Kyckling i paprikasås

Här kommer receptet på Kyckling i paprikasås.

1 påse med kycklingfiléer
2 st Paprikor (helst röda)
5 dl Grädde (Vispgrädde)
Salt
Peppar
Kycklingkrydda
1 tsk Idealmjöl
Paprikapulver
1 burk majs (beror på hur stor burken är)

Gör så här:
Dela kycklingfiléerna i tärningar och stek dom i stekpannan med lite smör och sen krydda de med salt och lite vitpeppar. När kycklingen har fått lite stekyta och är nästan klara så häller man i grädden, idealmjölet och paprikapulvret (ta inte för mkt annars tar de över smaken, ta jämt så de täcker över grädden), Paprikatärningarna och majsburken. Och låt allting koka ihop i några minuter så såsen blir lite tjock och att paprikan ska vara mjuk och kycklingen ska vara helt färdig.
När de gäller kryddningen så gör efter vad du tycker är gott.


Detta kan serveras med Ris eller Potatis.

(Har tyvärr ingen bild än)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: