22 Februari

Idag så är det söndag och de har kommit ännu mera snö än vad de har varit , så det är helt vitt på marken. Visst de är fint med snö och de blir ljusare men jag vill hellre ha sommar och sol istället =) För då slipper man att ha på sig mycket kläder när de är kallt ute, så de är mycket bättre med sommar & sol :p Speciellt när det är studenten den 12 juni =) då ska de ju vara fint väder och inte regn & annat tråkigt. Men får väl hoppas på att de inte blir tråkigt väder helt enkelt. Men som sagt de där vädret brukar spela sina spratt ibland. Så egentligen vet man ju inte hur det kommer att bli ;p Men det är ju samma sak med allting annat att man egentligen inte vet hur det kommer att bli, så då får man förvänta sig att de kommer bli si & så.. Men de kanske kan bli någonting helt annat istället..

Igår när de var melodifestivalen så var det faktiskt nästan alla låtar bra utom 2 eller 3 stycken. Så helt klart så var det dem rätta som gick direkt till finalen och det var Molly Sandén - Så vill stjärnorna och E.M.D - Baby, Goodbye. Vart iaf väldigt glad att dem kom vidare :D Sen så var Måns Zelmerlöws låt Hope & Glory också med i finalen i globen :) Så då är det 3 låtar som är bra :) Får hoppas att någon av dem vinner =) Får hålla tummarna för dem =) Skulle va grymt kul om molly vann eftersom hon är bara 16 år =) Skulle ju vara roligt om någon yngre vann =) Men får väl hoppas iaf att någon av dem som ja vill ska vinna vinner =)
Så får väl se vilka de är som går vidare till final nästa lördag =)

Så börjar sportlovet imorgon med :) gud så gött och slippa skolan en hel vecka :D Så kan man ligga & slappa hela dagarna ;p Sen så får man pengar på onsdag =) så funderar på och åka t örebro och handla lite ;p Men är inte riktigt säker än ;p Får väl se hur de blir, sen så kommer studiebidraget med nu på fredag tror jag det var ;p hehe, måste spara med =)

Jag älskar dig & saknar dig älskling <3<3<3<3<3<3<3<3

Hare bra // Swampeen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: