Fredag, Valborg & Majbrasan

Idag är det Fredag och det är valborg :p de har inte hänt så speciellt mycket idag de man har gjort är att man har kollat lite på tv, vaknade nämnligen 12 idag :p Så har man spelat betapet förlora en och vann en :P Ungefär så det brukar bli. Har även käkat "lyxmat" eller vad man ska kalla de för de blev potatisgratäng, pepparbiff och bearnaisessås :) Gött blev det iaf.
Så har man även varit klantig när man hade varit i garaget och skulle kolla vad det var för registeringsnummer på mopeden så snubblade man på sina egna fötter inge skönt kan jag bara säga. Skrapa inte upp mig så speciellt mycket blev lite på händerna och på vänster armbåge.

Igår så blev det inget bloggande var iväg på föreläsning som vanligt på torsdagar :P Har inte beställt bokfan än heller som vi ska ha än heller. Ska göra det, annars klarar jag aldrig tentan som är i juni nångång.

Just nu så har man precis kommit hem, har varit och kollat på Majbrasan med moster :P de var ganska så mycket folk. När det var slut så började de regna så man fick skynda sig och hämta cykeln hos moster och sen trampa hemåt. Kollar på Änglagård - Andra sommaren på canal+sf kanalen :P


Hare bra// Swampeen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: