Tisdag, Halsjävel, Unga Mödrar & Andra Avenyn

Idag är det Tisdag och man är hemma ännu en dag ifrån praktiken, får hoppas man blir frisk snart ! Bara för att en hals som jävlas hela tiden, allting fungerar inte som man försöker göra. Försöker dricka te och käka halstabletter men så ska denna halsjävel krångla & ha sig när man väl kan svälja något sånär iaf.
Dagen har då bestått av en så länge av ha tagit det lugnt så man blir frisk någongång, för så roligt är de inte att vara hemma.
Snart är det Unga Mödrar, nu har dom tydligen ändrat tid så de är 16:30 ist för 18:30 som det var förut. Så för er som också tittar på de så har dom ändrat tiden. Får väl hoppas att den ändras tillbaka sen. Men just nu är det 16:30 som gäller. Upptäckte att dom hade ändrat tid igår när man skulle titta på programmet.

Ikväll är det Andra Avenyn och det ska bli såå spännande att få se de igen :) Man längtar till varje avsnitt som sänds. Tycker det ska vara 2 dagar i veckan eller 3 helst, för då kan man kolla på internet då vet man vad som händer i nästkommande avsnitt.
Så har jag inte tittat på Riverside heller någonting, med tanke på att jag har glömt bort de men de är ändå så dåligt så vill nog inte fortsätta att titta nå mera. Har missat ett antal avsnitt och så ska de naturligtvis dampa och stanna mitt i scenerna, ingen höjdare.


Hare bra// Swampeen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: