Söndag

Idag så när man vaknade så trodde jag att klockan var halv 12, men sen så kom ja på med att klockan bara var halv 11. Bara för att man ska ställa tillbaka klockan en timme, det är ju så seeegt å göra det. Kan man bara skita i och ställa om klockan 2 ggr om året eller vad det är bara för att det byter till vintertid och sen sommartid. Alltså det låter ju så sjukt egentligen, undra vem som har kommit på själva idén med de hela ?! ja det kan man fråga sig..
Så har man kollat på innebandymatch silvergruvan mot nora och det vart natruligtvis vinst till Silvergruvan :) hela 7-4 blev resultatet de gillar vi :) Sen så var motståndarlaget osportsliga för dom var uppkäftiga och gjorde massa fula saker och tog ingenting på allvar. Men dem är ju som dem är när man bor i Nora ! , haha å sen vare en som sa att hällefors var världens ände för fan, Jo det är visseligen sant men va fan dem är ju inte ett tugg bättre själva för 5 öre.
Sen när matchen var slut så vare bara att åka hem och kolla på andra avenyn :) det var ju jätte spännande som vanligt ;P

Idag så fyller min lillebror Daniel 7 år, grattis till dig :) Nu har du blivit stor pojke :) Får hoppas på att du har haft en bra födelsedag :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: