissa om jag blev glad lr. Blev helt överlycklig :D Så det blir att börja skolan i Januari :p

Ikväll blir det att titta på Andra Avenyn :) Ska bli väldigt spännande att titta på avsnittet som är idag. Måste även titta på Riverside som jag helt har glömt bort att göra. Ska väl göra det :P

Just nu så tittar man på CSI, vilket inte är helt ovanligt att jag gör de.

Hare bra// Swampeen


Ullared & Mamma till en mördare

Har nyss tittat på Ullared, tänk att folk köper så mycket skit egentligen. De var en familj som hade handlat för nästan 60000 kr på 2 veckor, de är ju hur mycket som helst. Vart får dom alla pengarna ifrån egentligen? xD De har väl sparat i flera år i såfall för att kunna komma upp i så mycket. Så sa mamman en sak att hon aldrig skulle byta ut en resa till ullared mot att åka till kanarieöarna. Jag skulle lätt ha åkt utomlands och sola & bada ist för att trängas med folk i en stor affär. Hoppas ni läsare håller med mig om att ni hellre skulle åka utomlands än till ullared?

Så har man lärt sig att lägga in videoklipp från Youtube, de hade jag inte kunnat innan. Bara kunnat lägga in själva länken och inte videon. Men nu kan jag lägga in videoklipp ist för en länk :p

Just nu så tittar man på Mamma till en mördare, det är sista avsnittet av den serien. Har tyckt att de delar jag har sett är bra. Tror jag har sett 2 st lr nå. Tror det går att titta på de första avsnittet på tv4.se


Hare bra// Swampeen


Grymt roligt :D


Jordin Sparks - Battlefield


Måndag, CSI & Sega Pepparkakor

Idag är det Måndag och sin vanligt då så har man varit på praktiken denna gång fick man göra massa amarylis jul-grupper kan man kalla de för, de vart iaf fina. Skulle ha tagit bilder på dom men gjorde inte de tyvärr. Men ni är iaf välkommna att handla dom :p haha. Så kan de vara,
När man cyklade hem så hade min beställning ifrån cdon kommit, de var 6:e säsongen av CSI :) Har börjat titta på första skivan och är snart klar med den. Får kolla lite saktare på denna säsong får vänta med att köpa den 7:e säsongen. Måste spara pengar :P Har också tittat på Unga Mödrar, fick ta en liten paus från CSI :p
För övrigt idag så har det inte hänt så speciellt mycket, blir nog att kolla på CSI resten av dagen xD haha.

Igår så bakade man pepparkakor, vart inte så lyckade kanske. Dom blev sega XD pepparkakor ska vara hårda och inte sega. Bättre lycka nästa gång som man brukar säga. Jaja. Sega pepparkakor är inte gött.


Imorgon får man veta om man kommit på kurserna man sökte till universitetet i örebro, får hoppas man kommer in :P Håller tummarna.

Hare bra// Swampeen


Söndag & Skidskytte

Idag är det Söndag och helgen är slut kan man väl säga, haha. Dagen vet jag inte riktigt hur den kommer att bli, får väl se vad som kommer att hända :P Funderar på att rensa i strumplådan, vet knappt vad som är helt och inte. Så de vore ju en ganska bra idé att göra de så man vet vad som finns och dels det som man måste köpa nytt.
Ikväll ska jag iaf titta på Vem kan slå Filip och Fredrik, det är sista avsnittet. Så får hoppas att utmanaren vinner :) De har hänt 2 ggr att utmanaren har vunnit. Alltid skoj.

Just nu så tittar man på Skidskytte, väldigt jobbigt att åka skidor ;)
Kanske kommer ett till inlägg sen.


Hare bra// Swampeen


Lördag, Rush Of Fear & Grymt Roligt

Idag är det Lördag och helg, dagen har inte bestått av så mycket var och hyrde en film igår som jag var iväg och lämnade tillbaka idag. Filmen jag hyrde hette Rush Of Fear, den var rätt bra faktiskt. Kan iaf rekommendera den. Sen när man hade gjort de så kollade man på de 2 sista avsnitten på sista skivan av CSI :p Har beställt den 6:e säsongen också, så den kommer på måndag :) Då blir de att nörda massor ;D haha.
Har ju några avsnitt av Criminal Minds kvar också ;P När man kollat klart på dom så har jag inte 2:a säsongen. För att de sista avsnittet som är på den första säsongen är den första delen och den andra delen är på den 2:a säsongen. Om ni fattar vad jag menar xD haha.

Tittade på ett grymt roligt klipp på en kompis blogg ifrån youtube, de var verkligen ett roligt klipp. De var nämnligen en farfar som blev väldigt upprörd över att missa travet på tv, han använder nog alla svordomar som finns. HAHA.. Tyckte de var skit kul när jag såg de :p Lägger in länken. De är hans barnbarn som har filmat.
http://www.youtube.com/watch?v=Kr_O6gDujL8 .
Skrattar ihjäl mig varje gång jag ser de :P hahaha.. De är 174 255st som har tittat på klippet.


Just nu så har man precis fått tillbaka den bloggdesign jag hade. Höll på att krångla och skulle byta till en annan och då tyckte jag den som jag bytte till var ful, kunde inte logga in på den sidan som jag hade innan jag började krångla. Men nu har jag iaf fått tillbaka den som jag vill ha iaf :)
Ska väl inte göra så mycket resten av kvällen, blir att ta de lugnt.

Hare bra// Swampeen




Torsdag, Praktik & Unga Mödrar

Idag är det Torsdag och snart helg det ska bli gött. Dagen har bestått av att man har haft en massa krångel med cykeln men det är inget nytt heller så. Får väl försöka fixa skithögen någongång. Inge kul att behöva gå varenda dag när det är svinkallt ute. Sen som vanligt så har man haft praktik, fick göra lite olika saker. Lite smått drygt där nere men det är de väl på de flesta ställen. Ska väl försöka hitta någon annan plats att vara på.
När man kom hem ifrån praktiken så plockade man ur diskmaskinen och fixa lite, sen så blev det att gå till apoteket och köpa ögonservetter och aknemedelet Basiron (kan jag rekommendera till er som får mycket akne). Mycket bra medel. 
När man kom hem så tittade man på Unga Mödrar och Riverside.  
För övrigt så har väl dagen inte bestått av så speciellt mycket, man har mest tagit det lugnt. Har äntligen fixat en "inbrottsäker" burk som jag brukar kalla de, för att förklara detta lätt så är det en burk som man bara kan öppna med en konservöppnare, och denna burk ska jag ha mina besparingar i. Får väl se vad dom pengarna hamnar någonstans. De blir nog till när man flyttar hemifrån, kan vara bra att ha extra slantar. Ska inte öppna denna burk förens den är helt full. Just nu så ligger det 300 kr i den, men det kommer som sagt att vara mycket mer i den självklart.

När man var i Örebro så blev det inte så mycket handlat utan det blev lite småsaker typ. De blev en topp med diamantmönster på, en polotröja, underkläder, 2 par fingervantar, tomskivor till datorn, rengöringsduk till datorn bland annat och en kabel som man kan koppla från datorn till tvn men har inte riktigt kommit på hur man får denna att fungera. Men det kommer jag nog på såsmåningom. Handlade bara för hälften av pengarna som jag hade dessutom :P

För övrigt så har man inte gjort så mycket, var och köpte vindruvor och ett granatäpple ist för godis, de var bra gjort av mig :) Ska bli flera gånger tro mig.
Har även fyllt på mobilen :p hehe.

Men nu ska jag käka pizza.

Hare bra// Swampeen


Tisdag, CSI, Unga Mödrar & Örebro

Idag är det Tisdag och det har blivit ny månad, december och de har ännu inte kommit någon snö. De har börjat bli kallare vilket märktes idag när man skulle cykla till praktiken. Men de ska tydligen bli plusgrader och regn igen :/ Kan de inte få vara kallt så de får komma snö någongång. De är så trist med att de ska vara så mörkt på kvällen. Mycket bättre om det skulle vara lite ljust ute ist för mörkt. Men som sagt man kan inte styra vad de ska vara för väder.
Som sagt så har dagen bestått av praktik och sen så har man tittat på CSI som vanligt :p Blir att beställa 6:e säsongen också ;D hehe. Får aldrig nog av den serien.

Snart är det Unga Mödrar och det ska man självklart se, för imorgon missar man de eftersom man ska iväg till Örebro och handla :) Ska bli skoj faktiskt, får hoppas man hittar någonting. Så har iaf fyllt på busskortet med pengar så man kan åka dit. Haha.

Ska fortsätta titta på CSI tills Unga Mödrar börjar :p

Hare bra// Swampeen