Torsdag, Johan Falk, Filipstad & Tvätten hängd

Idag är det Torsdag och har haft praktik som vanligt, har då fått göra en massa omplanteringar av sticklingar och planterat amarylis lökar och lite annat. När man väl fick cykla hem så blev det att käka mat och spela lite på facebook, sen kom jag på att jag skulle kolla om några filmer som ja ville se var inne på filmtoppen. Och det var dom och filmerna var Johan Falk - Operation Näktergal och De fredlösa, så jag hyrde dom via internet då :p Så mötte jag syster vid hennes skola för att fråga om hon ville med och hämta ut dom och det ville hon göra, så drog till Ica och hämtade ut dom och så självklart så blev det att köpa nå gött till också, de blev micropoporn, julmust, godis, mjölk och en tv-tidning. Och filmerna då självklart :P Som vanligt så blir det så himla mycket godis när jag handlar förstår inte varför.
När man hade kommit hem och skulle poppa popcorn & sen så ringde morsan och frågade om vi ville följa med till Filipstad, bror skulle tydligen till glasögonhuset och fixa för linser. Ahvisst sa vi och följde med, så var vi andra och handlade medans han var där. Har inte varit i Filipstad sen jag tog studenten om jag inte minns helt fel.

Så när man äntligen kom hem ifrån filipstad så blev det att börja titta på filmerna, trodde att jag skulle få titta själv på dom men tydligen så skulle morsan vara med och kolla men hon missade större delen av den första filmen för att hon höll på med mat. Så käkade man framför filmen och en massa godis xD Haha, men jag käkade faktiskt ett päron också så helt onyttig var jag faktiskt inte :P haha..

Nu är äntligen tvätten hängd och den tvätt som hängde på tvättställningen är självklart borttagen :p Tror nog de är fler än jag som inte direkt gillar att hänga tvätt osv, men det är någonting man är tvungen till att göra ibland.
Just nu så gör man inte så mycket, tittar lite smått på Private Practice de är en gammal serie, den går på tv400 :P Fast nu är den slut. En sak till innan jag avslutar detta att Biljetterna till Luftslottet som sprängdes har kommit ut idag och finns att boka. Tänkte ifall någon ville följa med och titta på den i Örebro. Blir shopping först och sånt, sen blire att titta på filmen. 
Ska nog ta och sova nu så man orkar upp imorgon. Lämna tillbaka filmerna imorgon också, icke att förglömma.

Hare bra// Swampeen




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: